2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tabikide ama ben şöyle 36 hafta falan olayım öyle giderim herhalde hastaneye muayenesi ne gittiğim için daha hiç hastaneye bile gitmedim ben malum ortamdan ne kadar uzak dursak kardır diyorum...
Hic dr gitmiyor musun yani ben mi yanlış anladım :)

Aynısı bende de oluyor kasılma olunca gitti gidecek diyorum lavaboya koşuyorum ama bi şey yok
off bende bendeeeeeee yaşadığım şeyler kasılma mı acaba nasıl anlıcamm
Kasılma olunca karnın bi bölgesi sertleşip şişiyor toplanıyor hafif bi agrı oluyor idrar geliyormuş gibi

Kızlar haftaya Salı gününe randevu aldım doktorumun ranevusu açılmış o zamana coviti geçmiş olur değil mi şimdi aşı olan doktorlara karantina 1 haftaymış 2 haftada geçiyor diye biliyorum ben covit

Artık herkese 1 hafta karantina canım.

Kizlar ben Corona oldum galiba 5 gündür burnum bı akıyor bı tıkanıyor .normalde hastalığı bir günde atlatirim ben. Bı saat önce kızımla cips yerken fark ettim ki tadını alamıyorum . Sonra evdeki herşeyi koklamaya başladım sadece temizlik ürünleri in kokusunu alıyorum dün vardı ama koku yemk yapmıştım .geriye dönüp bakıyorum bugün kızımı yıkadım gel mis gbi koklayayim seni dedim ama hiç koku almadım şimdi dank ediyor kafama .sabah yumurta falan yemiştim onun tadı vardı ama .Ya Corona oldum ya da burnum falan biraz tikali oldugu için gitti tat koku .kardeşim tam doğumundan tam on gün önce falan fena grip olmuştu .en son koku alamiyorumdeyince test olmuştu negatif çıkmıştı .acaba bnde öyle grip falan mı oldumki

Bu yeni varyant ta koku tat gitmiyormus ama.
Ben de iki haftadır öksüyorum arada bir.
Ama başka birseyim yok elhamdülillah.

Ay sorma ya benim de bogazımda bir sorunum olmuştu, o da alerjik çıktı. Alerji ne zaman nereye vuracak belli olmuyomuş. Drum o şekilde söyledi. Ben yeni basladıgım her ilaçta deneme yapıyorum. Seninkiler de sürekli içtiğimiz agrı kesiciler, ne zor ne kullanabiliyosun?
Ya benim drum da aynı şekilde söyledi, e o zaman bu aşıyı kaldırsınlar degil mi? Bu kadar etkisizse, o da tuhaf geliyor. Pandemi gebelik zormuş cidden, ekstra bunları düşünüyoruz, beyin yoruluyor.
Canım eşim tam 10 günde negatife döndü, 7 gün sonra bulaştırıcılık olmuyomuş sanırım pozitif çıksa da, o yüzden 7 gün oldu. Biz yine de ne olur ne olmaz 12 gün karantina yaptık bana gecmesin diye.
Ay deme, kız bu ne rahatlık anlamamışın bile, güldürdün beni hiç de anlamadan gecsin, eczanelerin çoğunda hızlı test görüyorum artık, pcr yapımı azaldı ya, satmaya basladılar. Belki hızlı test alabilirsin, druna danışırsın pozitifse ek ilaç kullanıyım mı diye.

Valla bilmiyorum ki en son bı hafta önce kardeşimle görüştüm onlardan geldikten iki gün sonra burun akıntım başladı .ama onların hicbiri hasta değil .eşimde veya kızımda da bısey yok .ben hamile kaldigim ay Corona geçirmiştim .onda boğaz ağrısı ateş boğazda giciklanma en son da tat koku gitmişti .

Pcr testi yaptirmayi dusundunuz mu ? Evde negatif cikip pcr i pozitif olanda cok oluyor. Ama grip salginida var yani , etrafta cok buyuk normal grip salgini var cok gcmis olsun

Kız ben bu çocuğu koronayken yaptımay bilmiyorum ki yani ben üstümü falan ortmuyorum şortla yatıyorum o dan usuttum dedim ama bugün bı anda koku tat gitti resmen .az o ve makarna yedim ne tadı ne kokusu var .eğer koronaysam bu sefer sadece burun akıntısı tikanikla geçirmiş olucam galiba .iki doz asim vardı .hatta bugün 3. Doz çıkmış gidip yaptırsam mi falan diye düşünüyodum .test yaptirmixam galiba ya zaten belirti vereli 5 gün oldu .eğer koronaysam da atlatmış sayılırım .zaten kar var dışarı çıktığımda falan da yok

Kızlar sag tarafta hafif bir sancım var, sürekli şekilde, tecrübeli anneler bu kötü bişey midir? Yarım saat önce basladı.

Gecmis olsun canim , insallah degilsindir. Cok korkmaya basladim herkes corona oluyor.

Canım delta da dolaşımdaymış, koku tat giderek olan da var yine. Doktoruna yine de yaz istersen. Bazı hamilelere grupta kan sulandırıcı veren dr oldu Z zahrada sanırım. Ben de bugün yurtdışı arastırmalarına baktım, gercekten aşılılar çok hafif atlatıyor. Özellikle bizim yaş grubumuzda neredeyse ağır geciren yok. Çok şükür, iyi ki aşın varmış. Yoksa stresteydin şimdi. Sen evdekilere bi bak semptomsuz olmasınlar

Gecmis olsun canim , insallah degilsindir. Cok korkmaya basladim herkes corona oluyor.
Sağol canım inşallah değilimdir ama öyleyse de artık atlattım sayılır herhalde . Hayır yani kimseyle adam akıllı görüştüğüm yok okula giden çocuğum da yok . Bı geçen hafta kardeşime gittim onlarda hasta değiller .esim getirse o da hasta değil . 5 gündür burnum kızımla dipdibeyiz sürekli onda da hastalık belirtisi yok .bi tek ben mi belirti göstericem diyorum .saçma geliyor .

Dur bakayım bı yarın olsun .olmadı ulaşırım doktora da o da test ver der . Değilsem de bu sefer o test sırasında kaparım kesin canımı sıkan tek şey şu tat koku meselesi .ilk oldugumda da gitmişti on beş günde anca gelmişti .herşeyin tadı kokusu aynıydı gıcık oluyordum .

Karar veremedim gitsem mi gitmesem mi giderim büyük ihtimalle ilaçlarımda bitti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…