- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Maşallah de kız totonu kaşıKilo aldım, şöyle ki: 51 kilo ile hamile kaldım. Alta da foto ekleyeyim, ilk 3 ay hiç almadım. Sonrasında da yavaş yavaş aldım ama sadece göbeğim var. Kolum, bacağım, ne bileyim yüzüm gözüm hiç şişmedi. Alt iç çamaşırlarım bile hâlâ hamilelik öncesi olanları rahatlıkla giyebiliyorum. Popodan da pek büyümedim yani. Öne doğru sivriliyorum, yanlarım hiç çıkmadı mesela.
Eki Görüntüle 2991418
Bana da hep son ayda ödem yaparsın diyorlar. Bebek birden büyüyormuş ve vücut su tutuyormuş sanırım. Bakalım, en fazla 65 olurum gibime geliyor. inşallah daha fazla şişmemMaşallah de kız totonu kaşıben 49 la hamile kaldım suan62 ye dayandım .popom çıkmadi ama kollarım bacaklarım kilo aldı yüzümde şişti iyice .bı de kızımdan biliyorum benm vücut aşırı ödem yapıyor .boyumda kısa 2 kilo alsam bile hmn belli ediyor .mesela kollarım bana göre 49 kiloda bile kalın .idealim 45-46
Canım burdan kaynayıp gidecek diye özelden yazmıştım sanaEvet stres yapınca çok yükseliyor benim şekerim özellikle. Benim şeker ihtimalini ilk doktorum 3. ayda farketti 3. aydan beri diyetisyenle devam ediyorum sağolsun çok faydası oldu. Hatta son iki haftadır kaçamaklar yapmama rağmen çok iyi çıkıyor şekerim. İnşallah böyle devam eder. Senin nasıl gidiyor, nasıl kontrol ediyorsun
Beni de psikolojikman çökerttinCicekciteyze memnunnn bir bana duydum böyle olann
çokfenayım ama kanki eşim de alerjik mesela ona dokunmadı bebeğe ne olacak meçhul
Canım ben henüz aşağılarda bişey hissetmiyorum hıçkırırken sadece hissediyorumYa kızlar benim gibi olan yokmu aşağıda bi sızlama oluşuyor tekmeleyince
Yaa bende de aynısı bazen öyle hareket yapıyoki rahim ağzını hissediyorum resmen acıyoda.alttan kol bacak çıkacak diye korkuyorum.Ya kızlar benim gibi olan yokmu aşağıda bi sızlama oluşuyor tekmeleyince
Bugün iki üç defa çığırdım aniden vurunca canım çok açıyorCanım ben henüz aşağılarda bişey hissetmiyorum hıçkırırken sadece hissediyorum
Çok kilo almamışsın zaten gayet ideal benceKilo aldım, şöyle ki: 51 kilo ile hamile kaldım. Alta da foto ekleyeyim, ilk 3 ay hiç almadım. Sonrasında da yavaş yavaş aldım ama sadece göbeğim var. Kolum, bacağım, ne bileyim yüzüm gözüm hiç şişmedi. Alt iç çamaşırlarım bile hâlâ hamilelik öncesi olanları rahatlıkla giyebiliyorum. Popodan da pek büyümedim yani. Öne doğru sivriliyorum, yanlarım hiç çıkmadı mesela.
Eki Görüntüle 2991418
3.cü hamileliğim canım ilk defa oluyor bi vurunca sızlıyor sanki jilet kesiği gibi acıYaa bende de aynısı bazen öyle hareket yapıyoki rahim ağzını hissediyorum resmen acıyoda.alttan kol bacak çıkacak diye korkuyorum.
CaNım benimde üçüncü gebeliğim3.cü hamileliğim canım ilk defa oluyor bi vurunca sızlıyor sanki jilet kesiği gibi acı
Aynı aynı valla korkuyorum erken doğum olur diyeC
CaNım benimde üçüncü gebeliğimDiğerlerinde böyle olmuyordu hiç.Bende anlamadım baya acı alıyo rahim ağzında.o an kala kalıyorum bitsin diye bekluyorm
Canım hem sızlama oluyor hem de altıma yapacak gibi oluyorum. Bu hafta baya arttı. Belim ayrı çatı bölgem ayrı ağrıyor. Bi de 20dkda bir wcye gidiyorumYa kızlar benim gibi olan yokmu aşağıda bi sızlama oluşuyor tekmeleyince
Ben birsey göremedim kardes.Merhaba kızlar bi bakarmısınız gölgemi görüyorum yahu
Benim kizimda öyleydi. Ayakta duramıyor dum.Aynı aynı valla korkuyorum erken doğum olur diye
Yanlız değilim o zaman kızlar sıkacağız dişimiziCanım hem sızlama oluyor hem de altıma yapacak gibi oluyorum. Bu hafta baya arttı. Belim ayrı çatı bölgem ayrı ağrıyor. Bi de 20dkda bir wcye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?