2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok geçmiş olsun. Insallah vakitlerini tamamlayıp iyice büyüyüp gelecekler. Dualarımız sizinle

Ya bunu anlamıyorum, belli bir şey var işte git yaptır test. İnsanları neden riske atıyorsun?

Ayy geçen torunu korona oldu demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sizde bisey yoktur insanların sadece aşıya güvenmesi o kadar saçma ki

Ayy geçen torunu korona oldu demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sizde bisey yoktur insanların sadece aşıya güvenmesi o kadar saçma ki
Aynen torunu olmuştu.
Ben de cok tedirginim simdi. Yarını da sağ salim atlatırsak daha rahat olacağım inşallah. Yarin 4. Günümüz.
Yarin doktor randevumuz de var.
Sabah hızlı test yapacagim ona göre doktora gideceğim inşallah

Ya kızlar benim gibi olan yokmu aşağıda bi sızlama oluşuyor tekmeleyince
Benim bebis makat pozisyonda o yüzden tekmeleyince resmen titreşim moduna geçiyorum tüm organlarım sallanıyor. O yüzden dönmesi daha iyi dedi doktorum her ne kadar sezeryan olcak olsam da konforlu bir gebelik için aşağıya kafanın dönmesi önemliymis anlamış oldum

Ahh canim burada servis yok malesef 2.sinifa giden kizim var , o kendi gidiyor okula . 3 yasinda bir kizim var onu ben goturuyorum krese . 10 dk yurume mesafesinde

Aaa calisiyor musun birde cok gecmis olsun , insallah kuveze girmeyecek sekilde saglikli dogarlar artik guvenli ellerdesin . Kac kilo olmus peki bebisler , birsey dedi mi doktor ?

Ayy bende cok sallanıyorum. Ve bugün hiç durmadı resmen yaaa. Benim en son kafa asagidaydı ama bence döndü. Hareketlerini çok aşağılarda hissetmeye başladim 2 haftadır. Makat pozisyonunda olunca mı oyle oluyomus

Kizlar sizde catlaklar ne durumda benim 25te minicik baslamisti sol tarafimda simdi iki yandada var boyutlari büyüyor baktim eski sezeryan dikisimin oralar da catlamis bu kdr catlak icin cok mu erken daha ne kdr gider ki her yeni catlaga alışana kadar üzülüyorum

Kuzu herhangi bir yağ krem vs kullanıyor musun. Genelde çatlaklar kırmızıyken yağlara devam edince duzelcegini söylüyorlar ama bilmiyorum

Kuzu herhangi bir yağ krem vs kullanıyor musun. Genelde çatlaklar kırmızıyken yağlara devam edince duzelcegini söylüyorlar ama bilmiyorum
Kakao yagiyla hindistan cevizi yagi kullanıyorum gunde 2 yada 3 kez sürüyorum. Bu zamana kadar cok kilo alip verdim hic catlagim yoktu cok catlamicam heralde dedim ama malesef gidiyorr

Kakao yagiyla hindistan cevizi yagi kullanıyorum gunde 2 yada 3 kez sürüyorum. Bu zamana kadar cok kilo alip verdim hic catlagim yoktu cok catlamicam heralde dedim ama malesef gidiyorr
Onarıcı yağlar kremler oluyor. Onlardan alıp kalan sürede deneyebilirsin. Başka yapcak bisi yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…