2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar önceden konuşuldı sanırm hastaneye elbise tarzi gecelik mi koydunuz yoksa pijamamı kızmda elbise ile rahat ettim alttan düküşlere vs baktıkşarımda ama 1 gün kullandım sonra verdim.
Bu sefer sadece pijama takımı mı koysam diyorm? Normalde elbise tarzı olanları kullanmıyrm boşuna alıp vercm

Ben gecelik hic sevmem pijama aldim ama mutlaka bir gecelik koy sonda takiliyor ilk saatler lazim dediler lcwaikiden rahat bisey aldim

Emzirme atketi ve gecelikler indirime girmiş bakmak isteyen olursa :)

Eklentiler

• Screenshot_20220130-153908.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 97
Ben gecelik hic sevmem pijama aldim ama mutlaka bir gecelik koy sonda takiliyor ilk saatler lazim dediler lcwaikiden rahat bisey aldim
Sonda yı doğumdan öncemi takıyorlar doğumdada takılı mı kalıyor. Önceki doğumum gece ilerlediği için takamamışlardı bilmiyrm açıkçası bemde sevmesemde 2 tane aldım altlarını kestirir öyle kullanırm olmadı normalde

Kızlar benim haftalarda aniden batma bir anlık böyle olan var mı vajinadan batma oldu aniden sonra oturdum neyse geçti idrar yaparken değil öyle ayaktayken aniden

Canım benim magnezyum kullanmadan önce çok oluyordu.Kulanıyorsan belki donuzu yükselt doktoruna danışıp
Bi hafta kadar çektim kullanmaya başlayınca ağrılar kesildi
Kullanmıyorum evde var ama düzenli olarak almıyorum ondandır o zaman değil mi

Benim kaburga aşırı batıyor oturamıyorum hiç

2 Doğum yaptım ikisindede dogumdan önce takıldı

Ben 36.haftadayım hala kaburgamı zorluyor bebiş sanki dahada yukarı çıktı ağzımdan çıkmayı planlıyor herhalde

aaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştim
Bilmemki yıkanmasada olur belki ama ben yıkıycam kılıfını bana bi abla söyle demişti satın aldıgınız giysilerin kumas ürünlerin kumaslari hep yerlerde oluyo ben ne alsam yıkarım giysi nevresim vs.

Bilmemki yıkanmasada olur belki ama ben yıkıycam kılıfını bana bi abla söyle demişti satın aldıgınız giysilerin kumas ürünlerin kumaslari hep yerlerde oluyo ben ne alsam yıkarım giysi nevresim vs.
evet bende yıkamadan giymiyorum.konfeksiyonlarda dediğin gibi yerlerde hep .ana kucağı nedense aklıma gelmemiş

Kizlar hepsi burada da tıkla kazan var on lira falan çıkarsa kargo bedava kitap söyleyebilirsiniz . Hem eşime hem bana on lira çıktı .üzerine 4 lira daha ekleyip 3 kitap aldım .tabi kızım için aldım 4 yaşında . Bebekler içinde biseyler vardır blki

Emzirme atketi ve gecelikler indirime girmiş bakmak isteyen olursa :)
Canım hangi site bu?
Kızlar benim haftalarda aniden batma bir anlık böyle olan var mı vajinadan batma oldu aniden sonra oturdum neyse geçti idrar yaparken değil öyle ayaktayken aniden
Bebisim 2 hafta önce falan vardı benim. Doktor kontrolünde sordum geçen hafta normak dedi. Hatta ben enfeksiyon mu acaba diye düşündüm. Ama testler temiz çıktı. Bebiş baskı yapıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…