Ay inşallah bugun evde bayağı bir temizlik yaptım dip köşe süpürdük sildik.Komşularımız pozitif olduklarını öğrenmiş canım
Kızlarında sınıfında çıktı dün labor sonuçlarını bekliyor okul o yüzden dikkat etmeliyiz.
Şükür inşallah dahada çıkmaz bişey seninde
Aynen öyle canım ortalık baya kötüleştiAy inşallah bugun evde bayağı bir temizlik yaptım dip köşe süpürdük sildik.
Kızımın küçülen kıyafetlerini kaldırdım.
Hic oturmadan doktora gidip geldik.
Arsa aldık bir kaç ay önce ev yaptıralım dedik
Ondan sonra da Ev yapan firma ile görüştük.
Simdi de cok yoruldum.
İnşallah bu yorgunluk koronadan değildir.
Buralar felaket korona oldu.
Okullarda mikrop dans ediyor kimsenin de umurunda degil malesef.
valla kuzu asla bekleyemem ben 10 gün sorna gelcem dedim tamam dedi 10 günde bir giderim bana kalsa haftada bir giderim de.... eşim diyor sürekli kontrole gitmekten çocuk bıktı yüzünü göstermiyoGünaydın canim bende geçen hafta 32+0 da gittiğimde başı yukarda makat pozisyonda demişti, ama hiç sancı konusundan bahsetmedi ki benim öncesi de sezeryan sanki riskli gibi geldi banahaftaya Çarşamba tekrar gideceğim artık 2/3 haftada bir geleceksin dedi. Tabi ben 3 u beklememek icin hemen iki hafta sonraya randevu aldim bizimkide elini yüzüne kapatmıştı haftaya kısmet
ayy çıktı çıktııı besleniyo eşşolum peki ben ne öğrendim 48 cm doğmuşum jkahdjkashdksha çocuktan ne bekliyosam cücük doğmuşum resmenGelişimi gayet iyi duruyor canım, besleyemiyor muyum soruları çıkmıştır aklındanay mart başı mı diyosun, ne yakın geldi şimdi.
valla yaaa bıkkınlık vardı çocukta yeter artık diye bağırıyodu kesinAyyy tuhhh poz olmayinca da insan uzuluyoaman iyi çekmemiş dimi bu sefer ölçümleri iyi heralde
kuzu galiba bu yeni varyant 5. gün dönüyormuş pozitife temaslılarda inşallah bir şey çıkmaz ama hızlı testlerden mi yapıyorsunuz şu kaset olanlardann bir belirtiniz falan yok dğeil mii baş ağrısı eklem ağrısı ateş öksürükKizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
Nerdeyse tüm eviHastane çantasına neler koydun...
Amin cümleye inşallah.Aynen öyle canım ortalık baya kötüleşti
Allah kolaylık versin bizde iki sene önce inşaat içindeydik baya yorulduk ama değdi şükür
Sizede güç kuvvet versin inşallah
Daha sormadım ama zamlardan önce 2500 civarında idiCanimszin hastane doğum fiyatları ne kadar olmuş sordun mu hiç
Kanamam oldu evet 4 kez her seferinde bir damla oldu durdu aşağıda ayakları tekme atıyor ondan olabilir ama olmaması gerekiyor dedi yatış verdi bir hafta yattım her zamanki gibi şimdi mecbur devam aşağıya baskı çok oluyor bende.Ay kalp kalbe karşıymış :) Bebek iyi çok şükür kıpır kıpır. Biz eşimle covid geçirdik geçen hafta karantinadaydık ilk bi panik yaptım ama rahat atlattık şükür soğuk algınlığı gibi. Sen de kıl payı yırtmışsın galiba :) Çalışmaya devam ediyorum bu arada pazartesi 37. hafatya kadar çalışabilir raporu alıcam. Siz ismi ne yaptınız ya Tuna'yı netleştirdiniz mi? :)
Yaa kanaman mı oldu kaçırdım ben oraları hep. Şimdi nasılsın bebiş nasıl? Neden olmuş kanama?
Ay ne kadar mantıksız ya. Her yerde normal doğum daha ucuz üstelik.
Evt canim hızlı testlerden yapılıyor burda öncelikle.valla kuzu asla bekleyemem ben 10 gün sorna gelcem dedim tamam dedi 10 günde bir giderim bana kalsa haftada bir giderim de.... eşim diyor sürekli kontrole gitmekten çocuk bıktı yüzünü göstermiyo
ayy çıktı çıktııı besleniyo eşşolum peki ben ne öğrendim 48 cm doğmuşum jkahdjkashdksha çocuktan ne bekliyosam cücük doğmuşum resmen
valla yaaa bıkkınlık vardı çocukta yeter artık diye bağırıyodu kesin
kuzu galiba bu yeni varyant 5. gün dönüyormuş pozitife temaslılarda inşallah bir şey çıkmaz ama hızlı testlerden mi yapıyorsunuz şu kaset olanlardann bir belirtiniz falan yok dğeil mii baş ağrısı eklem ağrısı ateş öksürük
Onuda alip gidecegim muhtemelenBebek olunca nasıl götürücen peki
Mart yinede soğuk olur bebişlere.Bende öyle yaparım diyorum ama hastalanırsa diye endişe ediyorum.benim çocuklar alerjik kesin karnımdakide alerjik doğacak kızım evin içinde üşütmüştü.bronşit oldu.2 gün hastanede kaldık hava veroyodk iğnede yedi serumda.o 2 gün 1 ay gibi geldi bana.o yüzden endişeliyim yaniOnuda alip gidecegim muhtemelenyapacak birsey yok. Ana kucagi kullanirim daha cok . En azindan daha rahat yururum hareket ederim bir saatte zor hazirlanip cikiyorum evden suanda
Nice mutlu yaşlara canımCanım minnoşum çok düşüncelisin seni yerim teşekkür ederim
Benim buyuk kizimda bronsit olmustu. 5 gun hastanede yatmistik . Sonra hava makinasi aldik da eve cikarmisti doktor. Cok sukur digerleri olmadi . Bebek ile ne yapacagim baska carem yok. 2 yasindaki ablasini krese goturup gelene kadar buyuk ablasiyla evde kaliyor . Uyuyor daha dogrusuMart yinede soğuk olur bebişlere.Bende öyle yaparım diyorum ama hastalanırsa diye endişe ediyorum.benim çocuklar alerjik kesin karnımdakide alerjik doğacak kızım evin içinde üşütmüştü.bronşit oldu.2 gün hastanede kaldık hava veroyodk iğnede yedi serumda.o 2 gün 1 ay gibi geldi bana.o yüzden endişeliyim yani
Maşallah sana valla ben 26 yaşında daha evliliğe kendimi yeni hazır etmiştim oda annemin artık yeter evlen demesiyle.Benim buyuk kizimda bronsit olmustu. 5 gun hastanede yatmistik . Sonra hava makinasi aldik da eve cikarmisti doktor. Cok sukur digerleri olmadi . Bebek ile ne yapacagim baska carem yok. 2 yasindaki ablasini krese goturup gelene kadar buyuk ablasiyla evde kaliyor . Uyuyor daha dogrusucocuklar karisti iyice , beynim corba suanda.
Anneme vize cikarmaya calisiyoruz , ehliyet izimin kresi ve dogum
Bana hâlâ 4 cocuk cok degisik geliyorMaşallah sana valla ben 26 yaşında daha evliliğe kendimi yeni hazır etmiştim oda annemin artık yeter evlen demesiyle.
27 yaşında ise evlendik.
3 yıl gezip tozalim çocuğun acelesi yok dedik.
Ne garip ki eşim de benim gibi düşünüyordu.
30 da plan yaptık ama yüce rabbimin planını unuttuk cehalet dönemi işte.
7 yıl sonra kavuştuk kizimiza simdi iki yıl sonrada ikinci mucize gelecek inşallah.
Erken evlenmenin en güzel yanı cok çocuk sahibi olmak bence helal sana.
Annem gibi hızlısın Maşallah.
Oda 28 yaşında 5 cocuk tamamlamış.
Canım benim çok teşekkür ederimNice mutlu yaşlara canımbu yılın en güzel hediyesi bebiş
Çok çok geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın umarım. Senin sezeryan olacaktı sanırım günü belli mi?Daha sormadım ama zamlardan önce 2500 civarında idi
Kanamam oldu evet 4 kez her seferinde bir damla oldu durdu aşağıda ayakları tekme atıyor ondan olabilir ama olmaması gerekiyor dedi yatış verdi bir hafta yattım her zamanki gibi şimdi mecbur devam aşağıya baskı çok oluyor bende.
Enfeksiyon vardı munorol içiyordum bir hafta oto sonra devam ediyordu fitil verdi akıntı kesildi kültürde de birşey çıkmamıştı
Kız maşallah sana dağlara taşlara :)Benim buyuk kizimda bronsit olmustu. 5 gun hastanede yatmistik . Sonra hava makinasi aldik da eve cikarmisti doktor. Cok sukur digerleri olmadi . Bebek ile ne yapacagim baska carem yok. 2 yasindaki ablasini krese goturup gelene kadar buyuk ablasiyla evde kaliyor . Uyuyor daha dogrusucocuklar karisti iyice , beynim corba suanda.
Anneme vize cikarmaya calisiyoruz , ehliyet sinavim var , kizimin kresi ve dogum
Bu senenin en güzel hediyesi valahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?