Çok gemiş olsun canım bu hafta bende hep pozıtıf kısılerle temas halındeymısım suan sabahtan berı hafıf bogaz agrım var genızde bogazda balgam var ara ınsallah bende bu şekilde atlatıyorumdur sende ne belırtı varBenimde kovidken doğuma almıyor.Devlette yapmak istemiyorum.Cidden psikoloji heryerde çok önemli ya.Pozitifsemde hafif atlatıyım ogluma bulasmasin bi de başka bisey istemiyorum.
Inşallah bizde hemen atlatırız.Ya anne olmak ne zor.Bi de hamilelik var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah canım.ben hamile kalmadan önce covid olmuştum kızımda sadece burun akıntısı vardı .çocukların bünyesi çok kuvvetli hmn atlatiyolar
Sanada geçmiş olsun tatlım.Dun ateş vardı geçe.Oksuruk,ishal,bulantı,grip var.Baska bisey kalmadı galiba zaten.Çok gemiş olsun canım bu hafta bende hep pozıtıf kısılerle temas halındeymısım suan sabahtan berı hafıf bogaz agrım var genızde bogazda balgam var ara ınsallah bende bu şekilde atlatıyorumdur sende ne belırtı var
Insallah boyle hafıfce gecmıstr senınde 3.dozu olmuşmuydun.Sanada geçmiş olsun tatlım.Dun ateş vardı geçe.Oksuruk,ishal,bulantı,grip var.Baska bisey kalmadı galiba zaten.
3.olmadim canım.2.baya ağır gelmişti hatta.Insallah boyle hafıfce gecmıstr senınde 3.dozu olmuşmuydun.
2 dozda koruyo bence ınsallah hafıf bır sekılde atlatıyosndr bende 1 haftadır calışmaya baslamıstm tekrar calısamaz alcam ıse gıtmıcem herkes hasta kımse test yaptrmıyo kafayı yedım ıyıce boyle oldugunu bılseydım baslamazdımda3.olmadim canım.2.baya ağır gelmişti hatta.
Bi de test korkusu var.Yahu kimsenin umrunda değil cidden.Bildigin vebal alıyorlar.Cok dikkat et sende kendine.2 dozda koruyo bence ınsallah hafıf bır sekılde atlatıyosndr bende 1 haftadır calışmaya baslamıstm tekrar calısamaz alcam ıse gıtmıcem herkes hasta kımse test yaptrmıyo kafayı yedım ıyıce boyle oldugunu bılseydım baslamazdımda
cumartesı doktorumdan calısamaz raporu alıp dogum ıznıne cıkıcamBi de test korkusu var.Yahu kimsenin umrunda değil cidden.Bildigin vebal alıyorlar.Cok dikkat et sende kendine.
Ben de dün iş yaptım ve sancım oldu bayağı, çok korktum. Bugün su bile kaldırmak istemedim.Ah kizlar 3 4 saat kadar ayaktaydım biraz temizlik yaptım çok kötü kasılmalar girdi biraz uzandım öyle rahat etti neden oluyor böyle
Aynen öyle. Eşimin dayısı bile gitmemiş teste. Öğretmen olmasına rağmen. Bu kadar da cinsler.Bi de test korkusu var.Yahu kimsenin umrunda değil cidden.Bildigin vebal alıyorlar.Cok dikkat et sende kendine.
Hala yatıyorum canım ama felaket kasıldı karnım taş gibi kesildiBen de dün iş yaptım ve sancım oldu bayağı, çok korktum. Bugün su bile kaldırmak istemedim.
İşleri yapmak lazım ama çok zorlarsak dogumu erkene ceker miyiz diye korkuyorumbavulları vs erken hazırlayanları anlıyorum. Ben de hsonu kıyafetleri yıkıycam.
Dulciii sende mi yaa bi ben mi kaldım yıkama yapmayanBen de dün iş yaptım ve sancım oldu bayağı, çok korktum. Bugün su bile kaldırmak istemedim.
İşleri yapmak lazım ama çok zorlarsak dogumu erkene ceker miyiz diye korkuyorumbavulları vs erken hazırlayanları anlıyorum. Ben de hsonu kıyafetleri yıkıycam.
Ben de daha yapmadım canım, hastane çıkışı almadım hattaDulciii sende mi yaa bi ben mi kaldım yıkama yapmayan
Sende de var mı ben de 2. çocukla nasıl yapıcam telaşı ve sanki ilk kez doğuracakmışım gibi heyecan varHergun bu saatlerde fena uyku bastırıyor .biraz uzanıp dinleneyim diyorum kızım oyuncaklarını toplayıp dibine geliyoray doğurduktan sonra daha mı iyi olucak yoksa daha mı yorucu bilmiyorum . bı yandan doğsun eski enerjiye döneyim diyorum .bı yandanda ikinci çocukla enerji kalır mı diyorum .
sakin olun bende daha yapmadımBen de daha yapmadım canım, hastane çıkışı almadım hattaemzik almadım. Çok yavaşım, ama dün sancılanınca stres oldum. Hsonu yıkasam çok iyi olacak
İdrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Ödeme tansiyon da eşlik ediyorsa preaklempsi açısından takip eder doktorunuzÖdem olunca takip edelim dedi netten baktım sınırda görünüyor. Normalde hep düşüktür tansiyonum yükselince etkiliyo galiba bir de hamilelikte olunca risk olmasın dedi.
Valla neden oluyo bende bilmiyorum, bende gecen hatfa camlari sildim bir iki odanin perdesini taktim ama aksamina ve bi kac gun gecmeyen bel agrisi yasadim,acaba bebegin gelisini tetikledimmi diye cok korktum esimede bisi diyemedim camlari sildim perde taktim desen abow kizardi bana beni niye beklemedin de adtin perdeleri diye,sukur gecti bel agrimAh kizlar 3 4 saat kadar ayaktaydım biraz temizlik yaptım çok kötü kasılmalar girdi biraz uzandım öyle rahat etti neden oluyor böyle
Ya benimde herzaman degil ama cok sık bi sekilde karnim semsert oluyo asiri kasiyo, afedersiniz tuvaletimi bile zor oturuyorum ozamanlarHala yatıyorum canım ama felaket kasıldı karnım taş gibi kesildi
Ya bi yıkanınca yıkanır aslında bende çok kiyafet yok. Bi de ben ilk etapta basta giyecegi şeyleri yıkamak istiyorum. Dolabı yok cunku sadece besigin cekmeceleri ve sifonyer var. Kendi dolabimda karissin istemiyorum. Küçüldükçe yıkarım digerlerini gibi düşündüm.Ben de daha yapmadım canım, hastane çıkışı almadım hattaemzik almadım. Çok yavaşım, ama dün sancılanınca stres oldum. Hsonu yıkasam çok iyi olacak
Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Ama uygulamada son 40 gün gösteriyo. Belki daha bile erken gelebilir. Biraz telaş başladı bende artık yavaştansakin olun bende daha yapmadımyıkamadım ve birkaç eksik de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?