- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
ay karnımda böyle şeyler vardı doktor karaciğer enzimlerine mi ne baktı temiz gebelik alerjisi doğumla geçer dediiKizlar sağ bacağımda kalçama yakın şöyle biseyler çıktı iki gün önce . Balkona çıkmıştım bı anda kaşındı kasidim sinek falan ısırdı galiba dedim ama sonradan baktım boyle olmuş .zona falan değildir dimi ya .elimi gezdirince üzerinde sızlıyor
ayy maşallah defne hanıma maşallahh ay bizim senle aynıydı he 7 marta da ben randevu alayım diyorum her şey yolunda gidersee salı konuşcammm kuduruk doktorla yine gün vermeyece kesin ama olsunBen dün dr a gittim. nstye girdim. sancı çıkmadı. kalp atışıda yolunda. 2480 olmuş minikim. 33+6 daydı dün. 46 cm miş.kafa doğum pozisyonunda aşağıda. ben tüp bebekte olmayıp doğal yolla hamile kalınca dr son haftaları beklemeyelim kıymetli dediği için büyük ihtimal 38 den sonra 3 martta kısmetse sezeryanla kucağıma alıcam. 36.haftamda gidicem tekrar nst ye bakıcak.ve de çatı muayenesi yapacak.belki kendi gelmek isterse normal şansımız olursa diye.38li haftalarda . 12 şubata randevu aldım. bende haberler böyle .birde göbek çevremde kaşıntı ve hassasiyet var sizdede varmı. birde oralara tekme atıyor korkuyorum.
Aaa hadi ya .aslında normalde kasinyim falan yok bu bı anda oldu . Doktor randevum da taa Şubat'ın onunda . Dur bir iki gün bakayım olmadı geçmezse gideyim bariay karnımda böyle şeyler vardı doktor karaciğer enzimlerine mi ne baktı temiz gebelik alerjisi doğumla geçer dedii
bir tahlil yaptır istersen kuzum alt ast mı neydi değerler kolestazi zıkkımı olmasın
C chloen bugün gitmiş doktora tesadüfen görmüş kolestazi mi ne zıkkım olsa bile ilaç kullanma bu saatten sonra bebişler iyi olur her türlü endişelenmeyin falan demiş dimii kuzuu
⁰aynen senle aynıydık .şöyle aslında reglime göre 13 mart ama gelişimine göre cihaz 8 mart gösteriyor. oda çok bekletmek istemedi. 3 ü dedim bendeayy maşallah defne hanıma maşallahh ay bizim senle aynıydı he 7 marta da ben randevu alayım diyorum her şey yolunda gidersee salı konuşcammm kuduruk doktorla yine gün vermeyece kesin ama olsun
sağlık ocağı da yapıyo he onu yakınsa bi sabah uğra ver kanınııAaa hadi ya .aslında normalde kasinyim falan yok bu bı anda oldu . Doktor randevum da taa Şubat'ın onunda . Dur bir iki gün bakayım olmadı geçmezse gideyim bari
Canım sabahtan druna watsaptan foto göndersene, tahlil talep ederse yazar belki. Tahlili yaptırıp gidersin. İhmal etme, zona biraz daha benek benek olur ve sıkılınca oluyor genelde, stresten falan. Dr, daha hızlı anlar bize göre.Kizlar sağ bacağımda kalçama yakın şöyle biseyler çıktı iki gün önce . Balkona çıkmıştım bı anda kaşındı kasidim sinek falan ısırdı galiba dedim ama sonradan baktım boyle olmuş .zona falan değildir dimi ya .elimi gezdirince üzerinde sızlıyor
Tamam canım teşekkür ederimsağlık ocağı da yapıyo he onu yakınsa bi sabah uğra ver kanınıı
Evet eşim bı jere zona olmuştu iki yıl önce onu ki farklıydı da aklıma o geldi yine de . Doktorun modu yok bnde anca randevuyu erkene cekebilirimCanım sabahtan druna watsaptan foto göndersene, tahlil talep ederse yazar belki. Tahlili yaptırıp gidersin. İhmal etme, zona biraz daha benek benek olur ve sıkılınca oluyor genelde, stresten falan. Dr, daha hızlı anlar bize göre.
Her gün baska bir moddayız, günümüz günümüze uymuyor resmen. Hormonlardan farklı seyler olabiliyor.Evet eşim bı jere zona olmuştu iki yıl önce onu ki farklıydı da aklıma o geldi yine de . Doktorun modu yok bnde anca randevuyu erkene cekebilirim
yok bende strelızasyon makinesi cnm ınt de ılk aldıgınız urunlerı 5 dakıka kaynatın suda dıyodu o sekılde yaptım bendekuzu elbise aldım 2 tane 3 tane de önde düğmeli pijama neye rahat edersem o an giyerim diye düşündüma am geceikle takılırım kesin
ay bende yaa ana kucağı anne yanı falan onları asla yıkamadım püü bi de onu çıkardınız başıma yandıkkkk
ya hiç doğurmayacakmış gibi camış gibi yatıyorum anca işe gelince ay oy of
ben sona kalıp dona kalcam heralde
nasıl steril ediliyo y amakineyle mi yaptın kuzuu
ben eşimi istiyorum ya aslında şöyle baba olsam eşim beni değil annesini istese ağlardım diye kahdskja belki annem kadar yardımcı olamayacak ama oğlunun ilk zamanlarını kaçırmasın beraber acemi acemi takılalım diye düşünüyorum zaten beceremedikçe hastanede destek olurlar heralde
Bende bunu aldım amazonda falan satılıyor alan kişiye yurtdışından gelmiş ilk doğum itibariyle olduğu için inceledim aldım bu markayı beğendim bebek arabasınida bu markaya denk geldiBen bunu aldim kullananlar tavsiye etti. Dolapdan aldim cok cok uyguna vede yepyeni
Doğumdan sonra rahat olur. 7 aylıkken olduğumuz karna dönüyormuş doğumdan sonra.Bende bunu aldım amazonda falan satılıyor alan kişiye yurtdışından gelmiş ilk doğum itibariyle olduğu için inceledim aldım bu markayı beğendim bebek arabasınida bu markaya denk geldi
Bu arada önden düğmeli pjama alacak olanlar 60 kiloyum am yazanı aldım büyüktü baya ama şimdi üst büyük pjamaa beli rahatsız etti gebe marka öneriyorum s bedeni 60kiloyum hala rahat.onun dışında geceliği vs güzel 60 kiloya s beden.Magicform pahalı ama ondada s beden benim kiloda olanlara..
Bende de buna benzer var guzel ama birde sling tarzi mi alsam diyorum. Koala diye bir markanin var bebegi sarar bez gibi , digerlerinde hemen kullanmamistim. Simdi mecbur kullanirim.Bende bunu aldım amazonda falan satılıyor alan kişiye yurtdışından gelmiş ilk doğum itibariyle olduğu için inceledim aldım bu markayı beğendim bebek arabasınida bu markaya denk geldi
Bu arada önden düğmeli pjama alacak olanlar 60 kiloyum am yazanı aldım büyüktü baya ama şimdi üst büyük pjamaa beli rahatsız etti gebe marka öneriyorum s bedeni 60kiloyum hala rahat.onun dışında geceliği vs güzel 60 kiloya s beden.Magicform pahalı ama ondada s beden benim kiloda olanlara..
Denemediğim şey kalmadı.Domestos kokusu bile alamadım.En acı şeylerin bile tadını alamıyorum.Bakalim düzelir heralde.Ben gcen koku alamiyorum dedim cips yemiştim onun tadıni da almamıştım.corana olmaktan çok tat koku gitti diye üzüldüm .ilk korona olduğumda 15 güne ancagelmisti .neyseki bu sefer korona değildim galiba bı kaç saat so da duzelmisti ..koronayken ilk aldığım koku yumuşatıcı kokusuydu .
Dün bütün gün yattım canım sağolsun yemek işiyle falan eşim ilgilendi ee tabi rahatı iyiydi oğluşunda.GurbetKusuEsra canim nasilsin ? Kasilmalarin nasil oldu ? Dun bende bayagi iş yaptim ve hic kimildayamiyordum bebek taş gibi olmustu. Sen geldin aklima .
Birde son yirmili rakamlara düstümdaha yeni iki basamaklilara dustuk diyorduk sanki
Çok geçmiş olsun canımDenemediğim şey kalmadı.Domestos kokusu bile alamadım.En acı şeylerin bile tadını alamıyorum.Bakalim düzelir heralde.
Baby 2 kiloya yakın 42 cm civarında dedi yinede kilo almış doğum 20 mart civarında öncesi de olabilir dedi.bir ayda benim aldığım sadece bir kilo oldu moralim yoktu pek ama idare ediyorum iyiyim şükür.bavulu hazırlıyorum yarısı bitti pjamalar olmadı bir tane kaldı gecelik aldım netten iki tkm bekliyorum gelsin diye onlarıda koyarım.fotografci işinden vazgecsem eşim çeksin birkaç yeter modundayim.asagiya baskı çok bende her ay kanama çok az geliyor zoraki işlerimi yapıyorum yardım edicek eşimden başka kimse yokBende de buna benzer var guzel ama birde sling tarzi mi alsam diyorum. Koala diye bir markanin var bebegi sarar bez gibi , digerlerinde hemen kullanmamistim. Simdi mecbur kullanirim.
Sen nasilsin canim? Bebis nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?