2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar çok kötü boğazım doktora sormayı unuttum öksürükte var ama ateş falan yok eşimde hasta ama test yapmadı doktor onda ateşte vardı.hamilelikte parol içebiliyo muyduk

öfff beni niye nst ye almıyolar yaa çok merak ediyoruum 33+6 olcam sonraki şeyde onda alcak mı acaba
Benim 31+5 tansiyon sıkıntım vardı vede hareket azdı 1 gün öncesinde hemen nst başladılaŕ devlet hastanesine gidiyorum.artık her muayne öncesi nst var.

Eşim takıntılı biraz parol içmeme bile izin vermiyo doktora sormayıda unuttum.sizlere doktorunuz içebilirsin dedi mi

Ay sorma rahatları bozuluyo sanki hayır tamam alırsın sıcak yatağından çıkıp geliyosun kimi zaman olabilir ama 2500 cidden hakedilecek bi rakam değil bencede
Ay maşallah ne güzel gelişiminde güzel ilerliyo. Bizimde 38de çatı muayenesi var dedi doktor benim daha gitmeme 10 gün ve bakalım biz nolucaz. Artık hazır etmeli zaten kıyafet çanta işlerini
Kızlar çok kötü boğazım doktora sormayı unuttum öksürükte var ama ateş falan yok eşimde hasta ama test yapmadı doktor onda ateşte vardı.hamilelikte parol içebiliyo muyduk
Canım çok geçmiş olsun. Günde 3 taneye kadar parol içebiliyosun sıkıntı yok merak etme. Benim kaburg ve bel ağrım p kadar çok ki 1 hafta her uyumadan önce içiyorum düşün mecbur olunca. İçini rahat tut al ilacını ama test falanmı verseniz bi eşinde kötüyse

Eşim daha iyi o atlattı bize bulaştı.doktor test yapalım mı dedi ama sonra yapmadı banada saçma geldi.bende öksürük zorluyo biraz.bu gün kızımda da biraz kırgınlık var inşallah oda kötü olmaz.

İşte kızım 9 yaşında şu an ve hala hava verıyoruz.bu alerji illeti böyle bişey malesef.Allah beterinden korusun..

Canım sende aşı varmış, aşılılar hafif atlatıyor dedi dr omicronu bugün, panik yapma. Test yaptır, belki ekstra vitamin verir. Ne aşın vardı, bende aşı yok, püff risk bombası gibi geziyorum, bugün dr son 5 günde covid olam gebem oldu, dogumu ertelemek zorunda kaldık dedi.
kizlar bugun de benim temasli ile 5. Günüm ibelirtimiz yok elhamdülillah. Hergün ki yorgunluk sadece.
bugün test yapmadim belirtimiz olmadığı için.
Pazar günü yapalım testi dedik.
dualarınızı bekliyoruz
Senin risk gecti bence canım, 5den sonra çıkması çok zor. Çok şükür, sen de ben de ucuz atlattık. Benim eşim bayagı agır gecirdi. Bendeki virüs sana bulaşsa hastanelik olurdun dedi. Allah korudu bizi, bu haftalarda zor çünkü.

Z zahrada senin mesajı alıntılamıştım kaybolmuş Nstde çok erken de sorunlu bir durum yoksa gerekli degil dedi. Nst için darlama drunu 36.hafta baslayacak bana

benim hastanede yine malum telefon geldi 29u olan randevu iptal doktor hanım izne çıkıyormuş daha dün ondaydım kendi onayladı tarihi bugün izne çıkmaya karar vermiş allah bana sabır versin gerçekten doğumdan her şeyden soğudum

Allah hayırlı şifa versin canım inşallah kötü olmaz yaa

Tesekkur ederim iyi anne olmaya gayret ediyorum Çocuk cok baska bir dunya gercekten. Cok fazla ilgi istiyor.
Temel egitimleri sıkı tutmaya calisiyoruz , daha fazla eşim ilgilenebiliyor .
Hristiyan ülke evet zor , kendi ozel gunlerini bayramlarini oyle guzel kutlayip yeni nesile aktariyorlar ki , biraz kendi cocuklarimiz ile ilgilenmezsek onlar daha cazip gelebiliyor.

İşte kızım 9 yaşında şu an ve hala hava verıyoruz.bu alerji illeti böyle bişey malesef.Allah beterinden korusun..
Cok uzuldum hâlâ devam etmesine . Benim kizimin daha tekrarlamiyor . Aslinda doktoru her mevsim gecislerinde tekrarlayabilir demisti. Insallah bu bebiste hic hastalik yaşamazsiniz

Merhaba herkese kızlar. Bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı. 1 ay olmuştu oğlumu görmeyeli. 33+3 üz bugün 2.300 gr 44 cm olmuşuz. Çok şükür kilo almışız bu ay haftası vs gayet uyumlu sorun yok dedi. Kafa aşağıda baya gömmüş içeriklere kendini zar zor bi foto alabildik artık yüzünü göstermez dedi, pozisyondan dolayı. Napalım az zaman kaldı zaten. Geçen de nst ye girmiştim, karnım sertleşiyor vs dediğim için. Bugünde girdim sancı vs. Herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor. Şubat sonu- mart başı gibi doğum olur dedi. Bakalım hayırlısı. 35. Haftada da diğer kontrol doğum yaklaştıkça haftada 1 , hatta 2 günde 1 e kadar çıkacak kontroller, geldiğinde konuşuruz dedi. İşte benden haberler böyle

A aaa gerçekten Allah sabır versin.

Kızlar bir şey soracağım ben yan tarafıma yattığımda ilk 1 saat devamlı kasılmam oluyor sizde de oluyor mu? Bir de bu kasılma olduğunda yani karnım sertleştiğinde idrara sıkışmış gibi hissediyorum çok. Zaten saatte 2 defa gidiyorum tuvalete ama kasılma oldumu sıkışıyorum hemen.

Yok öyle devamlı kasılma olmuyor. Kasılmadan kastın sertleşmeyse evet o oluyor ama geçiyor 1 dk kadar sürüyor maksimum. Ama o ayaktayken de, düz dururken de oluyor. Eğer aralıksız oluyorsa bence doktorunuza bir sorun nst falan bakabilirler.

Kızlar herkese merhaba umarım herkesinki iyi geçiyordur. Uzun süre girmedim olumsuz bişey yazıp kimseyi etkilememek adına:).
Kasılmam olduğu için(karnım taş gibi oluyr) 2 haftadır magnezyum kullanıyrm.
İçeriği temiz olan vitamin vs marka var mı bildiğiniz. Koruyucu titanyum dioksit. Silikon dioksit vs barındırmayn
En son muayenede makt gelişi idi dr dönerse yine normal seçersin demişti. Suyum biraz fazla inşllh vaktinde dönr ve erken gelmye kalkmaz yavrucum :)

2 doz biontec aşılıyım.artık burda kolay kolay test yapmıyorlar.inşallah şu öksürükten kurtulursam rahat olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…