Maşallah sağlıkla gelsin ınsallah.çok az kalmış darısıda bızım başımızaGünaydın kizlar. Asel hanım gayet iyi, 2744gr, 49cm olmuş. Doğuma son 18 gün kaldı. Bu çocuk 2 haftada 600gr aldı. 3.5e yakın doğacak sanırım
Haftaya cumartesi son nst var sanırım ama annem gelince de sırf bebisi görsün diye gidicem ultrasona. Kv de neyi eksik anamın? O da görsün torununu içerde.
Kv de 10 günde aşırı darladi iş yapmayarak. Bakalım ben daha kaç gün katlanicam bu kadına
Aman yok, bana elbise üzerinden fiyat vermediler. Seni kocanla çekeriz 800, bebeği doğumdan sonra çekeriz 800, albüm parası 200 Dediler. hastane yok, öncesi sonrası yok, koşturmacası yok yani. E hava soğuk bize dış çekim yok, Stüdyoda şak şak hayırlı işler bol güneşler 1700-1800. beni çekmese de olur, zaten zibilyon tane çekildimben yarın çekim yaptırcam 3 elbise 500tl, 2 elbise 400tl ama nasıl olacak merak ediyorum pek kaliteli şeyler beklemiyorumm
hastane için ayrı bir yerden fiyat aldım 2 bin dediler öncesi doğum anı sonraki gün bi de video orası içime sindi en uygun 1350 ye fiyat almıştım ama hastane yasakladı mı naptı henüz haberim yokk salı günü konuşacağıımm
MaşallahGünaydın kizlar. Asel hanım gayet iyi, 2744gr, 49cm olmuş. Doğuma son 18 gün kaldı. Bu çocuk 2 haftada 600gr aldı. 3.5e yakın doğacak sanırım
Haftaya cumartesi son nst var sanırım ama annem gelince de sırf bebisi görsün diye gidicem ultrasona. Kv de neyi eksik anamın? O da görsün torununu içerde.
Kv de 10 günde aşırı darladi iş yapmayarak. Bakalım ben daha kaç gün katlanicam bu kadına
Bizimki ağzını açamadi eşim susturdu.Maşallahhayırlısıyla gelsin minik hanım. Bizim doktor eşten başka kimseyi almıyor muayeneye/ultrasona. hem oandemi sebebiyle hem de o ne, bu ne, burası ne diye darlıyorlarmış anne babalar
Bu haftaya olsun da, ay 2si de yoruyor beni. Ama en azından annene derken o da anlar diye düşünüyorumMaşallah sağlıkla gelsin ınsallah.çok az kalmış darısıda bızım başımızabenım kv dede oyle gıttıgı zaman koltukta yatıs pozısyonunun ızi cıkıyo dogumdan degılde o gelırse ben ne yapıcam stresı var benım annen gelınce sanada moral olur hem bende annemı dort gozle beklıyorum
Manural bana da ishal yaptı bir zararı olur mu acaba hamileyim korkuyorumMonurolsa verdigi ilac inanilmaz ishal yapar su gibi
Bana dr birsey demedi.Ankaraya gittim arabayla 3 saat sürüyor persembe günu ama kızım saolsun yol boyu ayagi kaburgamda basi asagida itip durdu hic rahat oturamadımAyy canım dikkat et kendine Allah korusun yaaa. Aslında doktorlar araba kullanmayı bu haftalarda önermiyo dikkat dağınıklığı vs oluyor diye ama bende kullanıyorumaz kaldı sag salim bebeğini kucagina alican oyle dusun. Bazen aglamak da rahatlatıyor insanı belki iyi gelmiştir.
AyyGünaydın kizlar. Asel hanım gayet iyi, 2744gr, 49cm olmuş. Doğuma son 18 gün kaldı. Bu çocuk 2 haftada 600gr aldı. 3.5e yakın doğacak sanırım
Canım benim magnezyum kullanmadan önce çok oluyordu.Kulanıyorsan belki donuzu yükselt doktoruna danışıpKizlar uykudan uyandığımdan beri bacağım ağrıyor bı parol alıp uzandım sizede oluyor mu neden oluyor acaba
Kızlar hastaneye gitmelimiyim???
Kızlar cumadan beri hiç hareket edemiyorum
20 dakikadan fazla ayakta kalıp veya oturmak çok zorlaştı bebek içirde taş gibi kesilip canımı acıtıyor uzanınca hiç bişey yok başlıyor hareket edip tekmelemeye
Yalancı kasılmalar için bol su iç canım. Geçen hafta benim çok oldu sancım bol su içince geçti. Şimdi günde 1 veya 2 kere oluyorKızlar hastaneye gitmelimiyim???
20 dakikadan fazla ayakta kalıp veya oturmak çok zorlaştı bebek içirde taş gibi kesilip canımı acıtıyor uzanınca hiç bişey yok başlıyor hareket edip tekmelemeye
Maalesef artık çok agirlastik .bende iş güç yapınca sürekli karnım taş gbi oluyor ama mecbur yapmam gerekiyor . İki gündür öyleydi bnmde misafirim vardı yatılı fazla uzananadim.dun o gidince sürekli yattım yatınca rahatlıyorum .kızımda hiç biyle olmamıştı kasılma falan .su onumuzdeki üç hafta hmn geçse de dogursam artık deneye başlasamKızlar hastaneye gitmelimiyim???
Bunlar yalancı kasılmalar. Bende de çok sık olmaya başladı sinirimi bozuyor. Hiç zararı yokmuş ama doğum yaklaştıkça artıyormuş bu da beni korkutuyor çünkü 32+0dayım daha bugün.
Bol bol sıvı aldım onunla rahatladı 2 gündür. Ama çok bol aldım. Yani 3,5-4 litreyi rahat buluyorum. Sudan fenalık gelince ılık süt, ıhlamur içiyorum. Siz de deneyin ve doktorunuza yazın. Belki nst ye takıp kasılmaya bakarlar. Rahim ağzını kısaltmadığı sürece sorun yok dedi doktorum bana.
Yalancı kasılmalar için bol su iç canım. Geçen hafta benim çok oldu sancım bol su içince geçti. Şimdi günde 1 veya 2 kere oluyor
Ev iş dolu uzanıyorum.Doğum yapacağım hassteneyi aradım için rahat etmiyorsa gel ama bu haftalarda normal yalancı kasılmalar her anne adayında farklı olur dediMaalesef artık çok agirlastik .bende iş güç yapınca sürekli karnım taş gbi oluyor ama mecbur yapmam gerekiyor . İki gündür öyleydi bnmde misafirim vardı yatılı fazla uzananadim.dun o gidince sürekli yattım yatınca rahatlıyorum .kızımda hiç biyle olmamıştı kasılma falan .su onumuzdeki üç hafta hmn geçse de dogursam artık deneye başlasamgerçi şimdide diyorum ama daha erken en az iki hafta daha bekle diyorum ogluşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?