Zaman geçiyor ya hemde nasıl.Bu günlere geldik ya.Amin amin cok amin.
Benim de sabrim azalıyor. Hemen zaman geçsin istiyorum. Şubat'in ortasına gelseydik hemen inşallah
Haklısın ama bundan sonrası da hemen geçsin.Zaman geçiyor ya hemde nasıl.Bu günlere geldik ya.
Süper bence.Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Canım annenin covidi hafifledi mi? Kilo almamanı kafana takma, ben çok kilo alıyorum ama bebek almıyor, öğün atlamadan yemeye calış. Her gün modumuz aynı olmuyor maalesefKızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Bebek kilo alıyodur canım. Sen almadiysan ne güzel. Kedin nasil oldu? Misal ben cumartesi kontrole gittim bu ay 2 kilo almışım. Cumartesiden bugune de 300gramKızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Kendimi gördüm sende ama hastane tartısı beni toplam 13 kg almış tarttı, doktor teşekkür etti çok iyi diyeBebek kilo alıyodur canım. Sen almadiysan ne güzel. Kedin nasil oldu? Misal ben cumartesi kontrole gittim bu ay 2 kilo almışım. Cumartesiden bugune de 300gram
Maalesef bugün daha kötü hissediyorum artık kalkmaya mecalim yok dedi ilaç iciyor işte inşallah düzelir biran önce çünkü benim duygularım çok kötü olduCanım annenin covidi hafifledi mi? Kilo almamanı kafana takma, ben çok kilo alıyorum ama bebek almıyor, öğün atlamadan yemeye calış. Her gün modumuz aynı olmuyor maalesef
Kızlar cumartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kilo hiç artmıyor 60da kaldı istah yok ondan ama üzülecek o kadar çok şey oldu ki10 gundurBebek kilo alıyodur canım. Sen almadiysan ne güzel. Kedin nasil oldu? Misal ben cumartesi kontrole gittim bu ay 2 kilo almışım. Cumartesiden bugune de 300gram
Amin canım inşallah hepinizin bebeği büyüsün ve mutlu olarak alalım kucağımıza bebeklerimiziSüper bence.
Keşke bende hiç kilo almadan son haftaları bitirsem.
Bebek büyüyor inşallah sen rahat ol.
Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Yanında olamıyosun bu hastalıkta, o da etkiliyordur canım. Hızlıca toparlanır inşallah.Maalesef bugün daha kötü hissediyorum artık kalkmaya mecalim yok dedi ilaç iciyor işte inşallah düzelir biran önce çünkü benim duygularım çok kötü oldu
Canımcım bugün evimize geldik çok şükür servikal uzunluk 25 mm e çıktı. Doktorum bundan sonra evde yatmaya devam edebilirsin dedi bugün taburcu etti bizi. Kızlara 5 hafta süre verdik ondan önce gelmek yasaklandıNameless Warrior canım benim çıktın mı hastanedenn ne durumdasınn ennson okuduğum kadarıyla servikal uzunluk artmıştıı güzel haberler ver bizee
Gecmis olsun canım. Sakin evdeyim ve serviks uzadı diye kalkma. Yine aynı şekilde sadece wcye kalk.Canımcım bugün evimize geldik çok şükür servikal uzunluk 25 mm e çıktı. Doktorum bundan sonra evde yatmaya devam edebilirsin dedi bugün taburcu etti bizi. Kızlara 5 hafta süre verdik ondan önce gelmek yasaklandı
E çok iyiKendimi gördüm sende ama hastane tartısı beni toplam 13 kg almış tarttı, doktor teşekkür etti çok iyi diyeevde 17 kg çıkmıştım oysa ki, tartınızda sorun yoksa süper diyip hemen konuyu kapadım, kilo konusundan uzaklaştım
Çok sağol canım. Yok doktorumda evde de yatmaya devam edeceksin diye tembihledi doğuma kadar böyle artık. Kalkmak istesem bile cuma kontrolüm var bir aksilik olur tekrar yatırır diye korkumdan kalkmamGecmis olsun canım. Sakin evdeyim ve serviks uzadı diye kalkma. Yine aynı şekilde sadece wcye kalk.
Çünkü kisalan serviks uzamaz.
Sadece sürekli yattığın için o şekil de çıkıyor.
Bunu moralini bozmak için söylemiyorum sadece rehavete kapılıp dolaşma
34 artı yi geçtikten sonra biraz daha sakin olabilirsin.
O zaman ciğerler gelişmiş oluyor inşallah.
Rabbim sağlık sihhatle kucağına versin bebeklerini inşallah
ah bende sırt üstü rahatım. ama bazen çarpıntım oluyor. sol yan yatıyorum. sabah srt üstü uyanıyorum. dönüyorum uykudaYa ben de aynı durumdayım. Hatta ben sırt üstü yatmaktan da hala çok hoşlanıyorum. Bebek damarlara baskı yapıyor diyorlar ama ben çok rahat ediyorum. Rahatlıkla vicdan arasında gidip gelip soluma dönüyorum.
Benim göbeğim pek büyümedi o yüzden göbeği az yana alıp yüz üstü de yatabiliyorum.
İlk oğlumda da böyleydi, bir problem yaşamadım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?