Hayirli mübarek olsun sağlıcakla al.kucagina inşallah.Merhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı
Ultrason da baktı kese daha oluşmamış haftaya tekrar bakarız dediKisiden kisiye, laboratuvar sistemine kadar sonuç fark edebiliyor. Ultrason kontrolünde net kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsiniz
Şuan daha değer çok küçük zaten. Arkadaşın dediği gibi eğer sabredebilirsen birkaç hafta sonra git. Keseyi, bebeyi ve kalp atışını duymuş olursunuz. Öbür türlü her hafta doktora gitmeniz gerekiyorUltrason da baktı kese daha oluşmamış haftaya tekrar bakarız dedi
Evet haklısınızŞuan daha değer çok küçük zaten. Arkadaşın dediği gibi eğer sabredebilirsen birkaç hafta sonra git. Keseyi, bebeyi ve kalp atışını duymuş olursunuz. Öbür türlü her hafta doktora gitmeniz gerekiyor
Ay hayırlı olsun inşallah ya çok güzel duygular umarım sağlıkla ilerler. 2 günde bir ikiye katlaması lazım sonuçların. Ben evde ne testi bulduysam yapmıştımMerhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı
Benim başka testimde yok acaba cuma günü sağlık ocağına kan mı versem tekrarAy hayırlı olsun inşallah ya çok güzel duygular umarım sağlıkla ilerler. 2 günde bir ikiye katlaması lazım sonuçların. Ben evde ne testi bulduysam yapmıştım
Ay hayırlı olsun inşallah ya çok güzel duygular umarım sağlıkla ilerler. 2 günde bir ikiye katlaması lazım sonuçların. Ben evde ne testi bulduysam yapmıştım
Kan testini aynı yerde aynı saatte 2 gün sonra tekrarlatin. Yoksa değerler değişebiliyor.Benim başka testimde yok acaba cuma günü sağlık ocağına kan mı versem tekrar
Benim de gecen günlerde çok oynuyordu, tencere gibi çalkalanıyodu resmen
Ooof artık hareketleri de çok sert ya küt küt vuruyo bakalım cuma günü doktor ne dicekBenim de gecen günlerde çok oynuyordu, tencere gibi çalkalanıyodu resmenşimdi de yavasladı. Bir öyle bir böyle. İnşallah kontrollerimizde iyi haberler alalım
Ben hiç hatırlamıyorum ilk değerimi dayanamayıp 4-5 defa kan vermiştimSiz nezaman öğrenmiştiniz ve değeriniz kaçtı acaba
Kisalma var ama sürekli yatarsan birsey olmaz inşallah.Kızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Ayy canım benim umarım biraz daha içerde durur minnaklarKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Yaaa nasıl moral oldunuz bana anlatamam bende hem kısalma var hemde hunileşme var ama allahtan sancım kasılmam yok. Doktorum dikkat edersek 37 yi bile görebiliriz hiç üzülme dedi ama insan içine anlatamıyor tabi yeterki yatmakla çözülsün hiç kalkmam valla ne yapalım. Sizede çok geçmiş olsunKisalma var ama sürekli yatarsan birsey olmaz inşallah.
Benim 25 haftamda 14mm di sürekli yatarak 35 geldi.
Dualarımız seninle
İnşallah canım yaAyy canım benim umarım biraz daha içerde durur minnaklarahh ikiz anaları işiniz bizlerden daha zorr. Ama allahtan başka sebepten acile gitmişsin de diğer durumu öğrenmiş oldun, geç kalmadın
ah canıım dualarımız seninle kuduruk ikizler yürekleri hoplatıyorlar ama en güvenli yerdesin şu an duracaklar daha minnoşlar ki doktorun öyle diyorsa vardır bildiği gördüğü bişey bak azaria örnek ne kadar durdu dayandı inşallah senin de öyle olacakk en önemli şey stres sanırı m bu durumlarda moralini yüksek tut her şey güzel olacakkkKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
aşkım benimki de içeride maç yapıyor sanki ya çok kudurukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?