2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Test yaptırın hemen büyük ihtimal pozitifsinizdr.Doktorla ona göre plan yaparsınız

çamaşırları erken hallettimde ben.biberon falan onları yıkadım. o bile iş. ağırlaştık iyice çok zor iş yapmak

çamaşırları erken hallettimde ben.biberon falan onları yıkadım. o bile iş. ağırlaştık iyice çok zor iş yapmak
emzikleri de kaynatcaz dimi nasıl olcak öff bi de makine aldım he güya steril etmek için nasıl kullancam bilmiyorum asdhak çok lazım çünkü tövbe tövbee

Düşmesine sevındm cnm cocuklar daha rahat atlatıyo bununla gelsın geçsin ınsallah
yaa canım benim bununla geçmiş olsunn çok şükür büyük bişey olmamış kafalarımız hormonlarımız ehr şeyimiz gel gitli terelelli o kadar normal ki krizlerimiiz şimdi daha iyi misinn

yaa canım benim bununla geçmiş olsunn çok şükür büyük bişey olmamış kafalarımız hormonlarımız ehr şeyimiz gel gitli terelelli o kadar normal ki krizlerimiiz şimdi daha iyi misinn
Saol cnm daha ıyıyım kafa dagıtmak ıcın bebısın kıyafetlerını yıkamaya basladım yanı ıyı bır seye vesile oldu boş durunca daha cok cıldırasım gelıyor ne oldu bugun bana bılmıyorm

Bende yıkadım çamaşır biberon vs vs aradan çıksın diye yoksa kafada kalıyor yapılacaklar
emzikleri de kaynatcaz dimi nasıl olcak öff bi de makine aldım he güya steril etmek için nasıl kullancam bilmiyorum asdhak çok lazım çünkü tövbe tövbee
Kaynatma değilde emzik biberon yıkayıcı aldım herşeyi yıkadım iyice duruladim.cok sıcak olmayan suya atıp biraz bekletebilirsin ama kaynatmak bozulursa

sıcak su yeterli mi. kaynattım ama bozulmadı gibi ..önce biberon temizleyicide yııkadım tabi

sıcak su yeterli mi. kaynattım ama bozulmadı gibi ..önce biberon temizleyicide yııkadım tabi
Cam olan kısımları kaynatilabilir ama biberonun emzik kısmı emzikler kaynatılmış suya atılır bekletilir diye düşünüyorum siz bilirsiniz tabiki

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-29-18-30-49-959_com.android.chrome.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 55
Jokerde çılgın gibi indirim var ben de sterilizasyon 2.el 450 ye almıştım. Jokerde 500 seviyesinde şimdi. Bu indirimi beklemediğime pişman oldum. Sen bulursun Şubat indiriminde alacak bişi
Canım sen biberon Dr. Brown mı almıştın?

ben 150ye aldım mamajoo ne aldın da 450 kıız

yok aşkım tomme tippe setini aldım bennn

Son düzenleme:
ben 150ye aldım ammajoo ne aldın da 450 kıız

yok aşkım tomme tippe setini aldım bennn
Avent 3ü 1 arada, en pahalı da onu almışım. Gaza geldim herhalde. Çok da gerekli mi bilmiyorum ama kullanıp satarım artık napıyım. Arada gereksiz gaza geliyorum demek. Daha emzik almadım, ilk sterilizatörü almışım. hastane çıkışı, yenidoğan takımım hiç yok. Bende bir sıralama hatası var ama şu anda güzel indirimler var, şubat indirimleri baslıyor herhalde. Bir baksın ihtiyacı olanlar.

kesin bir şeylere ihtiyacım vardır kesiiiiin bakayımm
kuduruk dulci ne zaman almayı düşünüyosuuun

Olsun 2 aya doğucak zaten doğunca görcen gümüş öyle düşün doktordan memnun olmak bence en önemlisi bu süreçte. Bakalım ne zaman dogcaklar ya sağlıkla gelsin hepsi. Bu arada emzik sterilizasyon olayını iyi ki hatirlattiniz hiç yapmadım onu da biberon falan almadım ben gerci de emzik var sadece

kesin bir şeylere ihtiyacım vardır kesiiiiin bakayımm
kuduruk dulci ne zaman almayı düşünüyosuuun
bizim grup yine özeniyor. Bir arkadasım yeni doğum yaptı. Nereden yenidogan aldın dedim. Almadım, hastane veriyor, ben bir tulum götürdüm dedi zaten ziyaret yasak hastanenin beyaz takımını giydi mis gibi, kim görecek diyor. Biraz pandemi de etkiliyor psikolojik. Çoğu hastane fotocu da almayınca. Yine de hatıra kalır, saklarız hastane çıkışlarını özenmek güzel

Hastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…