Canım ben oldum 1 ayı geçti sanırım. Kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı. Ama 2.dozda baya korona oldum sanmıştım. Ateş, halsizlik vs olmuştu. Yan etkiler kişiden kişiye değişiyor. Doktorun olmanı önerdiyse ol benceMerhabalar. Grubu takip edecek vaktim olmuyor umarım herkes iyidir
Aşı konusunda sizlere danışmak istedim. 3.doz aşı olanlar var mı aranızda? Aile hekiminde bana olabileceğim ve sakıncası olmadığı söylendi. Olmak da aslında çocuğun dolayısıyla antikorlu şekilde doğması demek gibi geliyor aşı da olmak istiyorum ama bu 3.doz çok ağır yan etkiler veriyor diye de duydum korkuyorum da. Sizde durumlar nasıl?
Evet bencede burnun tikali oldugu icindirYa gitsem yaparlar bnce test ver em diye sırada beklerken çoraba değilsem de olurum kesinay çok ilginç valla şuan .mesela bı saat önce makarnanintadi i kokusunu alamadım .şimdi ayıptır söylemesi kekle kola içiyorum ikisini de tadı var blki de sadece burnumtikali oldgu anlarda gidiyordur tat koku
Bende hamile oldugumu ogrenmeden olmustum . Birinci 4 haftalik 2.de 8 haftaliktim. Gercekten artik stres olmaya basladim , saglicakla kucagimiza alalim bebisleri. Bakalim dogduklarinda da hersey guzel gecer insallah.N
İkinciyi 15 haftalikken olunca bebek küçük, yolumuz uzun diye korkmadım. Ama 3. De düşünmedim değil. Doktoruma guveniyorum hemen ol diyince beklemeden vuruldum. Size de şifa olsun ins, bende sizin gibi güzel atlattım. İns hepimiz sağ sağlim aliriz minnoslarimizi kucagimiza
Hamilelik gercekten cok guzel bir duygu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Suan zaten rahat degilim ki , cocuklar ile ilgilenmek evin isleri derken zaten dinlenemiyorum. Birden kilo almaya basladim fena şiştimBurda da havalar cok soguk.
Hahaha artık rahat mi edeceğiz yoksa daha fazla mi sürünüp bu günleri özleyecegiz
Benim uc dogumumda cok farkli oldu canim . Ama dogum sonrasi icin net soyleyebilirim ki birincide dikisim coktu , rahat hareket edemiyordum. Ikincide biraz daha kolaydi ama yine dikis vardi ve mastit olmustum , ateslenmistim . Ucuncude hic dikis yoktu ve eve gelir gelmez normal hayatima döndüm. Hic yatmadim yaniKızlar ilk doğuma göre ikinci daha kolaydı sizce üçüncü nasıl olur.Ben video baktım biraz heyecan bastı beni o ağrı gelince heyecan falan dinlemiyorda
Unuttum ben yaaa herşeyi 8 sene oldu
Bu arada Cola ictigin gözümden kacmadi.
Fazla icip zehirleme yavruyu
Aynen canım ben daha önce olmuştum o zamn 15 güne anca gelmişti .tabi aynı anda gelmiyor parça parça geliyor .çok değişik şuan .yarın bakalım son durum ne olucak .Evet bencede burnun tikali oldugu icindircunku tat koku alamayanlar iyilesince bile belirli bir sure devam ettigini soyluyorlar. Ara ara gelmez yani. Cok sukur ya , ben bile rahatladim herkes guzelce kucagina alsin bebisleri rahat edelim
Inşallah yrn cesaret edebılırsem olucam annemle babamın asıları tam okadar hafıf atlatıyolarkı suan abımle yengem genc ama ateslerı ınmıyo şuan cok agır gecırıyolarMerhaba 3. Doz için bende çok tereddütte kaldım, bebek büyük olmasammi diye doktorum direk ol dedi ve oldum. Ve hiç bir yan etkisi olmadı. İkinci dozda halsizlik, baş ağrısı çektim günlerce. Bunda sadece iki gün kol ağrısı oldu. Eğer çıktıysa olmanızı öneririm
Ben dün bi bardak içtim canım çok çekti.Sanki bi suç işlemiş gibi işim rahat etmediBen içiyorum ya her zamn olmasa da .kisitlamadim bu hamileliğimde hiç kndimi
Canim kardan dolayı bugüne erteledik, saat 12:00 de gidip gelip yazayımayy git gitt bir hasret gider minnoşunla benim doktor covid oldu 1 hafta sonra gelecekti sonra tekrar test yapmış pozitif hala olunca daha da uzadı karantinası negatif olunca döndü doktorlar da riske atmaz kimseyii rahat oll
ayy balımcım geçmişler olsuun git bi türk kahvesi kokla ben onunla emin olmuştum covid olduğumaa @Dulciana dediği gibi hemencik kan sulandırıcıya başlamıştı doktooor
bugün kontrolün yok muyduuu nasıl geçtii hiç demediin
Ailen için cok geçmiş olsun, acil sifalar dilerim. Olursan ins yan etkisiz güzelce geçirirsinInşallah yrn cesaret edebılırsem olucam annemle babamın asıları tam okadar hafıf atlatıyolarkı suan abımle yengem genc ama ateslerı ınmıyo şuan cok agır gecırıyolar
Aynı şehirde değiliz ama ınş hepımız ıcın aynı sekılde m cember bayagı bır daraldı hakkımızda hayırlısıAilen için cok geçmiş olsun, acil sifalar dilerim. Olursan ins yan etkisiz güzelce geçirirsin
Yok ya için rahat olsun . Bı batdaktan ne olucakBen dün bi bardak içtim canım çok çekti.Sanki bi suç işlemiş gibi işim rahat etmedi
8 aydır ağzıma almıyorum o kadar özledim ki tadını beni çok etkiledin şu anYok ya için rahat olsun . Bı batdaktan ne olucak
Bende iciyorum walla , sonucta gunde 1 lt degil kendime kota koydum simariklik zamanlarimda 1 kutu kola iciyorum, olcak okadar yaBen içiyorum ya her zamn olmasa da .kisitlamadim bu hamileliğimde hiç kndimi
Ben hamilelikten önce hiç sevmezdim ama hiç aklıma bile gelmezdi hamileyken bir iki kere nasıl canım istedi içtim en azından nefsim körelsin diye8 aydır ağzıma almıyorum o kadar özledim ki tadını beni çok etkiledin şu an
Kız iç yarım bardak bı bardak falan erimez çocuk8 aydır ağzıma almıyorum o kadar özledim ki tadını beni çok etkiledin şu an
Ooo bnde çay var kahve var kola var fanta varBende iciyorum walla , sonucta gunde 1 lt degil kendime kota koydum simariklik zamanlarimda 1 kutu kola iciyorum, olcak okadar ya
Doktorumda kendini cok kısıtlama canin cekiyorsa demisti. Abartmadigin surece sorun yok.
Benim cayim kahvemde olmadigina sadece kolaya aş eriyorum
valla benim de kendime yasakladığım bir şey yok açtım kollarımı gelsin kolası gazozu böreği hambuşu ahsdajOoo bnde çay var kahve var kola var fanta varkızımda 9 ay da blki iki kere ancak içmiştim .bunda abartmadan içiyorum .mesela o kola bir haftadir dolaptaydi .hiç canım ckmedi .hatta dün akşam çay ya da meyve suyu olsaydı önceliğim o olurdu ama yoktu el mahkum açtım içtim pişman değilim
Asıl doğumdan sonra başımıza bela olucak bu gazlı içeceklerBen hamilelikten önce hiç sevmezdim ama hiç aklıma bile gelmezdi hamileyken bir iki kere nasıl canım istedi içtim en azından nefsim körelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?