Benim 31+5 tansiyon sıkıntım vardı vede hareket azdı 1 gün öncesinde hemen nst başladılaŕ devlet hastanesine gidiyorum.artık her muayne öncesi nst var.öfff beni niye nst ye almıyolar yaa çok merak ediyoruum 33+6 olcam sonraki şeyde onda alcak mı acaba
Ay sorma rahatları bozuluyo sanki hayır tamam alırsın sıcak yatağından çıkıp geliyosun kimi zaman olabilir ama 2500 cidden hakedilecek bi rakam değil bencedeYa normal doğumda doktor ne yapıyor ki o kadar ücret istiyor? zaten son anda geliyorlar iki ıkın deyip bebeği kucağına fırlatıyor. Hadi mesai dışı geldim diye 400 500 alsa anlarım ama 2500 nedir? Allah bunların gözünü doyursun kesinlikle hakettikleri para olduğunu düşünmüyorum.
Ay maşallah ne güzel gelişiminde güzel ilerliyo. Bizimde 38de çatı muayenesi var dedi doktor benim daha gitmeme 10 gün ve bakalım biz nolucaz. Artık hazır etmeli zaten kıyafet çanta işleriniKızlar yeni geldim eve, bebek dogum pozisyonuna dönmüş, başı aşağıda, daha artık fotograf alamazsın ellerine kapanmış yatıyor dedi. Gecen sefer de alamamıştım. İnsan da göremeyince muayene bi değişik oluyor. Artık bir sürece girdik suyun gelirse, kanama olursa panik yapma dedi, psikolojik hazırlıyor yani. Gelişimi standart gidiyor, sadece 2 gün geri bu da normal dedi. 1,719 gram, 42 cm.
3 haftada bir cagırdı, catı muayenesi 38.hafta, nst 36.hafta baslıyor.
Aksam yemeğinden sonra sola uzan, 1 saat içindeki hareketleri say dedi.
Ay böyle eve gelip zıbınları yıkayıp ütüleyesim geldi, bu muayeneden aldıgım his bu, amanınnn oldum
Canım çok geçmiş olsun. Günde 3 taneye kadar parol içebiliyosun sıkıntı yok merak etme. Benim kaburg ve bel ağrım p kadar çok ki 1 hafta her uyumadan önce içiyorum düşün mecbur olunca. İçini rahat tut al ilacını ama test falanmı verseniz bi eşinde kötüyseKızlar çok kötü boğazım doktora sormayı unuttum öksürükte var ama ateş falan yok eşimde hasta ama test yapmadı doktor onda ateşte vardı.hamilelikte parol içebiliyo muyduk
Eşim daha iyi o atlattı bize bulaştı.doktor test yapalım mı dedi ama sonra yapmadı banada saçma geldi.bende öksürük zorluyo biraz.bu gün kızımda da biraz kırgınlık var inşallah oda kötü olmaz.Ay sorma rahatları bozuluyo sanki hayır tamam alırsın sıcak yatağından çıkıp geliyosun kimi zaman olabilir ama 2500 cidden hakedilecek bi rakam değil bencede
Ay maşallah ne güzel gelişiminde güzel ilerliyo. Bizimde 38de çatı muayenesi var dedi doktor benim daha gitmeme 10 gün ve bakalım biz nolucaz. Artık hazır etmeli zaten kıyafet çanta işlerini
Canım çok geçmiş olsun. Günde 3 taneye kadar parol içebiliyosun sıkıntı yok merak etme. Benim kaburg ve bel ağrım p kadar çok ki 1 hafta her uyumadan önce içiyorum düşün mecbur olunca. İçini rahat tut al ilacını ama test falanmı verseniz bi eşinde kötüyse
İşte kızım 9 yaşında şu an ve hala hava verıyoruz.bu alerji illeti böyle bişey malesef.Allah beterinden korusun..Benim buyuk kizimda bronsit olmustu. 5 gun hastanede yatmistik . Sonra hava makinasi aldik da eve cikarmisti doktor. Cok sukur digerleri olmadi . Bebek ile ne yapacagim baska carem yok. 2 yasindaki ablasini krese goturup gelene kadar buyuk ablasiyla evde kaliyor . Uyuyor daha dogrusucocuklar karisti iyice , beynim corba suanda.
Anneme vize cikarmaya calisiyoruz , ehliyet sinavim var , kizimin kresi ve dogum
Canım sende aşı varmış, aşılılar hafif atlatıyor dedi dr omicronu bugün, panik yapma. Test yaptır, belki ekstra vitamin verir. Ne aşın vardı, bende aşı yok, püff risk bombası gibi geziyorum, bugün dr son 5 günde covid olam gebem oldu, dogumu ertelemek zorunda kaldık dedi.Kızlar çok kötü boğazım doktora sormayı unuttum öksürükte var ama ateş falan yok eşimde hasta ama test yapmadı doktor onda ateşte vardı.hamilelikte parol içebiliyo muyduk
Senin risk gecti bence canım, 5den sonra çıkması çok zor. Çok şükür, sen de ben de ucuz atlattık. Benim eşim bayagı agır gecirdi. Bendeki virüs sana bulaşsa hastanelik olurdun dedi. Allah korudu bizi, bu haftalarda zor çünkü.kizlar bugun de benim temasli ile 5. Günüm ibelirtimiz yok elhamdülillah. Hergün ki yorgunluk sadece.
bugün test yapmadim belirtimiz olmadığı için.
Pazar günü yapalım testi dedik.
dualarınızı bekliyoruz
Allah hayırlı şifa versin canım inşallah kötü olmaz yaaEşim daha iyi o atlattı bize bulaştı.doktor test yapalım mı dedi ama sonra yapmadı banada saçma geldi.bende öksürük zorluyo biraz.bu gün kızımda da biraz kırgınlık var inşallah oda kötü olmaz.
Tesekkur ederimAllah bağışlasın eminim çok iyi annesinizdir.
Hic korkmayın bizler ikinci nesil olarak burada yetiştik. Temel eğitimlerini sağlam tutmaya çalışın mutlaka.
Bizleri ailelerimiz hafta sonları kuran kurslarina gönderdi. Cok sukur temel sağlam olunca da bazen şaşırsan da kendini tekrar buluyorsun.
Hiristiyan ülkesinde yaşadığının için çocuğa farki anlatmak gerekiyor.
Cok uzuldum hâlâ devam etmesine . Benim kizimin daha tekrarlamiyor . Aslinda doktoru her mevsim gecislerinde tekrarlayabilir demisti. Insallah bu bebiste hic hastalik yaşamazsinizİşte kızım 9 yaşında şu an ve hala hava verıyoruz.bu alerji illeti böyle bişey malesef.Allah beterinden korusun..
Evet canım parol ya da minoset 6 saatte1 içebilirsin dedi doktorumEşim takıntılı biraz parol içmeme bile izin vermiyo doktora sormayıda unuttum.sizlere doktorunuz içebilirsin dedi mi
A aaa gerçekten Allah sabır versin.benim hastanede yine malum telefon geldi 29u olan randevu iptal doktor hanım izne çıkıyormuş daha dün ondaydım kendi onayladı tarihi bugün izne çıkmaya karar vermiş allah bana sabır versin gerçekten doğumdan her şeyden soğudum
Yok öyle devamlı kasılma olmuyor. Kasılmadan kastın sertleşmeyse evet o oluyor ama geçiyor 1 dk kadar sürüyor maksimum. Ama o ayaktayken de, düz dururken de oluyor. Eğer aralıksız oluyorsa bence doktorunuza bir sorun nst falan bakabilirler.Kızlar bir şey soracağım ben yan tarafıma yattığımda ilk 1 saat devamlı kasılmam oluyor sizde de oluyor mu? Bir de bu kasılma olduğunda yani karnım sertleştiğinde idrara sıkışmış gibi hissediyorum çok. Zaten saatte 2 defa gidiyorum tuvalete ama kasılma oldumu sıkışıyorum hemen.
2 doz biontec aşılıyım.artık burda kolay kolay test yapmıyorlar.Canım sende aşı varmış, aşılılar hafif atlatıyor dedi dr omicronu bugün, panik yapma. Test yaptır, belki ekstra vitamin verir. Ne aşın vardı, bende aşı yok, püff risk bombası gibi geziyorum, bugün dr son 5 günde covid olam gebem oldu, dogumu ertelemek zorunda kaldık dedi.
Senin risk gecti bence canım, 5den sonra çıkması çok zor. Çok şükür, sen de ben de ucuz atlattık. Benim eşim bayagı agır gecirdi. Bendeki virüs sana bulaşsa hastanelik olurdun dedi. Allah korudu bizi, bu haftalarda zor çünkü.
Z zahrada senin mesajı alıntılamıştım kaybolmuşNstde çok erken de sorunlu bir durum yoksa gerekli degil dedi. Nst için darlama drunu 36.hafta baslayacak bana
Çok sağolun içtim burdan içilebilir yazıldığında hemenEvet canım parol ya da minoset 6 saatte1 içebilirsin dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?