Ben gecelik hic sevmem pijama aldim ama mutlaka bir gecelik koy sonda takiliyor ilk saatler lazim dediler lcwaikiden rahat bisey aldimKızlar önceden konuşuldı sanırm hastaneye elbise tarzi gecelik mi koydunuz yoksa pijamamı kızmda elbise ile rahat ettim alttan düküşlere vs baktıkşarımda ama 1 gün kullandım sonra verdim.
Bu sefer sadece pijama takımı mı koysam diyorm? Normalde elbise tarzı olanları kullanmıyrm boşuna alıp vercm
Sonda yı doğumdan öncemi takıyorlar doğumdada takılı mı kalıyor. Önceki doğumum gece ilerlediği için takamamışlardı bilmiyrm açıkçası bemde sevmesemde 2 tane aldım altlarını kestirir öyle kullanırm olmadı normaldeBen gecelik hic sevmem pijama aldim ama mutlaka bir gecelik koy sonda takiliyor ilk saatler lazim dediler lcwaikiden rahat bisey aldim
Kullanmıyorum evde var ama düzenli olarak almıyorum ondandır o zaman değil miCanım benim magnezyum kullanmadan önce çok oluyordu.Kulanıyorsan belki donuzu yükselt doktoruna danışıp
Bi hafta kadar çektim kullanmaya başlayınca ağrılar kesildi
Benim kaburga aşırı batıyor oturamıyorum hiçGebelik takviminde bebek aşağıya i ebilir artık diyor . Ben bu ara mide konusunda çok rahatım ne kaburgam batıyor ne de mide yanması şişkinlik falan hissediyorum .ama aşağıda olsa da sık idrara çıkma lazım o da yokne şekil yatiyor bu çocuk merak içindeyim
2 Doğum yaptım ikisindede dogumdan önce takıldıSonda yı doğumdan öncemi takıyorlar doğumdada takılı mı kalıyor. Önceki doğumum gece ilerlediği için takamamışlardı bilmiyrm açıkçası bemde sevmesemde 2 tane aldım altlarını kestirir öyle kullanırm olmadı normalde
Ben 36.haftadayım hala kaburgamı zorluyor bebiş sanki dahada yukarı çıktı ağzımdan çıkmayı planlıyor herhaldeGebelik takviminde bebek aşağıya i ebilir artık diyor . Ben bu ara mide konusunda çok rahatım ne kaburgam batıyor ne de mide yanması şişkinlik falan hissediyorum .ama aşağıda olsa da sık idrara çıkma lazım o da yokne şekil yatiyor bu çocuk merak içindeyim
aaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştimGünaydınlar bu arada gecmisi okudum. Hazırlıklar bitiyir gibi. Ben bugün anakucagı portbebe filan yıkıycam. Haftaya yatagı kurup silicem gerisi tamam zaten
Magnezyum iç, kramp girmiştir muhtenelenKizlar uykudan uyandığımdan beri bacağım ağrıyor bı parol alıp uzandım sizede oluyor mu neden oluyor acaba
Bilmemki yıkanmasada olur belki ama ben yıkıycam kılıfını bana bi abla söyle demişti satın aldıgınız giysilerin kumas ürünlerin kumaslari hep yerlerde oluyoaaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştim
hiç aklıma gelmedi ,iyi ki söyledinS supriz_yumurta
Kılıflarini çıkardım yıkadım tekrar taktım malum ikinci elde alsan sifirda alsan yıkamak lazım bebekler hassas
evet bende yıkamadan giymiyorum.konfeksiyonlarda dediğin gibi yerlerde hep .ana kucağı nedense aklıma gelmemişBilmemki yıkanmasada olur belki ama ben yıkıycam kılıfını bana bi abla söyle demişti satın aldıgınız giysilerin kumas ürünlerin kumaslari hep yerlerde oluyoben ne alsam yıkarım giysi nevresim vs.
Bnm kızımda öyleydi ama bu değilBenim kaburga aşırı batıyor oturamıyorum hiç
Bakalim bnmki ne zamn kaburgaları bulucak .en başından beri aşağılarda sanki .Ben 36.haftadayım hala kaburgamı zorluyor bebiş sanki dahada yukarı çıktı ağzımdan çıkmayı planlıyor herhalde
Canım hangi site bu?Emzirme atketi ve gecelikler indirime girmiş bakmak isteyen olursa :)
Bebisim 2 hafta önce falan vardı benim. Doktor kontrolünde sordum geçen hafta normak dedi. Hatta ben enfeksiyon mu acaba diye düşündüm. Ama testler temiz çıktı. Bebiş baskı yapıyormusKızlar benim haftalarda aniden batma bir anlık böyle olan var mı vajinadan batma oldu aniden sonra oturdum neyse geçti idrar yaparken değil öyle ayaktayken aniden
Aman canım aşağıda olması daha fenaBen 36.haftadayım hala kaburgamı zorluyor bebiş sanki dahada yukarı çıktı ağzımdan çıkmayı planlıyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?