2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Onemli olan saglikli olmalari canim kilosu hic onemli degil . Sancilar icin cok erken beklesin minik adam bende martta dogsun istiyorum.. erken gelemezler insallah

bende güzel 1 ekmek tost gömdüm ama 2de yaptım kahvaltıyı öğle kahvaltı birleşsin diye düşündüm şimdi de hiç yememişim gibi dürümlüyorum aman cnaımız sağolsun ne kaldı doğumlara sankiii gidiyomuş ne aldıysak

Sen bişey almadın kız sen ye ben aldım daha da aklım yemediklerimde oof ama o kadar çok geldi ki midem bulanıyo halaa. Bu arada dün 34. Haftaya girdim vee doğuma 5-6 hafta kaldı inanamıyorum

Sen bişey almadın kız sen ye ben aldım daha da aklım yemediklerimde oof ama o kadar çok geldi ki midem bulanıyo halaa. Bu arada dün 34. Haftaya girdim vee doğuma 5-6 hafta kaldı inanamıyorum
3 gram sağlıklı şey yiyosam onları da bıraktım en son ne zaman yumurta yedim acaba diye düşünüyorum bu seferki bebik ölçümünü çok merak ediyorum ya 1950 gramdıı en son eşşolusuu

3 gram sağlıklı şey yiyosam onları da bıraktım en son ne zaman yumurta yedim acaba diye düşünüyorum bu seferki bebik ölçümünü çok merak ediyorum ya 1950 gramdıı en son eşşolusuu
Artık alçakları zaman kuşum alır bence merak etme 1 şubat büyük gün desene

Z zahrada canım ben de aldım randevumu 2 Şubata

Kızlar benim kasılmalarım geldiğinde aynı zamanda inanılmaz sıkışıyorum sizde de oluyor mu altıma yapacak gibi oluyorum.

Bir de aşağıya o kadar baskı var ki oturup idrarımı yapamıyorum baskıdan. Oturunca ağrıdan kaçıyor kalkınca yine geliyor. Dün 100lu plastik bardak aldım ayakta yapmayı deneyeceğim galiba

kasılma nasıl bişey ben anlayamıyorum

Canım çok sagol bilgilendirme için ctesi bişey olucam ama bakalım ne, artık isviçre güncel veriler, who okumadıgım yer kalmadı.Sabahtan beri içim dışım grafik oldu
Canım sende iyi aşı varmış ya yakın zamandaysa korur seni, şunu okuyunca kendime kınama verdim. Bir aşım yok, ne cesaret gelmişim bu zamana ben bir kere ilaç içip bayıldım. İlaç alerjisinden öyle bir korkuyorum ki şu gebelik vitaminlerini bile gün gün deneyerek kullandım, bişey yapar mı diye. Ama hastanede olucaz nasılsa, bişey olursa müdahale ederler
Bunun arastırmasını okudum çok ilginç, market ve kargolarda dikkat edicez yine basa döndük
eski halinde eser yok grubun içim parça pinçiiiikkkkkk :
Ben dün eski yazışmaları okudum, senin fii tarihinde aldıgın emzik zincirlerini, oyun halılarına yeni bakıyorum duygulandım, nasıl bi gazla hepsini tamamlamışın helal sana
Canım aynı yoldayız. Ben dün öyle bir yemişim ki, nefes alamıyordum, ama hala yiyordum. Nasıl bir yeme azmiyse, bütün gece fena oldum.

Baskı bende de çok var. Hatta geçen gün ayakta dururken wc'ye zor yetistim dakka başı tuvaletim geldi. Başı aşagıdaydı sanırım baskı yapıyor. Gece daha çok oluyor o baskı. Kasılıyorum, uyanıyorum wc için kalkmaya çalışırken alt karnım acayip acıyo.
Ahah yoldaşım benim yerken çok iyi de sonra çok kötü oluyor insan dediğin gibi

Kızlar şimdi hastaneyi aradım. Şubat ilk hafta fiyatlar güncellenecekmiş. Ocak anneleri şanslı, asla fotografcı, kendi anlaşmamız olan dahil kabul etmiyoruz dedi. Siz güncel olarak sordunuz mu? Sorun bence, bu yeni varyant gelince biraz ciddileşmişler gibi

ayyyy ciddi misin dulciim salı günü konuşayım bi iyice öff gün ver diyorum kadına fotocu ayarlıcam planım var programım var vermiyoo ben günümü netleştireyim ona göre anlaşmamı yapayım fotocuyla motocuyla
inş alıyolardır çünkü hastanenin anlaşmalısını alsalar bile asla istemem 6 dk video çekiyo 5 dksı kapı süsü sevdirmece annenin karnını sevdirmece hastane duvarlarını sevdirmece iğrenç

Al benden de o kadar geceleri uyuduğum tarafın aksine hiç bir yere kıpırdatamıyorum vücudumu kas katı kesiliyor resmen çok ağrı oluyor karnımda sürekli bir yere uzanmaktan da kalçamda çok ağrı oluyor

Evet yataktan kalkarken çok ağrı oluyor. Kalkınca da çatı ağrım oluyor. Evde devamlı ah uh öffff diye dolaşmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…