eski halinde eser yok grubun içim parça pinçiiiikkkkkk :Kızlar grup yine bi sakinleştiNerelerdesiniz bi kaç işlenip bi meyve çayı yapıyorum oturup bi sayfaları okuyayım diye kimseler yok
Onemli olan saglikli olmalari canim kilosu hic onemli degil . Sancilar icin cok erken beklesin minik adamMaşallah senin oğluşunun kilosu yerinde cnm benım minik adam 2100 gr civarı ama ultrason %100 doğru göstermiyor dün gece doğurucam sandım spinal anestezi vurulduğumda belime vuran sızlamanın aynısı belime saplandı anlam veremedim. Sezeryan olmama rağmen epey uzun bir süre normal doğuracak gibi ağrı çektim. Sabah olmadı şimdi daha iyiyim ama sert tekmeler bir yandan cabası kerata
Evet okumakla yetistiremiyordumKızlar grup yine bi sakinleştiNerelerdesiniz bi kaç işlenip bi meyve çayı yapıyorum oturup bi sayfaları okuyayım diye kimseler yok
bende güzel 1 ekmek tost gömdüm ama 2de yaptım kahvaltıyı öğle kahvaltı birleşsin diye düşündüm şimdi de hiç yememişim gibi dürümlüyorumSanki şu zamana kadar 12 kilo almamışım gibi sabah 1 tane normal ekmek yedimyarısını en yumurtayla, diğer yarısını da nutellayla gömdüm çok şükür bıktım buğday ekmeği yemekten ama yemin ederim ölcem yani 1 de ettim bi de kahvaltıyı
Sen bişey almadın kız sen ye ben aldım daha da aklım yemediklerimdebende güzel 1 ekmek tost gömdüm ama 2de yaptım kahvaltıyı öğle kahvaltı birleşsin diye düşündüm şimdi de hiç yememişim gibi dürümlüyorumaman cnaımız sağolsun ne kaldı doğumlara sankiii gidiyomuş ne aldıysak
3 gram sağlıklı şey yiyosam onları da bıraktım en son ne zaman yumurta yedim acaba diye düşünüyorum bu seferki bebik ölçümünü çok merak ediyorum ya 1950 gramdıı en son eşşolusuuSen bişey almadın kız sen ye ben aldım daha da aklım yemediklerimdeoof ama o kadar çok geldi ki midem bulanıyo halaa. Bu arada dün 34. Haftaya girdim vee doğuma 5-6 hafta kaldı inanamıyorum
Artık alçakları zaman kuşum alır bence merak etme3 gram sağlıklı şey yiyosam onları da bıraktım en son ne zaman yumurta yedim acaba diye düşünüyorum bu seferki bebik ölçümünü çok merak ediyorum ya 1950 gramdıı en son eşşolusuu
kasılma nasıl bişey ben anlayamıyorumZ zahrada canım ben de aldım randevumu 2 Şubata
Kızlar benim kasılmalarım geldiğinde aynı zamanda inanılmaz sıkışıyorum sizde de oluyor mu altıma yapacak gibi oluyorum.
Bir de aşağıya o kadar baskı var ki oturup idrarımı yapamıyorum baskıdan. Oturunca ağrıdan kaçıyor kalkınca yine geliyor. Dün 100lu plastik bardak aldım ayakta yapmayı deneyeceğim galiba
Canım çok sagol bilgilendirme içinCanım benim arkadaşımın hem pıhtılaşma sorunu var hem de kalp krizi geçirmişti riskliydi ama biontech vuruldu hastanede biraz bekledi. Yan etkisi de neredeyse hiç olmadıkorkma hastanede olacaksın direkt müdahale edilebilir
Ben 3. Doz için çekiniyorum biraz bağışıklığı düşürüyor diye ama haftaya olacağım artık. Burdaki yakın hamile arkadaşım covid oldu evden çıkmamasına rağmen. Sadece sağlık ocağına gitmişti
Canım sende iyi aşı varmış yaBanada bugün itibariyle biontech aşı randevusu açılmış . Ben daha öncesinde 2 sinovac 2 biontech olmuştumkadın doğum doktoruma sordum 3.doz biontech olayımmı diye şuan literatürde yayınlanmış makale yok hamileler için 3.doz olması konusunda,bence doğumdan sonraya bırak dedi .kalp doktorum çıktıysa hemen ol dedi kafam karıştı
Bunun arastırmasını okudum çok ilginç, market ve kargolarda dikkat edicez yine basa döndükBuarada kızlar aile hekimimiz çok ciddi salgın var yansıltılmayan dedi .eldivensiz dışarı çıkmasın demiş eşime .bu yeni varyant sert yüzeylerde daha uzun süre kalabiliyomuş ve insan derisi üzerindeyse uzun süre kalaniliyormuş .anlıcanız çoook çok daha dikkat etmemiz gerek bu yeni varyanta karşı
Ben dün eski yazışmaları okudum, senin fii tarihinde aldıgın emzik zincirlerini, oyun halılarına yeni bakıyorumeski halinde eser yok grubun içim parça pinçiiiikkkkkk :
Canım aynı yoldayız. Ben dün öyle bir yemişim ki, nefes alamıyordum, ama hala yiyordum. Nasıl bir yeme azmiyse, bütün gece fena oldum.Sen bişey almadın kız sen ye ben aldım daha da aklım yemediklerimdeoof ama o kadar çok geldi ki midem bulanıyo halaa. Bu arada dün 34. Haftaya girdim vee doğuma 5-6 hafta kaldı inanamıyorum
off bende bendeeeeeee yaşadığım şeyler kasılma mı acaba nasıl anlıcammkasılma nasıl bişey ben anlayamıyorum
Baskı bende de çok var. Hatta geçen gün ayakta dururken wc'ye zor yetistim dakka başı tuvaletim geldi. Başı aşagıdaydı sanırım baskı yapıyor. Gece daha çok oluyor o baskı. Kasılıyorum, uyanıyorum wc için kalkmaya çalışırken alt karnım acayip acıyo.Z zahrada canım ben de aldım randevumu 2 Şubata
Kızlar benim kasılmalarım geldiğinde aynı zamanda inanılmaz sıkışıyorum sizde de oluyor mu altıma yapacak gibi oluyorum.
Bir de aşağıya o kadar baskı var ki oturup idrarımı yapamıyorum baskıdan. Oturunca ağrıdan kaçıyor kalkınca yine geliyor. Dün 100lu plastik bardak aldım ayakta yapmayı deneyeceğim galiba
Ahah yoldaşım benimCanım çok sagol bilgilendirme içinctesi bişey olucam ama bakalım ne, artık isviçre güncel veriler, who okumadıgım yer kalmadı.Sabahtan beri içim dışım grafik oldu
Canım sende iyi aşı varmış yayakın zamandaysa korur seni, şunu okuyunca kendime kınama verdim. Bir aşım yok, ne cesaret gelmişim bu zamana ben bir kere ilaç içip bayıldım. İlaç alerjisinden öyle bir korkuyorum ki şu gebelik vitaminlerini bile gün gün deneyerek kullandım, bişey yapar mı diye. Ama hastanede olucaz nasılsa, bişey olursa müdahale ederler
Bunun arastırmasını okudum çok ilginç, market ve kargolarda dikkat edicez yine basa döndük
Ben dün eski yazışmaları okudum, senin fii tarihinde aldıgın emzik zincirlerini, oyun halılarına yeni bakıyorumduygulandım, nasıl bi gazla hepsini tamamlamışın helal sana
Canım aynı yoldayız. Ben dün öyle bir yemişim ki, nefes alamıyordum, ama hala yiyordum. Nasıl bir yeme azmiyse, bütün gece fena oldum.
ayyyy ciddi misin dulciim salı günü konuşayım bi iyice öff gün ver diyorum kadına fotocu ayarlıcam planım var programım var vermiyoo ben günümü netleştireyim ona göre anlaşmamı yapayım fotocuyla motocuylaKızlar şimdi hastaneyi aradım. Şubat ilk hafta fiyatlar güncellenecekmiş. Ocak anneleri şanslı, asla fotografcı, kendi anlaşmamız olan dahil kabul etmiyoruz dedi. Siz güncel olarak sordunuz mu? Sorun bence, bu yeni varyant gelince biraz ciddileşmişler gibi
Al benden de o kadar geceleri uyuduğum tarafın aksine hiç bir yere kıpırdatamıyorum vücudumu kas katı kesiliyor resmen çok ağrı oluyor karnımdaBaskı bende de çok var. Hatta geçen gün ayakta dururken wc'ye zor yetistim dakka başı tuvaletim geldi. Başı aşagıdaydı sanırım baskı yapıyor. Gece daha çok oluyor o baskı. Kasılıyorum, uyanıyorum wc için kalkmaya çalışırken alt karnım acayip acıyo.
Ahah yoldaşım benimyerken çok iyi de sonra çok kötü oluyor insan dediğin gibi
Yani benim de ilk hamileliğim ama herkes karnın tamamının taş gibi olması şeklinde anlatıyor. Bende bel ağrısı, popomda ağrı, aşırı sıkışmayla beraber karnım taş gibi oluyor. 15-20 saniye sürüyor.kasılma nasıl bişey ben anlayamıyorum
Baskı bende de çok var. Hatta geçen gün ayakta dururken wc'ye zor yetistim dakka başı tuvaletim geldi. Başı aşagıdaydı sanırım baskı yapıyor. Gece daha çok oluyor o baskı. Kasılıyorum, uyanıyorum wc için kalkmaya çalışırken alt karnım acayip acıyo.
Evet yataktan kalkarken çok ağrı oluyor. Kalkınca da çatı ağrım oluyor. Evde devamlı ah uh öffff diye dolaşmaya başladımAl benden de o kadar geceleri uyuduğum tarafın aksine hiç bir yere kıpırdatamıyorum vücudumu kas katı kesiliyor resmen çok ağrı oluyor karnımdasürekli bir yere uzanmaktan da kalçamda çok ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?