2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gunaydın herkese bende dun aç karnına tartıldım 67 olmuşum boyum 1.70 57 ile başladım hamılelıgıne 1.5 ayda 3 kılo daha alsam dogum sonrası hızlı bır sekılde vercegımı dusunuyorum ama oncesınde spor yaptıgım ıcın tekrar sıklaşmak ıstıyorm ust bacagım ve basemlerım kalınlaştı bıraz gıbı kendını saldı ama karnım cok cıkmadı kız oldugu ıcın yanlamasına genısledı

Günaydın kızlar
Şok a bugün bunlar geldi, özellikle 0 6 ay gitmiştim ama diğerini de aldim. Montessori eğitim için cok önemli olduğunu düşünüyorum bu kartlarin bulan kaçırmasın derim tane 18 tlydi
Depend lerde de indirim varmış hastane cantam için bi pakette ondan aldım. Bilginize

Eklentiler

• IMG20220119092618.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 61
Günaydınnnn 55 kilo ile yoluma devam ediyorum bende de başladı kilo alamıyorum çocuk gelişemiyo mu ben bakamıyor muyum saykolukları

Blackbluee1 ayy öyle dediğime de bakma yarın gircem nst ye zorla ahhaha merak ediyorum ya kasılma varsa hissetmiyosam

Z zahrada hangi doktora gitcen kız en sonuncuya mı noldu senin doktor durumun kaçırdım ben
aşkım covidli iyileşemeyen manyağa gidicem yarın ilk saatine randevu aldım gelirse tabiiii ancak son dk iptal ediyorlarr
son gittiğimin ölçümlerine güvenemedim o da gebelik takibi yapcak vaktim yok dedi gidemicem ondannn yarın 9 da randevu söverim burada bekleyin beni

Evet bende bugun 32.haftami bitirdim ve calisabilir raporu alarak ise geri döndum. 62 ile baslamistim 68.5 olmusum. Bebiste 2 kilo . Ama sadece karnim var ve cok sivri . Basen vs hepsi eskisi gibi ama onude resmen fuze tasiyorum

Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Yoo hiçbir şey planlamiyorum valla. Robot her gün çalışıyor zaten. Misafir de kabul etmicem. O yüzden hiç gerek yok.

Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Hic dusunmuyorm canim bende
Zaten gelecek adam bu kizin karni burnunda yada yeni dogurdu evde pek pismis derse umrumda olmaz robot supurur ben olmadi anca toz alirim yada esim yapar onuda
Yoo hiçbir şey planlamiyorum valla. Robot her gün çalışıyor zaten. Misafir de kabul etmicem. O yüzden hiç gerek yok.
Aynen oyle bende kimseyi kabul etmem anca kaynana ile gorumce gelirse gelir onun disinda yabanci gelmez ( onlarda yabanci tabiki )

Bide babamla abim gelebilir dogumdan sonra onlarda zaten temizlik konusunda bisey demezler bende cok rahatimdir hic takmam oyle seyleri

Benim hiç temizlik takıntım yoktur ama bebek geliyor diye doğuma 1 ay kala halıları yıkamaya göndereceğim 30 gün kala da temizlik için birini çağırıp perdeleri yıkatacağım dolap üstlerini fln sildireceğim. Ben misafir için değil minik bey için temizlik yapacağım

Ben yalnız yaptım cam perde dolap düzenleri falan 2 hafta ömce hallettim eşim destek oldu yapamadığım yerde gelen giden bana da aileden başka kimse olmaz ama ben doğumdan somra epey süre yapamam diye hazırlıklı olsun dedim. Zamansız yakalamazsa bebek bi süpürür toplarım yeteer

Aynen aynen bende onun için yaptım hemde doğumdan sonra psikolojikman iyi hissedeyim diye halılar bizim de gitmesi lazım ama kış günü güzel yıkarlar mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…