- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Amin inşallah hepimizin evlatlarını korusun rabbim sağlıkla buyutelimSağlıkla büyütmek nasip olsun
Günaydın canım benimde en son kontrolde boyu uzun dedi ve 8 gün önden gösterdi doğumu ultrason hayırlısı olsun inşallahGünaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi
Ah canım bende hiç istemiyorum ama o zamanda evi pislik götürüyor sağolsun gelip yardım edelim diyolar ama kimseyede gelin denilmiyorKüçük tansiyonunuz çok az yüksek gibi. Doktorunuz tandiyonun şu rakamı geçerse gel fln dedi mi?
Ben sadece yemek yapmak için 2 saat ayakta kaldım 10 dakikada bir kasılmam oldu o gün. Temizlik yapmayı düşünemiyorum. Sanırım çok atakta kalıp yorulmamak lazım artık.
Canım benim 31+2 de 1,719 gram çıktı, ama benimkine de sıska dedi. Kilosu 2 gün geri, standart ölçü kabul edebiliriz dedi. Doktorum bir sorun var demediği için çok takılmadım. Her cocuk farklı, boyunu söyledi mi? Belki iri bir bebek olacak, dogunca rahat oluyor biraz cocuk ele gelince diyorlar.Günaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi
Canım tahmin ediyordun zaten. Birkaç günün gecti bile degil mi? Temasın hangi gündü? Hem aşın var, hem de omicron hafif geçiyor. Moralini bozma, bir iki güne gecer inşallah pozitiflikKızlar testim pozitif cıktı.
Pazar ve sali temas oldu.Salidan beri belirtim var.Asim da var 2doz.Tekrar ne zaman test yaptırmam gerek.Kafam karıştı baya.Canım benim 31+2 de 1,719 gram çıktı, ama benimkine de sıska dedi. Kilosu 2 gün geri, standart ölçü kabul edebiliriz dedi. Doktorum bir sorun var demediği için çok takılmadım. Her cocuk farklı, boyunu söyledi mi? Belki iri bir bebek olacak, dogunca rahat oluyor biraz cocuk ele gelince diyorlar.
Canım tahmin ediyordun zaten. Birkaç günün gecti bile degil mi? Temasın hangi gündü? Hem aşın var, hem de omicron hafif geçiyor. Moralini bozma, bir iki güne gecer inşallah pozitiflik
Evet canım 3 ay sonra 4 yaşına girecek kızım .bende de merak var iki çocukla nasıl olucak diyeSende de var mı ben de 2. çocukla nasıl yapıcam telaşı ve sanki ilk kez doğuracakmışım gibi heyecan var
Belki heyecan dediğim şey iki çocuklu hayatın ne getireceğini bilememektir
Canım yine 7 gün saydı, 5.gün de negatüfe dönen oluyomuş ama, Pazartesi, Salıdan önce test yaptırma. Doktorunla haberlesebildin mi?Pazar ve sali temas oldu.Salidan beri belirtim var.Asim da var 2doz.Tekrar ne zaman test yaptırmam gerek.Kafam karıştı baya.
Esimde ayni belirtiler oldu o baya hafifledi.O da teste gitti ben pozitif çıkınca.Aradim ulaşamadım dr.a.Tekrar aricam canım.Canım yine 7 gün saydı, 5.gün de negatüfe dönen oluyomuş ama, Pazartesi, Salıdan önce test yaptırma. Doktorunla haberlesebildin mi?
Test vermesen annenın hasta oldugunu bılmesen bu sekılde hafıf atlatcaktın bılmeden .pozıtıf oldugunu bılmek senı kotu etkılemesın bende kovıdı atlattıgımda pozıtıf oldugumu ogrendkten snra panık oldm oysakı en zor kısmı atmlatmıstm bebek etkılenmıcek merak etme belkı kan sulandırıcı onerebılır doktor çok geçmiş olsunPazar ve sali temas oldu.Salidan beri belirtim var.Asim da var 2doz.Tekrar ne zaman test yaptırmam gerek.Kafam karıştı baya.
Canim çok gecmis olsun. Doktorunla konusunca kan sulandırıcı vs ya da ekstra vitamin verir büyük ihtimal. İnşallah çok ağırlasmadan hafifçe atlatırsınKızlar testim pozitif cıktı.
Kan sulandırıcı zaten kullanıyorum.Ya cidden çok panik oldum.Evde napcam nasıl olacak falan.Test vermesen annenın hasta oldugunu bılmesen bu sekılde hafıf atlatcaktın bılmeden .pozıtıf oldugunu bılmek senı kotu etkılemesın bende kovıdı atlattıgımda pozıtıf oldugumu ogrendkten snra panık oldm oysakı en zor kısmı atmlatmıstm bebek etkılenmıcek merak etme belkı kan sulandırıcı onerebılır doktor çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler.Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten canim.insallah ya bi geçse.Canim çok gecmis olsun. Doktorunla konusunca kan sulandırıcı vs ya da ekstra vitamin verir büyük ihtimal. İnşallah çok ağırlasmadan hafifçe atlatırsın
Geçmiş olsun canım .hiç panik yapma bol meyve vitaminli şeylerle hemencecik atlatırsın . Zaten salidan beri belirtin varmış artık hafifleme dönemine girmissindir belirtilerin . Asın da varmış . Psikolojini iyi tut ki hmn iyiles .Kan sulandırıcı zaten kullanıyorum.Ya cidden çok panik oldum.Evde napcam nasıl olacak falan.
Bırsey olmayacak ınsallah cok agır gecırenler bıle bebegıne kavusuyor bır grıp olarak dusun sadece koronaya psıkolojıkte hazırlanmak lazım resmen fobı oldu bırcok kısıde sulandırıcıda kullanıyomussun ıste bol bol c vıtamını suyla gecıcek gıdıcekKan sulandırıcı zaten kullanıyorum.Ya cidden çok panik oldum.Evde napcam nasıl olacak falan.
Psikoloji cidden çok önemli.Cok teşekkürler canım.Bugun gribim daha arttı bakalım bende ne var ne yok yapmaya çalışıyorum.Allahtan ası var cidden.Geçmiş olsun canım .hiç panik yapma bol meyve vitaminli şeylerle hemencecik atlatırsın . Zaten salidan beri belirtin varmış artık hafifleme dönemine girmissindir belirtilerin . Asın da varmış . Psikolojini iyi tut ki hmn iyiles .
Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.Bırsey olmayacak ınsallah cok agır gecırenler bıle bebegıne kavusuyor bır grıp olarak dusun sadece koronaya psıkolojıkte hazırlanmak lazım resmen fobı oldu bırcok kısıde sulandırıcıda kullanıyomussun ıste bol bol c vıtamını suyla gecıcek gıdıcek
Yaa belırtısız yasayan hamılelerde var kotu ornek dusunup moral bozmayın agır gecme durumu olsaydı bastan bellı olurdu zatenInşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?