- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Yok canım onun doktoru hem iki hafta onde demiş hemde kiloyu boyu az söylemiş o garip yanıBebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.
Benim kızım 34 artı da doğdu 1910 gram di. Sağlığı iyidi sadece minikti.
Ölçümlere takılmayın fazla.
Dira nasıl oldunuz?Ya o belli olmuyor ki.Ne zaman isterse o zaman gelir bu bebisler
Ultrason kağıdında yazar aslında ölçümler . Vermiyor mu ultrason kağıdı .boyu kilosu önde olucak ki sana iki hafta onde gidiyor diyecek .blki sen yanlis anladın olmadı başka bı doktora daha gidersin netlestirmek içinArada az bir fark yok epey fark var az fark olsa kafama takılmayacak en yakın zamanda doktoru tekrar görüp sormadan içim rahatlamayacak
Arkadaşlar iyi geceler şimdi size bir soru soracağım. Doğum yapacağım hastane ziyaretin yasak olduğunu refakatçi de tek kişi istediklerini söyledi. Hatta bu durumda covid testiyle alıyorlar gelecek kişiyi de. Eşime gelme annem gelsin demek istemiyorum ikimizin bebeği. Doğum esnasında ve sonrasında annemin de yardımına ihtiyacım olabilir. Ne öneriyorsunuz?
Ya o belli olmuyor ki.Ne zaman isterse o zaman gelir bu bebisler
Iyiyim canım.Sanki öksürük azaldı.Ates de yok.Grip var.Ama tat koku gitti tamamen.Dira nasıl oldunuz?
1 gün sonra düzelir, benim arkadaşın da başına geldi gecen hafta.Iyiyim canım.Sanki öksürük azaldı.Ates de yok.Grip var.Ama tat koku gitti tamamen.
Zormus tat almadan koku almadan ya.1tatli kaşığı pulbiberi yedim yoğurtla denemek için.Hiç tat almadım ya.1 gün sonra düzelir, benim arkadaşın da başına geldi gecen hafta.
Covid aşını mi oldun kuzum,? Aynen o organizerları benimde yıkamam lazım. Pijamalarımı yikamam lazım. 36dan sonra gelebilir sanırım sıkıntı olmuyomus. En fazla kilo düşük olursa Küvez muhabbeti olabilir. Allah korusun da. 38 den once gelmesinler yine biz oyle dusunelimBenim aşağıda herhalde, tuvalete koşarak gidiyorum
Dr acaba haftayı mı tam kestiremiyor, çok kafana takılırsa bir dra daha git canım, bazen kendi kendimize kuruyoruz. Ya da kendi druna daha detaylı sorarsın.
Bugün aşı oldum, yine kaldı bu hafta ya. Ama ev çok berbattı, onu toparladık biraz. Ne çok iş var ya, zaten şu bavul kilit nokta, onu hazırlayıp salonun ortasına koyucamsanat eseri gibi dursun, bakalım sürekli bavul içi organizer aldım az önce, bir de cekmece içi düzenleyici 2 güne gelir herhalde. Onları da yıkıycam, yıkanır herhalde. Kaplumbaga hızıyla:)
Ya erken gelirler mi acaba, aslında 37 yi tamamlaması çok önemliymiş. Umarım tamamlayıp, saglıkla gelirler.
Bu eşinizle aranızdakı ıletısıme baglı ben ılk dogumda esımden gordugum yardımı kımseden gormedım en ozel anlarımda bıle o yardımcı oldu butun gecede benımle yurudu ilk gaz çıkarma ıslemı içinArkadaşlar iyi geceler şimdi size bir soru soracağım. Doğum yapacağım hastane ziyaretin yasak olduğunu refakatçi de tek kişi istediklerini söyledi. Hatta bu durumda covid testiyle alıyorlar gelecek kişiyi de. Eşime gelme annem gelsin demek istemiyorum ikimizin bebeği. Doğum esnasında ve sonrasında annemin de yardımına ihtiyacım olabilir. Ne öneriyorsunuz?
Cidden zormus bizim arkadaş da ben böyle bir rezillik yaşamadım ömrü hayatımda dedi.Zormus tat almadan koku almadan ya.1tatli kaşığı pulbiberi yedim yoğurtla denemek için.Hiç tat almadım ya.
Ben bunu aldim kullananlar tavsiye etti. Dolapdan aldim cok cok uyguna vede yepyeniKanguru alanlar hangi model aldınız link atabilir misiniz?
Öyle gerçekten ya.Gripteki koku alamama gibi falan değil.Cidden zormus bizim arkadaş da ben böyle bir rezillik yaşamadım ömrü hayatımda dedi.
Ben gcen koku alamiyorum dedim cips yemiştim onun tadıni da almamıştım.corana olmaktan çok tat koku gitti diye üzüldüm .ilk korona olduğumda 15 güne ancagelmisti .neyseki bu sefer korona değildim galiba bı kaç saat so da duzelmisti ..koronayken ilk aldığım koku yumuşatıcı kokusuydu .Öyle gerçekten ya.Gripteki koku alamama gibi falan değil.
Canım benim hastanede 1 kişi diyor. Eşim olacak refakatçi, ebe destegi de almayı düşünüyodum normal düşündüğüm için kabul etmeyiz falan dediler ama bilemiyorum.Arkadaşlar iyi geceler şimdi size bir soru soracağım. Doğum yapacağım hastane ziyaretin yasak olduğunu refakatçi de tek kişi istediklerini söyledi. Hatta bu durumda covid testiyle alıyorlar gelecek kişiyi de. Eşime gelme annem gelsin demek istemiyorum ikimizin bebeği. Doğum esnasında ve sonrasında annemin de yardımına ihtiyacım olabilir. Ne öneriyorsunuz?
Evet canım, sinovac oldum. Cesaret edemedim alerji falan yasarım diye, bunda bile stres oldum ya.Covid aşını mi oldun kuzum,? Aynen o organizerları benimde yıkamam lazım. Pijamalarımı yikamam lazım. 36dan sonra gelebilir sanırım sıkıntı olmuyomus. En fazla kilo düşük olursa Küvez muhabbeti olabilir. Allah korusun da. 38 den once gelmesinler yine biz oyle dusunelim
kuzu elbise aldım 2 tane 3 tane de önde düğmeli pijama neye rahat edersem o an giyerim diye düşündüma am geceikle takılırım kesinKızlar önceden konuşuldı sanırm hastaneye elbise tarzi gecelik mi koydunuz yoksa pijamamı kızmda elbise ile rahat ettim alttan düküşlere vs baktıkşarımda ama 1 gün kullandım sonra verdim.
Bu sefer sadece pijama takımı mı koysam diyorm? Normalde elbise tarzı olanları kullanmıyrm boşuna alıp vercm
ay bende yaa ana kucağı anne yanı falan onları asla yıkamadım püü bi de onu çıkardınız başıma yandıkkkkaaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştim
ya hiç doğurmayacakmış gibi camış gibi yatıyorum anca işe gelince ay oy ofBnce bizim grupta fena bı rahatlık varŞubat anneleri bu haftalarda doğurmaya başladı biz daha hastane çantası hazırlamadik
ben sona kalıp dona kalcam heraldeKız hazırlamayan bikaç kisi kaldık. Kızlar 1 ay onceden yıkadı eşyaları, çantaları hazırladı bzi çok geç kaldık
nasıl steril ediliyo y amakineyle mi yaptın kuzuuBende daha hazırlamadım cantayı bugun bır kısmını yıkadım haftaya anca ütülerim bıde bugun emzık ve sut sagma makınesı malzemelerını sterıl ettım kaplumbaga hızında devam edıyorum
ben eşimi istiyorum ya aslında şöyle baba olsam eşim beni değil annesini istese ağlardım diye kahdskja belki annem kadar yardımcı olamayacak ama oğlunun ilk zamanlarını kaçırmasın beraber acemi acemi takılalım diye düşünüyorum zaten beceremedikçe hastanede destek olurlar heraldeArkadaşlar iyi geceler şimdi size bir soru soracağım. Doğum yapacağım hastane ziyaretin yasak olduğunu refakatçi de tek kişi istediklerini söyledi. Hatta bu durumda covid testiyle alıyorlar gelecek kişiyi de. Eşime gelme annem gelsin demek istemiyorum ikimizin bebeği. Doğum esnasında ve sonrasında annemin de yardımına ihtiyacım olabilir. Ne öneriyorsunuz?
Bende kızım halay çeker gibi hareketlenince abartma ne acele ediyrsun daha erken diyrmCanım benim hastanede 1 kişi diyor. Eşim olacak refakatçi, ebe destegi de almayı düşünüyodum normal düşündüğüm için kabul etmeyiz falan dediler ama bilemiyorum.
Şu önemli aslında bazı hastanelerde hemşireler çok ilgili oluyor, o zaman işin rahat. Hatta ebe destegi veren hastane bile varmış, gerci o acıbademde oluyomuşen kötü eşine ilk gün bakarsın destek olabiliyo mu, olamazsa dönüşüm yaparsın, ailede elinden iş gelen, aşılı, covid riski almayacak biri varsa. O da mantıklı olur. Duruma göre ayak uyduracagız, hastanelerde ufak tefek şeylerde gevşer bence. Şimdi böyle diyorlar ama değişime izin verirler. 1 kişi durduktan sonra.
Evet canım, sinovac oldum. Cesaret edemedim alerji falan yasarım diye, bunda bile stres oldum ya.nerdeyse kapıda vazgeciyodum, benim için büyük bir karardı yani, şu olayı basite indirgeyemedim. Bir de imza falan atıyosun ya bi gerildim. İlk doz atladı şükür
Ben, oğlum hazırlanıyoruz, acele etmene gerek yok diyorum, rahat rahat takıl diyorum hep.
Dogunca anne karnını özlüyorlarmış diye okudum. Keyifleri yerinde aslında, biz de rahat rahat hazırlanalım
çok kapsamlı pahalı bişey almadık. inşallah memnun kalırız. babyplus galaxy travel sistem aldıkNasil bir ana kucagi aldiniz tavsiye alabilir miyim bende :)
Bugun bu muhabbeti banada yaptilar,benim ilki de oglandi masallah nasil denk getirdiysem zamanlariniHaklisin kuzum.Herkes bu oğlan gibi olmaz kiz erken gelir diyip duruyor.Durduk yere korkutuyorlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?