Önümüzdeki hafta idrarda protein baktırıcm yine başka yere gidicem denemek için karnım sürekli taş gibi 3 dakika da bi baktı ultrasyı da allah kabul etsinsenin doktor beni öldürecek zaten gün mün verdi mi normali bekleyecek misiiin ne düşünüyosun şeker
Kendimiz cekcez kuzu yani insallah cekebilirizHastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
Ben fotoğraf ci tuttum cnmHastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
Biz de kendimiz cekicez hastanede, ne yüksek fiyatlar istiyorlar ya, bizde yasakmış. Çok ısrar etsen kabul eder her hastane bence, ama ben de nedense hastanede konsantre olamam diye düşündüm. Devamında stüdyoda sade birkaç fotograf cektirmek istiyorum.Kendimiz cekcez kuzu yani insallah cekebilirizbizim hastanenin anlasmali oldugu fotocuyu begenmedim hic. İstedigim gibi seyler yapmiyo sabit bir programi varmis onun disinda calismiyomus. O da bana sadece şov, instagram için gibi geldi istemedim. Hem foto hem video istiyodum ama iste begenmedim. Fotoları bile sadece dijital veriyor bir albüm bile yapmiyor 1800 demisti 2 ay önce. Eşim hemsirelere veririz dogum aninda cekerler dedi, sonrasinda da odada vs anneme falan cektiririz artik bilemedim. Bu kadar paraları begenmedigim biseye vermek bende istemedim. Daha uygun olsaydi yaptirirdim garanti
Hastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
Biz de kendimiz cekicez hastanede, ne yüksek fiyatlar istiyorlar ya, bizde yasakmış. Çok ısrar etsen kabul eder her hastane bence, ama ben de nedense hastanede konsantre olamam diye düşündüm. Devamında stüdyoda sade birkaç fotograf cektirmek istiyorum.
G gumus82 senin hastanenin fiyatı uygundu canım, sen orada halledebilirsin bu işi.
Sac, bas nasıl yapıcaz dogum sonrası acaba kendimiz de foto çeksek, bi çeki düzen lazım, 36.haftadan sonra sürekli fönlü mü gezsek naapsako kadar bakımsız tarzanım ki, dogum öncesi 1 kez sac mı boyasam diyorum
ben yarın çekim yaptırcam 3 elbise 500tl, 2 elbise 400tl ama nasıl olacak merak ediyorum pek kaliteli şeyler beklemiyorummHello girrrllllsssskonuya şak diye dalayım. Ben de bir fotocuya gittim, beni bi Çek doğum öncesi dedim. Bir de bebeği çekecek doğum sonrasında konseptli, 1700-1800 gibi bir fiyat istedi. Anlaşmadım.
hastane pandemi sebebiyle fotoğrafçı kabul etmiyor. E dış çekim de yok, stüdyoda çekilecek. bana çok uçuk geldi açıkçası. hastanede biz çekeriz, doğumda da ebeden rica ederiz. Belki sonrasında konsept çektiririm sadece. yazık günah ya. O paraya ne ihtiyaçlar alınır…
doğum tarihi belli olur olmaz anlaşıcam kuzu 2 bine bir yerle konuştum en içime sinen video vs orası oldu çok kaliteli gerçekten profesyonel ama çok daha uygunlarını da gördüm yaHastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
doğumdan önce fönlü gitmeyi düşünüyorum ondan sezo istiyorum zaten hazır olayım çekime de diyeBiz de kendimiz cekicez hastanede, ne yüksek fiyatlar istiyorlar ya, bizde yasakmış. Çok ısrar etsen kabul eder her hastane bence, ama ben de nedense hastanede konsantre olamam diye düşündüm. Devamında stüdyoda sade birkaç fotograf cektirmek istiyorum.
G gumus82 senin hastanenin fiyatı uygundu canım, sen orada halledebilirsin bu işi.
Sac, bas nasıl yapıcaz dogum sonrası acaba kendimiz de foto çeksek, bi çeki düzen lazım, 36.haftadan sonra sürekli fönlü mü gezsek naapsako kadar bakımsız tarzanım ki, dogum öncesi 1 kez sac mı boyasam diyorum
Benim doktor bana haftasiyla vucudu uyumlu kafasi bi tik buyuk bakim senin kafanda buyuk zaten genetik dedi@Lavi12 canım bugün kontrolüm vardı. 32+1 deyim 2260 gram olmuş boy da 46 cm. kafa ölçüsü bir tık büyükse kilo da çok çıkarmış
Oğluşuna isim seçtiniz miiiiBenim doktor bana haftasiyla vucudu uyumlu kafasi bi tik buyuk bakim senin kafanda buyuk zaten genetik dediailecek en cok espri yaptigimiz konuda doktor bi bakista anladi
Bende fön çektirip gidicem zaten sezaryenden sonra 1 gun dus almak yasakti diye hatirliyorum. Devlet hastanesinde dogum yapicam bu defa ne de olsa bir defa sezaryen oldum mecbur sezaryen doktorumla konustum abim gelip dogum aninda çekim yapicak insallah umdugum gibi olursa guzel bir dogum olucak bu defadoğumdan önce fönlü gitmeyi düşünüyorum ondan sezo istiyorum zaten hazır olayım çekime de diye
ertesi güne de kalsın diye yıkanmayı da düşünmüyorum lakjsdkajdl dikişten korkarım zaten pis pis durcam biraz
hastanenin kuaför hizmeti var mı bilmiyorum çünkü makyaj işini eşime dedim ben bebek bakıcam ruj muj süremem dedi aksjdhjka sanki eyeliner çekecek paşa
Evet cnm Fatih Kaan esimin rahmetli babasinin adi Fatih bende kaani istedim:)Oğluşuna isim seçtiniz miiii
Bir saç bonesi atarız cantaya duş almak gerekirse sacları kurtarırızdoğumdan önce fönlü gitmeyi düşünüyorum ondan sezo istiyorum zaten hazır olayım çekime de diye
ertesi güne de kalsın diye yıkanmayı da düşünmüyorum lakjsdkajdl dikişten korkarım zaten pis pis durcam biraz
hastanenin kuaför hizmeti var mı bilmiyorum çünkü makyaj işini eşime dedim ben bebek bakıcam ruj muj süremem dedi aksjdhjka sanki eyeliner çekecek paşa
Alma artık bir şeykesin bir şeylere ihtiyacım vardır kesiiiiin bakayımm
kuduruk dulci ne zaman almayı düşünüyosuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?