Bence sorun doktorunuza ben 6. Ayımdan beri kullanıyorum bu aralar 2 ye çıkartabilirsin dedi rahatlatıyor o kasılmalarıBebeğe zararı yok kuzum doktorum notmal bunlar daha da artacak dedi. Bi de benim doktor bana magnezyum vermedi ama burada okuyorum çok kişi kullanıyor. Ben de ona takıldım magnezyum mu almalıyım acaba?
Kendimi gayet iyi his ediyorum. Arada öksürük var oda biraz fazla konustugumda. Yorgunluk kirginlik yok ateş yok elhamdülillah.Pcr testi yaptirmayi dusundunuz mu ? Evde negatif cikip pcr i pozitif olanda cok oluyor. Ama grip salginida var yani , etrafta cok buyuk normal grip salgini varcok gcmis olsun
Merhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririmBanada 3.doz bugun açılmış bende korkuyorum 3.cusunun yan etkısı fazla oluyor dıyolarlar daha karar veremedım o yuzden 1 covıd pozıtıf gecmısim 2 dozda bıontec ım var
Ben de istiyorum ve yan etkilerini çok duyduğum için korkuyorum da. Siz ikinci dozu ne zaman olmuştunuz?Merhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririm
Boyle soyleyince gercekten imkansiz geliyorSağol canım inşallah değilimdir ama öyleyse de artık atlattım sayılır herhalde . Hayır yani kimseyle adam akıllı görüştüğüm yok okula giden çocuğum da yok . Bı geçen hafta kardeşime gittim onlarda hasta değiller .esim getirse o da hasta değil . 5 gündür burnum kızımla dipdibeyiz sürekli onda da hastalık belirtisi yok .bi tek ben mi belirti göstericem diyorum .saçma geliyor .
Aaa oyle mi , ben hastasiniz sanmistimKendimi gayet iyi his ediyorum. Arada öksürük var oda biraz fazla konustugumda. Yorgunluk kirginlik yok ateş yok elhamdülillah.
Temas in üstünden de nerdeyse 12 gün gecti .
Eşim ve kızımda da birsey yok.
Artık belki psikolojik te olabilir diye düsündüm
Bende dün oldum 3.doz aşiyi . Aynisini dusundum , bebek buyuk olmasam mi dedim. Doktorum ve baska doktor arkadaslar var onlar mutlaka ol dediler ve oldum. Biraz kol agrim var ama baska hic etkisi olmadiMerhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririm
15 eylulde ilk doz, 8 ekimde 2.doz ve 7 ocakta 3.doz biontech’imi oldum. Hafif bir kol agrisi disinda hicbir etki tepki olmadi. Tetanoz’da kol agrisi 2-3 gun surdu hatta, asi olur olmaz yakmaya basladi. Biontech dahada hafif gecti.Merhabalar. Grubu takip edecek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir
Aşı konusunda sizlere danışmak istedim. 3.doz aşı olanlar var mı aranızda? Aile hekiminde bana olabileceğim ve sakıncası olmadığı söylendi. Olmak da aslında çocuğun dolayısıyla antikorlu şekilde doğması demek gibi geliyor aşı da olmak istiyorum ama bu 3.doz çok ağır yan etkiler veriyor diye de duydum korkuyorum da. Sizde durumlar nasıl?
Ya sorma yürüyemiyorum da o haldeykenAynısı bende de oluyor kasılma olunca gitti gidecek diyorum lavaboya koşuyorum ama bi şey yok
Evet haftaya randevumda soracağım. Gece de rahat uyurum hem. Teşekkür ederimBence sorun doktorunuza ben 6. Ayımdan beri kullanıyorum bu aralar 2 ye çıkartabilirsin dedi rahatlatıyor o kasılmaları
Ya gitsem yaparlar bnce test ver em diye sırada beklerken çoraba değilsem de olurum kesinBoyle soyleyince gercekten imkansiz geliyorkimse de hastalik yok sadece sende nasil olsun en iyisi test ol da aklinda kalmasin . Yapiyorlar mi istedigin zaman test ?
Ben ikinci dozu 15 haftalıkken bebek, 15 Eylül'de oldum.3.dozu 31+1 de 06 ocakta oldum.hatta doktoruma sonradan söyledim. Çok rahat gecti diye o da şöyle birşey söyledi vücuttaki antikor ne kadar fazla ise o kadar yan etkisi az oluyor. Ki doğru ben antikor testi de yaptırmıştım en yüksekte çıkmıştı aşı sonrası. O yzuden hirpalamadi hiç beni.Umarim sizler için de öyle olurBen de istiyorum ve yan etkilerini çok duyduğum için korkuyorum da. Siz ikinci dozu ne zaman olmuştunuz?
Yok canım sende birsey çıkmaz dahaKendimi gayet iyi his ediyorum. Arada öksürük var oda biraz fazla konustugumda. Yorgunluk kirginlik yok ateş yok elhamdülillah.
Temas in üstünden de nerdeyse 12 gün gecti .
Eşim ve kızımda da birsey yok.
Artık belki psikolojik te olabilir diye düsündüm
İkinciyi 15 haftalikken olunca bebek küçük, yolumuz uzun diye korkmadım. Ama 3. De düşünmedim değil. Doktoruma guveniyorum hemen ol diyince beklemeden vuruldum. Size de şifa olsun ins, bende sizin gibi güzel atlattım. İns hepimiz sağ sağlim aliriz minnoslarimizi kucagimizaBende dün oldum 3.doz aşiyi . Aynisini dusundum , bebek buyuk olmasam mi dedim. Doktorum ve baska doktor arkadaslar var onlar mutlaka ol dediler ve oldum. Biraz kol agrim var ama baska hic etkisi olmadi
Burda da havalar cok soguk.Aaa oyle mi , ben hastasiniz sanmistimiyi olmaniza sevindim. Havalar cok soguk , bugun krese giderken acayip soguktu . Zaman yaklasiyor bebisler bir dogsun da rahat edelim
Bosver mikroplar siraya girme sakin.Ya gitsem yaparlar bnce test ver em diye sırada beklerken çoraba değilsem de olurum kesinay çok ilginç valla şuan .mesela bı saat önce makarnanintadi i kokusunu alamadım .şimdi ayıptır söylemesi kekle kola içiyorum ikisini de tadı var blki de sadece burnumtikali oldgu anlarda gidiyordur tat koku
Bu arada Cola ictigin gözümden kacmadi.Ya gitsem yaparlar bnce test ver em diye sırada beklerken çoraba değilsem de olurum kesinay çok ilginç valla şuan .mesela bı saat önce makarnanintadi i kokusunu alamadım .şimdi ayıptır söylemesi kekle kola içiyorum ikisini de tadı var blki de sadece burnumtikali oldgu anlarda gidiyordur tat koku
ayy git gitt bir hasret gider minnoşunla benim doktor covid oldu 1 hafta sonra gelecekti sonra tekrar test yapmış pozitif hala olunca daha da uzadı karantinası negatif olunca döndü doktorlar da riske atmaz kimseyii rahat ollKızlar haftaya Salı gününe randevu aldım doktorumun ranevusu açılmış o zamana coviti geçmiş olur değil mişimdi aşı olan doktorlara karantina 1 haftaymış 2 haftada geçiyor diye biliyorum ben covit
ayy balımcım geçmişler olsuun git bi türk kahvesi kokla ben onunla emin olmuştum covid olduğumaaKizlar ben Corona oldum galiba5 gündür burnum bı akıyor bı tıkanıyor .normalde hastalığı bir günde atlatirim ben. Bı saat önce kızımla cips yerken fark ettim ki tadını alamıyorum . Sonra evdeki herşeyi koklamaya başladım sadece temizlik ürünleri in kokusunu alıyorum dün vardı ama koku yemk yapmıştım .geriye dönüp bakıyorum bugün kızımı yıkadım gel mis gbi koklayayim seni dedim ama hiç koku almadım şimdi dank ediyor kafama .sabah yumurta falan yemiştim onun tadı vardı ama .Ya Corona oldum ya da burnum falan biraz tikali oldugu için gitti tat koku .kardeşim tam doğumundan tam on gün önce falan fena grip olmuştu .en son koku alamiyorumdeyince test olmuştu negatif çıkmıştı .acaba bnde öyle grip falan mı oldumki
bugün kontrolün yok muyduuu nasıl geçtii hiç demediinMerhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?