2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim doktorum 10. günden 1 aya kadar tavsiye etti. Ben de o ara yaptırayım diyorum çok çabuk iyileşiyormuş. Hem anestezi de gerekmiyormuş o dönem yapılınca.
Lokalle yapılıyor evet. Benim ogullarım 4 ayĺıkken lokalle oldu aksam oldu sabaha hic birseyleri yokdu.

Erkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Evet ilk 3 ay içerisinde öneriyorlar
Acı eşikleri yüksek oluyor ve ufak bi iğneyle kremle lokal uyuşturuyorlarmış
İyileşmesi de 1 hafta fln deniyor
Allahın izniyle sağlıksal problem olmazsa çabucak yaptırırız

Benim cinsiyet belli değil ama erkek olursa en korktuğum konu bunu.
18 yaşına gelsin kendi kendini sünnetini yapsın beni bu işe karistirmazsa cok memnun olurum.
Kardeşimin sünnetin den fobi kaldi sanirim
Sen öğrenmek istemedin mi cinsiyeti süpriz olsun diyemi

puffy1905 gittin mi doktora şekeriim
Gittim gittim. Ya benim doktor 2 randevu once 1700 gr dedi, 2 hafta once 2300 dedi simdide 2350 bende bozmadim adami. Zaten 1700’den 2300’e cikmasi 9 gunde sacmaydi. 2350’yi kabul ettim
Suyum iyi, hersey sorunsuzdu ama nst’de sancım cikti. Bir sorun olursa ara beni mutlaka dedi. Ciger gelistirici igne yapariz falan dedi beni endiselendirdi azicik. Magnezyumu ihmal etme dedi bende 2 gundur sallamistim biraz. Kizdi gunde 2 al hatta dedi. 9 gun sonra gidicez tekrardan. Sonra artik haftada 1
Son 2 haftada 2 gunde bir dedi
Dogum tarihinide 1 martta alabiliriz dedi
Bende okadar cok mu duracak dedim hatta cok zor geciyor cunku, kilom yuksek toplamda 5-6 kg aldim ama hareketlerim agirlasti. Gece sola yatmaktan heryerim uyusuyor artik. Evdende cikmiyorum doktor disinda zor ya

Tecrübesizim canım bende ilk defa bi oğlan büyüteceğiz
Bide burda nasıl oluyor hiç araştırmadım bakalım Allah’ın izniyle elimize alalımda
Bende bu konuda cok tecrubesizim kuzenimin oglu yeni dogdugunda fitik olmustu , ameliyat olurken sunnet de olmustu ve cok hizli iyilesti. Bebekken yaptirmak istiyorsan en azindan 40 i cikmasi gerekiyormus ama cevremdekiler 3 aylik olunca yaptir diyor. 6 aylik bebek hareketli oldugu icin zorlanmaya basliyormus. Bende 2 yada 3 aylik yaptirmak istiyorum doktorlari filan da arstirdim

Hayırlısıyla bi gelsinler canım inşallah o güzel günleride görürüz
Senin normal doğum olacak inşallah dimi

Canım bana da kilosu düşük dedi, sonra bana baktı. Sen de ufak tefeksin zaten, normal dedi
Bana da zayıf olması normal düşündüğüm için daha iyi geldi. Saglıklı olsun da, doktor da cok panik yapmıyor zaten, riskli bir durum görseler söylerler. Kaan kocatepeyi her hafta izliyorum, çok mantıklı yorumları var. Bu hafta için tuhaf rüyalar görebilirsiniz demiş, hep tutturuyor, dizi gibi rüyalardayım

Benim doktorum 10. günden 1 aya kadar tavsiye etti. Ben de o ara yaptırayım diyorum çok çabuk iyileşiyormuş. Hem anestezi de gerekmiyormuş o dönem yapılınca.
10.gunden itibaren mi tavsiye ediyorlar . Onu duymamistim. Eger hizli toparlanirsak bende 1 aylik ancak yaptiririm sanirim , vakalarada bagli tabi

Z zahrada doktor işini naaptın merak ettim. En son randevuyu ertelemişti, aynı doktordasın degil mi?
yavrum aynen iptal etti en son randevuyu yenisini alamadım ya kocama izin alabilcek misin diyorum bilmem diyo 5i gidelim diyo ama ben dayanamam o kadar ya kocama ya doktora bir ayar çekicem şu an 29u cort başka doktora gitmezsem

Hayırlısıyla bi gelsinler canım inşallah o güzel günleride görürüz
Senin normal doğum olacak inşallah dimi
Amin insallah canim Bilmiyorum ki , doktorum gerekli gorurde ultrasyon ile bakarsa pozisyonunu ogtenecegim. 3.kizim 39+4 de donmustu normal dogum pozisyonuna. Suanda anlamiyrm nasil durdugunu. Bir terslik olmazsa normal olur . Senin de normaldi degil mi ? Sen hastanedeyken cocuklara kim bakacak ?

İkiside normal oldu benim dönmüş şükür bu bebişte baş aşağı.
Eşim kalacak inşallah.Sadece
doğumda eşim girecek o zaman eltime bırakırız herhalde sonra gelir giderler okul sonrası yanıma

10.gunden itibaren mi tavsiye ediyorlar . Onu duymamistim. Eger hizli toparlanirsak bende 1 aylik ancak yaptiririm sanirim , vakalarada bagli tabi
Benim doktorum ilk 10 gün yaptırma sonra yaptırabilirsin hemen dedi.
Bir önceki doktorum ben doğduğu gün hallettiririm onu dedi
Detaylı tarama için gittiğim perinatolog 3 aydan sonra yaptır demişti
Ondan sordum ben de sizler me düşünüyorsunuz diye

ayyy valla sabrı beni delirtecekkkkkkkk sürpriz yapcakkk ama söz verdi doğumdan sonra unutmayacak yazacakkk
İnsallah canim. Sag salim kucağımıza alalim ilk işim buraya yazmak olacak inşallah.
Hastane çıkışını bile çift isimli yaptirdim. Kismet bakalım hangisne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…