2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebek kilo alıyodur canım. Sen almadiysan ne güzel. Kedin nasil oldu? Misal ben cumartesi kontrole gittim bu ay 2 kilo almışım. Cumartesiden bugune de 300gram
Kendimi gördüm sende ama hastane tartısı beni toplam 13 kg almış tarttı, doktor teşekkür etti çok iyi diye evde 17 kg çıkmıştım oysa ki, tartınızda sorun yoksa süper diyip hemen konuyu kapadım, kilo konusundan uzaklaştım

Canım annenin covidi hafifledi mi? Kilo almamanı kafana takma, ben çok kilo alıyorum ama bebek almıyor, öğün atlamadan yemeye calış. Her gün modumuz aynı olmuyor maalesef
Maalesef bugün daha kötü hissediyorum artık kalkmaya mecalim yok dedi ilaç iciyor işte inşallah düzelir biran önce çünkü benim duygularım çok kötü oldu

Bebek kilo alıyodur canım. Sen almadiysan ne güzel. Kedin nasil oldu? Misal ben cumartesi kontrole gittim bu ay 2 kilo almışım. Cumartesiden bugune de 300gram
Kızlar cumartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kilo hiç artmıyor 60da kaldı istah yok ondan ama üzülecek o kadar çok şey oldu ki10 gundur

Ben de şimdi birebir aynı şeyleri yazacaktım ben her yöne yatıyorum doktoruma sordum evet ideali sola yatmak ama olmazsa olmaz değil nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. Ben de hala yanla yüzüstü arası yatıyorum.

Ay herkesler mi aynı dertlerden muzdarip olur yahu benim de burunlarım tıkalı ıhlamur içmekten tiksindim artık. Bi de çatı ağrısı konuşulmuş bende de var çok beter bişey mg içiyorum geceleri bacak arasına yastık koyuyorum yine de sabahları yataktan kalkınca ağrıdan zor yürüyorum ama düzelcez inşallah moral bozmak yok

Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi

Canım benim iki doktorum da kilo almana gerek yok dediler. Diyetisyenim de haftada max 200gr al diyor, sen hiç besin almasan da bebek senin depolarından beslenecek zaten diyor. Çok zayıf değilsen tabi.
Kaliteli beslenmemiz bizim depolarımızın boşalmaması için önemli, yoksa bebisler sömürüyor bizi merak etme

Kızlar bizim buralarda kötüleşti iyice vakalar artı ve çevredeki okulları kapattıklarını duyduk bugün

Ayaklarım geceleri şişmeye başladı benimde hayırlısıyla atlatsak bi şu iki ayıda

Maalesef bugün daha kötü hissediyorum artık kalkmaya mecalim yok dedi ilaç iciyor işte inşallah düzelir biran önce çünkü benim duygularım çok kötü oldu
Yanında olamıyosun bu hastalıkta, o da etkiliyordur canım. Hızlıca toparlanır inşallah.

Nameless Warrior canım benim çıktın mı hastanedenn ne durumdasınn ennson okuduğum kadarıyla servikal uzunluk artmıştıı güzel haberler ver bizee
Canımcım bugün evimize geldik çok şükür servikal uzunluk 25 mm e çıktı. Doktorum bundan sonra evde yatmaya devam edebilirsin dedi bugün taburcu etti bizi. Kızlara 5 hafta süre verdik ondan önce gelmek yasaklandı

Gecmis olsun canım. Sakin evdeyim ve serviks uzadı diye kalkma. Yine aynı şekilde sadece wcye kalk.
Çünkü kisalan serviks uzamaz.
Sadece sürekli yattığın için o şekil de çıkıyor.
Bunu moralini bozmak için söylemiyorum sadece rehavete kapılıp dolaşma
34 artı yi geçtikten sonra biraz daha sakin olabilirsin.
O zaman ciğerler gelişmiş oluyor inşallah.
Rabbim sağlık sihhatle kucağına versin bebeklerini inşallah

E çok iyi benimki de tam tersi evde daha az cikiyorum doktorda +2 fazla cikiyorum. Ama doktorda tartı bozuk boşver beni de fazla tartıyo diyip takılıyo kendisi çok zayıf değil zaten balık etli ondan çok takılmıyo kiloma

Çok sağol canım. Yok doktorumda evde de yatmaya devam edeceksin diye tembihledi doğuma kadar böyle artık. Kalkmak istesem bile cuma kontrolüm var bir aksilik olur tekrar yatırır diye korkumdan kalkmam evet 34 te ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor hatta bana ciğer geliştirici iğne vurulduğu için daha erken ile bile olabilir ama doktorum bu şekilde dikkat etmeye devam edersen 37 yi görürsün öncesinde istesende almam dedi. Hepimiz sağlıkla zamanında alalım kucağımıza evlatlarımızı inşallah

ah bende sırt üstü rahatım. ama bazen çarpıntım oluyor. sol yan yatıyorum. sabah srt üstü uyanıyorum. dönüyorum uykuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…