2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım daha güçlü hissedersin dedi tekmeleyince, idrar kesemde baskı hissediyorum. Geceleri sayamiyorum artık kaç kez lavaboya kalktığımi

Reglinize kaç gün kala öğrenmiştiniz bu değeri benim yarın regl günüm oyuzden sanki düşük deldi bana değer
Ben ilişkiden on gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim. Reglime bir hafta vardı. Erken yada geç döllenme ile alakalı olabilir aradaki fark o yüzden hiç kafana takma,bence bikac gün beklemede fayda var zaten regl günün gelmişse iki üç güne netleşir herşey. Hayırlısı ile gönlüne göre olsun ins

Cok geçmis olsun canım herseyde bir hayır vardır,cok şükür ki duruma erken müdahale edilmiş, doktorun ve tecrübeli anneler de sağolsun seni bu konuda rahatlatmislar. Gönlünü ferah tut minnoslarin büyüyüp, zamanında seninle kavuşacaklar annesi inss

Amin inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin teşekkür ederim bacaklarım bugünden beri aşırı ağrıyor

Aaa calisiyor musun birde cok gecmis olsun , insallah kuveze girmeyecek sekilde saglikli dogarlar artik guvenli ellerdesin . Kac kilo olmus peki bebisler , birsey dedi mi doktor ?
Evet düne kadar çalışıyordum bebekler geçen hafta 1540 gr dı. Bu hafta ölçmedi daha tahminimce 1600 ü geçmişlerdir. Amin teşekkür ederim bu arada

Aynen öyle canım normalde perşembe randevum vardı onu bekleseydim doktorum kesin doğum sancısı ile gelirdin dedi Dün çok üzüldüm ama bugün hem doktorum hem dediğin gibi tecrübeli arkadaşlar içimi çok rahatlattı daha iyiyim Hepimiz zamanında sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı kucağımıza inşallah

9da kontrolümüz varr teyzeleeer eşek kaç gram oldu poz verecek mi sezo günü alabilecek miyim nst ye girebilecek miyim kafamda deli sorularrrr ve özlenmeyen erken uyanma leşliğii ile günaydııın
Ahahha randevu olunca erkenden kalkılmış hadi bakalım çıkınca yaz buraya güzel güzel pozlar versin annesine. Ve lütfen uraz beyin boyu falan çekmemiş olsun bu sefer

Ahahha randevu olunca erkenden kalkılmış hadi bakalım çıkınca yaz buraya güzel güzel pozlar versin annesine. Ve lütfen uraz beyin boyu falan çekmemiş olsun bu sefer
Ayy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi daha

Hadi hayırlısı olsun canım.
Birazda naz yapsın bakalım annesi

Günaydın canim bende geçen hafta 32+0 da gittiğimde başı yukarda makat pozisyonda demişti, ama hiç sancı konusundan bahsetmedi ki benim öncesi de sezeryan sanki riskli gibi geldi bana haftaya Çarşamba tekrar gideceğim artık 2/3 haftada bir geleceksin dedi. Tabi ben 3 u beklememek icin hemen iki hafta sonraya randevu aldimbizimkide elini yüzüne kapatmıştı haftaya kısmet

Gelişimi gayet iyi duruyor canım, besleyemiyor muyum soruları çıkmıştır aklından ay mart başı mı diyosun, ne yakın geldi şimdi.

Ayyy tuhhh poz olmayinca da insan uzuluyo aman iyi çekmemiş dimi bu sefer ölçümleri iyi heralde

bazı çocuklar sanırım son haftalarda daha çok da alabiliyormuş bakalım bizimkiler kaç kiilo doğacak

Canım benim de hep 1 hafta önden gidiyordu son gittiğimde tam günü çıktı biraz demoralize oldum. Aslında olması gerektiği gibi ama 1 hafta birden gerileyince tedirgin oluyor insan
evet aslında kilosu kötü değil ama geriye mi geldi diye tedirgin oldum iki hafta sonra kontrolüm var,şimdi yememe çok dikkat ediyorum bakalım gittiğimde ne kadar olacak. kaşar ve yumurta haşlamasına abandım yiyip duruyoorum

Kızlar nasılsınız?
Ben ev yerleştirme ve hastane çantası hazırlığı ile uğraşıyorum.Gunler böyle geçiyor.Su sıralar pek bi aglak oldum.Tek sıkıntım o.

Ya ben de vajinada kasıklarda çook kıpırtı hissediyordum 2 haftadır ama salı günü kontrolde baş aşağı duruyor ddi ya sürekli dönüyor yada büyüdükleri için duruş fark etmeksizin tepiyorlar her yeri
Canım Allah korumuş çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır var ateşlenmesen belki gitmezdin bile demek ki daha duracak günleri var karnında inşallah sağlıkla beklesinler azıcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…