- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
Başka doktora da gitmeyi düşündüm sıra yokmuş kayıt almıyoruz dediler.Gerçekten iyiki doğumdan önce oldu yoksa aniden başka doktorda doğum yapmayaaa deme neyseki doğumdan önc eoldu da baya götürür onu
benimki olunca başka doktora gittim merakımdan sırf yaa gitse miydin acabaa en son ne zaman gördün minişii
Yaa canim 3 kizi geride birakip nasil kalacaktin hastanedeTam net tarih almadım ne kadar beklerse o kadar iyi kafasıyla hareket ediyoruz ama içten içe şubatın son haftası hem kova Burcu olmaz diyorumşaka bir tarafa az daha toplanırsa daha iyi olur diye düşünüyorum magnezyumu aksatmıyorum değerlerimin düşüklüğünden yatış verdi biraz uğraştım vazgeçirdim bir sürü ilaçla eve geldim ilaçtan kastım vitamin tarzı zaten kullanıyordum ama neyyyyyssseeee işte son 3-4 hafta cnm geçmiyor günlerrrrrr….. sende nasıl durumlar
Oyy maşallah kuzuma az kaldı seninde nerdeyse 1 ayYaa canim 3 kizi geride birakip nasil kalacaktin hastanedeiyiki gelmissin eve ama cok dikkat et. Benim doktor vitamin filan vermiyor . Vitaminlere bakildigini da dusunmuyorum. Beklesin bekledigi kadar kucuk bey tabi cok daha iyi olur .
Bende bugun gittim . Aşimi 3.aşimi oldum. Nts ye girdim , cok hareketli dedi doktor2kilo730 gr olmus , başi aşagida ama yeri musait dönebilir dedi . 2 hafta sonra tekrar randevu verdi .
Insallah bir sıkınti olmadan saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza . Benim doktorumda cok hastalarim virus kapti dedi. Hatta bir hastasi 32haftalik dogum yapmis. Hemde seneler sonra zorla hamile kalmisti diyor. Neyseki simdi biraz toparlanmislar. Cok zor karar gercekten ama dedigin gibi bir kere olanlar tekrar tekrar olmaya basladi. Zaten bu durumda zor yetisiyorum herseye . 14subatta da ehliyet sinavim var , dogum olmazsa 38 haftalik oluyorumOyy maşallah kuzuma az kaldı seninde nerdeyse 1 ay
Bende ilk aşımı oldum bugün korka korka zor ikna etti doktor kendi gelinime yaptım hamileyken diye aşırı çoğaldı bizim burda vakalar olan insanlar tekrar yakalandı
Daha kocaman 20 gün var çalış pes etme üstünde biraz durursan başarırsınInsallah bir sıkınti olmadan saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza . Benim doktorumda cok hastalarim virus kapti dedi. Hatta bir hastasi 32haftalik dogum yapmis. Hemde seneler sonra zorla hamile kalmisti diyor. Neyseki simdi biraz toparlanmislar. Cok zor karar gercekten ama dedigin gibi bir kere olanlar tekrar tekrar olmaya basladi. Zaten bu durumda zor yetisiyorum herseye . 14subatta da ehliyet sinavim var , dogum olmazsa 38 haftalik oluyorumneyime guvendim bilmiyorum ama hic calismadim
Canım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım.Oyy maşallah kuzuma az kaldı seninde nerdeyse 1 ay
Bende ilk aşımı oldum bugün korka korka zor ikna etti doktor kendi gelinime yaptım hamileyken diye aşırı çoğaldı bizim burda vakalar olan insanlar tekrar yakalandı
Ben yazayımCanım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım.senin nasıl gecti?
Yok yok pes etmedimDaha kocaman 20 gün var çalış pes etme üstünde biraz durursan başarırsın
Şuan kolum ağır sadece canım.Canım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım.senin nasıl gecti?
Çok iyi yapmışın canım, zaten daha ekstra belirti çıkmaz. 2-3 saat gectiyse.Şuan kolum ağır sadece canım.
Evet Biontek
Kadın doktorum yaptı bana aşıyı
Evet gittim canım bi sıkıntı yok dedi şükürsen gidebildin mi randevuyaa nasıl geçtiiKirmizibalik88
Sağol canım.Kolum baya ağırlaştı sabah kalkınca daha farkettimÇok iyi yapmışın canım, zaten daha ekstra belirti çıkmaz. 2-3 saat gectiyse.
Ben de karar verdim olucam, bu covide yakalanma stresi daha çok zarar veriyor bize.
Tam randevu alacaktım dahiliye druma bir danısayım dedim. Bazı ilaçlara karşı alerjim oldugu için aşı sonrası 1 saat hastanede beklememi önerdi. Korktum biraz, öyle ya da böyle ben de olucam da sinovac mı olsam kararsız kaldım, alerjik bişey olursa, hamilelere müdahale edebilirler mi diye. Biontek daha çok öneriyorlar omicronda, darısı başımagecmiş olsun
Maşallah senin oğluşunun kilosu yerinde cnm benım minik adam 2100 gr civarı ama ultrason %100 doğru göstermiyor dün gece doğurucam sandım spinal anestezi vurulduğumda belime vuran sızlamanın aynısı belime saplandı anlam veremedim. Sezeryan olmama rağmen epey uzun bir süre normal doğuracak gibi ağrı çektim. Sabah olmadı şimdi daha iyiyim ama sert tekmeler bir yandan cabası kerataYaa canim 3 kizi geride birakip nasil kalacaktin hastanedeiyiki gelmissin eve ama cok dikkat et. Benim doktor vitamin filan vermiyor . Vitaminlere bakildigini da dusunmuyorum. Beklesin bekledigi kadar kucuk bey tabi cok daha iyi olur .
Bende bugun gittim . Aşimi 3.aşimi oldum. Nts ye girdim , cok hareketli dedi doktor2kilo730 gr olmus , başi aşagida ama yeri musait dönebilir dedi . 2 hafta sonra tekrar randevu verdi .
Çok iyi yapmışın canım, zaten daha ekstra belirti çıkmaz. 2-3 saat gectiyse.
Ben de karar verdim olucam, bu covide yakalanma stresi daha çok zarar veriyor bize.
Tam randevu alacaktım dahiliye druma bir danısayım dedim. Bazı ilaçlara karşı alerjim oldugu için aşı sonrası 1 saat hastanede beklememi önerdi. Korktum biraz, öyle ya da böyle ben de olucam da sinovac mı olsam kararsız kaldım, alerjik bişey olursa, hamilelere müdahale edebilirler mi diye. Biontek daha çok öneriyorlar omicronda, darısı başımagecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?