Benim ilk hamilegimde öyle oldu.Yaaa nasıl moral oldunuz bana anlatamam bende hem kısalma var hemde hunileşme var ama allahtan sancım kasılmam yok. Doktorum dikkat edersek 37 yi bile görebiliriz hiç üzülme dedi ama insan içine anlatamıyor tabi yeterki yatmakla çözülsün hiç kalkmam valla ne yapalım. Sizede çok geçmiş olsun
Ben de cuma gidicem, kalpteki parlaklık konusundan sonra ilk kontrol. Eşim covit olunca araya zaman girdi. İnşallah yolundadır hersey canım. Senin de cumaymışOoof artık hareketleri de çok sert ya küt küt vuruyo bakalım cuma günü doktor ne diceksen ne zaman gitcen kontrole kuzu
Canım ya insaAllah sabreder kuzular biraz daha büyüsünlerKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Siz hangi hastanede dogum yapacaginiza karar verdiniz mi ? Imza atip cikabiliyorsunuz diyorlar , oyle birsey dusundunuz mu ? Cocuklar geride kaliyor diye uzuluyorum daBenim kizimda öyleydi. Ayakta duramıyor dum.
Rahim ağzında kisalma yoksa sıkıntı yapmayın.
Gün alinca haber verYok cnm pazartesi hem rapor için Hemde doğum gününü belirlemek için randevum var nasipse bakalım geçmiyorzaman sen ne durumdasın
Canım çok geçmiş olsun, farkına varılmış Allah yardımcın olmuş gerçekten. Kontrollü bir şekilde ilerleyip sağlıkla kucagına alacaksın inşallahKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Bende misafir istemiyorum malum.Ama insan yinede ardında temizlenmiş bi ev bırakmak istiyor.Yoo hiçbir şey planlamiyorum valla. Robot her gün çalışıyor zaten. Misafir de kabul etmicem. O yüzden hiç gerek yok.
Bebek doğunca kızınızı servisemi vereceksiniz.Benim kızımda 4 e gidiyor şimdilik ben götürüyorum.bebekndoğunca napıcam bilmiyorum.servise versem okul çok yakın okul napsam bilemedim. oğlum lisede zaten kendi gidiyordaGün alinca haber verbakalim bebis kac kilo olmus bende sali günü gidecegim aşi olacagim 3.dozu agirlastim artik. Kizimi krese zor goturuyorum . Sonra butun gün kemeklerim agriyor .
İnşallah bebislerin ciğerleri gelişir de öyle gelmeye karar verirler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Hemde nasıl kuduruklar ama bi sağlıkla alayı kucağıma totolara birer şaplak hak ettiler. Doktorum bendem daha olumlu 37 ye kadar bile tutarız bunlarl merak etme diyorah canıım dualarımız seninle kuduruk ikizler yürekleri hoplatıyorlar ama en güvenli yerdesin şu an duracaklar daha minnoşlar ki doktorun öyle diyorsa vardır bildiği gördüğü bişey bak azaria örnek ne kadar durdu dayandı inşallah senin de öyle olacakk en önemli şey stres sanırı m bu durumlarda moralini yüksek tut her şey güzel olacakkk
ay daha işe gidiyodun he şükür ki bir belirti oldu da doktora başvurdun
İçime su serptin valla Allah razı olsun senden. Zamanında sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallahBenim ilk hamilegimde öyle oldu.
Simdi hamd olsun iyiyiz.
Hunilesme ben de vardı.
Hastanede cok arkadaşla tanışmıştık o zaman.
Ikiz anneleri de vardı çok.
Siz içinizi feraha tutun doktorunuza güvenin.
Wc harici kalkmayın.
Rabbim kolaylıklar versin feraha kavuştursun inşallah
Amin inşallah canım benimCanım ya insaAllah sabreder kuzular biraz daha büyüsünler
Çok şükür gerçekten öyle. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahCanım çok geçmiş olsun, farkına varılmış Allah yardımcın olmuş gerçekten. Kontrollü bir şekilde ilerleyip sağlıkla kucagına alacaksın inşallah
Canım çok geçmiş olsun. Yerinden kalkmaya dikkat et inşallah 37ye kadarda bekler bebişler dualarımız seninleKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Amin inşallah doktorum 34. Haftada tamamlanıyor atlatırsak hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah dedi. Ama ne olur ne olmaz iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Amin hepimiz zamanında sağlıkla alalım kucağımıza inşallahİnşallah bebislerin ciğerleri gelişir de öyle gelmeye karar verirler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tuvalet dışında kalkmıyorum canım çok teşekkür ederim. İnşallah benimde hedefim 37. Hafta inşallah görürüm o günleriCanım çok geçmiş olsun. Yerinden kalkmaya dikkat et inşallah 37ye kadarda bekler bebişler dualarımız seninle
Ben ilk gebeliğimde yaşadımMalesef bi bilgim yok hiç yaşamadım böyle bi durumu
Şuan kaç kilodalar canım Alalh yardımcin olsunKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
En son geçen hafta 1540 gr olmuşlardı bu hafta tekrar ölçmedi doktorum. Sağol Allah razı olsunŞuan kaç kilodalar canım Alalh yardımcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?