2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah de kız totonu kaşı ben 49 la hamile kaldım suan62 ye dayandım .popom çıkmadi ama kollarım bacaklarım kilo aldı yüzümde şişti iyice .bı de kızımdan biliyorum benm vücut aşırı ödem yapıyor .boyumda kısa 2 kilo alsam bile hmn belli ediyor .mesela kollarım bana göre 49 kiloda bile kalın .idealim 45-46

Ben hepsinde sabun tozu kullandım kokusuda çok güzel

Yatıp uyayamayıp sürekli erken doğum belirtileri araştıran bi ben miyim
Arastircak birsey kalmadı uykuda yok bulantı mide yanmasi

Bana da hep son ayda ödem yaparsın diyorlar. Bebek birden büyüyormuş ve vücut su tutuyormuş sanırım. Bakalım, en fazla 65 olurum gibime geliyor. inşallah daha fazla şişmem bir de ben şu an 29+5’teyim. sizlere göre 1-2 hafta gerideyim. normal bir günde giydiğim boğazlı kazaklarım hala oluyor mesela. Başlarda tayt giyiyorduM kilo almadığım için, o yüzden de bol kazaklar almıştım popoyu örten cinsten yarasa kol kayık yaka tarzı. Şimdi göbeğim şiştikçe hamile pantolonuna döndüm ama kazaklar bi garip olmaya başladı. Eski kazaklarım cillop gibi oluyor

Canım burdan kaynayıp gidecek diye özelden yazmıştım sana kontrol etmeye çalışıyorum yediklerime dikkat ederek ama bazen dozu kaçıyor ufak tefek ama çok şükür çok aşırı zirveleri görmedim henüz. Sen neler yapıyorsun

Çok kilo almamışsın zaten gayet ideal bence

Merhaba kızlar bi bakarmısınız gölgemi görüyorum yahu

Eklentiler

• 92D3CC08-AFBC-410A-A38A-EEA34975C1C4.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…