Yok ya Banu çiftçi ,Annenin yemesiyle icmesiyle çocuğun kilosunun hiç alakası yok .rahme düştüğü anda onun doğum kilosu bellidir zaten diyor .ben kızım olduğu için mecbur nerdeyse hergun yumurta kaşar meyve falan yiyorum .çünkü ona hazırlamış bulunuyorum .Ama kızıma hamileyken mesela her gün yoğurt yerdim bu haftalarında dış etlerim hep çekilmişti resmen dişleri hicbisey tutmuyordu ayrılmıştı .bunda nerdeyse hiç yoğurt yemedim dişlerim sapa sağlamvalla benim de kendime yasakladığım bir şey yok açtım kollarımı gelsin kolası gazozu böreği hambuşu ahsdaj
yumurtayı peyniri bırakmıştım bugün ona bir dönüyorum vicdan yaptımzayıflayacak çocuğuum kilo alamıcak diye
Ben iki gün önce sipariş verdim bundangitti gidiyorda baby turco ıslak mendiller 12x60 lı 50tl aldım ben en kötü evde kullanırım diye
stokçularr haberiniz olsunn
sleepyleri almıştım bu da ek olsun dedim fiyatı uygun oluncaa
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bende aldım vala geçen gün inşallah iyidir. En kötü sehpaların tozunu alırım,arabaya falan atarım dedimgitti gidiyorda baby turco ıslak mendiller 12x60 lı 50tl aldım ben en kötü evde kullanırım diye
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bunu kağan kocatepe videosunda da demişti. Her bebeğin kilosu rahme düştüğünde bellidir, yedikler içtikler bebeğe kilo aldırmaz diye. Ama analık işte yiyelim de beslensin gibi düşünüyoruzYok ya Banu çiftçi ,Annenin yemesiyle icmesiyle çocuğun kilosunun hiç alakası yok .rahme düştüğü anda onun doğum kilosu bellidir zaten diyor .ben kızım olduğu için mecbur nerdeyse hergun yumurta kaşar meyve falan yiyorum .çünkü ona hazırlamış bulunuyorum .Ama kızıma hamileyken mesela her gün yoğurt yerdim bu haftalarında dış etlerim hep çekilmişti resmen dişleri hicbisey tutmuyordu ayrılmıştı .bunda nerdeyse hiç yoğurt yemedim dişlerim sapa sağlam
Bende aldım bundan arkadaşım kullanıyo memnungitti gidiyorda baby turco ıslak mendiller 12x60 lı 50tl aldım ben en kötü evde kullanırım diye
Evet kuzum içebiliyoruzKızlar ıhlamur icebiliyor muyuz
Tansiyonun kaç çıkıyor peki?Kızlar dün benimde kontrolüm vardı çok fazla kasılmalarım oluyo nst de hafif sancı çıktı ama ciddiye alınacak bir şey değil anladigim. Bir de bende fazlaca ödem var doktor da fark etti karnında bile ödem var dedi. Bacaklarım falan şişti tansiyon takibi yapıyorum. Tansiyon işi biraz canımı sktisizler nasilsiniz.
Hamilelik dönemimde alınan kafein çok zor atılıyormuş vücuttan bunu okumuştum baştan inan daha dün ilk defa kola içtim asitli olarak yoksa hep meyve çayları ayran falanla geçiyordumYok ya için rahat olsun . Bı batdaktan ne olucak
Ben de sizleri görünce dayanamadım aldımBende aldım bundan arkadaşım kullanıyo memnun
12 9 cıktı bugün akşam tekrar olcecemEvet kuzum içebiliyoruz
Tansiyonun kaç çıkıyor peki?
Ay ben şimdi de bişey yemiyorum şekerim yükseliyor diye bide doğumdan sonra gaza dikkat et yandım benAsıl doğumdan sonra başımıza bela olucak bu gazlı içeceklerhatta gaz yapan herşey sebzesi bulguru meyvesi .zaten az kaldı doğuma yiyip icemedigimiz herşeyin tadına bakma zamanları tam
Yüksek değil gibi geldi bana ama çok bir bilgim de yok tansiyon hakkında12 9 cıktı bugün akşam tekrar olcecem
Yaa bu da çocuktan çocuğa değişiyor .kimisi çok gazlı oluyor ne yaparsan yapfayda etmiyor .mesela kardeşimin kızı çok rahattı .ilk on gün dikkat etti sonra bulgurdur koladir herşeyden yedi içti çocukta bı sıkıntı olmadı .Ay ben şimdi de bişey yemiyorum şekerim yükseliyor diye bide doğumdan sonra gaza dikkat et yandım ben24ncü haftaya kadar yediğim yanıma kaar kaldı desene
Ben de gecen hafta doktorumun elinde kola gördüm, o bile içiyosa dedimOoo bnde çay var kahve var kola var fanta varkızımda 9 ay da blki iki kere ancak içmiştim .bunda abartmadan içiyorum .mesela o kola bir haftadir dolaptaydi .hiç canım ckmedi .hatta dün akşam çay ya da meyve suyu olsaydı önceliğim o olurdu ama yoktu el mahkum açtım içtim pişman değilim
Canım sen bebek bezi yeni dogan kaç tane aldın? Pişik vs olur diye çok stok yapmıyım dedim 3 paket aldım ama yeter mi? Senden 10 paket çıkar şimdigitti gidiyorda baby turco ıslak mendiller 12x60 lı 50tl aldım ben en kötü evde kullanırım diye
kuzum baby me 50 tane 1 numaraBen de gecen hafta doktorumun elinde kola gördüm, o bile içiyosa dedimben de normalde pek kahve içmem, hamilelikte her gün 1 bardak sütlü kahveye dadandım. Hiçbir sey içmeden de gergin oluyor insan, zaten pandemi var gezemiyoruz. Bi keyif cayı, kahvesi de içemeyeceksek iyice strese gireriz.
Canım sen bebek bezi yeni dogan kaç tane aldın? Pişik vs olur diye çok stok yapmıyım dedim 3 paket aldım ama yeter mi? Senden 10 paket çıkar şimdi
Benim de her gün bi fincan türk kahve keyfim var, arada canım starbucks sütlü sekerli kahvelerinden cektiginde ondan da içtiğim olduBen de gecen hafta doktorumun elinde kola gördüm, o bile içiyosa dedimben de normalde pek kahve içmem, hamilelikte her gün 1 bardak sütlü kahveye dadandım. Hiçbir sey içmeden de gergin oluyor insan, zaten pandemi var gezemiyoruz. Bi keyif cayı, kahvesi de içemeyeceksek iyice strese gireriz.
Canım sen bebek bezi yeni dogan kaç tane aldın? Pişik vs olur diye çok stok yapmıyım dedim 3 paket aldım ama yeter mi? Senden 10 paket çıkar şimdi
Yavrus hangi markayla baslıcan, hastaneye hangi bezi koyucan mesela 1 numaralardan, prima mı baby me mi?kuzum baby me 50 tane 1 numara
prima 100 tane 1 numara
sleepy bio natural 150 tane 2 numara
prima 2 numara 100 tane
sleepy bio natural 3 tane 200 tane hemen hemen böyle aldıklarıım
hemşirelere prima veririm kuzu bağlasınlar diye eşimle ben öğrenelim diye baby me leri çöp ederim diye düşündümYavrus hangi markayla baslıcan, hastaneye hangi bezi koyucan mesela 1 numaralardan, prima mı baby me mi?
Ödem olunca takip edelim dedi netten baktım sınırda görünüyor. Normalde hep düşüktür tansiyonum yükselince etkiliyo galiba bir de hamilelikte olunca risk olmasın dedi.Yüksek değil gibi geldi bana ama çok bir bilgim de yok tansiyon hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?