2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Peki teşekkürler bir sorum daha olacaktı regl haftanızda hamilelik belirtisi yaşadınız mı
Ben test yapmıştım 5 gün öncesi hafif belirgin çıktı çizgi birkaç gün sonra çok belirgindi yani pek fazla belirti yaşamayarak öğrendim
Stres yapma canım

Kız ben senden sonra cesaret edemedim ki sabun ceviziyle yıkıycam kıyafetleri, onunla oyuncak falan mı yıkasam dedim. Bir de yorumlardan korktum ya, ilaçlık alerji olanlar olmuş, yok internetten aldım rengi farklı diyen var.
Ben marketten aldım orjinaldir, pahalı da ürün, bilemedim her ürün her bebege yaramıyor bence, yoksa bir mühendis kadın takip ediyorum instada o çok memnun. 2 defa durulama yaptır ütülemeden istersen, alerji riski de alınmaz yani.
Granül sabun toz gibi kalıyor çıkmıyor, alerji yaptı diyen bile var. Yorum okuyunca da hiçbir şey alasım gelmiyor. Şampuana o yüzden karar veremedim mesela. Arkadasım hipp aldı, göz yaktı çocuk aglıyor, elimde kaldı diyor. Hersey elimizde kalırsa böyle napıcaz
Ben 17 kilo aldım, benim kadar alan var mı acaba, bu arada popom da çıktı umarım eski halime dönerim. Bir taraf öne, bir taraf arkaya büyüyor. Saglıklı olsun da bebişlerimiz kilo az, çok muhabbetimizde sadece

Bu grubun kızları baya fit ya kızımın zamanında grupta 30_35 kilo alan bile olmuştu .bnde 22 almıştım amann hepsi gidiyor sonuçta .

C

CaNım benimde üçüncü gebeliğim Diğerlerinde böyle olmuyordu hiç.Bende anlamadım baya acı alıyo rahim ağzında.o an kala kalıyorum bitsin diye bekluyorm
Benimde 3. Gebeligim hem agri sızı altta hissediyorum. Hemde fazla yurusem sanki asagıdan düsücek gibi. Dr her gebelikde rahim asagı iniyo dedi 3. Oluncada iyice kaslar gevsedigibden daha asagida oluyomus ondan ole hissediyomusum.
Birde karnimda bebegib oldugu yero bulmak icin hafif bastırsam bebege denk geliyorsa orada agriyo kesik agrisi gibi

B
Sabun cevizini hic bilmiyorum canım. 2 oglumdada toz sabun kullandım bi sıkıntı olmadı ilk oğlum alerjikdi hatta normal deterjana gecince toz deterjan alerji yaptı onun icib 13 yıldır toz deterjan almam sıvı kullanıyorum.
Sampuan dalin johnsons baby uni bany hepsini kullandım hic birinde sıkıntı yaşamadım.

Günaydın kızlar kilo muhabbeti konuşulmuş en sevdiğim bende en son 11 kilo almıştım geçen ay doktor kontrolünde. Sonra tartılmayı bırakma kararı aldım inşallah 15 kiloyla bitiririm bu işi boyum uzun olduğundan yırtıyorum biraz sadece göbek var şuan ama sanırsın doğurcam öyle bir göbek

son gittiğim doktor artık ultrason cihazları çok gelişti dalgaları kasılmaları ölçerek zaten bir problem var mı görüyoruz nst acelesi yok şimdiden dedi ama insan merak ediyor yine de
İyi canım eğer öyleyse sorun yok. Ben daha çok karnım toplanıyor bazen ondan acaba mi diye düşünüyorum yoksa daha erken evet. Nst de de boş boş yatiyosun aslında bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…