- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Ben köpük aldim arkadasim kuvet kenarina takilan atti bir sefer yuzume geldi dedi. O da kopuge dönmüş o yuzden.Kızlar siz küvetlerinize fileyi nasıl aldınız? Havlu file ve köpük file arasında kararsız kaldım
benimde mideme doğru bir ağrı var.ama şöyle hani ishal olursunuz da karnınızda bir ağrı olur ya öyle. yada regli olurmuşum gibi. sancı nasıl bişey . nasıl anlıyorsunuzKızlar benim bugün üst karnim aciyor.
Ya benim ki nasıl bi ağrı sancı ben anlamadım.benimde mideme doğru bir ağrı var.ama şöyle hani ishal olursunuz da karnınızda bir ağrı olur ya öyle. yada regli olurmuşum gibi. sancı nasıl bişey . nasıl anlıyorsunuz
bilemedim ki. ilk hamilelik benim .sizinde öyle mi. arkadaşlar sancım var diyor . sancı nasıl bişey onuda bilmiyorum. zor zamanlar artık sanırım. yatarkende sola yatayım diyorym. pıt pıt tepikliyor.dön öbür tarafa der gibiYa benim ki nasıl bi ağrı sancı ben anlamadım.
Benim ki daha çok patlayacak gibi kesik gibi herhalde
Ara kat var bizimkinde,sunger mi daha iyi sizce,bambu olunca oda sert sungermi ki acabaBen de kızımda park yatak kullanmıştım çok rahat etmiştik. Altına yorgan katlayıp koymuştum üstüne de 10 cm lik yatak koymuştum çünkü ara kat yoktu
Ara kat varsa bence 10 cm yeterli gibi geliyor bana
Doktor birak dedi ama devam etsem sorun olmaz heralde dimi ya, bide imom vitamin kullaniyom doktorum onu iki gunde bir iç dedi,bi tane daha vitamin adi verdi onu hergun icmen lazim dogum için dedi ama verdigi vitamin hic bi eczanede yok internettem siparisle alincakmis 270lira sanirim içindede 10tane var,acikcasi almadim ilk coccugumdada icmedim sorun olcagini dusunmuyom para tuzagi gibi geldi banaBen olsam tecrübeme dayanarak erken doğum yapmış biri olarak 36. Haftaya kadar alırım.
Aynıyız kuzum ama sol bebeğin en rahat ettiği pozisyonmus, bende arada sağa doğru yatınca başlıyor tekmeler, diyorum rahatımı bozdun diye bana kızıyorbilemedim ki. ilk hamilelik benim .sizinde öyle mi. arkadaşlar sancım var diyor . sancı nasıl bişey onuda bilmiyorum. zor zamanlar artık sanırım. yatarkende sola yatayım diyorym. pıt pıt tepikliyor.dön öbür tarafa der gibiöyle yapınca eziyorum sanıyorum . sağa sola dönerken canım acıyo .normal mi acaba .sizlerde var mı.
Evet ya geceleri inanilmaz zor geciyor, tuvalete kalkmak iskence ama oraya gitmek degil yataktan kalkmakbilemedim ki. ilk hamilelik benim .sizinde öyle mi. arkadaşlar sancım var diyor . sancı nasıl bişey onuda bilmiyorum. zor zamanlar artık sanırım. yatarkende sola yatayım diyorym. pıt pıt tepikliyor.dön öbür tarafa der gibiöyle yapınca eziyorum sanıyorum . sağa sola dönerken canım acıyo .normal mi acaba .sizlerde var mı.
banada doktorum her kontrolde bak bebegin kaburgalari burda sola yatarsan sende bebeginde rahat eder diyor, bazen solum uyusunca kacamak yapim saga yatim diyorum basliyor hareketlenmeye bende kendimi kotu hissedip mecburen sola dönuyorumAynıyız kuzum ama sol bebeğin en rahat ettiği pozisyonmus, bende arada sağa doğru yatınca başlıyor tekmeler, diyorum rahatımı bozdun diye bana kızıyorhemen sola dönüyorum yine. Sağda rahat oluyorum hep sol olunca olmuyor, bu seferde vicdanım el vermiyor yine sola dönüyorum.
Kesinlikle öyle, aynıyız kuzum. Son 8 hafta diyorum bi sekilde geçecek yapcak bisey yok,bile bile de insan yatamiyor ki sağınaEvet ya geceleri inanilmaz zor geciyor, tuvalete kalkmak iskence ama oraya gitmek degil yataktan kalkmaksaga sola dönerken benim aylardir agrim var
banada doktorum her kontrolde bak bebegin kaburgalari burda sola yatarsan sende bebeginde rahat eder diyor, bazen solum uyusunca kacamak yapim saga yatim diyorum basliyor hareketlenmeye bende kendimi kotu hissedip mecburen sola dönuyorumama artik kulagim bacagim heryerim agriyor
Benim klasik eski usul sünger yatakAra kat var bizimkinde,sunger mi daha iyi sizce,bambu olunca oda sert sungermi ki acaba
Kızlar benim bugün üst karnim aciyor.
Ben köpük aldim arkadasim kuvet kenarina takilan atti bir sefer yuzume geldi dedi. O da kopuge dönmüş o yuzden.
benimde mideme doğru bir ağrı var.ama şöyle hani ishal olursunuz da karnınızda bir ağrı olur ya öyle. yada regli olurmuşum gibi. sancı nasıl bişey . nasıl anlıyorsunuz
Benim de sanki regl olcakmis gibi his karnımın içi sanki yara kesik gibi bir acı aynısıYa benim ki nasıl bi ağrı sancı ben anlamadım.
Benim ki daha çok patlayacak gibi kesik gibi herhalde
bilemedim ki. ilk hamilelik benim .sizinde öyle mi. arkadaşlar sancım var diyor . sancı nasıl bişey onuda bilmiyorum. zor zamanlar artık sanırım. yatarkende sola yatayım diyorym. pıt pıt tepikliyor.dön öbür tarafa der gibiöyle yapınca eziyorum sanıyorum . sağa sola dönerken canım acıyo .normal mi acaba .sizlerde var mı.
Aynıyız kuzum ama sol bebeğin en rahat ettiği pozisyonmus, bende arada sağa doğru yatınca başlıyor tekmeler, diyorum rahatımı bozdun diye bana kızıyorhemen sola dönüyorum yine. Sağda rahat oluyorum hep sol olunca olmuyor, bu seferde vicdanım el vermiyor yine sola dönüyorum.
Kızlar bu durumu ben de yaşıyorum, yalnız olmadıgıma sevindim. Sürekli sola yatmak zor, sağa kaçamak yapınca bebek tepikliyorEvet ya geceleri inanilmaz zor geciyor, tuvalete kalkmak iskence ama oraya gitmek degil yataktan kalkmaksaga sola dönerken benim aylardir agrim var
banada doktorum her kontrolde bak bebegin kaburgalari burda sola yatarsan sende bebeginde rahat eder diyor, bazen solum uyusunca kacamak yapim saga yatim diyorum basliyor hareketlenmeye bende kendimi kotu hissedip mecburen sola dönuyorumama artik kulagim bacagim heryerim agriyor
Amin amin cok amin.Herkese güzel bir hafta olsun inşallah..
Kızlar nasılsınız?
Artık son zamanlar ağrılar artıyor iyice.Agirlasiyoruz da.Inşallah hayırla sağlıkla alalım kucagimiza minnaklari.
Ya ben de aynı durumdayım. Hatta ben sırt üstü yatmaktan da hala çok hoşlanıyorum. Bebek damarlara baskı yapıyor diyorlar ama ben çok rahat ediyorum. Rahatlıkla vicdan arasında gidip gelip soluma dönüyorum.Kızlar bu durumu ben de yaşıyorum, yalnız olmadıgıma sevindim. Sürekli sola yatmak zor, sağa kaçamak yapınca bebek tepikliyorhaydi yine sola dönüyorum, bütün gece bir savaş hali
Uyudugumu bile anlamıyorum. Sol tarafımdaki ağrılarla kalkıp huysuzluk yapıyorum.
Dün yürüyüşe çıktım, bel ağrımdan penguen gibi 5 dklık yolu 20 dkda anca yürüyorum. Kilo aldıkca denge bozuluyor. Herkeste böyle degildir, bende bel ağrısı var diye bence. Bebekler saglıklı olsun da idare edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?