2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2 doz biontec aşılıyım.artık burda kolay kolay test yapmıyorlar.inşallah şu öksürükten kurtulursam rahat olacağım.
O zaman hiç panik yapmayın, doktor aşılı hamilelerim çok rahat atlattı dedi. Vitamin takviyelerini ihmal etmeyin, doktorunuza danışın belki ek birsey kullandırır.

Evet evet sertleşme ama bende sadece yan yatınca oluyor neredeyse.

Birde eğer dçnerse inşllh çatı muayenesi isteniyrm ilk gebeliğimde o muyeneden 2 3saat son ra suyum patladı. Muayenenin beni tetiklediğini düşünyrm. Bnmşe aynı gün çatı muayensi olan bi arkadaşta 2 saat sonra suyu gelmişti . tabi herkste farklı olabilir sonuç:)

Evet evet sertleşme ama bende sadece yan yatınca oluyor neredeyse.
Bence bi doktorunuza sorun yakın zamanda kontrole gitmeyecekseniz.
Çatı muayenesini bende sordum doktoruma. Her zaman yapmıyorum dedi. Doğumdan önce bile bakarız falan dedi ama bilmiyorum

Ayyy aynı Dr dan mi.oluyor bu yaşanan benzerlik

Yalnız, aynısı arkadasıma oldu, catı muayenesi ve ertesi gün dogum. Sanki bebegi dogum yoluna soktu dedi. Nasıl oluyorsa, hiç bilmiyorum ama iyi oldu hatırlattıgın. Ben bunu dra sorarım

Cok uzuldum hâlâ devam etmesine . Benim kizimin daha tekrarlamiyor . Aslinda doktoru her mevsim gecislerinde tekrarlayabilir demisti. Insallah bu bebiste hic hastalik yaşamazsiniz
Oğlumda 8 yasına kadar sürdü ve vucut kendiliğinden attı geçti.ama kızımdaki alerjik sinüzit devam edıyo o yüzden

Bu cati muayenesi nasil oluyor.
Bizim burda her doktora gittiğimde illaki elini sokup bakiyor. Sonrada karnıma bakiyor elliyor falan.

Kızlar merhaba..vajina kemiğinde aşırı ağrı oluyor.ve saf kasık kemiğimde arkaya kalçaya kadar vuruyor internetten arastırdım çatı ağrısıymış bu.Ama resmen ayakta duramıyorum ağrı geldiğinde odadan odaya zor yürüyorum orası çok kötü sanki darbe almış yada kesilmiş gibi bi ağrı.Ve artık hiç bi iş yapmadığım halde ağrımaya baslıyo ayaktayken.31 haftalığım doğuma var daha bebek kilolandıkça nasıl dayanıcam bilmiyorum.dikişleriminde acıdığını hissedıyorm içerden serzeryanlıyım.Benim gibi bu denli ağrı çeken var mı

benim de nerdeyse 2 aydır çatı ağrım var. özellikle uzun süre oturup yattıysam o kalkışta o kadar çok ağrıyorki yürüyemiyorum ama yürüdükçe de açıldığı için yürümeye gayret ediyorum. doğum yapana kadar oluyor bu zor bişey geceleri sağıma soluma dönmek bile eziyet artık gün içinde olmuyor ama bende hiç oturamadığım için akşam veya sabah kalkınca oluyor

Bende yürürken oluyo her adım acı oldu artık.bide benim önceki doğumumda doktor sezeryanlı olduğum için dikişlerimin içerden açılma yaptığını söyledi.dikiş bölgemde ağrı oluyo hamileliğimin son aylarında mepersem açılmış.suyum gelmese doğumuna vardı daha.ama iyiykide suyum gelmiş diyorum.nolurdum bilmem.Şimdi bu hamileliğim nasıl sonuçlanacak ona korkuyorum.erkenden aldırsammı acep

Benim de aynen boyleydi izdirap olmustu yürüyemiyordum vajina kemiklerim bile agriyordu sezeryan dikis yerimden aşağısı hep agriliydi. Calisiyordum rapor aldim dinleniyorum o zamandan beri iyiyim istirahat ilaç gibi geldi

Benim de aynen boyleydi izdirap olmustu yürüyemiyordum vajina kemiklerim bile agriyordu sezeryan dikis yerimden aşağısı hep agriliydi. Calisiyordum rapor aldim dinleniyorum o zamandan beri iyiyim istirahat ilaç gibi geldi
Ööf aynı beni anlatmışınız.iyide ben çalışmıyorum evdeyım ama evdede yan gelip yatamıyorum haliyle.kızı okula götür getir bide bebek doğunca yapamam diye dolap içlerine baza altına girdim.evde dönüyorum.üçüncü gebeliğim henüz 1 kilo bile almadım

O zaman hiç panik yapmayın, doktor aşılı hamilelerim çok rahat atlattı dedi. Vitamin takviyelerini ihmal etmeyin, doktorunuza danışın belki ek birsey kullandırır.
Malesef %99 pozitifimkv.de ile yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz onlarda hastalanmışlar ateşi var ve astım hastası, test yapmışlar pozitif çıkmış kv. 2 saat önce aradılar

Malesef %99 pozitifimkv.de ile yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz onlarda hastalanmışlar ateşi var ve astım hastası, test yapmışlar pozitif çıkmış kv. 2 saat önce aradılar
Çok gecmiş olsun, aslında görüşmemek lazım hamilelikte, bu omicronun nerden bulasacagı belli değil aşılı olman büyük şans. Yine de doktorunla görüş mutlaka, kan sulandırıcı ya da ek vitamin verir mi danış bakalım. Ben eşim pozitif olunca hemen druma yazdım önlem amaçlı birsey alayım mı diye. Belirtin çok var mı? Rahat gecer umarım

Eşim getirdi hastalığı tek o dışarı gidiyor.bende de öksürük zorluyo artık.öksürdükce sırtım acıyo

Eşim getirdi hastalığı tek o dışarı gidiyor.bende de öksürük zorluyo artık.öksürdükce sırtım acıyo
Cok geçmiş olsun.
İnsallah hemen atlatırsın.
Ben de gün sayıyorum inan ki. Bugün 5. Gün oldu.
Hala içim rahat değil.
İnsallah sag salim atlatiriz bu dönemi.

Çok çok geçmiş olsun canım benim valla doğumdan hemen önce olmaktansa şimdi atlatmak şans gibi bir şey mi bilmiyorum çünkü önüne geçilmiyor ya diğer varyanta göre de daha hafif atlatıldığından 3 güne belirtiler kayboluyor umarım sizde de öyle olur bol su ve c vitamini almaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…