2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay inşallah bugun evde bayağı bir temizlik yaptım dip köşe süpürdük sildik.
Kızımın küçülen kıyafetlerini kaldırdım.
Hic oturmadan doktora gidip geldik.
Arsa aldık bir kaç ay önce ev yaptıralım dedik
Ondan sonra da Ev yapan firma ile görüştük.
Simdi de cok yoruldum.
İnşallah bu yorgunluk koronadan değildir.
Buralar felaket korona oldu.
Okullarda mikrop dans ediyor kimsenin de umurunda degil malesef.

Aynen öyle canım ortalık baya kötüleşti
Allah kolaylık versin bizde iki sene önce inşaat içindeydik baya yorulduk ama değdi şükür
Sizede güç kuvvet versin inşallah

valla kuzu asla bekleyemem ben 10 gün sorna gelcem dedim tamam dedi 10 günde bir giderim bana kalsa haftada bir giderim de.... eşim diyor sürekli kontrole gitmekten çocuk bıktı yüzünü göstermiyo
Gelişimi gayet iyi duruyor canım, besleyemiyor muyum soruları çıkmıştır aklından ay mart başı mı diyosun, ne yakın geldi şimdi.
ayy çıktı çıktııı besleniyo eşşolum peki ben ne öğrendim 48 cm doğmuşum jkahdjkashdksha çocuktan ne bekliyosam cücük doğmuşum resmen
Ayyy tuhhh poz olmayinca da insan uzuluyo aman iyi çekmemiş dimi bu sefer ölçümleri iyi heralde
valla yaaa bıkkınlık vardı çocukta yeter artık diye bağırıyodu kesin
Kizlar bugün korona temasliya 4. Günümüz.
Test negatif elhamdülillah iyiyiz.
Siz ce artık rahat nefes alabilir miyim?
kuzu galiba bu yeni varyant 5. gün dönüyormuş pozitife temaslılarda inşallah bir şey çıkmaz ama hızlı testlerden mi yapıyorsunuz şu kaset olanlardann bir belirtiniz falan yok dğeil mii baş ağrısı eklem ağrısı ateş öksürük

Canimszin hastane doğum fiyatları ne kadar olmuş sordun mu hiç
Daha sormadım ama zamlardan önce 2500 civarında idi
Kanamam oldu evet 4 kez her seferinde bir damla oldu durdu aşağıda ayakları tekme atıyor ondan olabilir ama olmaması gerekiyor dedi yatış verdi bir hafta yattım her zamanki gibi şimdi mecbur devam aşağıya baskı çok oluyor bende.
Enfeksiyon vardı munorol içiyordum bir hafta oto sonra devam ediyordu fitil verdi akıntı kesildi kültürde de birşey çıkmamıştı

Evt canim hızlı testlerden yapılıyor burda öncelikle.
Yardimci ablamiz da torunu ile temas sonrası 5. Gün pozitif oldu.
Ama 3. Gün den itibaren belirti gösterdi cok başım ağrıyor demeye başlamıştı.
Ona kalsa girip olmuştu soğuk aldim diyordu ama ben test randevusu alıp zorla teste gönderdim.
Ben de simdi 4. Günüm deyim elhamdülillah iyiyim çok enteresan şekilde.enerjim de.cok.
Bakalım yarın nasıl olacağız. Yarin yine test yapmaya gideriz.
Önemli olan korona olsakta sag salim atlatmak inşallah

Onuda alip gidecegim muhtemelen yapacak birsey yok. Ana kucagi kullanirim daha cok . En azindan daha rahat yururum hareket ederim bir saatte zor hazirlanip cikiyorum evden suanda
Mart yinede soğuk olur bebişlere.Bende öyle yaparım diyorum ama hastalanırsa diye endişe ediyorum.benim çocuklar alerjik kesin karnımdakide alerjik doğacak kızım evin içinde üşütmüştü.bronşit oldu.2 gün hastanede kaldık hava veroyodk iğnede yedi serumda.o 2 gün 1 ay gibi geldi bana.o yüzden endişeliyim yani

Benim buyuk kizimda bronsit olmustu. 5 gun hastanede yatmistik . Sonra hava makinasi aldik da eve cikarmisti doktor. Cok sukur digerleri olmadi . Bebek ile ne yapacagim baska carem yok. 2 yasindaki ablasini krese goturup gelene kadar buyuk ablasiyla evde kaliyor . Uyuyor daha dogrusu cocuklar karisti iyice , beynim corba suanda.
Anneme vize cikarmaya calisiyoruz , ehliyet sinavim var , kizimin kresi ve dogum

Maşallah sana valla ben 26 yaşında daha evliliğe kendimi yeni hazır etmiştim oda annemin artık yeter evlen demesiyle.
27 yaşında ise evlendik.
3 yıl gezip tozalim çocuğun acelesi yok dedik.
Ne garip ki eşim de benim gibi düşünüyordu.
30 da plan yaptık ama yüce rabbimin planını unuttuk cehalet dönemi işte.
7 yıl sonra kavuştuk kizimiza simdi iki yıl sonrada ikinci mucize gelecek inşallah.
Erken evlenmenin en güzel yanı cok çocuk sahibi olmak bence helal sana.
Annem gibi hızlısın Maşallah.
Oda 28 yaşında 5 cocuk tamamlamış.

Kızlar Güzel anneler bana yardım edin. Ben bu boğaz ağrısından kurtulamıyorum. Yaklaşık 1 aydır böyleyim ve bir haftadır yoğun öksürüğe çevirdi. Doktora gittim ama bana vitamin ve parol yazdı Kendime gelemiyorum. Artık gece uyuyamamaktan bir hal oldum

Bana hâlâ 4 cocuk cok degisik geliyor akrabalarim geneli 3 cocuk cunku hep severdim kalabalik aile olmayi , cok sukur nasip etti Rabbim. Insallah guzel bir sekilde yetistirmek de nasip olur. Kayinvalidem cok stres yaptiriyor Almanyada dini egitim vermek zor diye ama goruyorum ki cok guzel kizlar var dinine duskun . Saglikli olsunlarda baska işim yok ilgilenirim diyorum. Arada boyle yogunluk oluyor iste
Cok kardes olmak guzeldir ama ne guzel 4 tane kardesiniz varmis

Çok çok geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın umarım. Senin sezeryan olacaktı sanırım günü belli mi?
Kız maşallah sana dağlara taşlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…