2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim bebek o kadar çıtlıyo ki karnımda çüş diyorum bazen parmaklarını mı kütletiyosun napıyosun nette okumuştum işte eklemler çıtırdıyomuş falan ama bu kadar fazlası normal mi acaba 2 gündür dikkat ediyorum 6 7 kere en az oluyor çıt çıtları yaşayan var mı bu kadarrr

uykular haram olunca delinin günlüğü gibi buraya sardım yaa son 2 sayfayı boş boş yazdım heralde kendi kendimee herkes uykuda mııı

şubat annelerinii150 sayfa okudum allahım doğumları gördükçe hevesleneceğime tersi oldu doğurmak istemiyorum psikolojim bozuldu heralde dursun karnımda eşek sıpası çıkınca her şey daha zorr gibi

Son düzenleme:
Bende dogum hikayesi okuyayim diye giriyorum hep bos muhabbet cikiyor ocak anneleri zaten gaz , kaka sayma muhabbeti filan son kez okuyayim da gidip uyumayi deneyeyim diyorum bakalim uyuyacak miyim neyseki yarin okul yok

Bende dogum hikayesi okuyayim diye giriyorum hep bos muhabbet cikiyor ocak anneleri zaten gaz , kaka sayma muhabbeti filan son kez okuyayim da gidip uyumayi deneyeyim diyorum bakalim uyuyacak miyim neyseki yarin okul yok
doğuran kaçıyor şu an orada detaylı bilgi çok yokkk ne çok erken doğum olmuş yalnız maşallah onlar ocak ayına kaymış biizmkiler şubata kayıyorrr
senin kuduruklar okul olmayınca uyuyor mu bari yoksa sabah mesain yine aynı tempoda mıı

Ilk dogum cantasina koyacaklarini ayarlayip ütülemistim ben onlar aradan cikinca gerisini yavas yavas yaptim. Birde kendi utulerimiz olunca belim tutmuyor biran once dogurma vakitlerimiz gelsin

Kız yatın uyuyun bu saatte ne işiniz vsr

Okul olunca ben zorla uyandiriyorum , okul olmayinca kendileri uyaniyor birde sessizce gelip anneee diye gereksiz soru soruyorlar en kucugu uyuyor da diger ikisi uyaniyor mutlaka bende uyaniyorum da yatakta yatiyorum hemen kalkmiyorum

Ilk dogum cantasina koyacaklarini ayarlayip ütülemistim ben onlar aradan cikinca gerisini yavas yavas yaptim. Birde kendi utulerimiz olunca belim tutmuyor biran once dogurma vakitlerimiz gelsin
kendi evimin ütüsünü hiç yapmadım ya evlendik evlenelii senin mecbur tabi de
eşim diyor biz ütülemiyoduk üstümüzde açılsın diye urazın da açılsın üstünde niye ütülüyosun ki asjkdhakjdhak

Ay ozi de abartmasin. Bebek bu ilk kiyafetleri ütülü giysin. Kız bitir artık valla benim gözümde büyüdü. O kadar çok şey aldın ki normal bitmemesi

Ben evlendigimden beri esimin gomlekleri ile ugrasiyorum heralde kaynanam esimi evlensirdiginde en cok gomlekten kurtuldum diye sevinmistir
Sende cantasini filan hazirla , kendini cok yorma

Ben evlendigimden beri esimin gomlekleri ile ugrasiyorum heralde kaynanam esimi evlensirdiginde en cok gomlekten kurtuldum diye sevinmistir
Sende cantasini filan hazirla , kendini cok yorma
Ben sırf benimki için Kazanlı ütü aldım. Bitmiyor anam utumuz

Ben sırf benimki için Kazanlı ütü aldım. Bitmiyor anam utumuz
Benimkide bana yeni ütü masasi almis daha buyuk daha guzel utulermisim sagol dedim ne kadar mutlu oldum
Senin doguma da ne kadar az kaldi artik bebis resimleri gormeye baslariz . Cok sanslisin ilk seni dinleriz herkes dogurmaya baslayinca hikayeler karisir

Şafak Çorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…