2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim bir de son haftalarda tüm değerlerim alt üst oldu. Bi gidiyorum mesela şekerim düşmüş, bi gidiyorum normal. Akşam acildeydim böbrek ağrısından. İdrara bakıldı. idrarda glukoz +1 çıktı. 17‘sinde idrarda glukoz filan yoktu, hafif kum döktüğümü söylemişlerdi. akşam kum çıkmadı. böyle abudik gubidik şeyler yaşıyorum son 1 aydır. Her 4-5 günde bir hastanedeyim Ve sürekli ya kan ya idrar bakılıyor, hiçbir değer bir öncekini tutmuyor. Var olan yok, yok olan var oluyor

Beni 33 de aldi canım bundan sonrada hep alıcakmıs. 35 de yada 36 da gidicem birdahakine. Anladıgım dr dan dra degişiyor bu durum canim.
Evet haklısın benimki gerek görmüyor sanırım şimdilik
Randevu kardeşliği benim de yarın randevum
Yaaa güzel haberlerle gelelim inslh
Canım benimki de her şey yolundaysa 35te başlıyorum dedi
Benimkide oyle dedi

Günaydın kızlarrr.Cuma bizimde kontrol var.Bu son günlerde bulantısı artan varmı?

Benım Demir eksikliği problemim var cnm bir türlü tedavi edilemiyor kullanmadığım şey kalmadı ondan dolayı yatış verdi rica minnet vazgeçirdim doktoru kar kış olduğum yer çocuklar evde annem 1000 kilometre uzakta tekrar tahliller yaptırdım ilaçları yüklendim geldim pazartesiden pazartesiye kontrole gidicem son haftalar oldugu için 2100 gr civarı bebeğimide besleyemiyorum galiba yine son doğumumdada biraz beslenme sorunları yaşamıştım ama kendim baya şiştim bu seferkinde çok fazla ilaç kan olsun diye pekmez gibi kalorisi yüksek şeyler tükettim üstelik sürekli meyve yemek istiyorum normalde çok aram yoktur ipin ucunu kaçırdım Şubat sonu benım doğumum muhtemelen yani o zmna kadar bekler umarım magnezyum kullanıyorum sancılarım tutmasın yine diye bakalım hayırlısı analık zor sorduğun için teşekkürler son 3-4 hafta hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Yaa annemlerde bu hafta vize icin trabzona gideceklerdi. Insallah daha fazla yagmaz haftalar ilerliyor. Senin cok kalmadi zaten. Gidince buyuk ihtimal belli olur dogum tarihin
Tam net tarih almadım ne kadar beklerse o kadar iyi kafasıyla hareket ediyoruz ama içten içe şubatın son haftası hem kova Burcu olmaz diyorum şaka bir tarafa az daha toplanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum magnezyumu aksatmıyorum değerlerimin düşüklüğünden yatış verdi biraz uğraştım vazgeçirdim bir sürü ilaçla eve geldim ilaçtan kastım vitamin tarzı zaten kullanıyordum ama neyyyyyssseeee işte son 3-4 hafta cnm geçmiyor günlerrrrrr….. sende nasıl durumlar

Ahh ben ben Bu hafta 2 kere tüm yediklerim geri çıktı. Bir de benim bebe çok hareketli hemen midem bulanıyor ani hareketlerinden.
Aheyy bizimki de hep halay modunda.Benimde o hareket ettikçe bulanıyor midem.Doguma bulantiyla gidecez bu gidişte.

Ayy inşallah resmen şuan teli tutamıyorum,hemen uyusukluk başlıyor bende soğuk suya tutuyordum. Doğum sonrasını bekliycem artik geçmesi için

Tam gitti bulantı diyodum ya.Ilac aliyomusun sen kuzum?
evet evet prilam içiyorum ben hala daimi müşterisiyim onunn
Benim midem de bi hoş uzanmaya gelmiyor herşey ağzıma geliyor resmen sanırım bebek yukarıda mideye baskı yaptığı için
beniöm bebekte kafa yukarı mememle takılıyo ondan heralde bizim bulantılar

Kızlar bugün kendime bir pijama daha aldım suwen marka, pembe sabahlık ve pembe pijama takımı. sabahlık içine de düz renk bir gecelik aldım ben, kendi geceliğinin bedeni yoktu. Hepsine toplamda 200 TL verdim. çarşıda bi mağaza etiket yarısı kampanya yapmış. Bayıldım. Çok kibar duruyor. Markanın Kendi sayfasında benim almama göre biraz pahalı ama gerçekten kalite efsane. (Mavi takımı pembede fazla foto olmadığı için ekledim)
sabahlık 70, gecelik 50, pijama 90 TL idi. Satıcıdan da 10 TL Doğum hediyesi Toplamda 200 TL vermiş olduk.

Geceliğini netten Alsam mı diye düşündüm ama yine s beden yok. Bana s bedeni oldu. Bir de 3 pijama, 2 sabahlık almış olduM. geceliği zaten herhalde sonda çıktıktan sonra çıkartırım. Pijama daha rahat. Fazla mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…