2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah bağışlasın eminim çok iyi annesinizdir.
Hic korkmayın bizler ikinci nesil olarak burada yetiştik. Temel eğitimlerini sağlam tutmaya çalışın mutlaka.
Bizleri ailelerimiz hafta sonları kuran kurslarina gönderdi. Cok sukur temel sağlam olunca da bazen şaşırsan da kendini tekrar buluyorsun.
Hiristiyan ülkesinde yaşadığının için çocuğa farki anlatmak gerekiyor.

Geçmiş olsun. Tiroidleri kontrol ettiriniz.
Keçi boyunuzu öksürük için iyi diyorlar ama deneyin isterseniz

Ben geldim bile çok şükür herşey yolunda oğlum büyüyor3 şubat 1 sonraki kontrol.nst ye de 2 defadır gidiyorum sonra muayne ediyo doktor
öfff beni niye nst ye almıyolar yaa çok merak ediyoruum 33+6 olcam sonraki şeyde onda alcak mı acaba

Kızlar bişey sorucam artık şimdiden sonra hastane randevuları da hep nstmi isticekler bende bi kere girdim ama bundan sonrası için doktor 34 yada 35te gel dedi sonrada 2 hftda bi gelirsin dedi her gittiğimde nst olucakmı. Ay nst için bile 500 istiyo hastane

Evet cnm muayene oncesı nst ye gırıp sonra muayene oluyorsun doktor bır kere ıstemeye basladıysa bundan sonrakılerde de ıster ama çok şaşırdım ya 500 lıra sadece 1 kerelık nst ucretı mı . Benımkı 20 tl ama ona bıle sasırdım onceden ayrı ucret bıle almazdı gıttıgım hastane

Sonraki girişimde kendim sorucam ücretini acilden gitmiştik çok üzerinde duramadım malesefki bende.

Bu arada benim hastanede de kendi doktorunu mesai dışı çağırırsn 2.500 ödüyosun doktora tabi bçde bu yılbaşı öncesiydi zam gelicek demişti benim doktor

P pera__ Dulciana A Annecik denisb güzel haberlerle gelin kontrollerinizden kızlaar
Geldim ben kilo boy haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz Kilosuda 1750 olmuş bebişin Bir sonraki randevu 3 hafta sonra olsun dedi yok yok dedim 2 hafta sonra olsun dedim 4 Şubat diğer randevumuz.ondan sonraki haftalar her hafta olacakmış .bide odaları gezdik bugün bütün odaları aynı süsleme yapmışlar eski süslemeleri daha güzeldi doğumada 11-18 Mart arası istediğiniz tarihi seçin dedi sezeryan olucağı için .önce gelmek isterseler bebek ozaman olur artık doğum dedi .diğer kontroldede normal doğum Nası başlar nasıl anlarım onları anlatacakmış

Ben iki randevudur once doktorumla gorusup muayene olup sonra nst’ye giriyorum. 20 lira oduyorum normalde 25 lira nst. Sonrada sonucu doktora gosteriyoruz. Yarin gidicez bakalim 2 haftada bir cagiriyor. Muayene 203 lira + nst de olunca 223 odiyorum. 9gun gel deyince ucret odemiyorum sadece nst ucreti

Bide mesai disi tabiki ucretli yillardir oyle biliyorum bende, insanlar o yuzden normal dogumda bile 17 olmadan doguram diyorlar ozel hastanelerde hersey ekstraya giriyor ya. Arkadasimin kolu kirilmisti ortopedi uzmani mni cagirdilardi mesai disi o bile ekstra ucretti hep

Benim hastane normal dogum 5000 epidural + 1500 , sezeryanda zaten epidural icinde oldugundan 5000 , zam kasim basi gelmisti yeni yilda sabit kaldi.

İnşallah bizimkiside 20 25 liradır ya bilmiyorum valla. Burda 10 gün içinde gelirsen tekrar para ödemiyosun zaten.
Şu 17 muhabbetini hiç duymadım ben ama yerinde söylemişler
Benim gittiğim hastanede 4000 5000 civarlarıydı ama şuan zam gelince ne kadar oldu bilmiyorum hiç

Olmadı nst ye gırmedende sorarsın teyıt etmek ıcın ama son ay okadar cok nst ye gırıyosunkk bıldıgım ıcın suan nst benı heyecanlandırmıyo galıba oglusum 42 de gelmişti cunku ben daha dogum ucretlerını ogrenmedım yrn gıdınce bende sorayım barı bızde ıstege baglı sezaryenle normal dogumun sezaryene donusmesının ucretlerı farklıydı .ıstege baglı olan daha pahalıydı tabı

Valla nstye 500 lira vericek olmak beni çok heyecanlandırıyo
Tabi tabi zorunlu sezeryan normal sezeryan göre daha ucuz. Bende bi sonraki gidişimde dopum ücretlerini öğrenicem

Valla nstye 500 lira vericek olmak beni çok heyecanlandırıyo
Tabi tabi zorunlu sezeryan normal sezeryan göre daha ucuz. Bende bi sonraki gidişimde dopum ücretlerini öğrenicem
Bence acılden gırıs oldugu ıcın okadar pahalıdır ıstersen hastaneyı ara sor rutın kontroldekı nst ucretını ogrenebılırmıyım de belki farklı olabılır

Ya normal doğumda doktor ne yapıyor ki o kadar ücret istiyor? zaten son anda geliyorlar iki ıkın deyip bebeği kucağına fırlatıyor. Hadi mesai dışı geldim diye 400 500 alsa anlarım ama 2500 nedir? Allah bunların gözünü doyursun kesinlikle hakettikleri para olduğunu düşünmüyorum.

P pera__ Dulciana A Annecik denisb güzel haberlerle gelin kontrollerinizden kızlaar
Kızlar yeni geldim eve, bebek dogum pozisyonuna dönmüş, başı aşağıda, daha artık fotograf alamazsın ellerine kapanmış yatıyor dedi. Gecen sefer de alamamıştım. İnsan da göremeyince muayene bi değişik oluyor. Artık bir sürece girdik suyun gelirse, kanama olursa panik yapma dedi, psikolojik hazırlıyor yani. Gelişimi standart gidiyor, sadece 2 gün geri bu da normal dedi. 1,719 gram, 42 cm.
3 haftada bir cagırdı, catı muayenesi 38.hafta, nst 36.hafta baslıyor.
Aksam yemeğinden sonra sola uzan, 1 saat içindeki hareketleri say dedi.
Ay böyle eve gelip zıbınları yıkayıp ütüleyesim geldi, bu muayeneden aldıgım his bu, amanınnn oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…