2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün ben de hastaneye gittim görüştüm. Fotoğrafçı profesyonel olmak kaydıyla bi de pcr testi yaptırarak serbest dediler. Ziyaretçi için de sadece 1. Derece yakınlar o da dönüşümlü olarakmış.
Karnın tamamı değil de bi tarafında toplanma oluyor kasılmada. Sanki bebek bi yerini yaslamış gibi o esnada hareket hissedilmiyor bebekte.

Kasılma geldiğinde bendede idrara sıkışmış hissi oluyor .ama aşağıda baskı olması yok şuanda

Kızlar nasılsınız?Ben artık baya zorlanmaya başladım.Surekli karnım sertleşiyor.Toplaniyor cimcimem.
Galiba bu kasılma oluyor.

Ay bu bende de var, ben poposuyla itiyo mu acaba diyodum. Bunun bir zararı var mı? Bebek rahatsız mı demek acaba? Magnezyum çok az içiyorum, onu ihmal etmiyim.

Süslü püslü kapı süslerinden sonra, oğluşuma bu bebiş kapı süsünü yaptırdım. İsmiyle yaşasın inşallah böyle isminin yazılı olduğu şeyleri görünce ağlıyorum istemsiz

Eklentiler

• IMG_20220126_165427.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220126_165419.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 75
anladım . bende de bi taş gibi olma hali oluyor özellikle geceleri. uykudan uyanıyorum

Ay bu bende de var, ben poposuyla itiyo mu acaba diyodum. Bunun bir zararı var mı? Bebek rahatsız mı demek acaba? Magnezyum çok az içiyorum, onu ihmal etmiyim.
Ben gün-de 1kez alıyorum.Nadiren unutuyorum onu bile.Ama şu sıralar çok fazla olmaya başladı.Kontrole az kaldı sorarım dr.a artık.Ama kasılma bu oluyor galiba.

Süslü püslü kapı süslerinden sonra, oğluşuma bu bebiş kapı süsünü yaptırdım. İsmiyle yaşasın inşallah böyle isminin yazılı olduğu şeyleri görünce ağlıyorum istemsiz
Çok tatlı ben de yaptırdım böyle ahşaptan isimleriyle yaşasın hepsi

Bebeğe zararı yok kuzum doktorum notmal bunlar daha da artacak dedi. Bi de benim doktor bana magnezyum vermedi ama burada okuyorum çok kişi kullanıyor. Ben de ona takıldım magnezyum mu almalıyım acaba?

Bebeğe zararı yok kuzum doktorum notmal bunlar daha da artacak dedi. Bi de benim doktor bana magnezyum vermedi ama burada okuyorum çok kişi kullanıyor. Ben de ona takıldım magnezyum mu almalıyım acaba?
Benim doktorum da benim zorumla verdi İlave takviyelerden yana değil.

Canım nasılsın peki, yan etki yaptı mı Biontek. Dr.um bana da ısrar ediyor, ilaç alerjilerim var diye o kadar tedirginim ki, bir türlü randevu alamadım. senin nasıl gecti?
Canım selam, hangi ilaç grubuna alerjin var? Benim parasetamole var, parol bile alamıyorum.
3 doz biontech oldum, hiç bir şey olmadı çok şükür. Alerjik durumumdan dolayı cok korkuyordum, ilk aşıyı olduktan sonra resmen acilde 1,5 saat bekledim. Yan etki bile olmadı bende

Simdiden hayırlı doğumlar cnm sağlıkla al inslalah bebesini kucağını benim dr disardan gelicek bende daha hiç gitmedim hastaneye sen gidip gorusebildinmi hastaneyle yanımıza neler almamız ve fiyat görüştünüz mu

Amin insallah, hepimize doktorun kim?
Fiyatlar doktora göre değişiyormuş, senin dr dışarıdan gelecegi için dr’un hastaneyle fikslediği bir fiyat vardır muhtemelen sana o geçerli olur.
Bende de fiyatlar biraz karışık, 2021 fiyatıyla fikleyip, üstüne tüp bebek hastası oldugumuz için indirim yaptılar. 2021 için aldıgım fiyatları yazıyorum, ama doktora ve özel sigortaya göre degisiyor bunlar.
Normal dogum 10 bin
Epiduralli/spinalli normal dogum 13 kusur
Sezaryen (epidural spinal genek farketmiyor) 17 bin kusur

Hastanede covid önlemleri aşırı sıkı. Oda süslemesi yok, fotocu yok, ziyaretci yok, refakatci bir sabit kişi ve degismiyor. Eşim gitsin, annem gelsin olmuyor. Eşler doğuma giremiyor. Big cheffs romantik akşam yemegi, sabah kahvaltısı ve kuafor hizmeti varmış doguma dahil. Bir de mustela bebek seti.

Baska sorun varsa sorabilirsin, simdilik aklıma gelenler bunlar

Asagi yukari ortalama aynı fiyat cnm aman zaten kimseyi almasınlar şu dönemde ziyaretçi normal doğuma eş giriyor diye biliyorum ama çünkü eş le beraber doğum eğitimi aldırıyor dr. Sen benden oncesin bakalim inslalah memnun kalırız doğum cantasi hazirlayim 30 a girince dedimde merak ettim hastane neler veriyor... çok teşekkürler

Henuz yeni doğan hemşiresiyle konusamadım tam ne almalıyız, ne almamalıyız diye. Bir sonraki gidişimde soracagım. Ama muayene hemşireleriyle konustuk, siz kendinize giyeceginiz pijama gecelik alsanız yeter dedi. Bez, yeni doğan kıyafeti vs bebekle ilgili herşeyi burda hallediyorlar dedi. Ben yine de koyarım bir şeyler tabi.
Eğer sen de baska bilgi alırsan bu yakınlarda haber verir misin?

Tabikide ama ben şöyle 36 hafta falan olayım öyle giderim herhalde hastaneye muayenesi ne gittiğim için daha hiç hastaneye bile gitmedim ben malum ortamdan ne kadar uzak dursak kardır diyorum...

Benim doktor arada içsen olur dedi. Ben haftada 1-2 içiyorum, ağrıları hafifletiyor. Bir sor bakalım, belki verir sana da
Aa canım bu çok iyi referans oldu, ben lansor mide ilacı içtiğim gün bayıldım. Bir tane d vitamini içip döküntü döktüm. Bazı ilaçlara karsı var. Bak hiç belli olmuyor ya, yine de beklemen iyi olmuş. Ben de biontek olursam bekliycem 1 saat, dr o şekilde önerdi. Umarım pandemi biter de senin de daha olmana gerek olmaz.

Benim kucuk dil şişmesine varıncaya kadar ciddi alerjik reaksiyonum olmustu bir kere minoset yüzünden, nefessiz kalmıstım. Ama her türlü alerji cok tehlikeli tabi, nerde nasıl tepki verecegi belli olmuyor doktorum bana sinovac olacaksan hiç olma, yeni varyantlara karşı etkili degil, gebeler üzerinde yapılan tüm araştırmalar bionteche dayanıyor gibi bir şey demişti ilk aşımı olmadan once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…