Sağol kuzum.Onda belirtiler dün geçti.Dün test yaptırdı ben pozitif çıkınca negatif cıktı.Oksuruk titreme grip fenayım ya.Bi de korkusu yetti.Minnakin kontrolde gidemedim tabi.ah canımcıım geçmiş olsunn kız kocan acaba sonradan mı pozitif olcak veya pozitifti geçti bile her şey olabilirrr
sen nasılsın şu ann 3-4 günde snra normale dönülüyodu dönmeye başladın mıı
Hala hasta canım tedavisi devam ediyor.Bugun kontrol için muayene olucam inşallah doğuma kadar mutlu olurum azıcık
Bende ilk istedim 2500 kisa geldi meğer 230 göndermişler 280 istedim oda uzun geldi bende kestirmesem kiraciyiz sonuçta her yer farklı ama çok düzenli gördüm seni maşallah beğendimAhaha gümüş yaabenim eski ev tavanı çok uzundu o zaman ona göre yaptirmistik fonları. Bu ev daha alçak olunca kestirmedin. Yine taşınır ederis ugrasmayalim diye
Sen erkenden yıkayıp hazırlayanlardansın zaten biliyorumben baya baya sonlara kaldım. Bugun de yapmazdım da annem gelince o halletti sağolsun. Yarında ütü vs yapar biraz toparlarız. Bikaç parti daha yıkanır çamaşır. Sonra kendi pijamalarımı vs yıkayıp utuleyip artık hastane çantası muhabbetine geçmem lazım. Salı günü 35 hafta olcaz
Sorma herşey karıştı.Utuleme zor zaten bavul yapmakta tatiler gider gibi köy koy bitmiyor ama hepsi en fazla 3 gün için işte.Gobusler zorluyor her iş zorlaştıütü işini o kadar yaylandırdım ki bavulu doğumdan önceki gün yapcam nerdeyse ya çok gözümde büyüyo üşeniyorum bi de yıkanırken öf parçaları ayrıldı tekrar eşleştir bilmem ne amaaan hangisi hangi tkaımındı bulmaca gibi bıktımne ütülediysem tıkım dolaba kapağını kapattım bakmıyorum yok sayıyorum resmen
Aynen kiracı olunca her eve perde yaptirilmiyor malumBende ilk istedim 2500 kisa geldi meğer 230 göndermişler 280 istedim oda uzun geldi bende kestirmesem kiraciyiz sonuçta her yer farklı ama çok düzenli gördüm seni maşallah beğendim
Ayy canım dikkat et kendine Allah korusun yaaa. Aslında doktorlar araba kullanmayı bu haftalarda önermiyo dikkat dağınıklığı vs oluyor diye ama bende kullanıyorumGunaydın ben her haftakı doktor kontrolumden cıktım 1.900 gr olmuş 33.hafta 1 haftada 200 gr almış gelirkende arabayı carptım kafam hıç iyi degıl galıba aglıyorum sureklı sınırlerım boşaldı sabahta ogluma sınırlendım kendımden cıkardm tabak fılan kırdım sınırlerım boşaldı bana ne oluyor bılmıyorum
Bu ara bende de ekstra gerginlik oluyor ama o kadar dengesiz ki, bazen polyanna gibi uyanıyorum, bazen gergin. Canım kafan doluyken araba kullanmamaya çalış. Ben bıraktım bu haftalarda kullanmıyorum. Çok sarsıldın mı? İyi misin?Gunaydın ben her haftakı doktor kontrolumden cıktım 1.900 gr olmuş 33.hafta 1 haftada 200 gr almış gelirkende arabayı carptım kafam hıç iyi degıl galıba aglıyorum sureklı sınırlerım boşaldı sabahta ogluma sınırlendım kendımden cıkardm tabak fılan kırdım sınırlerım boşaldı bana ne oluyor bılmıyorum
Valla hala sınırlerım tam bosalmış degıl sakınleştırıcı ıgneyle uyumak ıstıyorumAyy canım dikkat et kendine Allah korusun yaaa. Aslında doktorlar araba kullanmayı bu haftalarda önermiyo dikkat dağınıklığı vs oluyor diye ama bende kullanıyorumaz kaldı sag salim bebeğini kucagina alican oyle dusun. Bazen aglamak da rahatlatıyor insanı belki iyi gelmiştir.
Çok kucuk bır kazaydı zaten gerı gerı gıderken baska bır arabaya ufak bır zarar verdım duran arabaya yanı cok salakca bıseydı ama kafam gercekten doluymus bende kullanmamaya calısıcam artık bıraz daha ıyıyım cok saolBu ara bende de ekstra gerginlik oluyor ama o kadar dengesiz ki, bazen polyanna gibi uyanıyorum, bazen gergin. Canım kafan doluyken araba kullanmamaya çalış. Ben bıraktım bu haftalarda kullanmıyorum. Çok sarsıldın mı? İyi misin?
Çok geçmiş olsun canım.Dikkatsizlik çok oluyor hamilelikte cidden.Hormonlar mahvediyor hepimizi.Ama sakin ol.Hepsi geçecek inşallah.Gunaydın ben her haftakı doktor kontrolumden cıktım 1.900 gr olmuş 33.hafta 1 haftada 200 gr almış gelirkende arabayı carptım kafam hıç iyi degıl galıba aglıyorum sureklı sınırlerım boşaldı sabahta ogluma sınırlendım kendımden cıkardm tabak fılan kırdım sınırlerım boşaldı bana ne oluyor bılmıyorum
Saol cnm inşallah bugun nasıl sen belirtilerin hafifledimiÇok geçmiş olsun canım.Dikkatsizlik çok oluyor hamilelikte cidden.Hormonlar mahvediyor hepimizi.Ama sakin ol.Hepsi geçecek inşallah.
Dune Gore iyiyim sanki.En azından psikoljik olarak.Saol cnm inşallah bugun nasıl sen belirtilerin hafifledimi
Kuzu aman dikkat et. Normal hormonlar yamuluyor.Gunaydın ben her haftakı doktor kontrolumden cıktım 1.900 gr olmuş 33.hafta 1 haftada 200 gr almış gelirkende arabayı carptım kafam hıç iyi degıl galıba aglıyorum sureklı sınırlerım boşaldı sabahta ogluma sınırlendım kendımden cıkardm tabak fılan kırdım sınırlerım boşaldı bana ne oluyor bılmıyorum
Rabbim sifa versin canim benim . Ne zor zamanda geliyor bebisler. Rabbim korusun hepimzii ve bebisleriSağol kuzum.Onda belirtiler dün geçti.Dün test yaptırdı ben pozitif çıkınca negatif cıktı.Oksuruk titreme grip fenayım ya.Bi de korkusu yetti.Minnakin kontrolde gidemedim tabi.
Amin canım benim inşallah..Rabbim sifa versin canim benim . Ne zor zamanda geliyor bebisler. Rabbim korusun hepimzii ve bebisleri
Bır kaç gune bırseyın kalmıcak ınsallah bebegını goruncede rahatlarsınDune Gore iyiyim sanki.En azından psikoljik olarak.
Inşallah canım.Bi de oğlum hasta olmasaydı keşke.O daha çok üzdü beni.Allahtan ateşi düştü.Bır kaç gune bırseyın kalmıcak ınsallah bebegını goruncede rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?