2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kizlar. Umarim testleriniz negatif çıkar da rahatlarsınız.

Aşırı zor bir durum çünkü.

Dün gece kalp sıkışması yaşadım çok berbat bir şeymiş

Malesef %99 pozitifimkv.de ile yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz onlarda hastalanmışlar ateşi var ve astım hastası, test yapmışlar pozitif çıkmış kv. 2 saat önce aradılar
Yine bir test verin inşallah negatiftir. Ama pozitifse bile direk doktorunuzla görüşün. İnşallah sorunsuz atlatırsınız.
Günaydın kizlar. Umarim testleriniz negatif çıkar da rahatlarsınız.

Aşırı zor bir durum çünkü.

Dün gece kalp sıkışması yaşadım çok berbat bir şeymiş
Geçmiş olsun canım yaa. Ama dayan çok az kaldı senin artık

aa senin extra ağrılarının sebebi bu da olabilir her doktora gittiğinde dikişlerini kontrol etmesini iste Allah muhafaza. az kaldı canım sabır ama bu sebepten erken aldırma sarılık vs çok uğraşırsınız sonra
Aynen bende merak ettim
çatı muayenesi normal elle muayene oluyor. 2 parmakla hiç can acıtan bişey değil. size özellikle söylemiyordur doktorlar dar veya normal diye. zaten bu çatı muayenesi türkiyede bu kadar konuşuluyor aslında doğum öncesi yapılan muayene çok da sağlıklı değil doktorlar kendisi söylüyor, sancı anında yapılan muayene daha mühim

Gunaydın bende doktordan cıktım zayıf kızım 1 2 hafta gerıden gelıyomuş 1.660 gr dedı 32+0 da şuan çalışabılır raporuda aldım erken bırakmak ıstersen tekrar rapor ıcın gelırsın dedı .bır sıkıntı yokmuş ama herhafta gelebılırsın bundan sonra cumartesılerı gel dedi nst ye gırmedım soylemeyınce ınsallah en az 3 kılo dogar bu mınnak

Günaydın kızlar..Herkes nasıl?
Bebislerin yatağı hazirmi? Biz hala kurmadık beşiği.

Son haftalar kg alıyorlar canım.Hic canını sıkma.Cok şükür ki herşey yolundaymış.

Ben büyük kızın yatagi ile uğraşıyorum şuan.
Yeni yatağında yatmaya başladı şükür.
Bebe yatağını odamıza geçirdik. Bir kaç güne hazırlarım insallah. Ama nevresim için beklerim yoksa çok tozlanır.
Benim 10. Şubat gibi serklaj çıkacak bakalım bebek ne zaman gelir

Yaa hem korkuyorum hadi erken gelirse diye sanki ilk günden icin de yatacak da Bende oğlumun gözü alışır diye düşündüm.

Beşik var yatağı aldık canım ama gelmedi .bide o beşiğe uygun nevresim takımı alıcaz ama üstüne ne örtücem bu bebişin hiç bilmiyorum bide yorgan almak gerek sanırım .diğer büyük yatak zaten 90*200 onada şimdilik kullanmadım tek kişilik nevresimlerden geçiririm diye düşündüm.üstümde bir uyuşukluk hiç bişi yapasım yok

Benim kızda 1750 gr falan canım hiç tedirgin olma doktor son zamanlarda kilo alır bebek 3 3ü geçebilir hatta dedi .ben bol kaşar yemeye abandım resmen kilo alsın diye .bide arkadaşım kelox ye ara öğünlerde muz ,kuruyemiş, eti cici bebe falan oda kilo aldırıyormuş .bakalım sağlıklı doğsunlqrda kilo aldırırız

Saol cnm Bende muz kaşar cevız pekmez sut avakado badem ne duyduysam dıyorm ama cok iştahlı bırı degılım kelox tarzını sabahları muz avakado yogurtla yıyorm arada bu yedıklerıme 5 kılo dogması lazım ama bence yapıyla alakalı bırazda saglıklı olsunlarda alırlar aynen bıde zamanında dogsunlar

Aynen bende öle canım .bende çok dikkat ediyorum onun için içim rahat sağlıkla gelsinlerde kilo hiç problem değil .arkadaşım 40 haftalık doğurdu 2900 dü şimdi 3 aylık oldu boyu kilosu gelişimi çok ii . Demekki bizim bebeklerde sonradan toparlıcak

Dulciana seninle çok benzer şeyler söyledi benim doktorum da hatta nişan gelebilir göstermiş miydim sana diye sordu. Telefondan resmini gösterdi. Nişan gelmesi demek 1 cm açıklık var demektir dedi. Suyun gelirse 1-2 saate hastanede olmak gerekir dedi. Baya bilgilendirici şeyler anlattı. İlki sezaryen olduğu için bu sürece hakim değilim
P pera__ Dulciana @Annecik denisb güzel haberlerle gelin kontrollerinizden kızlaar
çok şükür herşey yolunda bizim de 2300 gr olmuş tosun paşa. Ssvd yi destekliyor doktorum ben söylemeden kendi teklif etti. Belki de vajinal doğum olacak bu sefer çok heyecanlandım 2 ay sonra ilk defa yüzünü gördük baş aşağı pozisyonda doğum için şeklini almış çok sık idrara çıkarsın baskı yapar dedi. Dediği gibiyim wc den çıkamıyorum
öfff beni niye nst ye almıyolar yaa çok merak ediyoruum 33+6 olcam sonraki şeyde onda alcak mı acaba
Nst ye beni de almadı ilk gebeliğimde çok erken başlamıştık nst ye çok da gerekli değil yaa boşver böyle daha iyi

Annemde aynı seyı dıyor senın beslenmen boşa gıtmıyor o dogduktan sonra çok hızlı alır zaten dıyor oğlumda cok kılolu dogmadı haftasına gore ama bebekken cok dobişti maşallah

Nişan nasıl oluypmyş, ben de bakiim

Annemde aynı seyı dıyor senın beslenmen boşa gıtmıyor o dogduktan sonra çok hızlı alır zaten dıyor oğlumda cok kılolu dogmadı haftasına gore ama bebekken cok dobişti maşallah
Aynen öyle canım beslenmemizde sıkıntı yok bizim bence gayet sağlıklı besleniyoruz .Abur cubur hamur işi karbonhidrat falnda bebeğe etki etmez bize kilo aldırır. Zayıf doğan bebek genelde kilo alımı daha hızlı olurmuş çevremde herkes böle diyo öylede oldu .önümüzde daha en az 6 haftamız var belki daha fazla ozamana kadar alır bebişler içimizi ferah tutalım .bide kıyaslamaya girmeyelim biz her bebek özel ve kendi anne baba genetiğine çekiyo sonuçtan

Bende besigi kurmadım 34. Haftada kursam çok mu erken. Okul tatilken oglumla kurayim diorum icinde yatmak istiyo beraber yaparsak belki hevesi azalır. 35 dede nevresimmi sersem.
Dun tahlil yaptirdim b12 folik asit protein demir hepsi eksik kan ilacinaylardir kullaniyorum halbuki b12 ignesine baslıycam. Haftayada kont var bakalım.
Yorgan sormustu biri iki cocugumdada uyku tulumu kullandim 6 7 yasina kadar cunku yorgan ustlerinde asla kalmıyor. cok kucukkende battaniye.
Çatıda ilk gebelikde bakılmissa bidaha bakılmıyor. Catı darmı normal doguma uygunmu diye bakılıyor. 2 de 3 de bakilmio malum normal dogurmussa uygundur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…