2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar siz küvetlerinize fileyi nasıl aldınız? Havlu file ve köpük file arasında kararsız kaldım

Gün alinca haber ver bakalim bebis kac kilo olmus bende sali günü gidecegim aşi olacagim 3.dozu agirlastim artik. Kizimi krese zor goturuyorum . Sonra butun gün kemeklerim agriyor
Haber veririm cnm Samsunda epey kar yağıyor böyle giderse bu hafta ertelerim belki

Hiç bilmiyorum ben de hemen yaptırayım göbeği düşene kadar o da iyileşir diye düşünüyordum ama bekleyeceğim biraz galiba

Kızlar annem ile babam pozitif çıktı. Eşim de babamla beraber çalışıyor ikimizin de dünden beri boğazı ağrıyor hafif. Benim biraz da burnum akıyor. Salı günü doğuma girecek ebe ile görüşüp eğitim alacaktım. Biz görüşene kadar 35 haftalık olacağım

Cok geçmiş olsun inşallah pozitif değilsinizdir.
Ben pazartesinden itibaren kendimi karantinaya aldim tamamen izole olduk.
Dışarıya hava alma dışında bir yere gitmeyeceğiz.
Heryer mikrop kaynıyor. Bilinen vakalar 140 binin üstünde.
Doğum da korana olurum.bebegi elimden alırlar diye çok korkuyorum.
Saçma sapan hikayeler duyuyorum...
Burda korona olsam hiç kimseyi yanima almazlar.

Çok teşekkür ederim. Çok büyük ihtimalle biz de pozitifiz kendimizi karantinaya aldık biz de kimseye bulaştırmayalım diye. İnşallah hafif geçer 3. aşımı olmamıştım henüz.
Ben de doğumda olurum hastahanem kabul etmez bebeğimi ayırırlar diye çok korkuyorum. Kontrole gidince soracağım nasıl bir prosedür uyguluyorlar diye.
Siz çok iyi yapmışsınız kendinizi koruyun orada refakatçiye bile izin vermezler yanınıza

Çok geçmiş olsun ailenize. Umarım sizin negatif çıkar sonucunuz

Haber veririm cnm Samsunda epey kar yağıyor böyle giderse bu hafta ertelerim belki
Yaa annemlerde bu hafta vize icin trabzona gideceklerdi. Insallah daha fazla yagmaz haftalar ilerliyor. Senin cok kalmadi zaten. Gidince buyuk ihtimal belli olur dogum tarihin

Allah korusun canim ya , insallah olmazsin. Cok cok dikkat etmen lazim. Bende cok kotu seyler duyuyorum o yuzden 3.asimida olmaya karar verdim. Anlatmak istemedim sana ama cidden aklima hep sen ve gurbetkusu arkadasimiz geliyor . Oda aşi olmadi . Ekstra koruyun kendinizi doguma kadar . Rabbim saglicakla bu sureci atlatmayi nasip etsin

Amin. Ama bunun bir iki vaya 3 aşıyla hiç alakası yok.
Bizim bakici ablamiz 3 dozluydu eşi ve çocukları 2 doz. Hepsine geçirdi. Hepsi ağır geçiriyor.
Bize bulasmadi elhamdülillah asimiz olmadığı halde.
Benim türkiyeden bir pozitif pcr testim var burda hastaneye doguma gidincede tek aşımı turkiye de oldum diyecem.
Yeterki başıma orda bir iş gelmesin.
Bebek olsun sag salim ondan sonra aşı mi istiyorlar ne istiyorlarsa olacam. Simdi rahat bıraksınlar yeterki.

Bilmiyorum, benim musterim var doktor o soyledi aşisiz gelen vakalar kotu oluyor bence geciktirme dedi. Korkuyorum bende cunku her hafta bir kizim hasta oluyor
Aşili veya aşisiz cok kisi pozitif suanda ama aşili olanlar hissetmiyor benim cevremdekiler oyle en azindan.
Keske boyle bir durumda kalmasaydik.

Bilmiyorum bizimde tanidik doktorlarımız bekleyin mart tan sonra omikron aşı si çıkacak diyorlar.
Kimse ne yaptığını ne dediğini bilmiyor ki.
Bir deneme gidiyoruz bakalim

Bilmiyorum bizimde tanidik doktorlarımız bekleyin mart tan sonra omikron aşı si çıkacak diyorlar.
Kimse ne yaptığını ne dediğini bilmiyor ki.
Bir deneme gidiyoruz bakalim
Kesinlikle oyle , deniyorlar onlarda birsey bilmiyorlar iste O kadar arada kaliyor ki insan. Bende senin gibi olsaydim vurulmazdim. Belki bu durumda bile vurulmaya karar veremezdim bilmeden 2 doz vuruldum .

Bende grip gibi tam degil ama asiri burun tikanikligi var uykumdan burun tikanikligiyla ayak agrisiyla kalkiyom desen yalan olmaz.bende bide sadece sol gozum agriyo neden olabilirki

Kızlar benim ateşim yok burnum akmiyor ama gidip temzilemek zorunda kalıyorum.Ailemde iyileşmeyen var antibiyotik alıyor ama ben goeusmedigim için kimseyle ondan bulasmadi korona.esim isyerinden kaptı belki bilinmez o hasta yada grip defil bende şuan grip başlangıcı saniyor olabilirim.
Normal doğumdan korkan cesaretli ben sezeryandan korkmaya başladım nedense..
Bu hafta pjamalarimi denedim hep büyük almama ragmen beli kesiyor güvenemiyorum onlara.. Sadece gebe marka pjama tkm iyi beli yani
Gecelik alicam evde var ama önünde düğme yok sıkıntı olur oda birde son anda depend alırım
Bavulu yapicam bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…