2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah sağlıkla gelsin ınsallah.çok az kalmış darısıda bızım başımızabenım kv dede oyle gıttıgı zaman koltukta yatıs pozısyonunun ızi cıkıyo dogumdan degılde o gelırse ben ne yapıcam stresı var benım annen gelınce sanada moral olur hem bende annemı dort gozle beklıyorum

Aman yok, bana elbise üzerinden fiyat vermediler. Seni kocanla çekeriz 800, bebeği doğumdan sonra çekeriz 800, albüm parası 200 Dediler. hastane yok, öncesi sonrası yok, koşturmacası yok yani. E hava soğuk bize dış çekim yok, Stüdyoda şak şak hayırlı işler bol güneşler 1700-1800. beni çekmese de olur, zaten zibilyon tane çekildim

Maşallah hayırlısıyla gelsin minik hanım. Bizim doktor eşten başka kimseyi almıyor muayeneye/ultrasona. hem oandemi sebebiyle hem de o ne, bu ne, burası ne diye darlıyorlarmış anne babalar

Maşallah hayırlısıyla gelsin minik hanım. Bizim doktor eşten başka kimseyi almıyor muayeneye/ultrasona. hem oandemi sebebiyle hem de o ne, bu ne, burası ne diye darlıyorlarmış anne babalar
Bizimki ağzını açamadi eşim susturdu.
nst ye inmeye kalktı, bekleyin ne işiniz var dedim

Doktor babanneye poz veriyor dedi, benimki sizi gördü ondan hareketli dedi doktorw

Bu haftaya olsun da, ay 2si de yoruyor beni. Ama en azından annene derken o da anlar diye düşünüyorum

Bana dr birsey demedi.Ankaraya gittim arabayla 3 saat sürüyor persembe günu ama kızım saolsun yol boyu ayagi kaburgamda basi asagida itip durdu hic rahat oturamadım . Dönüste bulantım vardı esim sürdü.

Kizlar uykudan uyandığımdan beri bacağım ağrıyor bı parol alıp uzandım sizede oluyor mu neden oluyor acaba

Ayy maşallah canım çok az bi zamanın kaldı.
Hayırlısı ile gelsin bebişler

Kizlar uykudan uyandığımdan beri bacağım ağrıyor bı parol alıp uzandım sizede oluyor mu neden oluyor acaba
Canım benim magnezyum kullanmadan önce çok oluyordu.Kulanıyorsan belki donuzu yükselt doktoruna danışıp
Bi hafta kadar çektim kullanmaya başlayınca ağrılar kesildi

Kızlar hastaneye gitmelimiyim???
Kızlar cumadan beri hiç hareket edemiyorum
20 dakikadan fazla ayakta kalıp veya oturmak çok zorlaştı bebek içirde taş gibi kesilip canımı acıtıyor uzanınca hiç bişey yok başlıyor hareket edip tekmelemeye

Bunlar yalancı kasılmalar. Bende de çok sık olmaya başladı sinirimi bozuyor. Hiç zararı yokmuş ama doğum yaklaştıkça artıyormuş bu da beni korkutuyor çünkü 32+0dayım daha bugün.

Bol bol sıvı aldım onunla rahatladı 2 gündür. Ama çok bol aldım. Yani 3,5-4 litreyi rahat buluyorum. Sudan fenalık gelince ılık süt, ıhlamur içiyorum. Siz de deneyin ve doktorunuza yazın. Belki nst ye takıp kasılmaya bakarlar. Rahim ağzını kısaltmadığı sürece sorun yok dedi doktorum bana.

Yalancı kasılmalar için bol su iç canım. Geçen hafta benim çok oldu sancım bol su içince geçti. Şimdi günde 1 veya 2 kere oluyor

Maalesef artık çok agirlastik .bende iş güç yapınca sürekli karnım taş gbi oluyor ama mecbur yapmam gerekiyor . İki gündür öyleydi bnmde misafirim vardı yatılı fazla uzananadim.dun o gidince sürekli yattım yatınca rahatlıyorum .kızımda hiç biyle olmamıştı kasılma falan .su onumuzdeki üç hafta hmn geçse de dogursam artık deneye başlasam gerçi şimdide diyorum ama daha erken en az iki hafta daha bekle diyorum ogluşa

Gebelik takviminde bebek aşağıya i ebilir artık diyor . Ben bu ara mide konusunda çok rahatım ne kaburgam batıyor ne de mide yanması şişkinlik falan hissediyorum .ama aşağıda olsa da sık idrara çıkma lazım o da yok ne şekil yatiyor bu çocuk merak içindeyim

kızlar bir şey sorcağım internette baktım normal yazıyor,10 gündür neredeyse ishal gibiyim hamileliğin son aylarında olur mu normal mi. ve ben normalde hamileliğin başından beri kabızlık problemi yaşayan biriydim

Yalancı kasılmalar için bol su iç canım. Geçen hafta benim çok oldu sancım bol su içince geçti. Şimdi günde 1 veya 2 kere oluyor
Ev iş dolu uzanıyorum.Doğum yapacağım hassteneyi aradım için rahat etmiyorsa gel ama bu haftalarda normal yalancı kasılmalar her anne adayında farklı olur dedi
Bakalım yarın kadın doktorunda randevum var hayırlısı inşallah şubatta çıksa hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…