2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebekte bebeğe değişir. Ultrason aletine de fazla güven olmuyor hep.
Benim kızım 34 artı da doğdu 1910 gram di. Sağlığı iyidi sadece minikti.
Ölçümlere takılmayın fazla.
Yok canım onun doktoru hem iki hafta onde demiş hemde kiloyu boyu az söylemiş o garip yanı

Arada az bir fark yok epey fark var az fark olsa kafama takılmayacak en yakın zamanda doktoru tekrar görüp sormadan içim rahatlamayacak
Ultrason kağıdında yazar aslında ölçümler . Vermiyor mu ultrason kağıdı .boyu kilosu önde olucak ki sana iki hafta onde gidiyor diyecek .blki sen yanlis anladın olmadı başka bı doktora daha gidersin netlestirmek için

Bizim hastane de öyle :) ben eşimle gideceğim. Bebek baba anne bağı için ilk zamanlar önemli. Zaten hastanede hemşireler ebeler var bir şeyleri yanlış yaparsak onlara sorarız ya da youtube videosu izleriz sonuçta günlük işlerimizde de öyle yapıyoruz

Bir de kızlar ben kuzenin anne yanı yatağını aldım :) sünger yatak. 6 ay kullanacağız zaten sonrasında park yatağa geçeceğiz. Sizce sünger yatak uygun mu? Yoksa alalım mı ortopedik yatak? Kuzen güzel idare etmiş sorun olmamış ama internette de illa sert olsun yorumları var. Hoş bu da incecik sünger sonuçta altı tahta ve sert. Siz yatağı ne yaptınız?

Iyiyim canım.Sanki öksürük azaldı.Ates de yok.Grip var.Ama tat koku gitti tamamen.
1 gün sonra düzelir, benim arkadaşın da başına geldi gecen hafta.

Covid aşını mi oldun kuzum,? Aynen o organizerları benimde yıkamam lazım. Pijamalarımı yikamam lazım. 36dan sonra gelebilir sanırım sıkıntı olmuyomus. En fazla kilo düşük olursa Küvez muhabbeti olabilir. Allah korusun da. 38 den once gelmesinler yine biz oyle dusunelim

Bu eşinizle aranızdakı ıletısıme baglı ben ılk dogumda esımden gordugum yardımı kımseden gormedım en ozel anlarımda bıle o yardımcı oldu butun gecede benımle yurudu ilk gaz çıkarma ıslemı için esınıze bu konuda ınanıyorsanız ve hangısının yanında daha rahat olcaksanız onu secın karar sızın. Ben yıne esımle kalmayı secıyorum annem evde oglumla kalsa benım ıcın en buyuk yardım bu olucak

Zormus tat almadan koku almadan ya.1tatli kaşığı pulbiberi yedim yoğurtla denemek için.Hiç tat almadım ya.
Cidden zormus bizim arkadaş da ben böyle bir rezillik yaşamadım ömrü hayatımda dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20220130-235730_Chrome.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 75
Öyle gerçekten ya.Gripteki koku alamama gibi falan değil.
Ben gcen koku alamiyorum dedim cips yemiştim onun tadıni da almamıştım.corana olmaktan çok tat koku gitti diye üzüldüm .ilk korona olduğumda 15 güne ancagelmisti .neyseki bu sefer korona değildim galiba bı kaç saat so da duzelmisti ..koronayken ilk aldığım koku yumuşatıcı kokusuydu .

Canım benim hastanede 1 kişi diyor. Eşim olacak refakatçi, ebe destegi de almayı düşünüyodum normal düşündüğüm için kabul etmeyiz falan dediler ama bilemiyorum.
Şu önemli aslında bazı hastanelerde hemşireler çok ilgili oluyor, o zaman işin rahat. Hatta ebe destegi veren hastane bile varmış, gerci o acıbademde oluyomuş en kötü eşine ilk gün bakarsın destek olabiliyo mu, olamazsa dönüşüm yaparsın, ailede elinden iş gelen, aşılı, covid riski almayacak biri varsa. O da mantıklı olur. Duruma göre ayak uyduracagız, hastanelerde ufak tefek şeylerde gevşer bence. Şimdi böyle diyorlar ama değişime izin verirler. 1 kişi durduktan sonra.
Evet canım, sinovac oldum. Cesaret edemedim alerji falan yasarım diye, bunda bile stres oldum ya. nerdeyse kapıda vazgeciyodum, benim için büyük bir karardı yani, şu olayı basite indirgeyemedim. Bir de imza falan atıyosun ya bi gerildim. İlk doz atladı şükür
Ben, oğlum hazırlanıyoruz, acele etmene gerek yok diyorum, rahat rahat takıl diyorum hep.
Dogunca anne karnını özlüyorlarmış diye okudum. Keyifleri yerinde aslında, biz de rahat rahat hazırlanalım

kuzu elbise aldım 2 tane 3 tane de önde düğmeli pijama neye rahat edersem o an giyerim diye düşündüma am geceikle takılırım kesin
aaa anakucağını da yıkamak gerekli mi.hiç düşünmemiştim
ay bende yaa ana kucağı anne yanı falan onları asla yıkamadım püü bi de onu çıkardınız başıma yandıkkkk
Bnce bizim grupta fena bı rahatlık var Şubat anneleri bu haftalarda doğurmaya başladı biz daha hastane çantası hazırlamadik
ya hiç doğurmayacakmış gibi camış gibi yatıyorum anca işe gelince ay oy of
Kız hazırlamayan bikaç kisi kaldık. Kızlar 1 ay onceden yıkadı eşyaları, çantaları hazırladı bzi çok geç kaldık
ben sona kalıp dona kalcam heralde
Bende daha hazırlamadım cantayı bugun bır kısmını yıkadım haftaya anca ütülerim bıde bugun emzık ve sut sagma makınesı malzemelerını sterıl ettım kaplumbaga hızında devam edıyorum
nasıl steril ediliyo y amakineyle mi yaptın kuzuu
ben eşimi istiyorum ya aslında şöyle baba olsam eşim beni değil annesini istese ağlardım diye kahdskja belki annem kadar yardımcı olamayacak ama oğlunun ilk zamanlarını kaçırmasın beraber acemi acemi takılalım diye düşünüyorum zaten beceremedikçe hastanede destek olurlar heralde

Bende kızım halay çeker gibi hareketlenince abartma ne acele ediyrsun daha erken diyrm

Kizlar sağ bacağımda kalçama yakın şöyle biseyler çıktı iki gün önce . Balkona çıkmıştım bı anda kaşındı kasidim sinek falan ısırdı galiba dedim ama sonradan baktım boyle olmuş .zona falan değildir dimi ya .elimi gezdirince üzerinde sızlıyor

Eklentiler

• IMG_20220131_004418.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 79
Haklisin kuzum.Herkes bu oğlan gibi olmaz kiz erken gelir diyip duruyor.Durduk yere korkutuyorlar ya.
Bugun bu muhabbeti banada yaptilar,benim ilki de oglandi masallah nasil denk getirdiysem zamanlarini ilki 8mart normal dogum tarihiydi ama 13subatta kendiliginden cikageldi :) buda oglan buda normal olsaydi 12mart gorunuyo tarihi ama beklemicek gibi saglikla gelsinde insallah,kizlar erken gelir muhabbeti yanlis bence kiz erkek farketmiyo saglikla gelsin kuzularimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…