2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağol kuzum.Onda belirtiler dün geçti.Dün test yaptırdı ben pozitif çıkınca negatif cıktı.Oksuruk titreme grip fenayım ya.Bi de korkusu yetti.Minnakin kontrolde gidemedim tabi.

Bende ilk istedim 2500 kisa geldi meğer 230 göndermişler 280 istedim oda uzun geldi bende kestirmesem kiraciyiz sonuçta her yer farklı ama çok düzenli gördüm seni maşallah beğendim

Sorma herşey karıştı.Utuleme zor zaten bavul yapmakta tatiler gider gibi köy koy bitmiyor ama hepsi en fazla 3 gün için işte.Gobusler zorluyor her iş zorlaştı

Bende ilk istedim 2500 kisa geldi meğer 230 göndermişler 280 istedim oda uzun geldi bende kestirmesem kiraciyiz sonuçta her yer farklı ama çok düzenli gördüm seni maşallah beğendim
Aynen kiracı olunca her eve perde yaptirilmiyor malum ahaha gümüşüm saol doktor randevun bugün mü? Güzel haberlerini bekliyorum. Doğum tarihi netleşir belki

Gunaydın ben her haftakı doktor kontrolumden cıktım 1.900 gr olmuş 33.hafta 1 haftada 200 gr almış gelirkende arabayı carptım kafam hıç iyi degıl galıba aglıyorum sureklı sınırlerım boşaldı sabahta ogluma sınırlendım kendımden cıkardm tabak fılan kırdım sınırlerım boşaldı bana ne oluyor bılmıyorum

Ayy canım dikkat et kendine Allah korusun yaaa. Aslında doktorlar araba kullanmayı bu haftalarda önermiyo dikkat dağınıklığı vs oluyor diye ama bende kullanıyorum az kaldı sag salim bebeğini kucagina alican oyle dusun. Bazen aglamak da rahatlatıyor insanı belki iyi gelmiştir.

Bu ara bende de ekstra gerginlik oluyor ama o kadar dengesiz ki, bazen polyanna gibi uyanıyorum, bazen gergin. Canım kafan doluyken araba kullanmamaya çalış. Ben bıraktım bu haftalarda kullanmıyorum. Çok sarsıldın mı? İyi misin?

Valla hala sınırlerım tam bosalmış degıl sakınleştırıcı ıgneyle uyumak ıstıyorum gercekten yapmıcagım bır hatayı yaptım bundan sonra daha az kullanmalıyım araba bence cıdden dıkkatım dagınık doktorlar dogru dıyo ınsallah hepımız saglıkla kucagımıza alırız

Çok kucuk bır kazaydı zaten gerı gerı gıderken baska bır arabaya ufak bır zarar verdım duran arabaya yanı cok salakca bıseydı ama kafam gercekten doluymus bende kullanmamaya calısıcam artık bıraz daha ıyıyım cok saolHormonlarmı yoksa gerı sayım basladıgı ıcın mı bu stres bılmıyorm ama sakınlesmem lazm bazen dedıgın gıbı cok mutluyum bazen cok mutsuz

Tahmini doğum 23 mart çıktı kilo vs resim koydum 2 kiloya yakin..Ama 20 marttan öncede olabilir dedi balık olur burcu 20 sinden sonra koç burcu olsun dedim.Bir mani olmazsa dedi.Boy 42 43 cm miş.Sari akıntı bir gün var bir gün yok dedim bazen aşırı oluyor dedim sona geliyoruz sarı beyaz artabilir dedi.idrar yaparken zorlanmiyorsan tamam dedi.Asagiya baskı çok dedimvs.Gelisim normal.Benim doktorum gayet iyi memnunum ama resim çıkmıyor ultrason kalitesi iyi değil yüzünü göremiyorum malesef

Eklentiler

• IMG_20220129_123050.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220129_123400.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220129_123050.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 57
Çok geçmiş olsun canım.Dikkatsizlik çok oluyor hamilelikte cidden.Hormonlar mahvediyor hepimizi.Ama sakin ol.Hepsi geçecek inşallah.

Kuzu aman dikkat et. Normal hormonlar yamuluyor.

Sağol kuzum.Onda belirtiler dün geçti.Dün test yaptırdı ben pozitif çıkınca negatif cıktı.Oksuruk titreme grip fenayım ya.Bi de korkusu yetti.Minnakin kontrolde gidemedim tabi.
Rabbim sifa versin canim benim . Ne zor zamanda geliyor bebisler. Rabbim korusun hepimzii ve bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…