2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebeğe zararı yok kuzum doktorum notmal bunlar daha da artacak dedi. Bi de benim doktor bana magnezyum vermedi ama burada okuyorum çok kişi kullanıyor. Ben de ona takıldım magnezyum mu almalıyım acaba?
Bence sorun doktorunuza ben 6. Ayımdan beri kullanıyorum bu aralar 2 ye çıkartabilirsin dedi rahatlatıyor o kasılmaları

Pcr testi yaptirmayi dusundunuz mu ? Evde negatif cikip pcr i pozitif olanda cok oluyor. Ama grip salginida var yani , etrafta cok buyuk normal grip salgini var cok gcmis olsun
Kendimi gayet iyi his ediyorum. Arada öksürük var oda biraz fazla konustugumda. Yorgunluk kirginlik yok ateş yok elhamdülillah.
Temas in üstünden de nerdeyse 12 gün gecti .
Eşim ve kızımda da birsey yok.
Artık belki psikolojik te olabilir diye düsündüm

Banada 3.doz bugun açılmış bende korkuyorum 3.cusunun yan etkısı fazla oluyor dıyolarlar daha karar veremedım o yuzden 1 covıd pozıtıf gecmısim 2 dozda bıontec ım var
Merhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririm

Merhabalar. Grubu takip edecek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir
Aşı konusunda sizlere danışmak istedim. 3.doz aşı olanlar var mı aranızda? Aile hekiminde bana olabileceğim ve sakıncası olmadığı söylendi. Olmak da aslında çocuğun dolayısıyla antikorlu şekilde doğması demek gibi geliyor aşı da olmak istiyorum ama bu 3.doz çok ağır yan etkiler veriyor diye de duydum korkuyorum da. Sizde durumlar nasıl?

Ben de istiyorum ve yan etkilerini çok duyduğum için korkuyorum da. Siz ikinci dozu ne zaman olmuştunuz?

Boyle soyleyince gercekten imkansiz geliyor kimse de hastalik yok sadece sende nasil olsun en iyisi test ol da aklinda kalmasin . Yapiyorlar mi istedigin zaman test ?

Aaa oyle mi , ben hastasiniz sanmistim iyi olmaniza sevindim. Havalar cok soguk , bugun krese giderken acayip soguktu . Zaman yaklasiyor bebisler bir dogsun da rahat edelim

Bende dün oldum 3.doz aşiyi . Aynisini dusundum , bebek buyuk olmasam mi dedim. Doktorum ve baska doktor arkadaslar var onlar mutlaka ol dediler ve oldum. Biraz kol agrim var ama baska hic etkisi olmadi

15 eylulde ilk doz, 8 ekimde 2.doz ve 7 ocakta 3.doz biontech’imi oldum. Hafif bir kol agrisi disinda hicbir etki tepki olmadi. Tetanoz’da kol agrisi 2-3 gun surdu hatta, asi olur olmaz yakmaya basladi. Biontech dahada hafif gecti.
Cok sukur hic yakalanmadim korona’ya , temasli bile olmadim bu zamana kadar iyi yirttim
İnsallah dogum zamanlarida korunurum
Ama asili olanlarin cok hafif atlattigina sahidim bende
Oyle 3.doz agir geciyor diye hic tedirgin olmadim, cevremdede asisiz kimse yok zaten

Boyle soyleyince gercekten imkansiz geliyor kimse de hastalik yok sadece sende nasil olsun en iyisi test ol da aklinda kalmasin . Yapiyorlar mi istedigin zaman test ?
Ya gitsem yaparlar bnce test ver em diye sırada beklerken çoraba değilsem de olurum kesin ay çok ilginç valla şuan .mesela bı saat önce makarnanintadi i kokusunu alamadım .şimdi ayıptır söylemesi kekle kola içiyorum ikisini de tadı var blki de sadece burnumtikali oldgu anlarda gidiyordur tat koku

Ben de istiyorum ve yan etkilerini çok duyduğum için korkuyorum da. Siz ikinci dozu ne zaman olmuştunuz?
Ben ikinci dozu 15 haftalıkken bebek, 15 Eylül'de oldum.3.dozu 31+1 de 06 ocakta oldum.hatta doktoruma sonradan söyledim. Çok rahat gecti diye o da şöyle birşey söyledi vücuttaki antikor ne kadar fazla ise o kadar yan etkisi az oluyor. Ki doğru ben antikor testi de yaptırmıştım en yüksekte çıkmıştı aşı sonrası. O yzuden hirpalamadi hiç beni.Umarim sizler için de öyle olur

Yok canım sende birsey çıkmaz daha bu ara haftayla ilgili herhalde, bende çok nefes darlığı oluyor, yemeklerden sonra tıkanıyorum resmen. Seninki de öyle bişeydir.

N
Bende dün oldum 3.doz aşiyi . Aynisini dusundum , bebek buyuk olmasam mi dedim. Doktorum ve baska doktor arkadaslar var onlar mutlaka ol dediler ve oldum. Biraz kol agrim var ama baska hic etkisi olmadi
İkinciyi 15 haftalikken olunca bebek küçük, yolumuz uzun diye korkmadım. Ama 3. De düşünmedim değil. Doktoruma guveniyorum hemen ol diyince beklemeden vuruldum. Size de şifa olsun ins, bende sizin gibi güzel atlattım. İns hepimiz sağ sağlim aliriz minnoslarimizi kucagimiza

Kızlar ilk doğuma göre ikinci daha kolaydı sizce üçüncü nasıl olur.Ben video baktım biraz heyecan bastı beni o ağrı gelince heyecan falan dinlemiyorda
Unuttum ben yaaa herşeyi 8 sene oldu

Aaa oyle mi , ben hastasiniz sanmistim iyi olmaniza sevindim. Havalar cok soguk , bugun krese giderken acayip soguktu . Zaman yaklasiyor bebisler bir dogsun da rahat edelim
Burda da havalar cok soguk.
Hahaha artık rahat mi edeceğiz yoksa daha fazla mi sürünüp bu günleri özleyecegiz

Bosver mikroplar siraya girme sakin.
Muhtemelen burun tiklali olduğu icindir.
Paranoyak olduk bu covid yüzünden

Bu arada Cola ictigin gözümden kacmadi.

Fazla icip zehirleme yavruyu

ayy git gitt bir hasret gider minnoşunla benim doktor covid oldu 1 hafta sonra gelecekti sonra tekrar test yapmış pozitif hala olunca daha da uzadı karantinası negatif olunca döndü doktorlar da riske atmaz kimseyii rahat oll
ayy balımcım geçmişler olsuun git bi türk kahvesi kokla ben onunla emin olmuştum covid olduğumaa Dulciana dediği gibi hemencik kan sulandırıcıya başlamıştı doktooor
bugün kontrolün yok muyduuu nasıl geçtii hiç demediin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…