- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Geçer inşallah canım.Allah yardımcımız olsunBugün bnmde baya sıkıntılı geçti karnım sürekli taş gbiydi . Bebeğin hareketleri de acıttı hep. Yatınca da geçmedi ama gaz vardı galiba bugün bnde o mu rahatsız etti bu kadar bilmiyorum .
Bende dogum hikayesi okuyayim diye giriyorum hep bos muhabbet cikiyoruykular haram olunca delinin günlüğü gibi buraya sardım yaa son 2 sayfayı boş boş yazdım heralde kendi kendimee herkes uykuda mııı
şubat annelerinii150 sayfa okudum allahım doğumları gördükçe hevesleneceğime tersi oldu doğurmak istemiyorum psikolojim bozuldu heralde dursun karnımda eşek sıpası çıkınca her şey daha zorr gibi
doğuran kaçıyor şu an orada detaylı bilgi çok yokkk ne çok erken doğum olmuş yalnız maşallah onlar ocak ayına kaymış biizmkiler şubata kayıyorrrBende dogum hikayesi okuyayim diye giriyorum hep bos muhabbet cikiyorocak anneleri zaten gaz , kaka sayma muhabbeti filan son kez okuyayim da gidip uyumayi deneyeyim diyorum bakalim uyuyacak miyim neyseki yarin okul yok
Ilk dogum cantasina koyacaklarini ayarlayip ütülemistim benütü işini o kadar yaylandırdım ki bavulu doğumdan önceki gün yapcam nerdeyse ya çok gözümde büyüyo üşeniyorum bi de yıkanırken öf parçaları ayrıldı tekrar eşleştir bilmem ne amaaan hangisi hangi tkaımındı bulmaca gibi bıktımne ütülediysem tıkım dolaba kapağını kapattım bakmıyorum yok sayıyorum resmen
Okul olunca ben zorla uyandiriyorum , okul olmayinca kendileri uyaniyordoğuran kaçıyor şu an orada detaylı bilgi çok yokkk ne çok erken doğum olmuş yalnız maşallah onlar ocak ayına kaymış biizmkiler şubata kayıyorrr
senin kuduruklar okul olmayınca uyuyor mu bari yoksa sabah mesain yine aynı tempoda mıı
Grubu canlandiriyoruzKız yatın uyuyun bu saatte ne işiniz vsr
off aşkım kaçıncı uykuna dalcaksınnn nasıl uyucam bilmiyorum ya vampir oldum iyiceKız yatın uyuyun bu saatte ne işiniz vsr
kendi evimin ütüsünü hiç yapmadım ya evlendik evlenelii senin mecbur tabi deIlk dogum cantasina koyacaklarini ayarlayip ütülemistim benonlar aradan cikinca gerisini yavas yavas yaptim. Birde kendi utulerimiz olunca belim tutmuyor biran once dogurma vakitlerimiz gelsin
off aşkım kaçıncı uykuna dalcaksınnn nasıl uyucam bilmiyorum ya vampir oldum iyice
Ay ozi de abartmasin. Bebek bu ilk kiyafetleri ütülü giysin. Kız bitir artık valla benim gözümde büyüdü. O kadar çok şey aldın ki normal bitmemesikendi evimin ütüsünü hiç yapmadım ya evlendik evlenelii senin mecbur tabi de
eşim diyor biz ütülemiyoduk üstümüzde açılsın diye urazın da açılsın üstünde niye ütülüyosun ki asjkdhakjdhak
Ben evlendigimden beri esimin gomlekleri ile ugrasiyorumkendi evimin ütüsünü hiç yapmadım ya evlendik evlenelii senin mecbur tabi de
eşim diyor biz ütülemiyoduk üstümüzde açılsın diye urazın da açılsın üstünde niye ütülüyosun ki asjkdhakjdhak
Ben sırf benimki için Kazanlı ütü aldım. Bitmiyor anam utumuzBen evlendigimden beri esimin gomlekleri ile ugrasiyorumheralde kaynanam esimi evlensirdiginde en cok gomlekten kurtuldum diye sevinmistir
Sende cantasini filan hazirla , kendini cok yorma
Cok kiyafet aldigini simdi anlamistirAy ozi de abartmasin. Bebek bu ilk kiyafetleri ütülü giysin. Kız bitir artık valla benim gözümde büyüdü. O kadar çok şey aldın ki normal bitmemesi
Hala da alıyorCok kiyafet aldigini simdi anlamistirzaten hepsini utulese ancak birer kere giyer sonra daha olmaz
Benimkide bana yeni ütü masasi almis daha buyuk daha guzel utulermisimBen sırf benimki için Kazanlı ütü aldım. Bitmiyor anam utumuz
Şafak ÇorumBenimkide bana yeni ütü masasi almis daha buyuk daha guzel utulermisimsagol dedim ne kadar mutlu oldum
Senin doguma da ne kadar az kaldiartik bebis resimleri gormeye baslariz . Cok sanslisin ilk seni dinleriz herkes dogurmaya baslayinca hikayeler karisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?