2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Direk 30.hafta kilomu hatirlamiyorum ama tahminen +10 falandır. şuan 34 olucam yarın +12 ile yolumuza devamkee

Benim 30+4 , 29 Aralik 24 ocak arası 2 kilo almışım, 1 kg su zaten bebek. Normal bence kuzum artik haftada nerdeyse 200 gram alacakmış çünkü
Ben sabahları aç ve WC sonrası tartılıyorum da hamile kaldığımdan beri, kenara da not alıyorum o yüzden biliyorum böyle net ne bileyim sanki fazla almışım gibi geldi son ayda.

Leyal,benim doktor nst 35 den sonra dedi neden öyle dedi acaba yarın 30+4 olacağız almaz mi ki nstye

Leyal,benim doktor nst 35 den sonra dedi neden öyle dedi acaba yarın 30+4 olacağız almaz mi ki nstye
Beni 33 de aldi canım bundan sonrada hep alıcakmıs. 35 de yada 36 da gidicem birdahakine. Anladıgım dr dan dra degişiyor bu durum canim.

Kizlar kizlar fena kar yağıyor .tutun çocukları içerde sakın erken dogurayim demeyin doğum zamanı olanlara Allah kolaylık versin . İnşallah bizim zamanimizda böyle kar falan yağmaz . Baya yokuş bı yerde oturuyorum .sancım gelse ana caddeye posetlekayarakk inmek zorunda kalırım

Ben sabahları aç ve WC sonrası tartılıyorum da hamile kaldığımdan beri, kenara da not alıyorum o yüzden biliyorum böyle net ne bileyim sanki fazla almışım gibi geldi son ayda.
Bende ayni yontemle ayni şekilde not tutuyorum, ağırlamaya başladık ondan

Diyetisyen bi tanidik Ödem için ısırgan çayını çok tavsiye etti.

Bu taraflarada gönderin canım kar tanelerini

30u bilmiyorum da şu an 6.5 kilo aldım 1.4ü sadece 1 haftada oldu nasıl oldu bilmiyorum yürüyüşleri bırakmıştım ondan şiştim heralde hamur işi yemekten de olabilir tabii kar kış demeden tekrar attım kendimi sokaklara yürüyüşlere geri döndüm en azından daha sakin kilo alayım diye

Benim klasik eski usul sünger yatak
Yeni yatak fiyatlarına baktım da almış başını gitmiş onlar da
Aynen fiyatlar ucmus gitmis Yarin kartin asgari odemeaini yapayimda bunu almakta karar kildik,insallah iyidir

Eklentiler

• Screenshot_20220125-005542.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 79
Canım benimki de her şey yolundaysa 35te başlıyorum dedi
Benim doktor herkese ayniymis 32.hfatadan itibaren 3gunde bir nst ye bagliyo,beni kasilmalarim oldugu için 28.haftalarda haftada 1bagladi nst ye,simdi iki haftadur haftosonlarida nst ye giriyom,ama ogrendimki tek ben degil kendi hastalarini da 32 den itibaren 3gubde bir bagliyimus tedbir amacli,benim gittigim devlet hastanesi ve bi tane kadin dogum doktoru var

Kızlar bir haftadır hiç kilo almadım bu normal mi moral bozukluğu etkisi olabilir mi
Hic kafana takma,eger doktorun bebek gelisimi iyi diyosa morel bozma,en yakin arkadasim ekimde dogum yapti ve son ay kilo almak yerine 2,3kilo vermisti cok sukur bebis saglikli geldi

Benim bebis genelde sol tarafimda basindan beri orda sanirim daha rahat yatiyo,bende tek tarafa donup uatamiyom yaraim bi saatte bir sag sola donup duruyom ama soluma dondugumde sanki sıkısıyomus gibi hissediyom masallah daha hareketli oluyo canı acır diye genelde sag tarafimda yatiyom cok agri olursa ayagimda en sonunda kalkip ortumu alip :) oturma odasina gidiyom oturur vaziyette ayagimi uzatip uyumaya calisiyom, bide arkadaslarin dedigi gibi tuvalete gitmek zor degilde o yataktan kalkmasi zor :))

Oy masallah size,ben ilk hamileligimde 53,54kiloyla hamile kaldim 85le doguma girdim binda ise 70kilo hamile kaldim geçen ay tartildim en son 80kiloydum bu ay kac kiloyim hic bilmiyom

Toplamda mı 6.5 aldın? çok iyi almışsın. Ben geçen hafta gittiğimde yani 29 küsurlarda bebek 1.5 kiloydu. Benimki iri gidiyor. Karnımı bir görsen, sadece karından oluşuyorum. popom, kollarım, bacaklarım, yüzüm asla şişmedi. Sadece bir karın

Oy masallah size,ben ilk hamileligimde 53,54kiloyla hamile kaldim 85le doguma girdim binda ise 70kilo hamile kaldim geçen ay tartildim en son 80kiloydum bu ay kac kiloyim hic bilmiyom
10 kilo normal bence ya ben son ayda sadece 3 kilo aldım. Böyle giderse doğuma kadar daha 5-6 kilo alırım. O da benim için çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…