Canım inşallah vardır ve Allah gönlüne göre verir :)Merhaba kızlar bi bakarmısınız gölgemi görüyorum yahu
Ben bir şey göremedim ama umarım en hayırlı zamanda alırsın güzel haberiMerhaba kızlar bi bakarmısınız gölgemi görüyorum yahu
Yok canım dün doktordaydım ama o sızıyı anlatamam sanki diyorum o an doğum başlıyacakBenim kizimda öyleydi. Ayakta duramıyor dum.
Rahim ağzında kisalma yoksa sıkıntı yapmayın.
Göremedim canım ben.İnşallah gelmiştir bebişinMerhaba kızlar bi bakarmısınız gölgemi görüyorum yahu
Yerleşme kanaması adetten öncemi geliyorYanlız değilim o zaman kızlar sıkacağız dişimizi
Malesef bi bilgim yok hiç yaşamadım böyle bi durumuYerleşme kanaması adetten öncemi geliyor
Peki teşekkürler bir sorum daha olacaktı regl haftanızda hamilelik belirtisi yaşadınız mıMalesef bi bilgim yok hiç yaşamadım böyle bi durumu
Yok canim yaşamadım bende.Peki teşekkürler bir sorum daha olacaktı regl haftanızda hamilelik belirtisi yaşadınız mı
Magnezyumu yükselt bir kaç gün istersen.Yok canım dün doktordaydım ama o sızıyı anlatamam sanki diyorum o an doğum başlıyacak
5. Ay olacak bı ay bizim denememizYok canim yaşamadım bende.
7 haftadan sonra yorgunluk oldu.
8 haftamda test yaptim.
Cok stres yapma
Yok canim yaşamadım bende.
7 haftadan sonra yorgunluk oldu.
8 haftamda test yaptim.
Cok stres yapma
merhaba testi sabah işk idrarla yenile istersen çok belli olmuyor5. Ay olacak bı ay bizim denememiz
Ben test yapmıştım 5 gün öncesi hafif belirgin çıktı çizgi birkaç gün sonra çok belirgindi yani pek fazla belirti yaşamayarak öğrendimPeki teşekkürler bir sorum daha olacaktı regl haftanızda hamilelik belirtisi yaşadınız mı
Evet canım yeni reçete verdi yarın alacağım inşallah magnezyumu verla markasıMagnezyumu yükselt bir kaç gün istersen.
Kız ben senden sonra cesaret edemedim kiDulciana deterjan anamı ağlatıyo bir an önce bitse kalksa çamaşırlarrr gözlerim şıp şıp şıpp burnum şıp şıp şıppp
başlayınca haberdar et ya bir sorunlu ben miyim böyle etkiler yaptı akldjslak
Ben 17 kilo aldım, benim kadar alan var mı acaba, bu arada popom da çıktıMaşallah de kız totonu kaşıben 49 la hamile kaldım suan62 ye dayandım .popom çıkmadi ama kollarım bacaklarım kilo aldı yüzümde şişti iyice .bı de kızımdan biliyorum benm vücut aşırı ödem yapıyor .boyumda kısa 2 kilo alsam bile hmn belli ediyor .mesela kollarım bana göre 49 kiloda bile kalın .idealim 45-46
Bu grubun kızları baya fit yaKız ben senden sonra cesaret edemedim kisabun ceviziyle yıkıycam kıyafetleri, onunla oyuncak falan mı yıkasam dedim. Bir de yorumlardan korktum ya, ilaçlık alerji olanlar olmuş, yok internetten aldım rengi farklı diyen var.
Ben marketten aldım orjinaldir, pahalı da ürün, bilemedimher ürün her bebege yaramıyor bence, yoksa bir mühendis kadın takip ediyorum instada o çok memnun. 2 defa durulama yaptır ütülemeden istersen, alerji riski de alınmaz yani.
Granül sabun toz gibi kalıyor çıkmıyor, alerji yaptı diyen bile var. Yorum okuyunca da hiçbir şey alasım gelmiyor. Şampuana o yüzden karar veremedim mesela. Arkadasım hipp aldı, göz yaktı çocuk aglıyor, elimde kaldı diyor. Hersey elimizde kalırsa böyle napıcaz
Ben 17 kilo aldım, benim kadar alan var mı acaba, bu arada popom da çıktıumarım eski halime dönerim. Bir taraf öne, bir taraf arkaya büyüyor. Saglıklı olsun da bebişlerimiz kilo az, çok muhabbetimizde sadece
Benimde 3. Gebeligim hem agri sızı altta hissediyorum. Hemde fazla yurusem sanki asagıdan düsücek gibi. Dr her gebelikde rahim asagı iniyo dedi 3. Oluncada iyice kaslar gevsedigibden daha asagida oluyomus ondan ole hissediyomusum.C
CaNım benimde üçüncü gebeliğimDiğerlerinde böyle olmuyordu hiç.Bende anlamadım baya acı alıyo rahim ağzında.o an kala kalıyorum bitsin diye bekluyorm
Sabun cevizini hic bilmiyorum canım. 2 oglumdada toz sabun kullandım bi sıkıntı olmadı ilk oğlum alerjikdi hatta normal deterjana gecince toz deterjan alerji yaptı onun icib 13 yıldır toz deterjan almam sıvı kullanıyorum.Kız ben senden sonra cesaret edemedim kisabun ceviziyle yıkıycam kıyafetleri, onunla oyuncak falan mı yıkasam dedim. Bir de yorumlardan korktum ya, ilaçlık alerji olanlar olmuş, yok internetten aldım rengi farklı diyen var.
Ben marketten aldım orjinaldir, pahalı da ürün, bilemedimher ürün her bebege yaramıyor bence, yoksa bir mühendis kadın takip ediyorum instada o çok memnun. 2 defa durulama yaptır ütülemeden istersen, alerji riski de alınmaz yani.
Granül sabun toz gibi kalıyor çıkmıyor, alerji yaptı diyen bile var. Yorum okuyunca da hiçbir şey alasım gelmiyor. Şampuana o yüzden karar veremedim mesela. Arkadasım hipp aldı, göz yaktı çocuk aglıyor, elimde kaldı diyor. Hersey elimizde kalırsa böyle napıcaz
Ben 17 kilo aldım, benim kadar alan var mı acaba, bu arada popom da çıktıumarım eski halime dönerim. Bir taraf öne, bir taraf arkaya büyüyor. Saglıklı olsun da bebişlerimiz kilo az, çok muhabbetimizde sadece
İyi canım eğer öyleyse sorun yok. Ben daha çok karnım toplanıyor bazen ondan acaba mi diye düşünüyorum yoksa daha erken evet. Nst de de boş boş yatiyosun aslında bişey yokson gittiğim doktor artık ultrason cihazları çok gelişti dalgaları kasılmaları ölçerek zaten bir problem var mı görüyoruz nst acelesi yok şimdiden dedi ama insan merak ediyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?