Bende senin gibi düşünüyorum aslında doğum öncesi olmaktansa şimdi daha iyi diye ama öksürük zorlayınca oğluma bişey olursa diye korkuyorumÇok çok geçmiş olsun canım benim valla doğumdan hemen önce olmaktansa şimdi atlatmak şans gibi bir şey mi bilmiyorum çünkü önüne geçilmiyor ya diğer varyanta göre de daha hafif atlatıldığından 3 güne belirtiler kayboluyor umarım sizde de öyle olur bol su ve c vitamini almaya çalışın
Test için sabah geldiler bu gün 4. Gün rahatsızlanalı dedim ağır zamanı geçirmişsin sen bilirsin dedi bende pozitif çıkınca farklı ne olcak dedim parol dışında bişey kullanamazsın çok ağır olursanda hastaneye sevk ederiz başka bişey yok dedi sadece karantina içinmiş test bende yaptırmadım zaten dışarı hiç çıkmıyorum eşimde hem iyi oldu hemde bana bakmak için izin aldı evde kimsede gelmeyeceğinden test yaptırmadım boşunaYine bir test verin inşallah negatiftir. Ama pozitifse bile direk doktorunuzla görüşün. İnşallah sorunsuz atlatırsınız.
Geçmiş olsun canım yaa. Ama dayan çok az kaldı senin artık
Aynen oyle ınt de olması gereken haftasına gore normal bıle yazıyor zaten gelişimi durmadıgı surece bır sıkıntı yok hayırlısıyla gelsınler mınnaklarAynen öyle canım beslenmemizde sıkıntı yok bizim bence gayet sağlıklı besleniyoruz .Abur cubur hamur işi karbonhidrat falnda bebeğe etki etmez bize kilo aldırır. Zayıf doğan bebek genelde kilo alımı daha hızlı olurmuş çevremde herkes böle diyo öylede oldu .önümüzde daha en az 6 haftamız var belki daha fazla ozamana kadar alır bebişler içimizi ferah tutalım .bide kıyaslamaya girmeyelim biz her bebek özel ve kendi anne baba genetiğine çekiyo sonuçtan
Aynen öyle canım bana doktorum çok güzel göstere göstere anlattı tablodaAynen oyle ınt de olması gereken haftasına gore normal bıle yazıyor zaten gelişimi durmadıgı surece bır sıkıntı yok hayırlısıyla gelsınler mınnaklar
Bizim abiden herşey kalmıştı.Yorgan,beşik,yatak falan canım.Ama cinsiyet farklı olunca nevresim aldık.Bende yıka yerleştir falan uğraşıyorum öyle.Beşik var yatağı aldık canım ama gelmedi .bide o beşiğe uygun nevresim takımı alıcazama üstüne ne örtücem bu bebişin hiç bilmiyorum bide yorgan almak gerek sanırım .diğer büyük yatak zaten 90*200 onada şimdilik kullanmadım tek kişilik nevresimlerden geçiririm diye düşündüm.üstümde bir uyuşukluk hiç bişi yapasım yok
Ben daha yıkamaya geçemedimBizim abiden herşey kalmıştı.Yorgan,beşik,yatak falan canım.Ama cinsiyet farklı olunca nevresim aldık.Bende yıka yerleştir falan uğraşıyorum öyle.
Benim yıka ütüle isi bitti.Annem geldi yaptı sağolsun.Ama ufak ayrıntılar kaldı.Mesela doğum normal olursa cici bi gecelik alicam.Pijama falan aldım ama.Ben çoğu şeyi eşime bıraktım.O hızlı karar veriyor.Ben daha yıkamaya geçemedimannem bugün aramış doğuruyodun diyo dur daha dedim yatacak yatağı hazır değil panik yaptırma insana dedim daha kendime gecelik bile beğenip alamadım kızımada öyle .bi karar verip alamamıyorsunuz en iyisi babasının seçimine bırakmak bana kalırsa kararsızlıktan alamıcam bişey
Tecrübesizim canım bende ilk defa bi oğlan büyüteceğizErkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Canım ben düşünüyorum ama şuna karar veremedim, sünnet için çocuk cerrahına önceden gitmem gerekir mi? Bu detayları netleştirmedim henüz.Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
yaa düşünüyorum ama ne zaman karar veremedim doğumdan hemen sonra yaptıramam heralde çünkü çok acemiyiz eşim ve ben anca alışırız alt değiştirmeye falan 2 hafta sonrasına düşündüm biz ona alışırız o bi nerde çıktığına alışır ama ona da karar veremedim düşünüp duruyorum sadeceErkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Düşünüyorum canım ben. Ama doğumdan sonra ilk kontrole gittiğimizde sorucam büyük ihtimal. Her hastanede sistem farklı oluyormuş. Bebeğin durumuna gore bazrn hemen önermiyormuş doktorlarErkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Benim cinsiyet belli değil ama erkek olursa en korktuğum konu bunu.Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Kızlar ben bugün test yaptim.Günaydın kizlar. Umarim testleriniz negatif çıkar da rahatlarsınız.
Aşırı zor bir durum çünkü.
Dün gece kalp sıkışması yaşadım çok berbat bir şeymiş
Oyle ama bızım doktorun tahmınlerı gramı gramına tutturdugunn bıldıgmden o konuda bıse dıyemmıyormAynen öyle canım bana doktorum çok güzel göstere göstere anlattı tablodasağlıkla gelsinlerde Zaten +\_ 250 gr yanılma payı olabiliyormuş ölçümlerde
Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Aynen canım benim yeğenim 2.5 doğdu mesela ama şümdi yaşıtlarından 2 yaş önde gidiyo boy kilo olarakOyle ama bızım doktorun tahmınlerı gramı gramına tutturdugunn bıldıgmden o konuda bıse dıyemmıyormama yınede standart dısı degıl bence 2.5 olmasıda 4 olmasıda saglık gostergesı degılmıs kaan kocatepe cok guzel anlatıyor
Aynen oyle canım sağlıklı olsunlar en onemlısıAynen canım benim yeğenim 2.5 doğdu mesela ama şümdi yaşıtlarından 2 yaş önde gidiyo boy kilo olarakkafamıza takmayalım biz bence gelişiminde yada başka sıkıntı olmasın tek sağlıkla ilerlesin böyle inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?