2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
12 9 cıktı bugün akşam tekrar olcecem
Küçük tansiyonunuz çok az yüksek gibi. Doktorunuz tandiyonun şu rakamı geçerse gel fln dedi mi?
Ah kizlar 3 4 saat kadar ayaktaydım biraz temizlik yaptım çok kötü kasılmalar girdi biraz uzandım öyle rahat etti neden oluyor böyle
Ben sadece yemek yapmak için 2 saat ayakta kaldım 10 dakikada bir kasılmam oldu o gün. Temizlik yapmayı düşünemiyorum. Sanırım çok atakta kalıp yorulmamak lazım artık.

evet bende biraz aksattım. hafta başında çamaşırları halledicem eksikleri alıcam bi sonraki hafta da temizlik yapıcaz sonra buzluk için bişeyler ayarlarım yavaş yavaş. sonra zaten 38 hafta oluyorum oturur beklerim 38 den önce geleceğini düşünmüyorum 40lara merdiven dayarım

isim seçemediniz mi daha şekerciiim

Bende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.
Ayy inanamıyorum nasıl olur böyle birşey, siz hamilesiniz ve sizi riske atmak yemin ederim şaşıyorum böyle şeylerebenim annemlerde gün gün gezip bu hafta ablam ve çocukları ile bana geleceklerdi, Allah'tan kar yağdı da gelemediler ve gittikleri günden bugün 3 Kişinin pozitif haberini aldılar. Artık ben annemde olsa kirilcagini bilsem söylüyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım pozitif değilsinizdir,iyi haberlerinizi bekliyoruz

anlat hadi kontrolüüüü

anlat hadi kontrolüüüü
Canim kontrol gayet güzel geçti, herşey normal yolunda çok şükür. Bebiş baş aşağı donmus, makat gelisli idi 2 hafta önce. 2 Hafta sonra tekrar kontrol ve o gün visiteni yapalım dedi 03.03'e.bir aksilik olmaz ise öncesinde 03.03 te doğumum olacak ins

Ben ilk cocukta cok almisim kiyafet ve cok sukur bi okadarda nerdeyse hediye geliyo,ve cogunu giymiyo,bende hediye goturdum,oyuzden bu sefer cok kiyafet almadim,ama ben hergun degisik degisik giydiriyom

Allah allah nasil böyle birsey olur ya.
Benim annem ve babam çok dikkat ediyorlar.
Kimseye gitmedikleri halde yine bize gelmeye korkuyorlar.
Allah korusun birsey olur diye.

Canım ben de ikeadan beyaz bir tane şifonyer aldım. Yer bulamayıp kapı girişine koydum, çok da şık oldu sonra kıyafetler kac cekmece alır baktım dolu dolu 1 cekmece oldu. Ben de cok almamışım. 1-3 ay aldım genelde. 2.ayda 3-6 yı tamamlarım dedim. Bir de ilk çocuk ya neyi rahat kullanıcam vs bir göreyim dedim.
Eşim de çok rahat davranıyordu max 9 hafta var, sanki 9 yıl var. Ona da sancılanınca galiba doguruyorum dedim hastaneye gitsek bavul bile hazır degil, ne getirirsin Allah bilir dedimşimdi bi panik panik, ne eksikti, napıyoduk vs. Daha beşik kurulmadı çünkü, artık yavastan yapmak da lazım. Burada 37. Haftaları falan okuyunca stres oluyorum. Sen de ver gazı eve

Ahahha dulciii beni güldürdün hele benim şuan uygulamada son 39 gün diyo ki daha önce gelme ihtimali daha yüksek genelde 40 haftadan önce doğuyor bebekler. Ya aslında yıka kurut utule hadi uzun uzadiyay yapsan 1 hafta sürer yani de bi başlamak lazım. Ya ben annemleri beklediğim için yapmıyorum. Onlar yardım etcek vs diye. Yoksa çoktan yıkardım nolcak yani. Bizim beşik vs onlar hazır kuzu

Günaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi

Oy maşallah yarın kontrole gidiyorum. 32+1 olacak kilosunu yazarım sana 30+1 de 1875 gram çıkmıştı. Ama doktor şey dedi baş ölçüsü bazen fazla çıkabiliyor açıdan dolayı o da kiloyu fazla çıkartırmış. Kağıtta 32+6 yazıyor benim de ama doğum zamanını çok etkilemiyor sanırım bu önde olmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…