2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
Geçmiş olsun canım, lütfen böyle diyen insanları hayatından çıkart. Sana moral destek vermeleri gerekirken nasıl böyle şeyler denebilir. Senin kaç gündür belirtin vardı zaten bugünde cuma, hemencecik atlatıcaksın ve tabiki bebeğede bişey olmayacak. Keyfimize olmadık o aşıları bugünleri düşündüğümüze olduk .

Yaa belırtısız yasayan hamılelerde var kotu ornek dusunup moral bozmayın agır gecme durumu olsaydı bastan bellı olurdu zaten
dira90 buna çok katılıyorum. Bir yogun bakım hemşiresini okudum, bu varyant eskisi gibi degilmiş, nasıl başlarsa öyle giderek bitiyomuş. Eskisi gibi öyle aniden kötü olma yokmuş. Sıkma canını, etrafı hiç dinleme.

Bugün annemin gelmesiyle bi anda çamaşırları yıkarken bulduk kendimizi bunlar kurusun yarında bi makine daha yıkarız. Geriye battaniye falan kalır. Bi de son zamanlarda yıkanacak olan işte puset örtüsüdür, yatak koruma kenarlarıdır vs kalır onlar şimdi açıkta kalcak diye tozlanmasın diye düşündüm. Dulciana hadi sende yikamaya başla ben bile yıkıyorum

Eklentiler

• IMG_20220128_150003.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 104
Ah şu anneler gelmesi demek insanı hafiflemesi demek maşallah elineze sağlık canım benimde çalışıyor makine

Teşekkürler canım.Ya cidden bugun anladım ki psikoloji çok onemliymis.Baya bi temizlik yaptım bugün de lüzumsuz insanları.

Yahu ne tuhaf insan su annem.Kendisi kovid.Dunden beri.Annemle babanem aynı evde.Ve ellerine eldiven giyip mantı dolduruyorlarmış şuan.Babanem kızım şunlara bisey de bi de beni mantı yemeye çağırıyorlar diyo

Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
Hiç korkmayın ve canınızı sıkmayın.daha geçen hafta atlatmış biri olarak söylüyorum.bebeğim ve ben gayet iyiyiz.benim öksürük çok zorluyordu ondan çok korkmuştum ama bişey olmadı çok daraldıkca günde 2 tane(sabah-akşam)parol içtim gayet rahat atlattım.

Bol bol meyve tüket normal bi grip gibi düşün.zaten 2 aşısı olanlar hep grip gibi atlatıyor bende dahil.hâlâ biraz öksürük var tabi ama zorlamıyo ve yormuyo artık

Parol ateş içindi değilmi.Bende ne buldum meyve falan atıyorum ağzıma.Çok geçmiş olsun sanada.

Kolay gelsin
Seninde perdeler benimki gibi uzun gelmiş

Dulciana D doakolik ben yıkadım çok az yeni birşeyler var onları yıkarım yıkamak kolay da ütüsü zor en cok annem iki haftadır kovid ağır geçiyor birde gelemez
Onun dışında biraz bavulu yerleştirdim az kaldı mecburen yapıyorum enerjim yok hiç
Birde idrar geldi dün 5 dak da bir öyle olunca çok zorluyor dün sarı akıntı da oldu bugün sanki kesildi bu neyin nesi çözemedim

Bende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.
Ben yorum yapmakta zorlaniyorum suanda. Cpvid olduğunu bilip gitti hadi bana bisi olmaz dedi de siz hamilesiniz sizi nasi tehlikeye attigini anlamadim ve üzüldüm. Insallah negatifsinizdir

Ay harika görünüyorlar darısı başıma, saglıkla giymeleri nasip olsun inşallah
Yahu ne tuhaf insan su annem.Kendisi kovid.Dunden beri.Annemle babanem aynı evde.Ve ellerine eldiven giyip mantı dolduruyorlarmış şuan.Babanem kızım şunlara bisey de bi de beni mantı yemeye çağırıyorlar diyo
O covidli mantılardan alma sakın

Benim 33+2 de 2850 gr. Erken dogmaz tombik dogar dedi doktorum :)

Kızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde

Allah allah nasil böyle birsey olur ya.
Benim annem ve babam çok dikkat ediyorlar.
Kimseye gitmedikleri halde yine bize gelmeye korkuyorlar.
Allah korusun birsey olur diye.
Walla ne diyim ki bizde çok sık görüşmuyoruz pandemi başından beri ama annemle ablamın son zamanlarda pek aktif hayatı var ve en sıkıntılı dönemdeyken gelmek istemelerine bende şaşırıyorum, o yüzden de gereken uyarıyı yapmak zorunda kaldım

Kızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde
Benim de carpintim bebek kasilinca top gibi olunca çok sık olmaya başladı. Sanırım kasılmalar da etkili bu duruma

Banada genelde kahvaltidan sonra oluyor canim. Tansiyonum dusuyor , ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Diger hamileligimde daha da kotuydum. Bu kez magnezyum calsium iciyorum o yuzden sanirim daha az oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…