2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ben de bu hafta 32+4te kontrole gittim, ilk nstme de girdim. Guluk guluk diye kalp atışları fln duyuluyor çok tatluydı 2111gr 43cm çıktık. Baş aşağı gelişli herşey normal ddi, durum güncellemesi yapmış olayım ben de

Bu arada hastane fiyatları üzdü yaaa benim hastanem genele göre ucuz ama doğum ücreti kadar mesai dışı hekimi çağırma ücreti koymuşlar, e bildiğim doktor doğurtmıcaksa ne anladım ben bu işten

Alla alla bunu da ilk defa duydum kendi doktorun dogurtmadiktan sonra ne anladın cidden yaa ne saçma iş yapiyolar. Ne kadarmiş ucret peki

Alla alla bunu da ilk defa duydum kendi doktorun dogurtmadiktan sonra ne anladın cidden yaa ne saçma iş yapiyolar. Ne kadarmiş ucret peki
Canim bnm hastanede öyle .bı de mesela bnm planlı normal doğum olmasına rağmen kndi doktorum giremedi doğuma.tam doğum anında o da sezeryandaydi sen biraz tut içinde diyemedikleri için mecbur başka doktor digurttuherşeye hazırlıklı olmak lazım normal doğumda

Ahahhaa ayy ne değişik olaylar ya doğru bak bizim de başımıza gelebilir ama arkadaşta direk ayrı ücret istemisler baksana kendi doktoru için o garip geldi

Ahahhaa ayy ne değişik olaylar ya doğru bak bizim de başımıza gelebilir ama arkadaşta direk ayrı ücret istemisler baksana kendi doktoru için o garip geldi
Mesai dışı istemişler galibamesela bnmki gce geliyor mu tam emin değilim .arkadaşım da orda doğum yapmıştı ben sordum geliyor ama ayrı ücret alıyor demişti .tabi bu konuşma 3.5 yıl önce oldu

Mesai dışı istemişler galibamesela bnmki gce geliyor mu tam emin değilim .arkadaşım da orda doğum yapmıştı ben sordum geliyor ama ayrı ücret alıyor demişti .tabi bu konuşma 3.5 yıl önce oldu
Ayy bizde de böyle bisey olur mu ya aaa komedi vala sasirdilar iyice

Sanırım doğum uygun olduğu için bunu istiyorlar ayrıca. +2,5 diyorlar mesai dışında çağırırsan doktoru. Yani sabah 9 akşam 5 arası doğurdun doğurdun ahahaha

Kizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
Çok şükür, tabii ki özellikle son varyant 3 günde belirti veriyormuş. Geçmiş olsun, o stres çok zor gercekten. Ben 7 gün saydım ama ilk 4 gün belirti olmayınca bir oh çekiyosun zaten

Evet ben de büyümesi mi durdu diye tedirgin oldum. Bende gebelik şekeri var çok abanamiyorum da yemeğe. Kontrole kadar dayanacağız artık inşallah her şey iyi çıkacak

Ay kalp kalbe karşıymış :) Bebek iyi çok şükür kıpır kıpır. Biz eşimle covid geçirdik geçen hafta karantinadaydık ilk bi panik yaptım ama rahat atlattık şükür soğuk algınlığı gibi. Sen de kıl payı yırtmışsın galiba :) Çalışmaya devam ediyorum bu arada pazartesi 37. hafatya kadar çalışabilir raporu alıcam. Siz ismi ne yaptınız ya Tuna'yı netleştirdiniz mi? :)
Yaa kanaman mı oldu kaçırdım ben oraları hep. Şimdi nasılsın bebiş nasıl? Neden olmuş kanama?
Ay ne kadar mantıksız ya. Her yerde normal doğum daha ucuz üstelik.

Kizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
Komşularımız pozitif olduklarını öğrenmiş canım
Kızlarında sınıfında çıktı dün labor sonuçlarını bekliyor okul o yüzden dikkat etmeliyiz.
Şükür inşallah dahada çıkmaz bişey seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…