Neden neye üzülüyorsunKızlar nasılsınız?
Ben ev yerleştirme ve hastane çantası hazırlığı ile uğraşıyorum.Gunler böyle geçiyor.Su sıralar pek bi aglak oldum.Tek sıkıntım o.
Bebek olunca nasıl götürücen pekiAhh canim burada servis yok malesef2.sinifa giden kizim var , o kendi gidiyor okula . 3 yasinda bir kizim var onu ben goturuyorum krese . 10 dk yurume mesafesinde
Alla alla bunu da ilk defa duydumKızlar ben de bu hafta 32+4te kontrole gittim, ilk nstme de girdim. Guluk guluk diye kalp atışları fln duyuluyor çok tatluydı2111gr 43cm çıktık. Baş aşağı gelişli herşey normal ddi, durum güncellemesi yapmış olayım ben de
Bu arada hastane fiyatları üzdü yaaa benim hastanem genele göre ucuz ama doğum ücreti kadar mesai dışı hekimi çağırma ücreti koymuşlar, e bildiğim doktor doğurtmıcaksa ne anladım ben bu işten
Canimszin hastane doğum fiyatları ne kadar olmuş sordun mu hiçNeden neye üzülüyorsun
Canim bnm hastanede öyle .bı de mesela bnm planlı normal doğum olmasına rağmen kndi doktorum giremedi doğuma.tam doğum anında o da sezeryandaydi sen biraz tut içinde diyemedikleri için mecbur başka doktor digurttuAlla alla bunu da ilk defa duydumkendi doktorun dogurtmadiktan sonra ne anladın cidden yaa ne saçma iş yapiyolar. Ne kadarmiş ucret peki
Yok canım feci hassas oldum.Bisey olmasada hemen dudak bukuluyor.Hormonlardan galiba.Neden neye üzülüyorsun
Ahahhaa ayy ne değişik olaylar ya doğru bak bizim de başımıza gelebilirCanim bnm hastanede öyle .bı de mesela bnm planlı normal doğum olmasına rağmen kndi doktorum giremedi doğuma.tam doğum anında o da sezeryandaydi sen biraz tut içinde diyemedikleri için mecbur başka doktor digurttuherşeye hazırlıklı olmak lazım normal doğumda
Mesai dışı istemişler galibaAhahhaa ayy ne değişik olaylar ya doğru bak bizim de başımıza gelebilirama arkadaşta direk ayrı ücret istemisler baksana kendi doktoru için o garip geldi
Ayy bizde de böyle bisey olur mu ya aaa komedi vala sasirdilar iyiceMesai dışı istemişler galibamesela bnmki gce geliyor mu tam emin değilim .arkadaşım da orda doğum yapmıştı ben sordum geliyor ama ayrı ücret alıyor demişti .tabi bu konuşma 3.5 yıl önce oldu
Hastaneye göre değişebilir .bnce sen gidince sor her ihtimale karşıAyy bizde de böyle bisey olur mu ya aaa komedi vala sasirdilar iyice
Sanırım doğum uygun olduğu için bunu istiyorlar ayrıca. +2,5 diyorlar mesai dışında çağırırsan doktoru. Yani sabah 9 akşam 5 arası doğurdun doğurdun ahahahaAlla alla bunu da ilk defa duydumkendi doktorun dogurtmadiktan sonra ne anladın cidden yaa ne saçma iş yapiyolar. Ne kadarmiş ucret peki
Çok şükür, tabii ki özellikle son varyant 3 günde belirti veriyormuş. Geçmiş olsun, o stres çok zor gercekten. Ben 7 gün saydım ama ilk 4 gün belirti olmayınca bir oh çekiyosun zatenKizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
Evet ben de büyümesi mi durdu diye tedirgin oldum. Bende gebelik şekeri var çok abanamiyorum da yemeğe. Kontrole kadar dayanacağız artık inşallah her şey iyi çıkacakevet aslında kilosu kötü değil ama geriye mi geldi diye tedirgin oldum iki hafta sonra kontrolüm var,şimdi yememe çok dikkat ediyorum bakalım gittiğimde ne kadar olacak. kaşar ve yumurta haşlamasına abandım yiyip duruyoorum
Ay kalp kalbe karşıymış :) Bebek iyi çok şükür kıpır kıpır. Biz eşimle covid geçirdik geçen hafta karantinadaydık ilk bi panik yaptım ama rahat atlattık şükür soğuk algınlığı gibi. Sen de kıl payı yırtmışsın galiba :) Çalışmaya devam ediyorum bu arada pazartesi 37. hafatya kadar çalışabilir raporu alıcam. Siz ismi ne yaptınız ya Tuna'yı netleştirdiniz mi? :)Kızlar ben de Frosch baby alacaktım ama içeriğinde sles , sls ve sodyum benzoat var yazmış inceleyenler. Bir arkasından içerik okursunuz. Green Clean aldım ama onda da içerikte limon tuzu var. %100 içime sinen bulamadım yine sabun alayım diyorum, onlarda çok yüksek derecede çözünüyor diyorlar. Siz camasırları kaç derecede yıkadınız? Ben 30 derecede yıkarım sanırım. Bir de çekerse yenisini alamam, minicik ve pahalılar
100 adım , 200 adım bakmadan hareket etmemiz lazım, cidden ben ağırlaştıgımı hissediyorum, belim çok ağrıyor. Ne kadar atsam seviniyorum. Ya benim de kafam dolu, çocukla ilgili bişey mi arastırayım, netflix mi izliyim, yemek mi yapıyım derken bazen hiç bişey yapamadan gün bitiyor
Kendini korumaya calış canım, calışıyodunda sen Ffp2 üstü cerrahi falan max önlem al. Maske yine koruyor, eşimle ortak alanlarda maske takıyoduk işyeri riskli diye bana gecmedi çok şükür.
Canım ben diş işlerimi dogum sonrasına erteledim, 2 implantım olacak. Hem covid yaygın hem ara trimestir dişe daha uygun demişti doktorum. Bir de grupta arkadaslarımız son 1 ay içinde aşı olduysan anestezi tutmayabiliyor diye bahsetmiş ya, diş içinde bişiler okudum. Yakın zamanda aşı olduysan doktoruna da danış. Çok gözükmüyosa ertele kafan rahat eder
Ay ben de seni merak ettim. Hiç yoksun, bugün yazayım özelden dedim. Kalbim temizmiş. Bebek nasıl? Senin saglığın nasıl? Gruptakiler baska platformlara gitti, buralar dutluk kaldı
Yaa kanaman mı oldu kaçırdım ben oraları hep. Şimdi nasılsın bebiş nasıl? Neden olmuş kanama?Krem de bir madde kim dedi ben demedim hatlar karıştı yine heralde
Benim enfeksiyon vardı kültür temizdi sarı akıntı için fitil ve munorol vermişti munorol bir hafta etkili oluyor sonra devam ediyor fitili kullanicam bakalım
Progestan kanama için vermişti haal devam diyor geceleri
Ay ne kadar mantıksız ya. Her yerde normal doğum daha ucuz üstelik.Burdada doğuma binlira zam gelmis. Anlamadığım şu normal dogumda 3.850 sezeryanda 3.850 sezeryanda anestezide var doğal olarak normal doğumdada bu fiyatın içinde epidural olmalıydı ama yokmuş epiduralli normal doğum 5 binmiş.Epidural istedigimden deilde öyle hakkım varsa bileyim istedim zorlanırsam kullanmak icin. InsaAllah doğumlarımız kolay olur
Hastane çantasına neler koydun...Kızlar nasılsınız?
Ben ev yerleştirme ve hastane çantası hazırlığı ile uğraşıyorum.Gunler böyle geçiyor.Su sıralar pek bi aglak oldum.Tek sıkıntım o.
Komşularımız pozitif olduklarını öğrenmiş canımKizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
Çok güzel haberler her şey çok güzel ilerleyecek inşallahKızlar doktora gittik.
Bebek dönmüş nihayet inşallah doğuma kadar.o şekilde de kalir.
Rahim agzi 4 cm den uzun.
3 hafta sonra serklaj çıkacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?