- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Cok geçmiş olsun. Insallah vakitlerini tamamlayıp iyice büyüyüp gelecekler. Dualarımız sizinleKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Ya bunu anlamıyorum, belli bir şey var işte git yaptır test. İnsanları neden riske atıyorsun?Kizlar bizim yardımcı ablamız da korona çıktı.
Bugun onu zorla teste yolladim.
3 doz aşılı olduğu için kendinden çok emindi korona olmadığına.
Oysaki iki gündür yatak döşek yatiyor.
İnsallah bize geçmemiştir. En son pazartesi görüştük.
Ayy geçen torunu korona oldu demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sizde bisey yokturKizlar bizim yardımcı ablamız da korona çıktı.
Bugun onu zorla teste yolladim.
3 doz aşılı olduğu için kendinden çok emindi korona olmadığına.
Oysaki iki gündür yatak döşek yatiyor.
İnsallah bize geçmemiştir. En son pazartesi görüştük.
Aynen torunu olmuştu.Ayy geçen torunu korona oldu demiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sizde bisey yokturinsanların sadece aşıya güvenmesi o kadar saçma ki
Benim bebis makat pozisyonda o yüzden tekmeleyince resmen titreşim moduna geçiyorum tüm organlarım sallanıyor. O yüzden dönmesi daha iyi dedi doktorum her ne kadar sezeryan olcak olsam da konforlu bir gebelik için aşağıya kafanın dönmesi önemliymis anlamış oldumYa kızlar benim gibi olan yokmu aşağıda bi sızlama oluşuyor tekmeleyince
Ahh canim burada servis yok malesefBebek doğunca kızınızı servisemi vereceksiniz.Benim kızımda 4 e gidiyor şimdilik ben götürüyorum.bebekndoğunca napıcam bilmiyorum.servise versem okul çok yakın okul napsam bilemedim. oğlum lisede zaten kendi gidiyorda
Aaa calisiyor musun birdeHemde nasıl kuduruklar ama bi sağlıkla alayı kucağıma totolara birer şaplak hak ettiler. Doktorum bendem daha olumlu 37 ye kadar bile tutarız bunlarl merak etme diyorçok şükür gerçekten ne için geldim ne çıktı çok şükür erken fark edildi. Yoksa bu sabah kalkıp işe gidecektim yine
1540 mis sordum benAaa calisiyor musun birdecok gecmis olsun , insallah kuveze girmeyecek sekilde saglikli dogarlar artik guvenli ellerdesin . Kac kilo olmus peki bebisler , birsey dedi mi doktor ?
Ayy bende cok sallanıyorum. Ve bugün hiç durmadı resmen yaaa. Benim en son kafa asagidaydı ama bence döndü. Hareketlerini çok aşağılarda hissetmeye başladim 2 haftadır. Makat pozisyonunda olunca mı oyle oluyomusBenim bebis makat pozisyonda o yüzden tekmeleyince resmen titreşim moduna geçiyorum tüm organlarım sallanıyor. O yüzden dönmesi daha iyi dedi doktorum her ne kadar sezeryan olcak olsam da konforlu bir gebelik için aşağıya kafanın dönmesi önemliymis anlamış oldum
Kuzu herhangi bir yağ krem vs kullanıyor musun. Genelde çatlaklar kırmızıyken yağlara devam edince duzelcegini söylüyorlar ama bilmiyorumKizlar sizde catlaklar ne durumda benim 25te minicik baslamisti sol tarafimda simdi iki yandada var boyutlari büyüyor baktim eski sezeryan dikisimin oralar da catlamis bu kdr catlak icin cok mu erken daha ne kdr gider kiher yeni catlaga alışana kadar üzülüyorum
Kakao yagiyla hindistan cevizi yagi kullanıyorum gunde 2 yada 3 kez sürüyorum. Bu zamana kadar cok kilo alip verdim hic catlagim yoktu cok catlamicam heralde dedim ama malesef gidiyorrKuzu herhangi bir yağ krem vs kullanıyor musun. Genelde çatlaklar kırmızıyken yağlara devam edince duzelcegini söylüyorlar ama bilmiyorum
Onarıcı yağlar kremler oluyor. Onlardan alıp kalan sürede deneyebilirsin. Başka yapcak bisi yok maalesefKakao yagiyla hindistan cevizi yagi kullanıyorum gunde 2 yada 3 kez sürüyorum. Bu zamana kadar cok kilo alip verdim hic catlagim yoktu cok catlamicam heralde dedim ama malesef gidiyorr
Kakao yagiyla hindistan cevizi yagi kullanıyorum gunde 2 yada 3 kez sürüyorum. Bu zamana kadar cok kilo alip verdim hic catlagim yoktu cok catlamicam heralde dedim ama malesef gidiyorr
Erken gebelik testi de kan sonucum da aynı cikmisti. Hayırlı olsun,sağlıkla ilerler ins...Merhaba kızlar değerim 14,41 çıkmış doktor haftaya tekrar çağardı
Erken gebelik testi de kan sonucum da aynı cikmisti. Hayırlı olsun,sağlıkla ilerler ins...
reglinize kaç gün varken değerinizi öğrenmiştiniz benimki yarın oyuzden düşük geldi bana değerErken gebelik testi de kan sonucum da aynı cikmisti. Hayırlı olsun,sağlıkla ilerler ins...
Reglinize kaç gün kala öğrenmiştiniz bu değeri benim yarın regl günüm oyuzden sanki düşük deldi bana değerErken gebelik testi de kan sonucum da aynı cikmisti. Hayırlı olsun,sağlıkla ilerler ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?