2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende senin gibi düşünüyorum aslında doğum öncesi olmaktansa şimdi daha iyi diye ama öksürük zorlayınca oğluma bişey olursa diye korkuyorum
Yine bir test verin inşallah negatiftir. Ama pozitifse bile direk doktorunuzla görüşün. İnşallah sorunsuz atlatırsınız.

Geçmiş olsun canım yaa. Ama dayan çok az kaldı senin artık
Test için sabah geldiler bu gün 4. Gün rahatsızlanalı dedim ağır zamanı geçirmişsin sen bilirsin dedi bende pozitif çıkınca farklı ne olcak dedim parol dışında bişey kullanamazsın çok ağır olursanda hastaneye sevk ederiz başka bişey yok dedi sadece karantina içinmiş test bende yaptırmadım zaten dışarı hiç çıkmıyorum eşimde hem iyi oldu hemde bana bakmak için izin aldı evde kimsede gelmeyeceğinden test yaptırmadım boşuna

Aynen oyle ınt de olması gereken haftasına gore normal bıle yazıyor zaten gelişimi durmadıgı surece bır sıkıntı yok hayırlısıyla gelsınler mınnaklar

Aynen oyle ınt de olması gereken haftasına gore normal bıle yazıyor zaten gelişimi durmadıgı surece bır sıkıntı yok hayırlısıyla gelsınler mınnaklar
Aynen öyle canım bana doktorum çok güzel göstere göstere anlattı tabloda sağlıkla gelsinlerde Zaten +\_ 250 gr yanılma payı olabiliyormuş ölçümlerde

Bizim abiden herşey kalmıştı.Yorgan,beşik,yatak falan canım.Ama cinsiyet farklı olunca nevresim aldık.Bende yıka yerleştir falan uğraşıyorum öyle.

Bizim abiden herşey kalmıştı.Yorgan,beşik,yatak falan canım.Ama cinsiyet farklı olunca nevresim aldık.Bende yıka yerleştir falan uğraşıyorum öyle.
Ben daha yıkamaya geçemedim annem bugün aramış doğuruyodun diyo dur daha dedim yatacak yatağı hazır değil panik yaptırma insana dedim daha kendime gecelik bile beğenip alamadım kızımada öyle .bi karar verip alamamıyorsunuz en iyisi babasının seçimine bırakmak bana kalırsa kararsızlıktan alamıcam bişey

Benim yıka ütüle isi bitti.Annem geldi yaptı sağolsun.Ama ufak ayrıntılar kaldı.Mesela doğum normal olursa cici bi gecelik alicam.Pijama falan aldım ama.Ben çoğu şeyi eşime bıraktım.O hızlı karar veriyor.

Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
yaa düşünüyorum ama ne zaman karar veremedim doğumdan hemen sonra yaptıramam heralde çünkü çok acemiyiz eşim ve ben anca alışırız alt değiştirmeye falan 2 hafta sonrasına düşündüm biz ona alışırız o bi nerde çıktığına alışır ama ona da karar veremedim düşünüp duruyorum sadece

Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum canım ben. Ama doğumdan sonra ilk kontrole gittiğimizde sorucam büyük ihtimal. Her hastanede sistem farklı oluyormuş. Bebeğin durumuna gore bazrn hemen önermiyormuş doktorlar

Kizlar ben normalde pazartesi olan kontrole bugün gittim. 2000 gr yaklaşık 43 cm olmuşuz. Doktor normal dedi. Ecopirin ilacını kestik geri kalanlara devammm nst ye girdim oda normal çıktı.. şuan için sıkıntımız yok çok şükür gün saymaca

Günaydın kizlar. Umarim testleriniz negatif çıkar da rahatlarsınız.

Aşırı zor bir durum çünkü.

Dün gece kalp sıkışması yaşadım çok berbat bir şeymiş
Kızlar ben bugün test yaptim.
6. Günüm negatif cikti.
Öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı yok elhamdülillah.
Sadece yorgunum ama kızımın arkasından koşmaktan sanırım.
Burda rakamlar 100 binin üstüne çıktı.
Ama nedense yeni hükumetin sesi çıkmıyor.
Cok merak ediyorum iki hafta sonra hastanelerin durumu nasil olacak.
İnsallah bebeklerimiz kaosta doğmaz.

Aynen öyle canım bana doktorum çok güzel göstere göstere anlattı tabloda sağlıkla gelsinlerde Zaten +\_ 250 gr yanılma payı olabiliyormuş ölçümlerde
Oyle ama bızım doktorun tahmınlerı gramı gramına tutturdugunn bıldıgmden o konuda bıse dıyemmıyorm ama yınede standart dısı degıl bence 2.5 olmasıda 4 olmasıda saglık gostergesı degılmıs kaan kocatepe cok guzel anlatıyor

Bence sunnet ısını ıyı arastırın dogumdan hemen sonra yapılan sunnetlerde ılerde ıkıncı bır sunnet gerekebılıyomus bazı durumlarda . bebekken 2 3 gun hastanede yatısımız oldu bızm ondan dolayı bende korku olustu bebekken yaptıramadık ama 2-6 yas arasında onerılmıyo ben seneye yazın ılkokula baslamadan oncekı yaz yaptırıcam ınsallah

Aynen canım benim yeğenim 2.5 doğdu mesela ama şümdi yaşıtlarından 2 yaş önde gidiyo boy kilo olarak kafamıza takmayalım biz bence gelişiminde yada başka sıkıntı olmasın tek sağlıkla ilerlesin böyle inş

Aynen oyle canım sağlıklı olsunlar en onemlısı

Benim oğullarım 4 aylıkken sünnet oldu yigenlerimde 2 3 aylık bir sıkıntı yaşamadık olup cıktık hemen. Bazı durumlarda dr tavdiye ediyor zaten yapısıklık vs oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…