2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Benim zaten günlük işleri eşim hallediyor sağolsun onun dışında detaylı temizlik için annemle ablamlar şubat başı gibi gelecekler :) misafirden de ziyade bebiş doğduktan sonra bi süre detaylı temizliğe vakit bulamayabiliriz malum..

merhaba testi sabah işk idrarla yenile istersen çok belli olmuyor
ovulasyon ile takip etmiş miydin yoksa telefon uygulamaları ile mi denedin
Merhaba bu sabah yaptım daha da belirgin kan testi verdik sonucu bekliyoruz

Eklentiler

• 76B1023F-6FF3-47F9-9EAE-711024C8E944.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 79
Ben daha deterjan almadım yıkanıcaklar duruyo eksiklerim dolu
Valla ben de henüz aynı vaziyetteyim.
Pek çoğunuz temizlik işine adapte olmuş. Ben her şeyi yapabilir vaziyetteyim gibi. Ev işimi halledebiliyorum yemeğimi yapıyorum yürüyüş falan da market. Yani yapmadığım gün kendimi çok yorgun hissediyorum. Galiba hareket etmek bana çok daha iyi hissettiriyor. Tabi hava şartları artık çok elverişli değil ama olsun.
Bebeğin dolaplarını eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum ufak ufak. Annemi çağıracam doğumdan önce zaten. 8 şubatta randevum var. Bebiş 26 mart görünüyordu en son ama sanırım daha başı aşağıda olmadığı için net bi tarih verilmedi. Biz normal doğuma hazırlanıyoruz bakalım nasıl olacak. Herkes iyidir inşallah bebişleriyle.
Başlığın ilk bebeklerini tebrik ediyorum. Allah sağlıklı ömürler versin analı babalı. Darısı hepimize.

Yürüyüş haricinde bende diğerlerini yapıyorum hamd olsun ama artık zorlamaya başladı benim cuncul. Sürekli kaburgaya yerleşip popişni çıkarıp tekmeleri sallıyo sancım çok olmaya başladı. Dün buzluğa börek yaptım akşama belimi hissedemiyodum valla. Bide 1 saatten fazla vaktim aldı içini hazırla ayrı yemek yap falan. Benim belim zaten sıkıntılı şimdide az buçuk bişey yapsam çok ağrım oluyo valla. Eksikleri aldıktan sonra yavaş yavaş artık kıyafet yıkama işine başlarım.
Bİz zaten yeni taşındık ağır bi temizlik gerekmiyo bize bi camları eşime sildiririm dıştan gerisi günlük temizlik Zaten. Önemli olan benim için buzluğa yemek atmak

Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Ben planlıyorum. Sonuçta eve bir bebiş gelicek misafir kabul etmesek bile evin detaylı temizlenmesini istiyorum. Ben temizliği kendim için istiyorum zaten misafir için değil. Doğumdan önce bi abla ayarlayıp annemlerinde başında tutup halletmeyi planlıyorum.
Merhaba bu sabah yaptım daha da belirgin kan testi verdik sonucu bekliyoruz
Üstteki erken gebelik testi sanırım. Benimde böyle çıkmıştı. Yüksek ihtimal hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler

Merhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…