Geçmiş olsun canım, lütfen böyle diyen insanları hayatından çıkart. Sana moral destek vermeleri gerekirken nasıl böyle şeyler denebilir. Senin kaç gündür belirtin vardı zaten bugünde cuma, hemencecik atlatıcaksın ve tabiki bebeğede bişey olmayacak. Keyfimize olmadık o aşıları bugünleri düşündüğümüze olduk .Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
Yaa belırtısız yasayan hamılelerde var kotu ornek dusunup moral bozmayın agır gecme durumu olsaydı bastan bellı olurdu zaten
Ah şu anneler gelmesi demek insanı hafiflemesi demek maşallah elineze sağlık canım benimde çalışıyor makineBugün annemin gelmesiyle bi anda çamaşırları yıkarken bulduk kendimizibunlar kurusun yarında bi makine daha yıkarız. Geriye battaniye falan kalır. Bi de son zamanlarda yıkanacak olan işte puset örtüsüdür, yatak koruma kenarlarıdır vs kalır onlar şimdi açıkta kalcak diye tozlanmasın diye düşündüm. Dulciana hadi sende yikamaya başla ben bile yıkıyorum
Teşekkürler canım.Ya cidden bugun anladım ki psikoloji çok onemliymis.Baya bi temizlik yaptım bugün de lüzumsuz insanları.Geçmiş olsun canım, lütfen böyle diyen insanları hayatından çıkart. Sana moral destek vermeleri gerekirken nasıl böyle şeyler denebilir. Senin kaç gündür belirtin vardı zaten bugünde cuma, hemencecik atlatıcaksın ve tabiki bebeğede bişey olmayacak. Keyfimize olmadık o aşıları bugünleri düşündüğümüze olduk .
Hiç korkmayın ve canınızı sıkmayın.daha geçen hafta atlatmış biri olarak söylüyorum.bebeğim ve ben gayet iyiyiz.benim öksürük çok zorluyordu ondan çok korkmuştum ama bişey olmadı çok daraldıkca günde 2 tane(sabah-akşam)parol içtim gayet rahat atlattım.Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
Bol bol meyve tüket normal bi grip gibi düşün.zaten 2 aşısı olanlar hep grip gibi atlatıyor bende dahil.hâlâ biraz öksürük var tabi ama zorlamıyo ve yormuyo artıkHiç korkmayın ve canınızı sıkmayın.daha geçen hafta atlatmış biri olarak söylüyorum.bebeğim ve ben gayet iyiyiz.benim öksürük çok zorluyordu ondan çok korkmuştum ama bişey olmadı çok daraldıkca günde 2 tane(sabah-akşam)parol içtim gayet rahat atlattım.
Parol ateş içindi değilmi.Bende ne buldum meyve falan atıyorum ağzıma.Çok geçmiş olsun sanada.Hiç korkmayın ve canınızı sıkmayın.daha geçen hafta atlatmış biri olarak söylüyorum.bebeğim ve ben gayet iyiyiz.benim öksürük çok zorluyordu ondan çok korkmuştum ama bişey olmadı çok daraldıkca günde 2 tane(sabah-akşam)parol içtim gayet rahat atlattım.
Kolay gelsinBugün annemin gelmesiyle bi anda çamaşırları yıkarken bulduk kendimizibunlar kurusun yarında bi makine daha yıkarız. Geriye battaniye falan kalır. Bi de son zamanlarda yıkanacak olan işte puset örtüsüdür, yatak koruma kenarlarıdır vs kalır onlar şimdi açıkta kalcak diye tozlanmasın diye düşündüm. Dulciana hadi sende yikamaya başla ben bile yıkıyorum
Ben yorum yapmakta zorlaniyorum suanda. Cpvid olduğunu bilip gitti hadi bana bisi olmaz dedi de siz hamilesiniz sizi nasi tehlikeye attigini anlamadim ve üzüldüm. Insallah negatifsinizdirBende biktim artik.Bi de öyle gezen bi insan olsam bakardık diyorum.Annem yengemin kovid olduğunu bilmesine rağmen gitmiş.Bunu söylemedi bile.Buna rağmen bir araya getirdi hepimizi.
Ay harika görünüyorlarBugün annemin gelmesiyle bi anda çamaşırları yıkarken bulduk kendimizibunlar kurusun yarında bi makine daha yıkarız. Geriye battaniye falan kalır. Bi de son zamanlarda yıkanacak olan işte puset örtüsüdür, yatak koruma kenarlarıdır vs kalır onlar şimdi açıkta kalcak diye tozlanmasın diye düşündüm. Dulciana hadi sende yikamaya başla ben bile yıkıyorum
O covidli mantılardan alma sakınYahu ne tuhaf insan su annem.Kendisi kovid.Dunden beri.Annemle babanem aynı evde.Ve ellerine eldiven giyip mantı dolduruyorlarmış şuan.Babanem kızım şunlara bisey de bi de beni mantı yemeye çağırıyorlar diyo
Benim 33+2 de 2850 gr. Erken dogmaz tombik dogar dedi doktorum :)Günaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi
Cok gecmis olsun bol su icin asiniz da var rahat atlatırsınız insallahKızlar testim pozitif cıktı.
Walla ne diyim ki bizde çok sık görüşmuyoruz pandemi başından beri ama annemle ablamın son zamanlarda pek aktif hayatı var ve en sıkıntılı dönemdeyken gelmek istemelerine bende şaşırıyorum, o yüzden de gereken uyarıyı yapmak zorunda kaldımAllah allah nasil böyle birsey olur ya.
Benim annem ve babam çok dikkat ediyorlar.
Kimseye gitmedikleri halde yine bize gelmeye korkuyorlar.
Allah korusun birsey olur diye.
Doğuma uygun mu diye bakıyor ama arkadaşta aynı dr daydıBu cati muayenesi nasil oluyor.
Bizim burda her doktora gittiğimde illaki elini sokup bakiyor. Sonrada karnıma bakiyor elliyor falan.
Benim de carpintim bebek kasilinca top gibi olunca çok sık olmaya başladı. Sanırım kasılmalar da etkili bu durumaKızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde
Banada genelde kahvaltidan sonra oluyor canim. Tansiyonum dusuyor , ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Diger hamileligimde daha da kotuydum. Bu kez magnezyum calsium iciyorum o yuzden sanirim daha az oluyor .Kızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?