2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kuzum baby me 50 tane 1 numara
prima 100 tane 1 numara
sleepy bio natural 150 tane 2 numara

prima 2 numara 100 tane
sleepy bio natural 3 tane 200 tane hemen hemen böyle aldıklarıım

Bez stoğumun senden çok olması beni şaşırtıyor hala ahahah sende 1 çok ama harcarsın bağla çıkar deneye deneye

Benim stok şöyle; hepsi premium care aldım.

140 adet 1 numara
300 adet 2 numara
576 adet 3 numara

Islak mendil

20 tane waterwipes
24 tane sleepy bio natural

Bende su anda 78 tane yenidogan bez var, ıslak mendil waterwipes alıcam. Ya bezler pişik yapabiliyomuş ya cesaret edemedim. Biraz ek yapayım çok azmış

kız sizin rakamları görünce elim ayağım titremiyo değill sürekli alasım geliyooo yine zam gelmiş lanetlere zatenn
Bende su anda 78 tane yenidogan bez var, ıslak mendil waterwipes alıcam. Ya bezler pişik yapabiliyomuş ya cesaret edemedim. Biraz ek yapayım çok azmış
aşkım o 5 güne anca yetermiş all alllll alerji olursa satarsın bekledikçe olacak iş değil vallahi

Al al günde 10 bez gidecek ilk zamanlar. Primada pişik hiç okumadım ben zaten anlamak için biraz kullanmak lazım çok çok sık değiştirip altını iyice kuruladıktan sonra pişik olmaz gibi geliyor

Kızlar bugün annemin kovid testi pozitif cıktı.Pazartesi yengemde kovidmis.Annem ordaydı.Sali kardeşim ve ben annemdeydik.Pazarda görüşmüştük annemle.Dunden beri bende kardeşimde fenayiz.Bugun test yaptircaz.Ama biz iki hafta önce hastaydık.Ama 2hafta geçti.Ve hicbiseyimiz yoktu dune kadar.Annem ısrarla bizden bulastigini soyluyor.Yahu bu kovid okadar gün nasıl kalır.Kendimden şüphe ettim.

Canım geçmiş olsun . Bnce sizden geçmemiştir .millet 5. Günde negatif çıkıyor 2 hafta da virüs falan kalmaz .inşallah siz negatifsinizdir .

Al al günde 10 bez gidecek ilk zamanlar. Primada pişik hiç okumadım ben zaten anlamak için biraz kullanmak lazım çok çok sık değiştirip altını iyice kuruladıktan sonra pişik olmaz gibi geliyor
Canım idealist davrandım ilk 3 ay oranik bez kullanıyım dedim. Jokerden, tidoo marka aldım. O yüzden bu kadar az, bir de alerji çıkarsa dedim
Prima da pahalı, adet başı yaklaşık 1 tl fark var. Yine de bir iki ek yapayım.
Sanki siz annenden almışınız canım, belirti 3-4 güne anca çıkıyor. Aşın vardı senin, hafif atlatırsınız hepiniz umarım.
Yani şu covidden o kadar bıktım ki bu ara, etrafımı sardı benim de. Hamileyken hep diken üstündesin.

Ya kuzum yanlış anlamada sen hamilesin sana bulaşmış olması daha büyük sıkıntı değil mi? Annen buna mi takıldı yani

Bende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.

Ben 200 tane 1 numara goon almıştım . Başka da stok yapmamıştım .eşimin iş yerinden arkadaşı bez yollamış bize elinde kalanları sleepy bio natural 1 numara 15 tane.bi de iki paket 42 li sleepy natural 2 numara .Yalnız o bio natural ne kadar küçük öyle 3500 Gr doğan bebeğe 1 hafta bile olmaz .sleepy natural 2 numara 1 numara goon dan bile küçük .Ben ilk önce sleepy olanları kullanicam sonra goona devam edicem .goon kalıbı büyük 1 numarası 3 numara sleepy naturalle eşit diyebilirim

Bende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.
ayyy şimdi travma geçiriceeeem bile bile gitmek neeee bi de şimdi sizi suçlamak neee
kuzucum inş negatif çıkarsınız ama pozitif olsan bile hiç üzülme doktoruna yazarsın takviyelerini alırsın bol bol oğluşunda var mı bir şey o nasıl eşin nasıl

Cok tesekkurler kuzum.Bizde de belirti var.Korkuyorum ya bi de son zamanlar.
Bnde dün Corona olduğumu dusunmustum resmn koku tat alamıyodum .bugün alıyorum .hiç korkma canım inşallah pozitif sen de rahat bı şekilde atlatırsın .bnm şuanda olmaktan korkum yok da doğum zamanı olursam korkusu var .bnm hastane covidli kabul etmez edenler çok pahalıdır kesin .devlette dogururum diye korkuyorum sadece .pozitifsende kndini covidli gbi düşünme grip olarak düşün bu hastalıkta en önemli şey psikoloji in iyi olması

Ay evet o ne öyle .bı de hamile kadını suçluyor . Bazen anneleri anlamak imkansız .bnde ki de bı değişik .ameliyat olucak .Şubat ayı da cagirabilirler .bu sene içerisinde iki kere ameliyat oldu .ikincisinde kardeşim hamileydi sırf ben ilgilendim.Bu sefer kardeşimin bebeği var e ben 8 aylık hamileyim ,ablam var ama bizlere çok uzaktır yani gelip yanında hastanede kalacağını falan hiç sanmam .ee nasıl ameliyat olucaksin kim kalıcak senin yaninda dedim diye suçlu oldum .kimi kimsesi yok bizden başka.Saldim bnde bakalım ameliyat zamanı gelince ne yapicak

Oglus iyi çok şükür tatlım.Esim de fenaydı ama biraz daha iyiyim sanki diyor.
Test için eşimin gelmesini bekliyorum.Bakalim sabaha belli olur.Hemen dr.ma yazarım artık.

Benimde kovidken doğuma almıyor.Devlette yapmak istemiyorum.Cidden psikoloji heryerde çok önemli ya.Pozitifsemde hafif atlatıyım ogluma bulasmasin bi de başka bisey istemiyorum.

Benimde kovidken doğuma almıyor.Devlette yapmak istemiyorum.Cidden psikoloji heryerde çok önemli ya.Pozitifsemde hafif atlatıyım ogluma bulasmasin bi de başka bisey istemiyorum.
İnşallah canım.ben hamile kalmadan önce covid olmuştum kızımda sadece burun akıntısı vardı .çocukların bünyesi çok kuvvetli hmn atlatiyolar

Hergun bu saatlerde fena uyku bastırıyor .biraz uzanıp dinleneyim diyorum kızım oyuncaklarını toplayıp dibine geliyor ay doğurduktan sonra daha mı iyi olucak yoksa daha mı yorucu bilmiyorum .bı yandan doğsun eski enerjiye döneyim diyorum .bı yandanda ikinci çocukla enerji kalır mı diyorum .

Eklentiler

• IMG_20220127_180538.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…