2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim ilk hamilegimde öyle oldu.
Simdi hamd olsun iyiyiz.
Hunilesme ben de vardı.
Hastanede cok arkadaşla tanışmıştık o zaman.
Ikiz anneleri de vardı çok.
Siz içinizi feraha tutun doktorunuza güvenin.
Wc harici kalkmayın.
Rabbim kolaylıklar versin feraha kavuştursun inşallah

Canım ya insaAllah sabreder kuzular biraz daha büyüsünler

Benim kizimda öyleydi. Ayakta duramıyor dum.
Rahim ağzında kisalma yoksa sıkıntı yapmayın.
Siz hangi hastanede dogum yapacaginiza karar verdiniz mi ? Imza atip cikabiliyorsunuz diyorlar , oyle birsey dusundunuz mu ? Cocuklar geride kaliyor diye uzuluyorum da

Yok cnm pazartesi hem rapor için Hemde doğum gününü belirlemek için randevum var nasipse bakalım geçmiyor zaman sen ne durumdasın
Gün alinca haber ver bakalim bebis kac kilo olmus bende sali günü gidecegim aşi olacagim 3.dozu agirlastim artik. Kizimi krese zor goturuyorum . Sonra butun gün kemeklerim agriyor .

Canım çok geçmiş olsun, farkına varılmış Allah yardımcın olmuş gerçekten. Kontrollü bir şekilde ilerleyip sağlıkla kucagına alacaksın inşallah

Gün alinca haber ver bakalim bebis kac kilo olmus bende sali günü gidecegim aşi olacagim 3.dozu agirlastim artik. Kizimi krese zor goturuyorum . Sonra butun gün kemeklerim agriyor .
Bebek doğunca kızınızı servisemi vereceksiniz.Benim kızımda 4 e gidiyor şimdilik ben götürüyorum.bebekndoğunca napıcam bilmiyorum.servise versem okul çok yakın okul napsam bilemedim. oğlum lisede zaten kendi gidiyorda

İnşallah bebislerin ciğerleri gelişir de öyle gelmeye karar verirler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hemde nasıl kuduruklar ama bi sağlıkla alayı kucağıma totolara birer şaplak hak ettiler. Doktorum bendem daha olumlu 37 ye kadar bile tutarız bunlarl merak etme diyor çok şükür gerçekten ne için geldim ne çıktı çok şükür erken fark edildi. Yoksa bu sabah kalkıp işe gidecektim yine

İçime su serptin valla Allah razı olsun senden. Zamanında sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Yerinden kalkmaya dikkat et inşallah 37ye kadarda bekler bebişler dualarımız seninle

İnşallah bebislerin ciğerleri gelişir de öyle gelmeye karar verirler. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah doktorum 34. Haftada tamamlanıyor atlatırsak hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah dedi. Ama ne olur ne olmaz iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Amin hepimiz zamanında sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Şuan kaç kilodalar canım Alalh yardımcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…