- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Kız hazırlamayan bikaç kisi kaldık. Kızlar 1 ay onceden yıkadı eşyaları, çantaları hazırladı bzi çok geç kaldık
Aman kötüyü çekme kuzum hepsi vaktinde gelsin. Ocak şubat annelerine dönmeyelim yaniBenim de hala hastane çantası eksik.Yerlestiremiyorum ki bisey çıkıyor hep.Bi de besik kurulup oda yerleşecek.Erken doğacak diye ödüm kopuyor.
Haklisin kuzum.Herkes bu oğlan gibi olmaz kiz erken gelir diyip duruyor.Durduk yere korkutuyorlar ya.Aman kötüyü çekme kuzum hepsi vaktinde gelsin. Ocak şubat annelerine dönmeyelim yani
Nasil bir ana kucagi aldiniz tavsiye alabilir miyim bende :)aaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştim
Aa ben listeyi kaçırmışım bana paylaşır misinNerdeyse tüm evi
Saka bi tarafa doğum normal görünüyor.Ama ben iki ihtimali de düşünerek koydum herşeyi.Bi liste paylaştılar burda ona göre koydum bende.
Bebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.Ultrason kağıdı var mı ?bu ölçüler baya az gbi sanki ya siz yanlış anladınız ya da doktorun dalginligina falan geldi farklı sayılar söyledi gbi duruyor .32+5 Ken gittiğimde 2200 Gr 45 cm demişti .
Küvözde kaldı mı cnm birde ciğer geliştirici yapıyrlar mı bu haftadaBebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.
Benim kızım 34 artı da doğdu 1910 gram di. Sağlığı iyidi sadece minikti.
Ölçümlere takılmayın fazla.
Doktor gelişimine bakıp ilerde söylüyor ama boyu kilosu düşük olunca düşündürüyor beni geç döllenme olacağı hiç aklıma gelmedi umarım sıkıntı yoktur teşekkür ederimMaksimum ve minimum kg boy sıkalsı var ve her ölçtükleri birebir tutmaya biliyr.
Nette bile değişiyr benkide bazen geriden geliyr gwç döllenme olarak kabul ediyrm diğer kızımda öyledi 3kg doğdu:) son 4 hafta çok alıyrlar
Doktor her defasında benim sat tarihine göre hesapladığım tarihten 2 hafta ileride tarih verip haftasını fazla kilosunu düşük söylüyor umarım doktorun söylediği tarihte yada ölçümlerinde sıkıntı vardırBence doktorun ultrason ölçülerinde bir sorun var. 28+0 da bebeğin kilosu 1265 gramdı o zaman ultrasonda bebek 29+5 gün çıkmıştı. Buna göre düşününce sizin bebeğinizin kilosu sat tarihinizle uyumlu
Benim aşağıda herhalde, tuvalete koşarak gidiyorumGebelik takviminde bebek aşağıya i ebilir artık diyor . Ben bu ara mide konusunda çok rahatım ne kaburgam batıyor ne de mide yanması şişkinlik falan hissediyorum .ama aşağıda olsa da sık idrara çıkma lazım o da yokne şekil yatiyor bu çocuk merak içindeyim
Dr acaba haftayı mı tam kestiremiyor, çok kafana takılırsa bir dra daha git canım, bazen kendi kendimize kuruyoruz. Ya da kendi druna daha detaylı sorarsın.Kızlar selam. Say’a göre 31. Haftadayım ama doktor başından beri hep 2 hafta ilerde söylüyor bana bebeğin gelişimini ve doğum tarihini. Ve yaklaşık 1 hafta önce ultrason kontrolünde 32. Haftadayız dedi kilosu 1300 gram boyu 30 cm dedi. Araştırmalarıma göre 32 haftalık bebeklerin kilosu ve boyu çok daha fazla doktor normal dedi ama benim kafama çok takılıyor var mı böyle durumda olan birileri ?
Bugün aşı oldum, yine kaldı bu hafta ya. Ama ev çok berbattı, onu toparladık biraz. Ne çok iş var ya, zaten şu bavul kilit nokta, onu hazırlayıp salonun ortasına koyucamAynen biz sona kalanlarda artık bu hafta çanta işini halledelim. Salı günü 35 hafta oluyorum ben yeter artık hazır dursunDulciana sen naptin yikadin mi kiyafetleri
Arada az bir fark yok epey fark var az fark olsa kafama takılmayacak en yakın zamanda doktoru tekrar görüp sormadan içim rahatlamayacakUltrason kağıdı var mı ?bu ölçüler baya az gbi sanki ya siz yanlış anladınız ya da doktorun dalginligina falan geldi farklı sayılar söyledi gbi duruyor .32+5 Ken gittiğimde 2200 Gr 45 cm demişti .
Bana da oğlan gününü doldurur diyolar ama kızımda tam 39+6 da doğum yapmıştım o da daha dururdu da fitille doğumu başlamıştıkHaklisin kuzum.Herkes bu oğlan gibi olmaz kiz erken gelir diyip duruyor.Durduk yere korkutuyorlar ya.
Ya o belli olmuyor ki.Ne zaman isterse o zaman gelir bu bebislerBana da oğlan gününü doldurur diyolar ama kızımda tam 39+6 da doğum yapmıştım o da daha dururdu da fitille doğumu başlamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?