Test yaptırın hemen büyük ihtimal pozitifsinizdr.Doktorla ona göre plan yaparsınızKızlar annem ile babam pozitif çıktı. Eşim de babamla beraber çalışıyor ikimizin de dünden beri boğazı ağrıyor hafif. Benim biraz da burnum akıyor. Salı günü doğuma girecek ebe ile görüşüp eğitim alacaktım. Biz görüşene kadar 35 haftalık olacağım
Düşmesine sevındm cnm cocuklar daha rahat atlatıyo bununla gelsın geçsin ınsallahInşallah canım.Bi de oğlum hasta olmasaydı keşke.O daha çok üzdü beni.Allahtan ateşi düştü.
çamaşırları erken hallettimde ben.biberon falan onları yıkadım. o bile iş. ağırlaştık iyice çok zor iş yapmakütü işini o kadar yaylandırdım ki bavulu doğumdan önceki gün yapcam nerdeyse ya çok gözümde büyüyo üşeniyorum bi de yıkanırken öf parçaları ayrıldı tekrar eşleştir bilmem ne amaaan hangisi hangi tkaımındı bulmaca gibi bıktımne ütülediysem tıkım dolaba kapağını kapattım bakmıyorum yok sayıyorum resmen
emzikleri de kaynatcaz dimi nasıl olcak öff bi de makine aldım he güya steril etmek için nasıl kullancam bilmiyorum asdhak çok lazım çünkü tövbe tövbeeçamaşırları erken hallettimde ben.biberon falan onları yıkadım. o bile iş. ağırlaştık iyice çok zor iş yapmak
yaa canım benim bununla geçmiş olsunn çok şükür büyük bişey olmamış kafalarımız hormonlarımız ehr şeyimiz gel gitli terelelli o kadar normal ki krizlerimiiz şimdi daha iyi misinnDüşmesine sevındm cnm cocuklar daha rahat atlatıyo bununla gelsın geçsin ınsallah
Saol cnm daha ıyıyım kafa dagıtmak ıcın bebısın kıyafetlerını yıkamaya basladım yanı ıyı bır seye vesile oldu boş durunca daha cok cıldırasım gelıyor ne oldu bugun bana bılmıyormyaa canım benim bununla geçmiş olsunn çok şükür büyük bişey olmamış kafalarımız hormonlarımız ehr şeyimiz gel gitli terelelli o kadar normal ki krizlerimiiz şimdi daha iyi misinn
Bende yıkadım çamaşır biberon vs vs aradan çıksın diye yoksa kafada kalıyor yapılacaklarçamaşırları erken hallettimde ben.biberon falan onları yıkadım. o bile iş. ağırlaştık iyice çok zor iş yapmak
Kaynatma değilde emzik biberon yıkayıcı aldım herşeyi yıkadım iyice duruladim.cok sıcak olmayan suya atıp biraz bekletebilirsin ama kaynatmak bozulursaemzikleri de kaynatcaz dimi nasıl olcak öff bi de makine aldım he güya steril etmek için nasıl kullancam bilmiyorum asdhak çok lazım çünkü tövbe tövbee
sıcak su yeterli mi. kaynattım ama bozulmadı gibi ..önce biberon temizleyicide yııkadım tabiBende yıkadım çamaşır biberon vs vs aradan çıksın diye yoksa kafada kalıyor yapılacaklar
Kaynatma değilde emzik biberon yıkayıcı aldım herşeyi yıkadım iyice duruladim.cok sıcak olmayan suya atıp biraz bekletebilirsin ama kaynatmak bozulursa
Cam olan kısımları kaynatilabilir ama biberonun emzik kısmı emzikler kaynatılmış suya atılır bekletilir diye düşünüyorum siz bilirsiniz tabikisıcak su yeterli mi. kaynattım ama bozulmadı gibi ..önce biberon temizleyicide yııkadım tabi
Jokerde çılgın gibi indirim var ben de sterilizasyon 2.el 450 ye almıştım. Jokerde 500 seviyesinde şimdi. Bu indirimi beklemediğime pişman oldum. Sen bulursun Şubat indiriminde alacak bişiemzikleri de kaynatcaz dimi nasıl olcak öff bi de makine aldım he güya steril etmek için nasıl kullancam bilmiyorum asdhak çok lazım çünkü tövbe tövbee
ben 150ye aldım mamajoo ne aldın da 450 kıızJokerde çılgın gibi indirim var ben de sterilizasyon 2.el 450 ye almıştım. Jokerde 500 seviyesinde şimdi. Bu indirimi beklemediğime pişman oldum. Sen bulursun Şubat indiriminde alacak bişi
Canım sen biberon Dr. Brown mı almıştın?
Avent 3ü 1 arada, en pahalı da onu almışım. Gaza geldim herhalde. Çok da gerekli mi bilmiyorum ama kullanıp satarım artık napıyım. Arada gereksiz gaza geliyorum demek. Daha emzik almadım, ilk sterilizatörü almışım.ben 150ye aldım ammajoo ne aldın da 450 kıız
yok aşkım tomme tippe setini aldım bennn
kesin bir şeylere ihtiyacım vardır kesiiiiin bakayımmAvent 3ü 1 arada, en pahalı da onu almışım. Gaza geldim herhalde. Çok da gerekli mi bilmiyorum ama kullanıp satarım artık napıyım. Arada gereksiz gaza geliyorum demek. Daha emzik almadım, ilk sterilizatörü almışım.hastane çıkışı, yenidoğan takımım hiç yok. Bende bir sıralama hatası var ama şu anda güzel indirimler var, şubat indirimleri baslıyor herhalde. Bir baksın ihtiyacı olanlar.
Olsun 2 aya doğucak zaten doğunca görcen gümüş öyle düşünTahmini doğum 23 mart çıktı kilo vs resim koydum 2 kiloya yakin..Ama 20 marttan öncede olabilir dedi balık olur burcu 20 sinden sonra koç burcu olsun dedim.Bir mani olmazsa dedi.Boy 42 43 cm miş.Sari akıntı bir gün var bir gün yok dedim bazen aşırı oluyor dedim sona geliyoruz sarı beyaz artabilir dedi.idrar yaparken zorlanmiyorsan tamam dedi.Asagiya baskı çok dedimvs.Gelisim normal.Benim doktorum gayet iyi memnunum ama resim çıkmıyor ultrason kalitesi iyi değil yüzünü göremiyorum malesef
bizim grup yine özeniyor. Bir arkadasım yeni doğum yaptı. Nereden yenidogan aldın dedim. Almadım, hastane veriyor, ben bir tulum götürdüm dedikesin bir şeylere ihtiyacım vardır kesiiiiin bakayımm
kuduruk dulci ne zaman almayı düşünüyosuuun
Boy da kilo da ayni cikmis bizimLavi12 canım bugün kontrolüm vardı. 32+1 deyim 2260 gram olmuş boy da 46 cm. kafa ölçüsü bir tık büyükse kilo da çok çıkarmış
Biz anlaştık fotoğrafçıyla kuzum kendi düğünümde bile özenmedim ama bebiş için çok özeniyorumHastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?