- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Haber veririm cnm Samsunda epey kar yağıyor böyle giderse bu hafta ertelerim belkiGün alinca haber verbakalim bebis kac kilo olmus bende sali günü gidecegim aşi olacagim 3.dozu agirlastim artik. Kizimi krese zor goturuyorum . Sonra butun gün kemeklerim agriyor
havlu file vardı kuzu setin içinde ilave almadımmKızlar siz küvetlerinize fileyi nasıl aldınız? Havlu file ve köpük file arasında kararsız kaldım
Hiç bilmiyorum ben de hemen yaptırayım göbeği düşene kadar o da iyileşir diye düşünüyordum ama bekleyeceğim biraz galibaDogar dogmaz yaptıranlar hazır hastanedeyken pansumanı vs hallolsun rahat edeyim diye yaptırıyor. Özellikle sezeryanda hastanede birkaç gün kalanlar. Hemşireler pansumanı da yapıyomuş.ilk 10 gün neden yaptırma dedi acaba?
Ben olsam tecrübeme dayanarak erken doğum yapmış biri olarak 36. Haftaya kadar alırım.Benim dpktorum yine agrim kasilmam olmasina ragmen magnezyumu birak artik dedi,33.haftadayim
Cok geçmiş olsun inşallah pozitif değilsinizdir.Kızlar annem ile babam pozitif çıktı. Eşim de babamla beraber çalışıyor ikimizin de dünden beri boğazı ağrıyor hafif. Benim biraz da burnum akıyor. Salı günü doğuma girecek ebe ile görüşüp eğitim alacaktım. Biz görüşene kadar 35 haftalık olacağım
Havlu üşütebiliyor dedikleri için köpük aldim ben ama hiç denyimim yok tabi göreceğiz. Filede de suya deyecek sekilde su koyunca yine üşümez diye düşünüyorumKızlar siz küvetlerinize fileyi nasıl aldınız? Havlu file ve köpük file arasında kararsız kaldım
Çok teşekkür ederim. Çok büyük ihtimalle biz de pozitifiz kendimizi karantinaya aldık biz de kimseye bulaştırmayalım diye. İnşallah hafif geçer 3. aşımı olmamıştım henüz.Cok geçmiş olsun inşallah pozitif değilsinizdir.
Ben pazartesinden itibaren kendimi karantinaya aldim tamamen izole olduk.
Dışarıya hava alma dışında bir yere gitmeyeceğiz.
Heryer mikrop kaynıyor. Bilinen vakalar 140 binin üstünde.
Doğum da korana olurum.bebegi elimden alırlar diye çok korkuyorum.
Saçma sapan hikayeler duyuyorum...
Burda korona olsam hiç kimseyi yanima almazlar.
Çok geçmiş olsun ailenize. Umarım sizin negatif çıkar sonucunuzKızlar annem ile babam pozitif çıktı. Eşim de babamla beraber çalışıyor ikimizin de dünden beri boğazı ağrıyor hafif. Benim biraz da burnum akıyor. Salı günü doğuma girecek ebe ile görüşüp eğitim alacaktım. Biz görüşene kadar 35 haftalık olacağım
Yaa annemlerde bu hafta vize icin trabzona gideceklerdi. Insallah daha fazla yagmazHaber veririm cnm Samsunda epey kar yağıyor böyle giderse bu hafta ertelerim belki
Allah korusun canim ya , insallah olmazsin. Cok cok dikkat etmen lazim. Bende cok kotu seyler duyuyorum o yuzden 3.asimida olmaya karar verdim. Anlatmak istemedim sana ama cidden aklima hep sen ve gurbetkusu arkadasimiz geliyor . Oda aşi olmadi . Ekstra koruyun kendinizi doguma kadar . Rabbim saglicakla bu sureci atlatmayi nasip etsinCok geçmiş olsun inşallah pozitif değilsinizdir.
Ben pazartesinden itibaren kendimi karantinaya aldim tamamen izole olduk.
Dışarıya hava alma dışında bir yere gitmeyeceğiz.
Heryer mikrop kaynıyor. Bilinen vakalar 140 binin üstünde.
Doğum da korana olurum.bebegi elimden alırlar diye çok korkuyorum.
Saçma sapan hikayeler duyuyorum...
Burda korona olsam hiç kimseyi yanima almazlar.
Amin. Ama bunun bir iki vaya 3 aşıyla hiç alakası yok.Allah korusun canim ya , insallah olmazsin. Cok cok dikkat etmen lazim. Bende cok kotu seyler duyuyorum o yuzden 3.asimida olmaya karar verdim. Anlatmak istemedim sana ama cidden aklima hep sen ve gurbetkusu arkadasimiz geliyor . Oda aşi olmadi . Ekstra koruyun kendinizi doguma kadar . Rabbim saglicakla bu sureci atlatmayi nasip etsin
Bilmiyorum, benim musterim var doktor o soyledi aşisiz gelen vakalar kotu oluyor bence geciktirme dedi. Korkuyorum bende cunku her hafta bir kizim hasta oluyorAmin. Ama bunun bir iki vaya 3 aşıyla hiç alakası yok.
Bizim bakici ablamiz 3 dozluydu eşi ve çocukları 2 doz. Hepsine geçirdi. Hepsi ağır geçiriyor.
Bize bulasmadi elhamdülillah asimiz olmadığı halde.
Benim türkiyeden bir pozitif pcr testim var burda hastaneye doguma gidincede tek aşımı turkiye de oldum diyecem.
Yeterki başıma orda bir iş gelmesin.
Bebek olsun sag salim ondan sonra aşı mi istiyorlar ne istiyorlarsa olacam. Simdi rahat bıraksınlar yeterki.
Bilmiyorum bizimde tanidik doktorlarımız bekleyin mart tan sonra omikron aşı si çıkacak diyorlar.Bilmiyorum, benim musterim var doktor o soyledi aşisiz gelen vakalar kotu oluyor bence geciktirme dedi. Korkuyorum bende cunku her hafta bir kizim hasta oluyor
Aşili veya aşisiz cok kisi pozitif suanda ama aşili olanlar hissetmiyor benim cevremdekiler oyle en azindan.
Keske boyle bir durumda kalmasaydik.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ailenize. Umarım sizin negatif çıkar sonucunuz
Ne bavul hazir ne park yatak kuruldu :)))Günaydın kızlar..Herkes nasıl?
Bebislerin yatağı hazirmi? Biz hala kurmadık beşiği.
Kesinlikle oyle , deniyorlar onlarda birsey bilmiyorlar isteBilmiyorum bizimde tanidik doktorlarımız bekleyin mart tan sonra omikron aşı si çıkacak diyorlar.
Kimse ne yaptığını ne dediğini bilmiyor ki.
Bir deneme gidiyoruz bakalim
Ben soguk ictim bogazim şişti, sonra burun akintisi baslamisti. İlac yada Parol icmedim hic balli limonlu sicak su ictim, bogazi hafiflettim, bol bol battaniye altinda yattim cok sukur simdi iyiyim sadece sesimde biraz sorun var sadece
Bol dinlen uzan yat ve sıkı giyin terleyecek düzeyde yani, gecmis olsun
Bende de var. Bogqzim yaniyo. Disim agriyo. Kalcama kramplar giriyo. İse basladim sanrim ordan grip seysini aldim. Modum cok düşük. Aglamakli haldeyim. Bebekte hep sivri sivri Karnimda.yurumem zorlasti iyice. 6 hafta kaldi ama bilemiyorum nasil gececek. Ballı sut iciyorum bu arada parol da ictim ihlamur felan. Doktoruma sorarak tabi ki. İstahim da yok nasil kilo alacak bebek bilmiyorum
Bende grip gibi tam degil ama asiri burun tikanikligi var uykumdan burun tikanikligiyla ayak agrisiyla kalkiyom desen yalan olmaz.bende bide sadece sol gozum agriyo neden olabilirki
ben geçen hafta bugün kötüydüm 1 hafta olacak anca toparlandım. tabi bu kadar uzun sürmesinin nedeni hiç istirahat edememem. geride çocuk oluncaparol vs içmedim ıhlamur c vitamini meyveler bol soğan sarımsak çorba böyle şeyler yedim. geçmiş olsun her gün duş al iyi geliyor
Kızlar benim ateşim yok burnum akmiyor ama gidip temzilemek zorunda kalıyorum.Ailemde iyileşmeyen var antibiyotik alıyor ama ben goeusmedigim için kimseyle ondan bulasmadi korona.esim isyerinden kaptı belki bilinmez o hasta yada grip defil bende şuan grip başlangıcı saniyor olabilirim.Ay bnde oldum canım ya .burnunun bı tarafi tıkandı Bi anda hapşırık ve burun akintisi var .dün sol gözümden yaş akıyordu resmen .kimseyle görüştüğümde yok .evde şortla ve üstüm açık uyuyordum sıcak basıyor diye o dan usuttum galiba .hiç ilaç almadım ben .ıhlamur falan atlatmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?