2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
senin doktor beni öldürecek zaten gün mün verdi mi normali bekleyecek misiiin ne düşünüyosun şeker
Önümüzdeki hafta idrarda protein baktırıcm yine başka yere gidicem denemek için karnım sürekli taş gibi 3 dakika da bi baktı ultrasyı da allah kabul etsin

Hastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
Kendimiz cekcez kuzu yani insallah cekebiliriz bizim hastanenin anlasmali oldugu fotocuyu begenmedim hic. İstedigim gibi seyler yapmiyo sabit bir programi varmis onun disinda calismiyomus. O da bana sadece şov, instagram için gibi geldi istemedim. Hem foto hem video istiyodum ama iste begenmedim. Fotoları bile sadece dijital veriyor bir albüm bile yapmiyor 1800 demisti 2 ay önce. Eşim hemsirelere veririz dogum aninda cekerler dedi, sonrasinda da odada vs anneme falan cektiririz artik bilemedim. Bu kadar paraları begenmedigim biseye vermek bende istemedim. Daha uygun olsaydi yaptirirdim garanti

Hello girrrllllssss konuya şak diye dalayım. Ben de bir fotocuya gittim, beni bi Çek doğum öncesi dedim. Bir de bebeği çekecek doğum sonrasında konseptli, 1700-1800 gibi bir fiyat istedi. Anlaşmadım.

hastane pandemi sebebiyle fotoğrafçı kabul etmiyor. E dış çekim de yok, stüdyoda çekilecek. bana çok uçuk geldi açıkçası. hastanede biz çekeriz, doğumda da ebeden rica ederiz. Belki sonrasında konsept çektiririm sadece. yazık günah ya. O paraya ne ihtiyaçlar alınır…

Belik ptokoltuğu bebek arabası dahil kızçenin eiyaları bize bonus oldu 1 zıbın bir altüst aldım birkaç ufak tefek şey. Kasılmalarım arttılça hastane çantasını hazırlıym diyrm bnde

Biz de kendimiz cekicez hastanede, ne yüksek fiyatlar istiyorlar ya, bizde yasakmış. Çok ısrar etsen kabul eder her hastane bence, ama ben de nedense hastanede konsantre olamam diye düşündüm. Devamında stüdyoda sade birkaç fotograf cektirmek istiyorum.
G gumus82 senin hastanenin fiyatı uygundu canım, sen orada halledebilirsin bu işi.
Sac, bas nasıl yapıcaz dogum sonrası acaba kendimiz de foto çeksek, bi çeki düzen lazım, 36.haftadan sonra sürekli fönlü mü gezsek naapsak o kadar bakımsız tarzanım ki, dogum öncesi 1 kez sac mı boyasam diyorum

Hastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık

Canım ben yarın hamile çekimine gidiyorum. Fotoğrafçı ile hamile çekimi, doğum anı, doğum sonrası bebek ile fotograflarımızı çekicek. 3 dk lık doğum videosu ve albüm hazırlanıcak. O şekilde anlaştık

Canım hastanelerin fön hizmeti oluyor. Bizimkinde var ama pandemiden dolayı hizmet veriliyor mu bilmiyorum onu soracağım. Fotograflarda hep fönlüler ama muhtemelen hizmet var ne olur ne olmaz diye yanıma makine alırım. Makyaj malzemesi zaten alınacak

ben yarın çekim yaptırcam 3 elbise 500tl, 2 elbise 400tl ama nasıl olacak merak ediyorum pek kaliteli şeyler beklemiyorumm
hastane için ayrı bir yerden fiyat aldım 2 bin dediler öncesi doğum anı sonraki gün bi de video orası içime sindi en uygun 1350 ye fiyat almıştım ama hastane yasakladı mı naptı henüz haberim yokk salı günü konuşacağıımm

doğum tarihi belli olur olmaz anlaşıcam kuzu 2 bine bir yerle konuştum en içime sinen video vs orası oldu çok kaliteli gerçekten profesyonel ama çok daha uygunlarını da gördüm ya
hastanenin dışarıdan fotocu getirme görüşü ne bilmiyorum hiç
ama hastanenin anlaşmalı olduğu fotocu 3 bine ykaındı her eşy dahil hiç beğenmedim onu aşırı leşti onla anlaşmak zorunda kalmak istemem

doğumdan önce fönlü gitmeyi düşünüyorum ondan sezo istiyorum zaten hazır olayım çekime de diye
ertesi güne de kalsın diye yıkanmayı da düşünmüyorum lakjsdkajdl dikişten korkarım zaten pis pis durcam biraz
hastanenin kuaför hizmeti var mı bilmiyorum çünkü makyaj işini eşime dedim ben bebek bakıcam ruj muj süremem dedi aksjdhjka sanki eyeliner çekecek paşa

@Lavi12 canım bugün kontrolüm vardı. 32+1 deyim 2260 gram olmuş boy da 46 cm. kafa ölçüsü bir tık büyükse kilo da çok çıkarmış
Benim doktor bana haftasiyla vucudu uyumlu kafasi bi tik buyuk bakim senin kafanda buyuk zaten genetik dedi ailecek en cok espri yaptigimiz konuda doktor bi bakista anladi

Bende fön çektirip gidicem zaten sezaryenden sonra 1 gun dus almak yasakti diye hatirliyorum. Devlet hastanesinde dogum yapicam bu defa ne de olsa bir defa sezaryen oldum mecbur sezaryen doktorumla konustum abim gelip dogum aninda çekim yapicak insallah umdugum gibi olursa guzel bir dogum olucak bu defa

Bir saç bonesi atarız cantaya duş almak gerekirse sacları kurtarırız

Günaydın kizlar. Asel hanım gayet iyi, 2744gr, 49cm olmuş. Doğuma son 18 gün kaldı. Bu çocuk 2 haftada 600gr aldı. 3.5e yakın doğacak sanırım

Haftaya cumartesi son nst var sanırım ama annem gelince de sırf bebisi görsün diye gidicem ultrasona. Kv de neyi eksik anamın? O da görsün torununu içerde.

Kv de 10 günde aşırı darladi iş yapmayarak. Bakalım ben daha kaç gün katlanicam bu kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…