2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ben oldum 1 ayı geçti sanırım. Kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı. Ama 2.dozda baya korona oldum sanmıştım. Ateş, halsizlik vs olmuştu. Yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Doktorun olmanı önerdiyse ol bence

Evet bencede burnun tikali oldugu icindircunku tat koku alamayanlar iyilesince bile belirli bir sure devam ettigini soyluyorlar. Ara ara gelmez yani. Cok sukur ya , ben bile rahatladim herkes guzelce kucagina alsin bebisleri rahat edelim

Bende hamile oldugumu ogrenmeden olmustum . Birinci 4 haftalik 2.de 8 haftaliktim. Gercekten artik stres olmaya basladim , saglicakla kucagimiza alalim bebisleri. Bakalim dogduklarinda da hersey guzel gecer insallah.

Burda da havalar cok soguk.
Hahaha artık rahat mi edeceğiz yoksa daha fazla mi sürünüp bu günleri özleyecegiz
Hamilelik gercekten cok guzel bir duygu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Suan zaten rahat degilim ki , cocuklar ile ilgilenmek evin isleri derken zaten dinlenemiyorum. Birden kilo almaya basladim fena şiştim en azindan vucudum rahatlarda , hizli iş yapabilirim diye umut ediyorum. Bir saat koltukta uyuya kaldim , cocuklardan tam uyudugumda soylenemez tabi simdi herkes uyuyor ben ev temizliyorum

Kızlar ilk doğuma göre ikinci daha kolaydı sizce üçüncü nasıl olur.Ben video baktım biraz heyecan bastı beni o ağrı gelince heyecan falan dinlemiyorda
Unuttum ben yaaa herşeyi 8 sene oldu
Benim uc dogumumda cok farkli oldu canim . Ama dogum sonrasi icin net soyleyebilirim ki birincide dikisim coktu , rahat hareket edemiyordum. Ikincide biraz daha kolaydi ama yine dikis vardi ve mastit olmustum , ateslenmistim . Ucuncude hic dikis yoktu ve eve gelir gelmez normal hayatima döndüm. Hic yatmadim yani her dogum ayri bir heyecan oluyor . Supriz yumurta gibi

Evet bencede burnun tikali oldugu icindircunku tat koku alamayanlar iyilesince bile belirli bir sure devam ettigini soyluyorlar. Ara ara gelmez yani. Cok sukur ya , ben bile rahatladim herkes guzelce kucagina alsin bebisleri rahat edelim
Aynen canım ben daha önce olmuştum o zamn 15 güne anca gelmişti .tabi aynı anda gelmiyor parça parça geliyor .çok değişik şuan .yarın bakalım son durum ne olucak .

Inşallah yrn cesaret edebılırsem olucam annemle babamın asıları tam okadar hafıf atlatıyolarkı suan abımle yengem genc ama ateslerı ınmıyo şuan cok agır gecırıyolar

Canim kardan dolayı bugüne erteledik, saat 12:00 de gidip gelip yazayım

Ben içiyorum ya her zamn olmasa da .kisitlamadim bu hamileliğimde hiç kndimi
Bende iciyorum walla , sonucta gunde 1 lt degil kendime kota koydum simariklik zamanlarimda 1 kutu kola iciyorum, olcak okadar ya
Doktorumda kendini cok kısıtlama canin cekiyorsa demisti. Abartmadigin surece sorun yok.
Benim cayim kahvemde olmadigina sadece kolaya aş eriyorum

Ooo bnde çay var kahve var kola var fanta var kızımda 9 ay da blki iki kere ancak içmiştim .bunda abartmadan içiyorum .mesela o kola bir haftadir dolaptaydi .hiç canım ckmedi .hatta dün akşam çay ya da meyve suyu olsaydı önceliğim o olurdu ama yoktu el mahkum açtım içtim pişman değilim

valla benim de kendime yasakladığım bir şey yok açtım kollarımı gelsin kolası gazozu böreği hambuşu ahsdaj
yumurtayı peyniri bırakmıştım bugün ona bir dönüyorum vicdan yaptım zayıflayacak çocuğuum kilo alamıcak diye

Ben hamilelikten önce hiç sevmezdim ama hiç aklıma bile gelmezdi hamileyken bir iki kere nasıl canım istedi içtim en azından nefsim körelsin diye
Asıl doğumdan sonra başımıza bela olucak bu gazlı içecekler hatta gaz yapan herşey sebzesi bulguru meyvesi .zaten az kaldı doğuma yiyip icemedigimiz herşeyin tadına bakma zamanları tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…