Evet canım daha güçlü hissedersin dedi tekmeleyince, idrar kesemde baskı hissediyorum. Geceleri sayamiyorum artık kaç kez lavaboya kalktığımiAyy bende cok sallanıyorum. Ve bugün hiç durmadı resmen yaaa. Benim en son kafa asagidaydı ama bence döndü. Hareketlerini çok aşağılarda hissetmeye başladim 2 haftadır. Makat pozisyonunda olunca mı oyle oluyomus
Ben ilişkiden on gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim. Reglime bir hafta vardı. Erken yada geç döllenme ile alakalı olabilir aradaki fark o yüzden hiç kafana takma,bence bikac gün beklemede fayda var zaten regl günün gelmişse iki üç güne netleşir herşey. Hayırlısı ile gönlüne göre olsun insReglinize kaç gün kala öğrenmiştiniz bu değeri benim yarın regl günüm oyuzden sanki düşük deldi bana değer
Cok geçmis olsun canım herseyde bir hayır vardır,cok şükür ki duruma erken müdahale edilmiş, doktorun ve tecrübeli anneler de sağolsun seni bu konuda rahatlatmislar. Gönlünü ferah tut minnoslarin büyüyüp, zamanında seninle kavuşacaklar annesi inssKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
Amin inşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinBen ilişkiden on gün sonra erken gebelik testi ile öğrendim. Reglime bir hafta vardı. Erken yada geç döllenme ile alakalı olabilir aradaki fark o yüzden hiç kafana takma,bence bikac gün beklemede fayda var zaten regl günün gelmişse iki üç güne netleşir herşey. Hayırlısı ile gönlüne göre olsun ins
Ahhh hasret kaldik biz bu minnoslara yaaaBenim de aynı gün. Bende meraktayim seninki yine 1 aybenimki 6 hafta oldu
Amin inşallah çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. Insallah vakitlerini tamamlayıp iyice büyüyüp gelecekler. Dualarımız sizinle
Evet düne kadar çalışıyordumAaa calisiyor musun birdecok gecmis olsun , insallah kuveze girmeyecek sekilde saglikli dogarlar artik guvenli ellerdesin . Kac kilo olmus peki bebisler , birsey dedi mi doktor ?
Aynen öyle canım normalde perşembe randevum vardı onu bekleseydim doktorum kesin doğum sancısı ile gelirdin dediCok geçmis olsun canım herseyde bir hayır vardır,cok şükür ki duruma erken müdahale edilmiş, doktorun ve tecrübeli anneler de sağolsun seni bu konuda rahatlatmislar. Gönlünü ferah tut minnoslarin büyüyüp, zamanında seninle kavuşacaklar annesi inss
Ahahha randevu olunca erkenden kalkılmış9da kontrolümüz varr teyzeleeer eşek kaç gram oldu poz verecek mi sezo günü alabilecek miyim nst ye girebilecek miyim kafamda deli sorularrrr ve özlenmeyen erken uyanma leşliğii ile günaydııın
Ayy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi dahaAhahha randevu olunca erkenden kalkılmışhadi bakalım çıkınca yaz buraya güzel güzel pozlar versin annesine. Ve lütfen uraz beyin boyu falan çekmemiş olsun bu sefer
Hadi hayırlısı olsun canım.Ayy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi daha
Günaydın canim bende geçen hafta 32+0 da gittiğimde başı yukarda makat pozisyonda demişti, ama hiç sancı konusundan bahsetmedi ki benim öncesi de sezeryan sanki riskli gibi geldi banaAyy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi daha
Gelişimi gayet iyi duruyor canım, besleyemiyor muyum soruları çıkmıştır aklındanAyy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi daha
Ayyy tuhhh poz olmayinca da insan uzuluyoAyy ilk defa poz alamadık ya 2 eliyle kapattı yüzünü utandı eşşolusu 32+4 üz bugün 1954 gram 43.5 cm çıktı başı hala yukarıdaa 6 mart gibi alırız ama genelde bu pozisyonda sancı erken giriyor 38. Haftada da alabiliriz dedii nst sokmadı diğer gelişimdeymiş 29u gelcem bi daha
bazı çocuklar sanırım son haftalarda daha çok da alabiliyormuş bakalım bizimkiler kaç kiilo doğacakAyy kuzu bana hiç geri demedi ama hiç ileri de demedi hep normal dedi ve geçti. Ben sadece kendi bebişkomun azıcık zayıf olduğunu düşünüyorum burda yazılan kilolara göre. Ama 6 gün zaten çok az bir süre. Gelişiminde bir sıkıntı olmadıktan sonra doktorlar takılmıyor.
Ayy tosunooo geliyo desene maşallahayy inşallah daha da zamlanmaz allah hepimize yardım etsin
Kuzu gayet güzel bence. Benimki 29+3 te 1300 dü öyle diyim sanabenim çirozkooom
evet aslında kilosu kötü değil ama geriye mi geldi diye tedirgin oldum iki hafta sonra kontrolüm var,şimdi yememe çok dikkat ediyorum bakalım gittiğimde ne kadar olacak. kaşar ve yumurta haşlamasına abandım yiyip duruyoorumCanım benim de hep 1 hafta önden gidiyordu son gittiğimde tam günü çıktı biraz demoralize oldum. Aslında olması gerektiği gibi ama 1 hafta birden gerileyince tedirgin oluyor insan
Ya ben de vajinada kasıklarda çook kıpırtı hissediyordum 2 haftadır ama salı günü kontrolde baş aşağı duruyor ddi ya sürekli dönüyor yada büyüdükleri için duruş fark etmeksizin tepiyorlar her yeriAyy bende cok sallanıyorum. Ve bugün hiç durmadı resmen yaaa. Benim en son kafa asagidaydı ama bence döndü. Hareketlerini çok aşağılarda hissetmeye başladim 2 haftadır. Makat pozisyonunda olunca mı oyle oluyomus
Canım Allah korumuş çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır var ateşlenmesen belki gitmezdin bile demek ki daha duracak günleri var karnındaKızlar selam dün akşam üzeri şiddetli sırt ağrısı ve ateş sebebiyle doktorum acile yönlendirdi. Acile gittik ağrı ve ateşin sebebi idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Fakat beni bekleyen bir sürpriz varmış muayenede onu fark ettik. Rahim uzunluğum 18 mm ve hunileşme var. Bebekler için acil ciğer geliştirici yapıldı. Tekrardan progestana başlatıldı. Bu sabah erkenden kendi doktorum gördü acil yatış verdi benim kontrolüm altında ol erken doğum başlangıcı var diye bu şekilde eve gidemezsin diye tutabildiğimiz kadar tutacağız amacımız kuvöz girmemeleri yada olabildiğince az kalmaları diye bilgi verdi. Bende son durumlar böyle dualarınıza talibim en azından 5 hafta daha dayansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?