Benim de carpintim bebek kasilinca top gibi olunca çok sık olmaya başladı. Sanırım kasılmalar da etkili bu duruma
Çok rahatsız edici, hamile olmasam taşıkardi mi geçiriyorum diye dra giderim. Güm güm güm kalp çarpıyor, nefes daralıyor. Sonra geçiyor, hep de yemekten sonra, dra gidince danışıcam. Herhalde çocuklar büyüdükçe etkisi varBanada genelde kahvaltidan sonra oluyor canim. Tansiyonum dusuyor , ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Diger hamileligimde daha da kotuydum. Bu kez magnezyum calsium iciyorum o yuzden sanirim daha az oluyor .
Merhaba canım benim de tam 32+0 da 2180 di ve bir haftadan fazla önden gidiyordu kilodan ziyade kemikleri iri demisti doktor. Dunku kontrole göre de(34+1) 4 gün ondene düşmüş. Sanırım haftalarina göre önden gitme durumu değişebiliyor.Günaydin kizlar bugun kontrol vardi 32+0 kilosu 2260 cikti gelişimi 9 gün önde gidiyor hala galiba erken doğacak. Kilo sizlerin nasıldı bu haftalarda? Gebelik şekerim de yok ama tombiş galiba biraz oğluş. Artik haftada bir görcem dedi
Canim benim çok gecmis olsun umarım rahat ve hemencecik atlatırsınKızlar testim pozitif cıktı.
İçini rahat tut canım hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ben covid annelerin başka hastanelerde doğum yaptığını bu gruptan duyduğumda hemen kendi doktoruma sordum, ne olacak başka yere mi gidiliyor falan diye. Yoo dedi pandemi bölümünde bu hastanede doğum oluyor ve ben birçok covidli anne doğumu yaptirdim dedi ve o zaman asi bile yoktu, pandeminin en zor ve en başı idi. Bebeklerde bir sıkıntı oldu mu dedim yoo dedi hicte bişey olmadı. Çok rahattı konuşurken, o yüzden bebeğini de seni de etkilememesi icin rahat ol canımInşallah.Çevreden okadar şey duyuyorum ki.Yok bebeğe geçermi.Dogarsa kuvez demi kalır falan.Psikolojimi bozdular 2saatte.Ama geçecek inşallah bu da.
Walla bu şekilde grip gözü ile görmeleri rahat geçirmelerini ve psikolojik olarakta kolay atlatmalarini sağlayacaktır.iyi yönden bakmak gerekYahu ne tuhaf insan su annem.Kendisi kovid.Dunden beri.Annemle babanem aynı evde.Ve ellerine eldiven giyip mantı dolduruyorlarmış şuan.Babanem kızım şunlara bisey de bi de beni mantı yemeye çağırıyorlar diyo
Alırmıyım hiçAy harika görünüyorlardarısı başıma, saglıkla giymeleri nasip olsun inşallah
O covidli mantılardan alma sakın
Onlardaki rahatlık bende olsa 3gune bomba olurumWalla bu şekilde grip gözü ile görmeleri rahat geçirmelerini ve psikolojik olarakta kolay atlatmalarini sağlayacaktır.iyi yönden bakmak gerek
Sağol canım sanada geçmiş olsun inşallah.parol ağrı kesici ateş düşürücü ama benim hiç ateşim olmadı çok şükür.bende halsizlik ve öksürük çok fazla olduğu zaöanlar rahatlamak için içtimParol ateş içindi değilmi.Bende ne buldum meyve falan atıyorum ağzıma.Çok geçmiş olsun sanada.
Kızlar özellikle akşamları yemekten sonra nefesim daralıyor, kalp çarpıntım oluyor. Sizde oluyor mu bu şekilde? Resmen 30. haftadan sonra çocuk büyüdükçe sıkıştım herhalde
Kızlar nefes daralmasını iki doktora sordum ikisi de normal olduğunu organların sıkıştığını söyledi. Fakat çarpıntı demir eksikliğinden olabiliyor diye biliyorum onu mutlaka sorun doktorunuza. Kontrole daha varsa aile hekimliğinde tahlil yaptırın. Son 1-2 ay demir çok düşebiliyormuşÇok rahatsız edici, hamile olmasam taşıkardi mi geçiriyorum diye dra giderim. Güm güm güm kalp çarpıyor, nefes daralıyor. Sonra geçiyor, hep de yemekten sonra, dra gidince danışıcam. Herhalde çocuklar büyüdükçe etkisi var
Sorma birebir aynısı oluyor ama akşam başlıyor benim. Gece de uyutmuyor kasılma tekme tuvalete yetişme ile geçiyor geceler. Daha 6 hafta var gözüm korkuyorKızlar bugün iyice farkettim ne yürütüyor ne otuturuyor beni yarım saat oturdum koltukta toplandı top gibi acıdı resmen toplandığı yer uzandım başladı tekmelemeye
Ahaha gümüş yaaKolay gelsin
Seninde perdeler benimki gibi uzun gelmiş
Sen erkenden yıkayıp hazırlayanlardansın zaten biliyorumDulciana D doakolik ben yıkadım çok az yeni birşeyler var onları yıkarım yıkamak kolay da ütüsü zor en cok annem iki haftadır kovid ağır geçiyor birde gelemez
Onun dışında biraz bavulu yerleştirdim az kaldı mecburen yapıyorum enerjim yok hiç
Birde idrar geldi dün 5 dak da bir öyle olunca çok zorluyor dün sarı akıntı da oldu bugün sanki kesildi bu neyin nesi çözemedim
Çoğu gitti azı kaldı canım ama sürekli uzanmam gerekiyor son iki gündür biraz önce küçük bi turla yürüyüşe çıktık 5 kere acı acı tekmelediKızlar nefes daralmasını iki doktora sordum ikisi de normal olduğunu organların sıkıştığını söyledi. Fakat çarpıntı demir eksikliğinden olabiliyor diye biliyorum onu mutlaka sorun doktorunuza. Kontrole daha varsa aile hekimliğinde tahlil yaptırın. Son 1-2 ay demir çok düşebiliyormuş
Sorma birebir aynısı oluyor ama akşam başlıyor benim. Gece de uyutmuyor kasılma tekme tuvalete yetişme ile geçiyor geceler. Daha 6 hafta var gözüm korkuyor
Bugün bnmde baya sıkıntılı geçti karnım sürekli taş gbiydi . Bebeğin hareketleri de acıttı hep. Yatınca da geçmedi ama gaz vardı galiba bugün bnde o mu rahatsız etti bu kadar bilmiyorum .Kızlar bugün iyice farkettim ne yürütüyor ne otuturuyor beni yarım saat oturdum koltukta toplandı top gibi acıdı resmen toplandığı yer uzandım başladı tekmelemeye
ah canımcıım geçmiş olsunn kız kocan acaba sonradan mı pozitif olcak veya pozitifti geçti bile her şey olabilirrrKızlar testim pozitif cıktı.
bu akşam az daha ütüleyeyim dedim bitmiyor anacım bitmiyoooor büyük şans birinin gelip yardım etmesi vallaBugün annemin gelmesiyle bi anda çamaşırları yıkarken bulduk kendimizibunlar kurusun yarında bi makine daha yıkarız. Geriye battaniye falan kalır. Bi de son zamanlarda yıkanacak olan işte puset örtüsüdür, yatak koruma kenarlarıdır vs kalır onlar şimdi açıkta kalcak diye tozlanmasın diye düşündüm. Dulciana hadi sende yikamaya başla ben bile yıkıyorum
ütü işini o kadar yaylandırdım ki bavulu doğumdan önceki gün yapcam nerdeyse ya çok gözümde büyüyo üşeniyorum bi de yıkanırken öf parçaları ayrıldı tekrar eşleştir bilmem ne amaaan hangisi hangi tkaımındı bulmaca gibi bıktımDulciana D doakolik ben yıkadım çok az yeni birşeyler var onları yıkarım yıkamak kolay da ütüsü zor en cok annem iki haftadır kovid ağır geçiyor birde gelemez
Onun dışında biraz bavulu yerleştirdim az kaldı mecburen yapıyorum enerjim yok hiç
Birde idrar geldi dün 5 dak da bir öyle olunca çok zorluyor dün sarı akıntı da oldu bugün sanki kesildi bu neyin nesi çözemedim
senin doktor beni öldürecek zaten gün mün verdi mi normali bekleyecek misiiin ne düşünüyosun şekerAnlamadıpım dönmeseydi ciğer geliştirici vuracaktım desi ne alaka diye sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?