2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba. İstanbul' da mı yaşıyorsunuz ? doktorunuz kim acaba öğrenebilir miyim? Ben de doğal doğum destekleyen bir doktor arıyorum da :)

Canım en son senle bu sayfayla ilgili konuşmuştuk bugünlerde sipariş veresim var sen ne yaptın sipariş verdin mi verecek misin

Ben de karar veremedim yapacaksam ağırlaşmadan yapayım diyorum ama ben karar verene kadar çocuk doğacak
Aynen aramızda 5 gün var ama bnm bı de kızım var onları yapmaya kalksak hayatta rahat vermez bize bı yandan diyorum haziri sipariş et gitsin diye .

Aynen aramızda 5 gün var ama bnm bı de kızım var onları yapmaya kalksak hayatta rahat vermez bize bı yandan diyorum haziri sipariş et gitsin diye .
Aa senin kızın varmış o daha da zor ben de 32den sonra çalışır raporuyla yeniden çalışmaya başladım pek vaktim olmuyor.. sanırım hazır sipariş edicem

Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Kilo almaman normal artık gümüş, bebiş alsın yeter. Kuzu senin kedine bir şey mi oldu?

Kızlar bizim buralarda kötüleşti iyice vakalar artı ve çevredeki okulları kapattıklarını duyduk bugün

Ayaklarım geceleri şişmeye başladı benimde hayırlısıyla atlatsak bi şu iki ayıda
Benimde her yerim şişti canim , dudaklarim bile ayaklarim gece fena yaniyor . Cok bunaldim
Okullari kapatmayacaklardi , cok sasirdim .

Bizimde konturolumuz vardı başı aşağıdaydı kuzumun.2 kilo 75 gr dedi. 45 mi 47 cm mi ne dedi.nst normal. Ama degerlerim yerlerde kan ilacimi degistirdi folik asit ve b12 iceren kan ilaci verdi. Ayrica b12 ignesi verdi.2 yada 3 hafta sonra gel kanin duzelmezse dahiliyeye yönlendiricem igneli tedavi olucak dedi. Bizdende haberler bukadar

Bende huzursuz bacak sendromu var özellikle uzanıp dinlenmek istediğimde sürekli uzat çek uzat çek hareketi yapmama sebep oluyor, küt küt atmadan ziyade. Doktoruna sorabilirsin varsa alternatif kullanımı iyi olur. Peynir tuketebiliyorsan bol Yemende fayda var. Benim ellerim aynı hareketi bile sürekli yaparken uyuşma olmaya başladı. Gece uyurken bı uyanıyorum uyusuk ve deli gibi ağrılı meğer ödem ve sıvı birikmesi sebep oluyormus buna bende bu durumdan aşırı muzdaribim son zamanlarda yaşayan ve onerisi olan varmi?

Valla ben artık gece olsun uyuyum istemiyorum. Yüz kete lavaboya kalkış, solumda miyim, sagimdamiyim hesapları, her kalktığımda eller kollar full uyuşuk cebellese cebellese yeniden uykuya geçiş sonra yine lavabo için kalkışgerçekten hayırlısı ise kucağıma alacagim günü bekliyorum

Kızlar cumartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kilo hiç artmıyor 60da kaldı istah yok ondan ama üzülecek o kadar çok şey oldu ki10 gundur
Kilo alımı için hiç uzulme canim.ben ayda üç kilo alırken üç haftada sadece 1 kilo almışım bunun 700 Gr mi bebisti. Daha az alırken sanırım minnoslar daha iyi gidiyor, keşke son haftalarda hiç kilo almasam

ayy benim gibi doktor bulamamış bir minnoş
nereleri denediiiin
Çamlıca Erdem hastanesine gittim hep kontrole ama orda doğuma kendi doktorumuz sadece mesai saatlerinde olursa geliyormuş. O yüzden doktorla doğum tercihlerim için konuşmadım. Nöbetçi doktorun kim olacağı belli değil, şansa bırakmak istemiyorum :)

Kızımda hamileliğin son zamanlarında elde o dedigin uyuşma çok oluyordu .gce elim kalıp gibi kalıyordu .sıcak suyla falan aciyodum .bazı arkadaşlarda da oluyordu onlar telli eldiven gbi bisey kullanıyorlardı gce yatarken . Parmakların gce uyurken kapanmamasi için .bnm o kadar ilerlememisti .doğumdan sonra bı anda geçti

Bebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.

temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?

Direk 30.hafta kilomu hatirlamiyorum ama tahminen +10 falandır. şuan 34 olucam yarın +12 ile yolumuza devamkee

Benim 30+4 , 29 Aralik 24 ocak arası 2 kilo almışım, 1 kg su zaten bebek. Normal bence kuzum artik haftada nerdeyse 200 gram alacakmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…