34 artı dan sonra ciğer geliştirici yaptirmana gerek yok. Bebeğin ciğerleri gelişmiş oluyor.Gittim gittim. Ya benim doktor 2 randevu once 1700 gr dedi, 2 hafta once 2300 dedi simdide 2350bende bozmadim adami. Zaten 1700’den 2300’e cikmasi 9 gunde sacmaydi. 2350’yi kabul ettim
Suyum iyi, hersey sorunsuzdu ama nst’de sancım cikti. Bir sorun olursa ara beni mutlaka dedi. Ciger gelistirici igne yapariz falan dedi beni endiselendirdi azicik. Magnezyumu ihmal etme dedi bende 2 gundur sallamistim biraz. Kizdi gunde 2 al hatta dedi. 9 gun sonra gidicez tekrardan. Sonra artik haftada 1
Son 2 haftada 2 gunde bir dedi
Dogum tarihinide 1 martta alabiliriz dedi
Bende okadar cok mu duracak dedim hattacok zor geciyor cunku, kilom yuksek toplamda 5-6 kg aldim ama hareketlerim agirlasti. Gece sola yatmaktan heryerim uyusuyor artik. Evdende cikmiyorum doktor disinda zor ya
Hayirlisiyla kolay dogarlar insallahİkiside normal oldu benim dönmüş şükür bu bebişte baş aşağı.
Eşim kalacak inşallah.Sadece
doğumda eşim girecek o zaman eltime bırakırız herhalde sonra gelir giderler okul sonrası yanıma
Anladim canimBenim doktorum ilk 10 gün yaptırma sonra yaptırabilirsin hemen dedi.
Bir önceki doktorum ben doğduğu gün hallettiririm onu dedi
Detaylı tarama için gittiğim perinatolog 3 aydan sonra yaptır demişti
Ondan sordum ben de sizler me düşünüyorsunuz diye
8 ve 7 yaşında canımHayirlisiyla kolay dogarlar insallahSenin kizlar kac yasinda ?
Masallah Allah bagislasin canim8 ve 7 yaşında canım
Dogar dogmaz yaptıranlar hazır hastanedeyken pansumanı vs hallolsun rahat edeyim diye yaptırıyor. Özellikle sezeryanda hastanede birkaç gün kalanlar. Hemşireler pansumanı da yapıyomuş.ilk 10 gün neden yaptırma dedi acaba?Benim doktorum ilk 10 gün yaptırma sonra yaptırabilirsin hemen dedi.
Bir önceki doktorum ben doğduğu gün hallettiririm onu dedi
Detaylı tarama için gittiğim perinatolog 3 aydan sonra yaptır demişti
Ondan sordum ben de sizler me düşünüyorsunuz diye
Benim doktorum ilk 10 gün bebekte hem sarılık olma ihtimali hem de kilo kaybı durumları olduğu İçin önermiyorDogar dogmaz yaptıranlar hazır hastanedeyken pansumanı vs hallolsun rahat edeyim diye yaptırıyor. Özellikle sezeryanda hastanede birkaç gün kalanlar. Hemşireler pansumanı da yapıyomuş.ilk 10 gün neden yaptırma dedi acaba?
Benımde aynı valla kabanımı gıyınce kımse hamıle oldugumu anlamıyo bıle suan .mınyonlar lakabını takcam aılemıze bu cımcımede zayıf olursaCanım bana da kilosu düşük dedi, sonra bana baktı. Sen de ufak tefeksin zaten, normal dedi
Bana da zayıf olması normal düşündüğüm için daha iyi geldi. Saglıklı olsun da, doktor da cok panik yapmıyor zaten, riskli bir durum görseler söylerler. Kaan kocatepeyi her hafta izliyorum, çok mantıklı yorumları var. Bu hafta için tuhaf rüyalar görebilirsiniz demiş, hep tutturuyor, dizi gibi rüyalardayım
Ben soguk ictim bogazim şişti, sonra burun akintisi baslamisti. İlac yada Parol icmedim hic balli limonlu sicak su ictim, bogazi hafiflettim, bol bol battaniye altinda yattim cok sukur simdi iyiyim sadece sesimde biraz sorun var sadeceGrip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
Magnezyumu yükselt.Kızlar 35. Haftadan bildiriyorum son 2 gündür kasılmalarım çok arttı. Aksi gibi antepte oturuyorum ve burada çok kar yağıyorarabalarımız kara gömüldü yollar kapalı Allah korusun bir şey olsa ambulanslar bile sokaklara giremiyor.
Bende de var. Bogqzim yaniyo. Disim agriyo. Kalcama kramplar giriyo. İse basladim sanrim ordan grip seysini aldim. Modum cok düşük. Aglamakli haldeyim. Bebekte hep sivri sivri Karnimda.yurumem zorlasti iyice. 6 hafta kaldi ama bilemiyorum nasil gececek. Ballı sut iciyorum bu arada parol da ictim ihlamur felan. Doktoruma sorarak tabi ki. İstahim da yok nasil kilo alacak bebek bilmiyorumGrip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
Bende grip gibi tam degil ama asiri burun tikanikligi var uykumdan burun tikanikligiyla ayak agrisiyla kalkiyom desen yalan olmaz.bende bide sadece sol gozum agriyo neden olabilirkiGrip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
ben geçen hafta bugün kötüydüm 1 hafta olacak anca toparlandım. tabi bu kadar uzun sürmesinin nedeni hiç istirahat edememem. geride çocuk oluncaGrip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
Benim dpktorum yine agrim kasilmam olmasina ragmen magnezyumu birak artik dedi,33.haftadayimMagnezyumu yükselt.
Benim dpktorum yine agrim kasilmam olmasina ragmen magnezyumu birak artik dedi,33.haftadayim
Ay bnde oldum canım ya .burnunun bı tarafi tıkandı Bi anda hapşırık ve burun akintisi var .dün sol gözümden yaş akıyordu resmen .kimseyle görüştüğümde yok .evde şortla ve üstüm açık uyuyordum sıcak basıyor diye o dan usuttum galiba .hiç ilaç almadım ben .ıhlamur falan atlatmaya çalışıyorumGrip olan var mı birkaç gündür sanki burnum yanıyordu şimdi dünden beri hapşırık gözlerde yanma nasıl atlattiniz ilaç vs içtiniz mi parol mu sadece
Ben de kızımda park yatak kullanmıştım çok rahat etmiştik. Altına yorgan katlayıp koymuştum üstüne de 10 cm lik yatak koymuştum çünkü ara kat yoktuArkadaslar bana bi fikir verin,ilk oglumun yatagida park uatakti sunger 5cm olandi masallah uykusunda problem yasamadim,simdi nette bakiyorum bir suru cesidi cikmis yok viscolu yok bambulu yok okaluptuslu acikcasi anlayamiyom bunlarin ozelligi nedir bilmiyorum,maddi olarak cok pahalisina bakamiyorum orta halli bakiyorum,acaba yine sunger olanindan mi alsam yada bambu 10cm kalinliginda olaninimi alsak siz ne dusunuyorsunuz,
Visco içine batar diye dusunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?