- 24 Ocak 2022
- 3
- 2
- 1
Merhaba. İstanbul' da mı yaşıyorsunuz ? doktorunuz kim acaba öğrenebilir miyim? Ben de doğal doğum destekleyen bir doktor arıyorum da :)Videolar kendi çekimiymiş sadece doğum sürecini geçirdiği hastalarına veriyor özel giriliyor sanırım daha incelemedim. Benim doktor keşkesiz doğum akademisi üyelerinden. Normalde eğitim semineri şeklinde oluyormuş ama ona katılım az oluyordu sonra pandemi oldu o yüzden ben de video uygulamasına geçtim demişti. Doula da onun asistanı, bölüm bölüm ayırmış not alıp soru sormak için görüşme yaptırıyor. Korkunçlu değildir ki ben biraz tuhafım öyle şeyler bana çok normal ve akışında geliyor hatta o doğum anı kadının rahatlaması hoşuma gidiyorzaten ben de düşünürken hep o rahatlamayı hayal ediyorum, ilk gördüğüm anı filan
Canım en son senle bu sayfayla ilgili konuşmuştuk bugünlerde sipariş veresim var sen ne yaptın sipariş verdin mi verecek misinBende Instagram'da şöyle bı sayfa buldum malzemeleri gönderiyor kendin yapıyorsun . YouTube da videoları falan var .hem uygun geldi fiyatı hemde kndin yapmış oluyosun. Daha almadım ama aklımda bu var açıkçası
Yok veemedim ben dahaCanım en son senle bu sayfayla ilgili konuşmuştuk bugünlerde sipariş veresim var sen ne yaptın sipariş verdin mi verecek misin
Ben de karar veremedim yapacaksam ağırlaşmadan yapayım diyorum ama ben karar verene kadar çocuk doğacakYok veemedim ben dahaay bilmiyorum ki karar veremedim hala
Aynen aramızda 5 gün varBen de karar veremedim yapacaksam ağırlaşmadan yapayım diyorum ama ben karar verene kadar çocuk doğacak
ayy benim gibi doktor bulamamış bir minnoşMerhaba. İstanbul' da mı yaşıyorsunuz ? doktorunuz kim acaba öğrenebilir miyim? Ben de doğal doğum destekleyen bir doktor arıyorum da :)
Aa senin kızın varmış o daha da zorAynen aramızda 5 gün varama bnm bı de kızım var onları yapmaya kalksak hayatta rahat vermez bize bı yandan diyorum haziri sipariş et gitsin diye .
Kilo almaman normal artık gümüş, bebiş alsın yeter. Kuzu senin kedine bir şey mi oldu?Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Benimde her yerim şişti canim , dudaklarim bileKızlar bizim buralarda kötüleşti iyice vakalar artı ve çevredeki okulları kapattıklarını duyduk bugün
Ayaklarım geceleri şişmeye başladı benimde hayırlısıyla atlatsak bi şu iki ayıda
Canim hic moralini bozma , bebege geciyor stresler . Kilo almaman da cok normal , gordugum butun zayif hamilelerin tombis bebekleri oluyor hattaKızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Çalışana da zor valla ya . Aynen macera aramayalim en iyisiAa senin kızın varmış o daha da zorben de 32den sonra çalışır raporuyla yeniden çalışmaya başladım pek vaktim olmuyor.. sanırım hazır sipariş edicem
Bende huzursuz bacak sendromu var özellikle uzanıp dinlenmek istediğimde sürekli uzat çek uzat çek hareketi yapmama sebep oluyor, küt küt atmadan ziyade. Doktoruna sorabilirsin varsa alternatif kullanımı iyi olur. Peynir tuketebiliyorsan bol Yemende fayda var. Benim ellerim aynı hareketi bile sürekli yaparken uyuşma olmaya başladı. Gece uyurken bı uyanıyorum uyusuk ve deli gibi ağrılı meğer ödem ve sıvı birikmesi sebep oluyormus buna bende bu durumdan aşırı muzdaribim son zamanlarda yaşayan ve onerisi olan varmi?Kızlar ayaklarım iki gündür küt küt atıyor ödemmi yoksa husursuz ayak sendromumu bilemedim
Şükür magnezyum kullanalı altaki zonklama sızı geçti.Bu zamandan sonra kalsiyum çok önemliymiş onunda hapını alsammiki yoğurt yiyemiyorum severek
Valla ben artık gece olsun uyuyum istemiyorum. Yüz kete lavaboya kalkış, solumda miyim, sagimdamiyim hesapları, her kalktığımda eller kollar full uyuşuk cebellese cebellese yeniden uykuya geçiş sonra yine lavabo için kalkışKızlar bu durumu ben de yaşıyorum, yalnız olmadıgıma sevindim. Sürekli sola yatmak zor, sağa kaçamak yapınca bebek tepikliyorhaydi yine sola dönüyorum, bütün gece bir savaş hali
Uyudugumu bile anlamıyorum. Sol tarafımdaki ağrılarla kalkıp huysuzluk yapıyorum.
Dün yürüyüşe çıktım, bel ağrımdan penguen gibi 5 dklık yolu 20 dkda anca yürüyorum. Kilo aldıkca denge bozuluyor. Herkeste böyle degildir, bende bel ağrısı var diye bence. Bebekler saglıklı olsun da idare edicez
Kilo alımı için hiç uzulme canim.ben ayda üç kilo alırken üç haftada sadece 1 kilo almışım bunun 700 Gr mi bebisti. Daha az alırken sanırım minnoslar daha iyi gidiyor, keşke son haftalarda hiç kilo almasamKızlar cumartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kilo hiç artmıyor 60da kaldı istah yok ondan ama üzülecek o kadar çok şey oldu ki10 gundur
Çamlıca Erdem hastanesine gittim hep kontrole ama orda doğuma kendi doktorumuz sadece mesai saatlerinde olursa geliyormuş. O yüzden doktorla doğum tercihlerim için konuşmadım. Nöbetçi doktorun kim olacağı belli değil, şansa bırakmak istemiyorum :)ayy benim gibi doktor bulamamış bir minnoş
nereleri denediiiin
Kızımda hamileliğin son zamanlarında elde o dedigin uyuşma çok oluyordu .gce elim kalıp gibi kalıyordu .sıcak suyla falan aciyodum .bazı arkadaşlarda da oluyordu onlar telli eldiven gbi bisey kullanıyorlardı gce yatarken . Parmakların gce uyurken kapanmamasi için .bnm o kadar ilerlememisti .doğumdan sonra bı anda geçtiBende huzursuz bacak sendromu var özellikle uzanıp dinlenmek istediğimde sürekli uzat çek uzat çek hareketi yapmama sebep oluyor, küt küt atmadan ziyade. Doktoruna sorabilirsin varsa alternatif kullanımı iyi olur. Peynir tuketebiliyorsan bol Yemende fayda var. Benim ellerim aynı hareketi bile sürekli yaparken uyuşma olmaya başladı. Gece uyurken bı uyanıyorum uyusuk ve deli gibi ağrılı meğer ödem ve sıvı birikmesi sebep oluyormus buna bende bu durumdan aşırı muzdaribim son zamanlarda yaşayan ve onerisi olan varmi?
Direk 30.hafta kilomu hatirlamiyorum ama tahminen +10 falandır. şuan 34 olucam yarın +12 ile yolumuza devamkeeBebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.
temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?
Benim 30+4 , 29 Aralik 24 ocak arası 2 kilo almışım, 1 kg su zaten bebek. Normal bence kuzum artik haftada nerdeyse 200 gram alacakmış çünküBebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.
temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?