Küçük tansiyonunuz çok az yüksek gibi. Doktorunuz tandiyonun şu rakamı geçerse gel fln dedi mi?12 9 cıktı bugün akşam tekrar olcecem
Ben sadece yemek yapmak için 2 saat ayakta kaldım 10 dakikada bir kasılmam oldu o gün. Temizlik yapmayı düşünemiyorum. Sanırım çok atakta kalıp yorulmamak lazım artık.Ah kizlar 3 4 saat kadar ayaktaydım biraz temizlik yaptım çok kötü kasılmalar girdi biraz uzandım öyle rahat etti neden oluyor böyle
evet bende biraz aksattım. hafta başında çamaşırları halledicem eksikleri alıcam bi sonraki hafta da temizlik yapıcaz sonra buzluk için bişeyler ayarlarım yavaş yavaş. sonra zaten 38 hafta oluyorum oturur beklerimYa bi yıkanınca yıkanır aslında bende çok kiyafet yok. Bi de ben ilk etapta basta giyecegi şeyleri yıkamak istiyorum. Dolabı yok cunku sadece besigin cekmeceleri ve sifonyer var. Kendi dolabimda karissin istemiyorum. Küçüldükçe yıkarım digerlerini gibi düşündüm.
Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Ama uygulamada son 40 gün gösteriyo. Belki daha bile erken gelebilir. Biraz telaş başladı bende artık yavaştan
isim seçemediniz mi daha şekerciiimevet bende biraz aksattım. hafta başında çamaşırları halledicem eksikleri alıcam bi sonraki hafta da temizlik yapıcaz sonra buzluk için bişeyler ayarlarım yavaş yavaş. sonra zaten 38 hafta oluyorum oturur beklerim38 den önce geleceğini düşünmüyorum 40lara merdiven dayarım
Ayy inanamıyorum nasıl olur böyle birşey, siz hamilesiniz ve sizi riske atmak yemin ederim şaşıyorum böyle şeylereBende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.
anlat hadi kontrolüüüüAyy inanamıyorum nasıl olur böyle birşey, siz hamilesiniz ve sizi riske atmak yemin ederim şaşıyorum böyle şeylerebenim annemlerde gün gün gezip bu hafta ablam ve çocukları ile bana geleceklerdi, Allah'tan kar yağdı da gelemediler ve gittikleri günden bugün 3 Kişinin pozitif haberini aldılar. Artık ben annemde olsa kirilcagini bilsem söylüyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım pozitif değilsinizdir,iyi haberlerinizi bekliyoruz
birkaç bişey var ama doğunca yüzüne bakıp karar vericez ahahahisim seçemediniz mi daha şekerciiim
İsim yokmu hâlâbirkaç bişey var ama doğunca yüzüne bakıp karar vericez ahahah
yok dahaİsim yokmu hâlâ
Canim kontrol gayet güzel geçti, herşey normal yolunda çok şükür. Bebiş baş aşağı donmus, makat gelisli idi 2 hafta önce. 2 Hafta sonra tekrar kontrol ve o gün visiteni yapalım dedi 03.03'e.bir aksilik olmaz ise öncesinde 03.03 te doğumum olacak insanlat hadi kontrolüüüü
Ben ilk cocukta cok almisim kiyafet ve cok sukur bi okadarda nerdeyse hediye geliyo,ve cogunu giymiyo,bende hediye goturdum,oyuzden bu sefer cok kiyafet almadim,ama ben hergun degisik degisik giydiriyomYa bi yıkanınca yıkanır aslında bende çok kiyafet yok. Bi de ben ilk etapta basta giyecegi şeyleri yıkamak istiyorum. Dolabı yok cunku sadece besigin cekmeceleri ve sifonyer var. Kendi dolabimda karissin istemiyorum. Küçüldükçe yıkarım digerlerini gibi düşündüm.
Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Ama uygulamada son 40 gün gösteriyo. Belki daha bile erken gelebilir. Biraz telaş başladı bende artık yavaştan
Allah allah nasil böyle birsey olur ya.Ayy inanamıyorum nasıl olur böyle birşey, siz hamilesiniz ve sizi riske atmak yemin ederim şaşıyorum böyle şeylerebenim annemlerde gün gün gezip bu hafta ablam ve çocukları ile bana geleceklerdi, Allah'tan kar yağdı da gelemediler ve gittikleri günden bugün 3 Kişinin pozitif haberini aldılar. Artık ben annemde olsa kirilcagini bilsem söylüyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, umarım pozitif değilsinizdir,iyi haberlerinizi bekliyoruz
Canım ben de ikeadan beyaz bir tane şifonyer aldım. Yer bulamayıp kapı girişine koydum, çok da şık olduYa bi yıkanınca yıkanır aslında bende çok kiyafet yok. Bi de ben ilk etapta basta giyecegi şeyleri yıkamak istiyorum. Dolabı yok cunku sadece besigin cekmeceleri ve sifonyer var. Kendi dolabimda karissin istemiyorum. Küçüldükçe yıkarım digerlerini gibi düşündüm.
Ahahha dulciii beni güldürdünCanım ben de ikeadan beyaz bir tane şifonyer aldım. Yer bulamayıp kapı girişine koydum, çok da şık oldusonra kıyafetler kac cekmece alır baktım dolu dolu 1 cekmece oldu. Ben de cok almamışım. 1-3 ay aldım genelde. 2.ayda 3-6 yı tamamlarım dedim. Bir de ilk çocuk ya neyi rahat kullanıcam vs bir göreyim dedim.
Eşim de çok rahat davranıyordu max 9 hafta var, sanki 9 yıl var. Ona da sancılanınca galiba doguruyorum dedimhastaneye gitsek bavul bile hazır degil, ne getirirsin Allah bilir dedim şimdi bi panik panik, ne eksikti, napıyoduk vs. Daha beşik kurulmadı çünkü, artık yavastan yapmak da lazım. Burada 37. Haftaları falan okuyunca stres oluyorum. Sen de ver gazı eve
Günaydın canımGünaydın kızlar
Teşekkürler canım inşallah gönül isterdiki az daha dursunlar ama olmadi@mussmutluuUmut_bebek @PembeAnkaKusu kızlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Bebişleriniz sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürlü olurlar İnşallah ❤❤
Sağlıkla büyütmek nasip olsunTeşekkürler canım inşallah gönül isterdiki az daha dursunlar ama olmadi
Sgl canım cvp için yapıldı idrar ve kan temiz çıktıİdrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Ödeme tansiyon da eşlik ediyorsa preaklempsi açısından takip eder doktorunuz
Günaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?