2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
34 artı dan sonra ciğer geliştirici yaptirmana gerek yok. Bebeğin ciğerleri gelişmiş oluyor.
Ciğer geliştirici mecburi durumda yapılması gerekiyor.
İnsallah 36 bittikten sonra olur

İkiside normal oldu benim dönmüş şükür bu bebişte baş aşağı.
Eşim kalacak inşallah.Sadece
doğumda eşim girecek o zaman eltime bırakırız herhalde sonra gelir giderler okul sonrası yanıma
Hayirlisiyla kolay dogarlar insallah Senin kizlar kac yasinda ?

Anladim canim herkes farkli dunyada yani . Dogsunlarda bakalim ne yapacagiz

Dogar dogmaz yaptıranlar hazır hastanedeyken pansumanı vs hallolsun rahat edeyim diye yaptırıyor. Özellikle sezeryanda hastanede birkaç gün kalanlar. Hemşireler pansumanı da yapıyomuş.ilk 10 gün neden yaptırma dedi acaba?

Benim doktorum ilk 10 gün bebekte hem sarılık olma ihtimali hem de kilo kaybı durumları olduğu İçin önermiyor

Benımde aynı valla kabanımı gıyınce kımse hamıle oldugumu anlamıyo bıle suan .mınyonlar lakabını takcam aılemıze bu cımcımede zayıf olursaayyy bende her sabah 5 te tuhaf ruyalarla uyanıyorum cıdden kaan kocatepeyı ızleyınce doktora sorcak soru kalmıyor

Kızlar 35. Haftadan bildiriyorum son 2 gündür kasılmalarım çok arttı. Aksi gibi antepte oturuyorum ve burada çok kar yağıyor arabalarımız kara gömüldü yollar kapalı Allah korusun bir şey olsa ambulanslar bile sokaklara giremiyor.

Grip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece

Grip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
Ben soguk ictim bogazim şişti, sonra burun akintisi baslamisti. İlac yada Parol icmedim hic balli limonlu sicak su ictim, bogazi hafiflettim, bol bol battaniye altinda yattim cok sukur simdi iyiyim sadece sesimde biraz sorun var sadece
Bol dinlen uzan yat ve sıkı giyin terleyecek düzeyde yani, gecmis olsun

Bende de var. Bogqzim yaniyo. Disim agriyo. Kalcama kramplar giriyo. İse basladim sanrim ordan grip seysini aldim. Modum cok düşük. Aglamakli haldeyim. Bebekte hep sivri sivri Karnimda.yurumem zorlasti iyice. 6 hafta kaldi ama bilemiyorum nasil gececek. Ballı sut iciyorum bu arada parol da ictim ihlamur felan. Doktoruma sorarak tabi ki. İstahim da yok nasil kilo alacak bebek bilmiyorum

Bende grip gibi tam degil ama asiri burun tikanikligi var uykumdan burun tikanikligiyla ayak agrisiyla kalkiyom desen yalan olmaz.bende bide sadece sol gozum agriyo neden olabilirki

ben geçen hafta bugün kötüydüm 1 hafta olacak anca toparlandım. tabi bu kadar uzun sürmesinin nedeni hiç istirahat edememem. geride çocuk olunca parol vs içmedim ıhlamur c vitamini meyveler bol soğan sarımsak çorba böyle şeyler yedim. geçmiş olsun her gün duş al iyi geliyor

Benim dpktorum yine agrim kasilmam olmasina ragmen magnezyumu birak artik dedi,33.haftadayim

Yakınlarda ebe var mı? Varsa haberleşin yollar açılana kadar yardımcı olsun. Aile hekiminize bağlı ebe vardır mutlaka iletişime geçin.

Doktorunuza da yolların kapandığını, ambulansın da gelemediğini, kasılmalarınızın arttığını ve magnezyuma tekrar başlayıp başlamayacağınızı sorun. 35.haftada doğsa da bir şey olmaz bebeğe ama hastaneye gidemezseniz yine sorun. O yüzden en azından 37.haftadan sonra gelsin.

Arkadaslar bana bi fikir verin,ilk oglumun yatagida park uatakti sunger 5cm olandi masallah uykusunda problem yasamadim,simdi nette bakiyorum bir suru cesidi cikmis yok viscolu yok bambulu yok okaluptuslu acikcasi anlayamiyom bunlarin ozelligi nedir bilmiyorum,maddi olarak cok pahalisina bakamiyorum orta halli bakiyorum,acaba yine sunger olanindan mi alsam yada bambu 10cm kalinliginda olaninimi alsak siz ne dusunuyorsunuz,
Visco içine batar diye dusunuyom

Ay bnde oldum canım ya .burnunun bı tarafi tıkandı Bi anda hapşırık ve burun akintisi var .dün sol gözümden yaş akıyordu resmen .kimseyle görüştüğümde yok .evde şortla ve üstüm açık uyuyordum sıcak basıyor diye o dan usuttum galiba .hiç ilaç almadım ben .ıhlamur falan atlatmaya çalışıyorum

Ben de kızımda park yatak kullanmıştım çok rahat etmiştik. Altına yorgan katlayıp koymuştum üstüne de 10 cm lik yatak koymuştum çünkü ara kat yoktu
Ara kat varsa bence 10 cm yeterli gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…