- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Benim zaten günlük işleri eşim hallediyor sağolsun onun dışında detaylı temizlik için annemle ablamlar şubat başı gibi gelecekler :) misafirden de ziyade bebiş doğduktan sonra bi süre detaylı temizliğe vakit bulamayabiliriz malum..Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Ben de halılar kurumazsa diye korkuyorumAynen aynen bende onun için yaptım hemde doğumdan sonra psikolojikman iyi hissedeyim diyehalılar bizim de gitmesi lazım ama kış günü güzel yıkarlar mı bilemedim
Bana 3*2 yazdı.İnşallah iyi gelir bu son iki ayıda hayırlısı ile atlatırızBende verlayi kullanıyorum.
Sabah iki akşam iki aliyorum.
Bir kaç defa da öğlen iki tane aldim
Merhaba bu sabah yaptım daha da belirgin kan testi verdik sonucu bekliyoruzmerhaba testi sabah işk idrarla yenile istersen çok belli olmuyor
ovulasyon ile takip etmiş miydin yoksa telefon uygulamaları ile mi denedin
Ayyyy pozitif çıkmış gibi gözüküyorMerhaba bu sabah yaptım daha da belirgin kan testi verdik sonucu bekliyoruz
Amin inşallahAyyyy pozitif çıkmış gibi gözüküyorhadi hayırlısı olsun inşallah.
Valla ben de henüz aynı vaziyetteyim.Ben daha deterjan almadım yıkanıcaklar duruyo eksiklerim dolu
Yürüyüş haricinde bende diğerlerini yapıyorum hamd olsun ama artık zorlamaya başladı benim cuncul. Sürekli kaburgaya yerleşip popişni çıkarıp tekmeleri sallıyo sancım çok olmaya başladı. Dün buzluğa börek yaptım akşama belimi hissedemiyodum valla. Bide 1 saatten fazla vaktim aldı içini hazırla ayrı yemek yap falan. Benim belim zaten sıkıntılı şimdide az buçuk bişey yapsam çok ağrım oluyo valla. Eksikleri aldıktan sonra yavaş yavaş artık kıyafet yıkama işine başlarım.Valla ben de henüz aynı vaziyetteyim.
Pek çoğunuz temizlik işine adapte olmuş. Ben her şeyi yapabilir vaziyetteyim gibi. Ev işimi halledebiliyorum yemeğimi yapıyorum yürüyüş falan da market. Yani yapmadığım gün kendimi çok yorgun hissediyorum. Galiba hareket etmek bana çok daha iyi hissettiriyor. Tabi hava şartları artık çok elverişli değil ama olsun.
Bebeğin dolaplarını eşyalarını tamamlamaya çalışıyorum ufak ufak. Annemi çağıracam doğumdan önce zaten. 8 şubatta randevum var. Bebiş 26 mart görünüyordu en son ama sanırım daha başı aşağıda olmadığı için net bi tarih verilmedi. Biz normal doğuma hazırlanıyoruz bakalım nasıl olacak. Herkes iyidir inşallah bebişleriyle.
Başlığın ilk bebeklerini tebrik ediyorum. Allah sağlıklı ömürler versin analı babalı. Darısı hepimize.
Hemen çıkar kan sonucu. Nerde verdiniz?Amin inşallahsaat 4 e kadar nasıl bekleyeceğim bilmem
Hemen çıkar kan sonucu. Nerde verdiniz?
Ben planlıyorum. Sonuçta eve bir bebiş gelicek misafir kabul etmesek bile evin detaylı temizlenmesini istiyorum. Ben temizliği kendim için istiyorum zaten misafir için değil. Doğumdan önce bi abla ayarlayıp annemlerinde başında tutup halletmeyi planlıyorum.Hanımlar ev temizliği planlıyomusunuz kaçıncı haftada başlıcaksınız.bide yanlızmı yapıcaksınız
Üstteki erken gebelik testi sanırım. Benimde böyle çıkmıştı. Yüksek ihtimal hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerlerMerhaba bu sabah yaptım daha da belirgin kan testi verdik sonucu bekliyoruz
Merhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardıBen planlıyorum. Sonuçta eve bir bebiş gelicek misafir kabul etmesek bile evin detaylı temizlenmesini istiyorum. Ben temizliği kendim için istiyorum zaten misafir için değil. Doğumdan önce bi abla ayarlayıp annemlerinde başında tutup halletmeyi planlıyorum.
Üstteki erken gebelik testi sanırım. Benimde böyle çıkmıştı. Yüksek ihtimal hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir şekilde ilerler
ayy hayırlı olsun aynı değerle öğrenmiştim hamileliğimii sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı
Hayırlı ugurlu olsun canım. Sağlıkla ilerlesinMerhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı
Amin çok teşekkürlerayy hayırlı olsun aynı değerle öğrenmiştim hamileliğimii sağlıkla ilerlesin inşallah
Kaç haftalık oluyor yani doktor 2 haftalıktır dedi internetten baktım değer aralığı 3 hafta gösteriyorHayırlı ugurlu olsun canım. Sağlıkla ilerlesin
benim regle 6 gün vardı bu değer çıktığındaKaç haftalık oluyor yani doktor 2 haftalıktır dedi internetten baktım değer aralığı 3 hafta gösteriyor
Benim yarın regl tarihimbenim regle 6 gün vardı bu değer çıktığında
Kisiden kisiye, laboratuvar sistemine kadar sonuç fark edebiliyor. Ultrason kontrolünde net kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsinizKaç haftalık oluyor yani doktor 2 haftalıktır dedi internetten baktım değer aralığı 3 hafta gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?