2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız hazırlamayan bikaç kisi kaldık. Kızlar 1 ay onceden yıkadı eşyaları, çantaları hazırladı bzi çok geç kaldık
Bnde yıkadım da işte o valize koymak zorladı beni . 32 de halletmiş olurum dedim de daha pijamamin paçası kesilcek duruyor alt tarafı iki don iki çorap pijama koyucam gözümde büyüyor .

Bence bu hafta yapıp bitirelim gözümüzde büyüdükçe dağ oluyr.
Bunhafta marangoz gelirse evimi baya toplarşamış olurm inşllh. Düzen oturtmadan bişey yapasım gelmiyr.
Kıyafetlerini yıkayıp hurca kaldırdm çantayı da bu hafta hazırlıcm inşllh çok bişey yok zaten her ıvırı ütüleyemem ruhum daralıyr ütüyle buhar ı iyi gelmiyr

Bende daha hazırlamadım cantayı bugun bır kısmını yıkadım haftaya anca ütülerim bıde bugun emzık ve sut sagma makınesı malzemelerını sterıl ettım kaplumbaga hızında devam edıyorum

Aynen biz sona kalanlarda artık bu hafta çanta işini halledelim. Salı günü 35 hafta oluyorum ben yeter artık hazır dursun Dulciana sen naptin yikadin mi kiyafetleri

Benim de hala hastane çantası eksik.Yerlestiremiyorum ki bisey çıkıyor hep.Bi de besik kurulup oda yerleşecek.Erken doğacak diye ödüm kopuyor.

Ultrason kağıdı var mı ?bu ölçüler baya az gbi sanki ya siz yanlış anladınız ya da doktorun dalginligina falan geldi farklı sayılar söyledi gbi duruyor .32+5 Ken gittiğimde 2200 Gr 45 cm demişti .
Bebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.
Benim kızım 34 artı da doğdu 1910 gram di. Sağlığı iyidi sadece minikti.
Ölçümlere takılmayın fazla.

Bebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.
Benim kızım 34 artı da doğdu 1910 gram di. Sağlığı iyidi sadece minikti.
Ölçümlere takılmayın fazla.
Küvözde kaldı mı cnm birde ciğer geliştirici yapıyrlar mı bu haftada

Doktor gelişimine bakıp ilerde söylüyor ama boyu kilosu düşük olunca düşündürüyor beni geç döllenme olacağı hiç aklıma gelmedi umarım sıkıntı yoktur teşekkür ederim

Tekrar soracağım fikir almak için kafamı netleştirmek için yazmak istedim sağolun

Bence doktorun ultrason ölçülerinde bir sorun var. 28+0 da bebeğin kilosu 1265 gramdı o zaman ultrasonda bebek 29+5 gün çıkmıştı. Buna göre düşününce sizin bebeğinizin kilosu sat tarihinizle uyumlu
Doktor her defasında benim sat tarihine göre hesapladığım tarihten 2 hafta ileride tarih verip haftasını fazla kilosunu düşük söylüyor umarım doktorun söylediği tarihte yada ölçümlerinde sıkıntı vardır

Benim aşağıda herhalde, tuvalete koşarak gidiyorum
Dr acaba haftayı mı tam kestiremiyor, çok kafana takılırsa bir dra daha git canım, bazen kendi kendimize kuruyoruz. Ya da kendi druna daha detaylı sorarsın.
Aynen biz sona kalanlarda artık bu hafta çanta işini halledelim. Salı günü 35 hafta oluyorum ben yeter artık hazır dursun Dulciana sen naptin yikadin mi kiyafetleri
Bugün aşı oldum, yine kaldı bu hafta ya. Ama ev çok berbattı, onu toparladık biraz. Ne çok iş var ya, zaten şu bavul kilit nokta, onu hazırlayıp salonun ortasına koyucam sanat eseri gibi dursun, bakalım sürekli bavul içi organizer aldım az önce, bir de cekmece içi düzenleyici 2 güne gelir herhalde. Onları da yıkıycam, yıkanır herhalde. Kaplumbaga hızıyla:)
Ya erken gelirler mi acaba, aslında 37 yi tamamlaması çok önemliymiş. Umarım tamamlayıp, saglıkla gelirler.

Ultrason kağıdı var mı ?bu ölçüler baya az gbi sanki ya siz yanlış anladınız ya da doktorun dalginligina falan geldi farklı sayılar söyledi gbi duruyor .32+5 Ken gittiğimde 2200 Gr 45 cm demişti .
Arada az bir fark yok epey fark var az fark olsa kafama takılmayacak en yakın zamanda doktoru tekrar görüp sormadan içim rahatlamayacak

Haklisin kuzum.Herkes bu oğlan gibi olmaz kiz erken gelir diyip duruyor.Durduk yere korkutuyorlar ya.
Bana da oğlan gününü doldurur diyolar ama kızımda tam 39+6 da doğum yapmıştım o da daha dururdu da fitille doğumu başlamıştık

Arkadaşlar iyi geceler şimdi size bir soru soracağım. Doğum yapacağım hastane ziyaretin yasak olduğunu refakatçi de tek kişi istediklerini söyledi. Hatta bu durumda covid testiyle alıyorlar gelecek kişiyi de. Eşime gelme annem gelsin demek istemiyorum ikimizin bebeği. Doğum esnasında ve sonrasında annemin de yardımına ihtiyacım olabilir. Ne öneriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…