Lokalle yapılıyor evet. Benim ogullarım 4 ayĺıkken lokalle oldu aksam oldu sabaha hic birseyleri yokdu.Benim doktorum 10. günden 1 aya kadar tavsiye etti. Ben de o ara yaptırayım diyorum çok çabuk iyileşiyormuş. Hem anestezi de gerekmiyormuş o dönem yapılınca.
Evet ilk 3 ay içerisinde öneriyorlarErkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Ben 40 ı çıktıktan sonra diye konuştum sünnet doktoruyla uygun bi zaman demişti o zamanlar yaptırmayı düşünüyorumErkek anneleri yeni doğan sünneti düşünüyor musunuz?
Sen öğrenmek istemedin mi cinsiyeti süpriz olsun diyemiBenim cinsiyet belli değil ama erkek olursa en korktuğum konu bunu.
18 yaşına gelsin kendi kendini sünnetini yapsın beni bu işe karistirmazsa cok memnun olurum.
Kardeşimin sünnetin den fobi kaldi sanirim
ayyy valla sabrı beni delirtecekkkkkkkk sürpriz yapcakkk ama söz verdi doğumdan sonra unutmayacak yazacakkkSen öğrenmek istemedin mi cinsiyeti süpriz olsun diyemi
Ayy iyi maşallah sabrediyor vallaayyy valla sabrı beni delirtecekkkkkkkk sürpriz yapcakkk ama söz verdi doğumdan sonra unutmayacak yazacakkk
Gittim gittim. Ya benim doktor 2 randevu once 1700 gr dedi, 2 hafta once 2300 dedi simdide 2350puffy1905 gittin mi doktora şekeriim
Bende bu konuda cok tecrubesizimTecrübesizim canım bende ilk defa bi oğlan büyüteceğiz
Bide burda nasıl oluyor hiç araştırmadım bakalım Allah’ın izniyle elimize alalımda
Hayırlısıyla bi gelsinler canım inşallah o güzel günleride görürüzBende bu konuda cok tecrubesizimkuzenimin oglu yeni dogdugunda fitik olmustu , ameliyat olurken sunnet de olmustu ve cok hizli iyilesti. Bebekken yaptirmak istiyorsan en azindan 40 i cikmasi gerekiyormus ama cevremdekiler 3 aylik olunca yaptir diyor. 6 aylik bebek hareketli oldugu icin zorlanmaya basliyormus. Bende 2 yada 3 aylik yaptirmak istiyorum doktorlari filan da arstirdim
Canım bana da kilosu düşük dedi, sonra bana baktı. Sen de ufak tefeksin zaten, normal dediOyle ama bızım doktorun tahmınlerı gramı gramına tutturdugunn bıldıgmden o konuda bıse dıyemmıyormama yınede standart dısı degıl bence 2.5 olmasıda 4 olmasıda saglık gostergesı degılmıs kaan kocatepe cok guzel anlatıyor
10.gunden itibaren mi tavsiye ediyorlar . Onu duymamistim. Eger hizli toparlanirsak bende 1 aylik ancak yaptiririm sanirim , vakalarada bagli tabiBenim doktorum 10. günden 1 aya kadar tavsiye etti. Ben de o ara yaptırayım diyorum çok çabuk iyileşiyormuş. Hem anestezi de gerekmiyormuş o dönem yapılınca.
yavrum aynen iptal etti en son randevuyu yenisini alamadım ya kocama izin alabilcek misin diyorum bilmem diyo 5i gidelim diyo ama ben dayanamam o kadar ya kocama ya doktora bir ayar çekicem şu an 29u cort başka doktora gitmezsem
Amin insallah canimHayırlısıyla bi gelsinler canım inşallah o güzel günleride görürüz
Senin normal doğum olacak inşallah dimi
İkiside normal oldu benim dönmüş şükür bu bebişte baş aşağı.Amin insallah canimBilmiyorum ki , doktorum gerekli gorurde ultrasyon ile bakarsa pozisyonunu ogtenecegim. 3.kizim 39+4 de donmustu normal dogum pozisyonuna. Suanda anlamiyrm nasil durdugunu. Bir terslik olmazsa normal olur . Senin de normaldi degil mi ? Sen hastanedeyken cocuklara kim bakacak ?
Benim doktorum ilk 10 gün yaptırma sonra yaptırabilirsin hemen dedi.10.gunden itibaren mi tavsiye ediyorlar . Onu duymamistim. Eger hizli toparlanirsak bende 1 aylik ancak yaptiririm sanirim , vakalarada bagli tabi
Evet aynen öyle.Sen öğrenmek istemedin mi cinsiyeti süpriz olsun diyemi
İnsallah canim. Sag salim kucağımıza alalim ilk işim buraya yazmak olacak inşallah.ayyy valla sabrı beni delirtecekkkkkkkk sürpriz yapcakkk ama söz verdi doğumdan sonra unutmayacak yazacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?