2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yaaa deme neyseki doğumdan önc eoldu da baya götürür onu
benimki olunca başka doktora gittim merakımdan sırf yaa gitse miydin acabaa en son ne zaman gördün minişii
Başka doktora da gitmeyi düşündüm sıra yokmuş kayıt almıyoruz dediler.Gerçekten iyiki doğumdan önce oldu yoksa aniden başka doktorda doğum yapma düşüncesi bile korkutuyor
En son 28 haftada gitmiştim

Yaa canim 3 kizi geride birakip nasil kalacaktin hastanede iyiki gelmissin eve ama cok dikkat et. Benim doktor vitamin filan vermiyor . Vitaminlere bakildigini da dusunmuyorum. Beklesin bekledigi kadar kucuk bey tabi cok daha iyi olur .
Bende bugun gittim . Aşimi 3.aşimi oldum. Nts ye girdim , cok hareketli dedi doktor 2kilo730 gr olmus , başi aşagida ama yeri musait dönebilir dedi . 2 hafta sonra tekrar randevu verdi .

Oyy maşallah kuzuma az kaldı seninde nerdeyse 1 ay
Bende ilk aşımı oldum bugün korka korka zor ikna etti doktor kendi gelinime yaptım hamileyken diye aşırı çoğaldı bizim burda vakalar olan insanlar tekrar yakalandı

Insallah bir sıkınti olmadan saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza . Benim doktorumda cok hastalarim virus kapti dedi. Hatta bir hastasi 32haftalik dogum yapmis. Hemde seneler sonra zorla hamile kalmisti diyor. Neyseki simdi biraz toparlanmislar. Cok zor karar gercekten ama dedigin gibi bir kere olanlar tekrar tekrar olmaya basladi. Zaten bu durumda zor yetisiyorum herseye . 14subatta da ehliyet sinavim var , dogum olmazsa 38 haftalik oluyorum neyime guvendim bilmiyorum ama hic calismadim

Daha kocaman 20 gün var çalış pes etme üstünde biraz durursan başarırsın

Canım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım. senin nasıl gecti?

Canım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım. senin nasıl gecti?
Ben yazayım ben astım hastasıyım. ilk dozu haziranda vuruldum, 2.dozda hamile olduğumu öğrendim Doktor vurdurmadı. Zaten 3 ay riskliydi gebeliğim hep hastanedeydim. 4. ay risk geçince doktor vurulabilirsin dedi. Doktordan çıktığım gibi vurdurdum. Hiçbir yan etki yapmadı çok şükür. çok hafif bir kol ağrısı ve çok hafif bir kasık ağrısı oldu, o kadar. Kasık ağrısı zaten vardı aşıyla ilgili mi bilmiyorum. kolum da 1 gece ağrıdı geçti. şu an 3. Doz için gün sayıyorum resmen.

Daha kocaman 20 gün var çalış pes etme üstünde biraz durursan başarırsın
Yok yok pes etmedim simdi bakmaya calisiyorum ama yanlislar olunca sıkılıp msjlara dönüyorum. Yarin tablet alip ordan calisacagim artik en azindan yazili sinavi alayim digerine bebek biraz toparlaninca girerim nasipse insallah gecerim

Şuan kolum ağır sadece canım.
Evet Biontek
Kadın doktorum yaptı bana aşıyı

Şuan kolum ağır sadece canım.
Evet Biontek
Kadın doktorum yaptı bana aşıyı
Çok iyi yapmışın canım, zaten daha ekstra belirti çıkmaz. 2-3 saat gectiyse.
Ben de karar verdim olucam, bu covide yakalanma stresi daha çok zarar veriyor bize.
Tam randevu alacaktım dahiliye druma bir danısayım dedim. Bazı ilaçlara karşı alerjim oldugu için aşı sonrası 1 saat hastanede beklememi önerdi. Korktum biraz, öyle ya da böyle ben de olucam da sinovac mı olsam kararsız kaldım, alerjik bişey olursa, hamilelere müdahale edebilirler mi diye. Biontek daha çok öneriyorlar omicronda, darısı başıma gecmiş olsun

sen gidebildin mi randevuyaa nasıl geçtii Kirmizibalik88
Evet gittim canım bi sıkıntı yok dedi şükür
2 kilo civarındaymış. 15 Şubat bi sonraki randevu verdi
Aksilik olmazsa kendi gelmek istemezse de 3-4-5 Mart gibi doğum olacak
Bi sonraki randevuda netleşecek allahın izniyle

Sağol canım.Kolum baya ağırlaştı sabah kalkınca daha farkettim
Allah sonumuzu hayır etsin bittiğini görürmüyüz acaba bu hastalığın

Maşallah senin oğluşunun kilosu yerinde cnm benım minik adam 2100 gr civarı ama ultrason %100 doğru göstermiyor dün gece doğurucam sandım spinal anestezi vurulduğumda belime vuran sızlamanın aynısı belime saplandı anlam veremedim. Sezeryan olmama rağmen epey uzun bir süre normal doğuracak gibi ağrı çektim. Sabah olmadı şimdi daha iyiyim ama sert tekmeler bir yandan cabası kerata

Canım benim arkadaşımın hem pıhtılaşma sorunu var hem de kalp krizi geçirmişti riskliydi ama biontech vuruldu hastanede biraz bekledi. Yan etkisi de neredeyse hiç olmadı korkma hastanede olacaksın direkt müdahale edilebilir
Ben 3. Doz için çekiniyorum biraz bağışıklığı düşürüyor diye ama haftaya olacağım artık. Burdaki yakın hamile arkadaşım covid oldu evden çıkmamasına rağmen. Sadece sağlık ocağına gitmişti

Banada bugün itibariyle biontech aşı randevusu açılmış . Ben daha öncesinde 2 sinovac 2 biontech olmuştum kadın doğum doktoruma sordum 3.doz biontech olayımmı diye şuan literatürde yayınlanmış makale yok hamileler için 3.doz olması konusunda,bence doğumdan sonraya bırak dedi .kalp doktorum çıktıysa hemen ol dedi kafam karıştı

Banada 3.doz bugun açılmış bende korkuyorum 3.cusunun yan etkısı fazla oluyor dıyolarlar daha karar veremedım o yuzden 1 covıd pozıtıf gecmısim 2 dozda bıontec ım var

Buarada kızlar aile hekimimiz çok ciddi salgın var yansıltılmayan dedi .eldivensiz dışarı çıkmasın demiş eşime .bu yeni varyant sert yüzeylerde daha uzun süre kalabiliyomuş ve insan derisi üzerindeyse uzun süre kalaniliyormuş .anlıcanız çoook çok daha dikkat etmemiz gerek bu yeni varyanta karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…