Evet haklısın benimki gerek görmüyor sanırım şimdilikBeni 33 de aldi canım bundan sonrada hep alıcakmıs. 35 de yada 36 da gidicem birdahakine. Anladıgım dr dan dra degişiyor bu durum canim.
YaaaRandevu kardeşliği benim de yarın randevum
Benimkide oyle dediCanım benimki de her şey yolundaysa 35te başlıyorum dedi
Çok şükür herşey yolunda ilk nst ye de girdim ilaçlarımı yazdırdım iki hafta sonra yeniden gideceğiz artık. Toplamda 11 kilo aldım, bebekte 1800 gram şuan
Benım Demir eksikliği problemim var cnm bir türlü tedavi edilemiyor kullanmadığım şey kalmadı ondan dolayı yatış verdi rica minnet vazgeçirdim doktoru kar kış olduğum yer çocuklar evde annem 1000 kilometre uzakta tekrar tahliller yaptırdım ilaçları yüklendim geldim pazartesiden pazartesiye kontrole gidicem son haftalar oldugu için 2100 gr civarı bebeğimide besleyemiyorum galiba yine son doğumumdada biraz beslenme sorunları yaşamıştım ama kendim baya şiştim bu seferkinde çok fazla ilaç kan olsun diye pekmez gibi kalorisi yüksek şeyler tükettim üstelik sürekli meyve yemek istiyorum normalde çok aram yoktur ipin ucunu kaçırdım Şubat sonu benım doğumum muhtemelen yani o zmna kadar bekler umarım magnezyum kullanıyorum sancılarım tutmasın yine diye bakalım hayırlısı analık zor sorduğun için teşekkürler son 3-4 hafta hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Günaydın kızlarrr.Cuma bizimde kontrol var.Bu son günlerde bulantısı artan varmı?
Tam net tarih almadım ne kadar beklerse o kadar iyi kafasıyla hareket ediyoruz ama içten içe şubatın son haftası hem kova Burcu olmaz diyorumYaa annemlerde bu hafta vize icin trabzona gideceklerdi. Insallah daha fazla yagmazhaftalar ilerliyor. Senin cok kalmadi zaten. Gidince buyuk ihtimal belli olur dogum tarihin
Aheyy bizimki de hep halay modunda.Benimde o hareket ettikçe bulanıyor midem.Doguma bulantiyla gidecez bu gidişte.Ahh ben benBu hafta 2 kere tüm yediklerim geri çıktı. Bir de benim bebe çok hareketli hemen midem bulanıyor ani hareketlerinden.
Ayy inşallah resmen şuan teli tutamıyorum,hemen uyusukluk başlıyorKızımda hamileliğin son zamanlarında elde o dedigin uyuşma çok oluyordu .gce elim kalıp gibi kalıyordu .sıcak suyla falan aciyodum .bazı arkadaşlarda da oluyordu onlar telli eldiven gbi bisey kullanıyorlardı gce yatarken . Parmakların gce uyurken kapanmamasi için .bnm o kadar ilerlememisti .doğumdan sonra bı anda geçti
Isırgan çayı icebiliyorsak deneyeyim canim teşekkür ederim.Diyetisyen bi tanidik Ödem için ısırgan çayını çok tavsiye etti.
Sabah kusmaya uyandım hiç gider miiii lanet bulantııGünaydın kızlarrr.Cuma bizimde kontrol var.Bu son günlerde bulantısı artan varmı?
Tam gitti bulantı diyodum ya.Ilac aliyomusun sen kuzum?Sabah kusmaya uyandım hiç gider miiii lanet bulantıı
Ben de bir kaç gündür öyleyim.Sabah kusmaya uyandım hiç gider miiii lanet bulantıı
Benim midem de bi hoş uzanmaya gelmiyor herşey ağzıma geliyor resmenSabah kusmaya uyandım hiç gider miiii lanet bulantıı
evet evet prilam içiyorum ben halaTam gitti bulantı diyodum ya.Ilac aliyomusun sen kuzum?
beniöm bebekte kafa yukarı mememle takılıyo ondan heralde bizim bulantılarBenim midem de bi hoş uzanmaya gelmiyor herşey ağzıma geliyor resmensanırım bebek yukarıda mideye baskı yaptığı için
Geceliğini netten Alsam mı diye düşündüm ama yine s beden yok. Bana s bedeni oldu. Bir de 3 pijama, 2 sabahlık almış olduM. geceliği zaten herhalde sonda çıktıktan sonra çıkartırım. Pijama daha rahat. Fazla mı olur?Kızlar bugün kendime bir pijama daha aldımsuwen marka, pembe sabahlık ve pembe pijama takımı. sabahlık içine de düz renk bir gecelik aldım ben, kendi geceliğinin bedeni yoktu. Hepsine toplamda 200 TL verdim. çarşıda bi mağaza etiket yarısı kampanya yapmış. Bayıldım. Çok kibar duruyor. Markanın Kendi sayfasında benim almama göre biraz pahalı ama gerçekten kalite efsane. (Mavi takımı pembede fazla foto olmadığı için ekledim)
sabahlık 70, gecelik 50, pijama 90 TL idi. Satıcıdan da 10 TL Doğum hediyesi Toplamda 200 TL vermiş olduk.Eki Görüntüle 2995091 Eki Görüntüle 2995093 Eki Görüntüle 2995094 Eki Görüntüle 2995095 Eki Görüntüle 2995096
yaaa deme neyseki doğumdan önc eoldu da baya götürür onuKızlar muayene olamadım maalesefdoktorum covit olmuş 2 hafta sonraya kaldı kontrolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?