2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de carpintim bebek kasilinca top gibi olunca çok sık olmaya başladı. Sanırım kasılmalar da etkili bu duruma

Banada genelde kahvaltidan sonra oluyor canim. Tansiyonum dusuyor , ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Diger hamileligimde daha da kotuydum. Bu kez magnezyum calsium iciyorum o yuzden sanirim daha az oluyor .
Çok rahatsız edici, hamile olmasam taşıkardi mi geçiriyorum diye dra giderim. Güm güm güm kalp çarpıyor, nefes daralıyor. Sonra geçiyor, hep de yemekten sonra, dra gidince danışıcam. Herhalde çocuklar büyüdükçe etkisi var

Merhaba canım benim de tam 32+0 da 2180 di ve bir haftadan fazla önden gidiyordu kilodan ziyade kemikleri iri demisti doktor. Dunku kontrole göre de(34+1) 4 gün ondene düşmüş. Sanırım haftalarina göre önden gitme durumu değişebiliyor.

Inşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
İçini rahat tut canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ben covid annelerin başka hastanelerde doğum yaptığını bu gruptan duyduğumda hemen kendi doktoruma sordum, ne olacak başka yere mi gidiliyor falan diye. Yoo dedi pandemi bölümünde bu hastanede doğum oluyor ve ben birçok covidli anne doğumu yaptirdim dedi ve o zaman asi bile yoktu, pandeminin en zor ve en başı idi. Bebeklerde bir sıkıntı oldu mu dedim yoo dedi hicte bişey olmadı. Çok rahattı konuşurken, o yüzden bebeğini de seni de etkilememesi icin rahat ol canım

Yahu ne tuhaf insan su annem.Kendisi kovid.Dunden beri.Annemle babanem aynı evde.Ve ellerine eldiven giyip mantı dolduruyorlarmış şuan.Babanem kızım şunlara bisey de bi de beni mantı yemeye çağırıyorlar diyo
Walla bu şekilde grip gözü ile görmeleri rahat geçirmelerini ve psikolojik olarakta kolay atlatmalarini sağlayacaktır.iyi yönden bakmak gerek

Kızlar bugün iyice farkettim ne yürütüyor ne otuturuyor beni yarım saat oturdum koltukta toplandı top gibi acıdı resmen toplandığı yer uzandım başladı tekmelemeye

Bizim de bugün muayenwmiz vardı bnm dr çol rahat ya. Protein kaçağı var ve baya yüksek kendim smylyrm tahlil yptrcm diye
Çok fazla kasılmam oluyr bel ağrımda var nst ye fln sokmadı. Makat gelişiydi 3 hafya önce baş aşağı dönmüş dedi

Anlamadıpım dönmeseydi ciğer geliştirici vuracaktım desi ne alaka diye sormayı unuttum

Parol ateş içindi değilmi.Bende ne buldum meyve falan atıyorum ağzıma.Çok geçmiş olsun sanada.
Sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah.parol ağrı kesici ateş düşürücü ama benim hiç ateşim olmadı çok şükür.bende halsizlik ve öksürük çok fazla olduğu zaöanlar rahatlamak için içtim

Kızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde

Kızlar nefes daralmasını iki doktora sordum ikisi de normal olduğunu organların sıkıştığını söyledi. Fakat çarpıntı demir eksikliğinden olabiliyor diye biliyorum onu mutlaka sorun doktorunuza. Kontrole daha varsa aile hekimliğinde tahlil yaptırın. Son 1-2 ay demir çok düşebiliyormuş
Kızlar bugün iyice farkettim ne yürütüyor ne otuturuyor beni yarım saat oturdum koltukta toplandı top gibi acıdı resmen toplandığı yer uzandım başladı tekmelemeye
Sorma birebir aynısı oluyor ama akşam başlıyor benim. Gece de uyutmuyor kasılma tekme tuvalete yetişme ile geçiyor geceler. Daha 6 hafta var gözüm korkuyor

Kolay gelsin
Seninde perdeler benimki gibi uzun gelmiş
Ahaha gümüş yaa benim eski ev tavanı çok uzundu o zaman ona göre yaptirmistik fonları. Bu ev daha alçak olunca kestirmedin. Yine taşınır ederis ugrasmayalim diye
Sen erkenden yıkayıp hazırlayanlardansın zaten biliyorum ben baya baya sonlara kaldım. Bugun de yapmazdım da annem gelince o halletti sağolsun. Yarında ütü vs yapar biraz toparlarız. Bikaç parti daha yıkanır çamaşır. Sonra kendi pijamalarımı vs yıkayıp utuleyip artık hastane çantası muhabbetine geçmem lazım. Salı günü 35 hafta olcaz

Çoğu gitti azı kaldı canım ama sürekli uzanmam gerekiyor son iki gündür biraz önce küçük bi turla yürüyüşe çıktık 5 kere acı acı tekmeledi

Bugün bnmde baya sıkıntılı geçti karnım sürekli taş gbiydi . Bebeğin hareketleri de acıttı hep. Yatınca da geçmedi ama gaz vardı galiba bugün bnde o mu rahatsız etti bu kadar bilmiyorum .

Kızlar testim pozitif cıktı.
ah canımcıım geçmiş olsunn kız kocan acaba sonradan mı pozitif olcak veya pozitifti geçti bile her şey olabilirrr
sen nasılsın şu ann 3-4 günde snra normale dönülüyodu dönmeye başladın mıı

bu akşam az daha ütüleyeyim dedim bitmiyor anacım bitmiyoooor büyük şans birinin gelip yardım etmesi valla
bunun şerefine ıslak kek yapın yiyin

ütü işini o kadar yaylandırdım ki bavulu doğumdan önceki gün yapcam nerdeyse ya çok gözümde büyüyo üşeniyorum bi de yıkanırken öf parçaları ayrıldı tekrar eşleştir bilmem ne amaaan hangisi hangi tkaımındı bulmaca gibi bıktım ne ütülediysem tıkım dolaba kapağını kapattım bakmıyorum yok sayıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…