2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben dün dr a gittim. nstye girdim. sancı çıkmadı. kalp atışıda yolunda. 2480 olmuş minikim. 33+6 daydı dün. 46 cm miş.kafa doğum pozisyonunda aşağıda. ben tüp bebekte olmayıp doğal yolla hamile kalınca dr son haftaları beklemeyelim kıymetli dediği için büyük ihtimal 38 den sonra 3 martta kısmetse sezeryanla kucağıma alıcam. 36.haftamda gidicem tekrar nst ye bakıcak.ve de çatı muayenesi yapacak.belki kendi gelmek isterse normal şansımız olursa diye.38li haftalarda . 12 şubata randevu aldım. bende haberler böyle .birde göbek çevremde kaşıntı ve hassasiyet var sizdede varmı. birde oralara tekme atıyor korkuyorum.

ay karnımda böyle şeyler vardı doktor karaciğer enzimlerine mi ne baktı temiz gebelik alerjisi doğumla geçer dedii

bir tahlil yaptır istersen kuzum alt ast mı neydi değerler kolestazi zıkkımı olmasın
C chloen bugün gitmiş doktora tesadüfen görmüş kolestazi mi ne zıkkım olsa bile ilaç kullanma bu saatten sonra bebişler iyi olur her türlü endişelenmeyin falan demiş dimii kuzuu

ayy maşallah defne hanıma maşallahh ay bizim senle aynıydı he 7 marta da ben randevu alayım diyorum her şey yolunda gidersee salı konuşcammm kuduruk doktorla yine gün vermeyece kesin ama olsun

Aaa hadi ya .aslında normalde kasinyim falan yok bu bı anda oldu . Doktor randevum da taa Şubat'ın onunda . Dur bir iki gün bakayım olmadı geçmezse gideyim bari

ayy maşallah defne hanıma maşallahh ay bizim senle aynıydı he 7 marta da ben randevu alayım diyorum her şey yolunda gidersee salı konuşcammm kuduruk doktorla yine gün vermeyece kesin ama olsun
⁰aynen senle aynıydık .şöyle aslında reglime göre 13 mart ama gelişimine göre cihaz 8 mart gösteriyor. oda çok bekletmek istemedi. 3 ü dedim bende inşallah anlaşırsınız dr la

Canım sabahtan druna watsaptan foto göndersene, tahlil talep ederse yazar belki. Tahlili yaptırıp gidersin. İhmal etme, zona biraz daha benek benek olur ve sıkılınca oluyor genelde, stresten falan. Dr, daha hızlı anlar bize göre.

sağlık ocağı da yapıyo he onu yakınsa bi sabah uğra ver kanınıı
Tamam canım teşekkür ederim yarın duruma bakayım olmadı salı gidip veririm kanı o zamn .ya da doktora giderim bu hafta. Zaten bu ara özellikle gce kızımı yatırırken olan kasılmalara ağrı da eşlik ediyor bazen . Düzenli olmadığı için önemsemedim günün yorgunluğundandir diye ama o da kafamı kurcalıyor biraz .

Evet eşim bı jere zona olmuştu iki yıl önce onu ki farklıydı da aklıma o geldi yine de . Doktorun modu yok bnde anca randevuyu erkene cekebilirim

S
yok bende strelızasyon makinesi cnm ınt de ılk aldıgınız urunlerı 5 dakıka kaynatın suda dıyodu o sekılde yaptım bende

Ben bunu aldim kullananlar tavsiye etti. Dolapdan aldim cok cok uyguna vede yepyeni
Bende bunu aldım amazonda falan satılıyor alan kişiye yurtdışından gelmiş ilk doğum itibariyle olduğu için inceledim aldım bu markayı beğendim bebek arabasınida bu markaya denk geldi

Bu arada önden düğmeli pjama alacak olanlar 60 kiloyum am yazanı aldım büyüktü baya ama şimdi üst büyük pjamaa beli rahatsız etti gebe marka öneriyorum s bedeni 60kiloyum hala rahat.onun dışında geceliği vs güzel 60 kiloya s beden.Magicform pahalı ama ondada s beden benim kiloda olanlara..

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-31-08-04-12-382_com.android.chrome.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 51
Doğumdan sonra rahat olur. 7 aylıkken olduğumuz karna dönüyormuş doğumdan sonra.
Gümüş nasılsın? Kedis nasıl oldu?

Bende de buna benzer var guzel ama birde sling tarzi mi alsam diyorum. Koala diye bir markanin var bebegi sarar bez gibi , digerlerinde hemen kullanmamistim. Simdi mecbur kullanirim.
Sen nasilsin canim? Bebis nasil ?

Denemediğim şey kalmadı.Domestos kokusu bile alamadım.En acı şeylerin bile tadını alamıyorum.Bakalim düzelir heralde.

Dün bütün gün yattım canım sağolsun yemek işiyle falan eşim ilgilendi ee tabi rahatı iyiydi oğluşunda.
Yaa dimi yazmıştık şafak 99 diye
Senin baya az kaldı benim var bi 50 gün daha hayırlısı ile gelip geçsin inşallah,
Bugün biraz işlenirim artık inşallah biraz sonra randevum var.

Çamaşırlar bitti sanmıştım ki bugun de battaniyeleri yıkıyorum diye bi anda işe giriştim. Odada yer açmaya çalışıyorum. Bezlerdir, nevresimlerdir, kiyafetlerdir nasıl sıgacak bilemedim

Bende de buna benzer var guzel ama birde sling tarzi mi alsam diyorum. Koala diye bir markanin var bebegi sarar bez gibi , digerlerinde hemen kullanmamistim. Simdi mecbur kullanirim.
Sen nasilsin canim? Bebis nasil ?
Baby 2 kiloya yakın 42 cm civarında dedi yinede kilo almış doğum 20 mart civarında öncesi de olabilir dedi.bir ayda benim aldığım sadece bir kilo oldu moralim yoktu pek ama idare ediyorum iyiyim şükür.bavulu hazırlıyorum yarısı bitti pjamalar olmadı bir tane kaldı gecelik aldım netten iki tkm bekliyorum gelsin diye onlarıda koyarım.fotografci işinden vazgecsem eşim çeksin birkaç yeter modundayim.asagiya baskı çok bende her ay kanama çok az geliyor zoraki işlerimi yapıyorum yardım edicek eşimden başka kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…