- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
Benimde yarın randevum
Direk 30.hafta kilomu hatirlamiyorum ama tahminen +10 falandır. şuan 34 olucam yarın +12 ile yolumuza devamkee
Ben sabahları aç ve WC sonrası tartılıyorum da hamile kaldığımdan beri, kenara da not alıyorum o yüzden biliyorum böyle netBenim 30+4 , 29 Aralik 24 ocak arası 2 kilo almışım, 1 kg su zaten bebek. Normal bence kuzum artik haftada nerdeyse 200 gram alacakmış çünkü
Leyal,benim doktor nst 35 den sonra dedi neden öyle dedi acaba yarın 30+4 olacağız almaz mi ki nstyeBizimde konturolumuz vardı başı aşağıdaydı kuzumun.2 kilo 75 gr dedi. 45 mi 47 cm mi ne dedi.nst normal. Ama degerlerim yerlerde kan ilacimi degistirdi folik asit ve b12 iceren kan ilaci verdi. Ayrica b12 ignesi verdi.2 yada 3 hafta sonra gel kanin duzelmezse dahiliyeye yönlendiricem igneli tedavi olucak dedi. Bizdende haberler bukadar
Beni 33 de aldi canım bundan sonrada hep alıcakmıs. 35 de yada 36 da gidicem birdahakine. Anladıgım dr dan dra degişiyor bu durum canim.Leyal,benim doktor nst 35 den sonra dedi neden öyle dedi acaba yarın 30+4 olacağız almaz mi ki nstye
Randevu kardeşliği benim de yarın randevumBenimde yarın randevum
Bende ayni yontemle ayni şekilde not tutuyorum, ağırlamaya başladık ondanBen sabahları aç ve WC sonrası tartılıyorum da hamile kaldığımdan beri, kenara da not alıyorum o yüzden biliyorum böyle netne bileyim sanki fazla almışım gibi geldi son ayda.
Diyetisyen bi tanidik Ödem için ısırgan çayını çok tavsiye etti.Bende huzursuz bacak sendromu var özellikle uzanıp dinlenmek istediğimde sürekli uzat çek uzat çek hareketi yapmama sebep oluyor, küt küt atmadan ziyade. Doktoruna sorabilirsin varsa alternatif kullanımı iyi olur. Peynir tuketebiliyorsan bol Yemende fayda var. Benim ellerim aynı hareketi bile sürekli yaparken uyuşma olmaya başladı. Gece uyurken bı uyanıyorum uyusuk ve deli gibi ağrılı meğer ödem ve sıvı birikmesi sebep oluyormus buna bende bu durumdan aşırı muzdaribim son zamanlarda yaşayan ve onerisi olan varmi?
Bu taraflarada gönderin canım kar taneleriniKizlar kizlar fena kar yağıyor .tutun çocukları içerde sakın erken dogurayim demeyindoğum zamanı olanlara Allah kolaylık versin . İnşallah bizim zamanimizda böyle kar falan yağmaz . Baya yokuş bı yerde oturuyorum .sancım gelse ana caddeye posetlekayarakk inmek zorunda kalırım
30u bilmiyorum da şu an 6.5 kilo aldım 1.4ü sadece 1 haftada oldu nasıl oldu bilmiyorum yürüyüşleri bırakmıştım ondan şiştim heralde hamur işi yemekten de olabilir tabii kar kış demeden tekrar attım kendimi sokaklara yürüyüşlere geri döndüm en azından daha sakin kilo alayım diyeBebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.
temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?
Canım benimki de her şey yolundaysa 35te başlıyorum dediLeyal,benim doktor nst 35 den sonra dedi neden öyle dedi acaba yarın 30+4 olacağız almaz mi ki nstye
Aynen fiyatlar ucmus gitmisBenim klasik eski usul sünger yatak
Yeni yatak fiyatlarına baktım da almış başını gitmiş onlar da
Benim doktor herkese ayniymis 32.hfatadan itibaren 3gunde bir nst ye bagliyo,beni kasilmalarim oldugu için 28.haftalarda haftada 1bagladi nst ye,simdi iki haftadur haftosonlarida nst ye giriyom,ama ogrendimki tek ben degil kendi hastalarini da 32 den itibaren 3gubde bir bagliyimus tedbir amacli,benim gittigim devlet hastanesi ve bi tane kadin dogum doktoru varCanım benimki de her şey yolundaysa 35te başlıyorum dedi
Hic kafana takma,eger doktorun bebek gelisimi iyi diyosa morel bozma,en yakin arkadasim ekimde dogum yapti ve son ay kilo almak yerine 2,3kilo vermisti cok sukur bebis saglikli geldiKızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Benim bebis genelde sol tarafimda basindan beri orda sanirim daha rahat yatiyo,bende tek tarafa donup uatamiyom yaraim bi saatte bir sag sola donup duruyom ama soluma dondugumde sanki sıkısıyomus gibi hissediyom masallah daha hareketli oluyo canı acır diye genelde sag tarafimda yatiyom cok agri olursa ayagimda en sonunda kalkip ortumu alip :) oturma odasina gidiyom oturur vaziyette ayagimi uzatip uyumaya calisiyom, bide arkadaslarin dedigi gibi tuvalete gitmek zor degilde o yataktan kalkmasi zor :))Kızlar bu durumu ben de yaşıyorum, yalnız olmadıgıma sevindim. Sürekli sola yatmak zor, sağa kaçamak yapınca bebek tepikliyorhaydi yine sola dönüyorum, bütün gece bir savaş hali
Uyudugumu bile anlamıyorum. Sol tarafımdaki ağrılarla kalkıp huysuzluk yapıyorum.
Dün yürüyüşe çıktım, bel ağrımdan penguen gibi 5 dklık yolu 20 dkda anca yürüyorum. Kilo aldıkca denge bozuluyor. Herkeste böyle degildir, bende bel ağrısı var diye bence. Bebekler saglıklı olsun da idare edicez
Oy masallah size,ben ilk hamileligimde 53,54kiloyla hamile kaldim 85le doguma girdimBebitoşlarrrr, ben 30+3’teyim. Siz 30. Haftada kaç kilo almıştınız toplamda? Bu zamana kadar iyi geldim ama Ocak ayı içinde neredeyse 3 kilo aldım. 2 ocakta 56.7’ydim, bugün 59 çıktım.
temmuzdan Aralık sonuna kadar toplamda 5.5 kiloya yakın almıştım. son ay niye böyle Oldu ki?
Toplamda mı 6.5 aldın? çok iyi almışsın. Ben geçen hafta gittiğimde yani 29 küsurlarda bebek 1.5 kiloydu. Benimki iri gidiyor. Karnımı bir görsen, sadece karından oluşuyorum. popom, kollarım, bacaklarım, yüzüm asla şişmedi. Sadece bir karın30u bilmiyorum da şu an 6.5 kilo aldım 1.4ü sadece 1 haftada oldu nasıl oldu bilmiyorum yürüyüşleri bırakmıştım ondan şiştim heralde hamur işi yemekten de olabilir tabii kar kış demeden tekrar attım kendimi sokaklara yürüyüşlere geri döndüm en azından daha sakin kilo alayım diye
10 kilo normal bence yaOy masallah size,ben ilk hamileligimde 53,54kiloyla hamile kaldim 85le doguma girdimbinda ise 70kilo hamile kaldim geçen ay tartildim en son 80kiloydum bu ay kac kiloyim hic bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?