2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün ütü işini de bitirdim büyük ölçüde. En azından bebeğin kiyafetleri bitti. Battaniyeleri falan ütülemeye gerek var mı ya? Ya kıyafetler bile ütülemese olurdu aslında kırışık çıkmadı 600 devirde sıktırdım ama mikrop ölsün temiz olsun diye güzelce ürünledim. Şimdilik gelişi güzel yerleştirdim, bi düzen kurmak lazım

32+1 de gittiğimde 2300 gr dedi doktor. 2 hafta önden gidiyormuş. Problem olur mu diye sordum hayır genetik bi durum dedi
Benim de carpintim bebek kasilinca top gibi olunca çok sık olmaya başladı. Sanırım kasılmalar da etkili bu duruma
Benim de kasıldığı an kalbim çok değişik atıyor ve nefesim kesiliyor.
Hastanede fotoğrafçı kimler ayarladı kimler kendi cekicek sadece bu konuda kafam karışık
Ben hastanenin fotocusundan fiyat aldım ama onunla anlaşmadım. Dışardan gelecek fotoğrafçı zaten o kadar çok çekim yapıyor ki o da hastanenin fotocusu sayılır. Bi daha stüdyo çekimi falan yaptırmayacağım. Bebek doğunca çok zor geliyor bana.
Ohh ellerine sağlık Ben ütüledim battaniyeleri hatta çorapları bile

Ben yıkayıp uzun süre ütüleme ye vakit bulamadığım için hepsi buruşturi vanım hepsini ütüledim battaniyesinden havlusuna ama bidaha bebek doğunca vaktim olur mu bilemiyorum ellerine sağlık ennzor kısımları halletmişsin

Ayyy denisb maşallah çoraplarını hic ellemedim direk çekmeceye koydum
Cicekciteyze ay ütü zor cidden, başta çok keyifliydi küçük küçük ütülemesi ama bi yerden sonra yordu. Ki ben çok fazla kıyafet almadım. Yenidoğan ve 3 aya kadar. Oturarak yapmama rağmen yordu beni
Bayatsaat kuzu ben bu siteden lohusa pijama almıştım, teşekkür ederim atletlere bi bakayım.

Ben iki hafta oldu utuleyeli .hastane çantasına da bebeğe lazim olucak herşeyi koydum beze varana kadar ama kendime ait bir tane bile bişey koymadım simdi dogursam çocuktan çok bana lazım olur giyecek biseyler.Ama bı usengeclik çoktu ki anlatamam .

Ben abisinden kalan 1 yaşa kadar olanları da yıkadım ütüledim ama canım çıktı resmen. Küçük şeyleri ütülemek daha zor

Benim de valize girmeyi bekliyorlar ama nasıl zor nasıl zor geliyor anlatamam ütüyü iyi ki yapmışım yoksa hayatya bu hafta yapamıcakmışım acil bişey olsa valize tıkıp gidicez sanırım

Evet minik minik bitmiyorlar yerleştirme düzeni de yordu beni nasıl yapsam bana pratik olur acaba şimdilik öylesine koydum yerleştirdikçe oturur düzenim sanırım çorapları katladım geçtim milyon çorap almışım

Kızlar selam. Say’a göre 31. Haftadayım ama doktor başından beri hep 2 hafta ilerde söylüyor bana bebeğin gelişimini ve doğum tarihini. Ve yaklaşık 1 hafta önce ultrason kontrolünde 32. Haftadayız dedi kilosu 1300 gram boyu 30 cm dedi. Araştırmalarıma göre 32 haftalık bebeklerin kilosu ve boyu çok daha fazla doktor normal dedi ama benim kafama çok takılıyor var mı böyle durumda olan birileri ?

Lcw da çocukşara triko indirimi vardı önümüzdeki senenin kazak stoğunu yaptım büyük kıza isteyen bakabilir :) bugün iyice battım

Maksimum ve minimum kg boy sıkalsı var ve her ölçtükleri birebir tutmaya biliyr.
Nette bile değişiyr benkide bazen geriden geliyr gwç döllenme olarak kabul ediyrm diğer kızımda öyledi 3kg doğdu:) son 4 hafta çok alıyrlar

Ayy hastane çantam yok ya oof vala daha ne koycam oturtamadım kafamda. Zaten benimde kendi pijamalarımı yıkamam lazım koyucaklarımdan. İş hiç bitmiyor gibi gerçekten de ya
Canım doktorun yanlış söylemiş olabir mi haftanı ya da bebegin kilosunu. Benimki 29+3 te 1300 gr dı ki benim bebis zayıf bir bebek bence. Yine bi sor bence doktoruna.

Benim de valize girmeyi bekliyorlar ama nasıl zor nasıl zor geliyor anlatamam ütüyü iyi ki yapmışım yoksa hayatya bu hafta yapamıcakmışım acil bişey olsa valize tıkıp gidicez sanırım
Ya aslında bı girince devamı geliyor . Bebeğin kiyafetlerini koyarken şunu da yapayım bunu da yapayım derken süt sağma makinesidir biberi dur emziktir falan onları hallettim. Sonra bı kahve molası vereyim dedim üzerinden 1.5 hafta geçti hala moladayim

Bence doktorun ultrason ölçülerinde bir sorun var. 28+0 da bebeğin kilosu 1265 gramdı o zaman ultrasonda bebek 29+5 gün çıkmıştı. Buna göre düşününce sizin bebeğinizin kilosu sat tarihinizle uyumlu

Ultrason kağıdı var mı ?bu ölçüler baya az gbi sanki ya siz yanlış anladınız ya da doktorun dalginligina falan geldi farklı sayılar söyledi gbi duruyor .32+5 Ken gittiğimde 2200 Gr 45 cm demişti .

Bnce bizim grupta fena bı rahatlık var Şubat anneleri bu haftalarda doğurmaya başladı biz daha hastane çantası hazırlamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…