- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Bitmiyor hergün bir yenisi çıkıyorÇamaşırlar bitti sanmıştım ki bugun de battaniyeleri yıkıyorum diye bi anda işe giriştim. Odada yer açmaya çalışıyorum. Bezlerdir, nevresimlerdir, kiyafetlerdir nasıl sıgacak bilemedim
Canım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.Çamaşırlar bitti sanmıştım ki bugun de battaniyeleri yıkıyorum diye bi anda işe giriştim. Odada yer açmaya çalışıyorum. Bezlerdir, nevresimlerdir, kiyafetlerdir nasıl sıgacak bilemedim
Düzelir canım sen kndini iyi hissette tat koku gelir zamanlaDenemediğim şey kalmadı.Domestos kokusu bile alamadım.En acı şeylerin bile tadını alamıyorum.Bakalim düzelir heralde.
Teşekkürler kuzum benim.Ya beynim benimle oyun oynuyo gibi ne acayip bisey.Tat koku olmayınca çok zor oluyormuş.Çok geçmiş olsun canım
Tat ve koku bizdede gitmişti biraz sürebiliyor gelmesi.
Inşallah canım.Suanimiza çok şükür.Düzelir canım sen kndini iyi hissette tat koku gelir zamanla
Ben ikeadan aldım canım çoğu şeyleri ona koydum şuan kullanmıcağım falan istersen onu tavsiye ederim. Biizm buralar da ikea olmadığından netten sipariş verdimCanım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.
Güzel bir hurç bakıyorum, şık duran bulursam
Canım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.
Bunlardan memnun kaldım ben makinayı attım yıkadım daCanım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.
Sling önermiyorlar, düşme çok oluyormuş.Bende de buna benzer var guzel ama birde sling tarzi mi alsam diyorum. Koala diye bir markanin var bebegi sarar bez gibi , digerlerinde hemen kullanmamistim. Simdi mecbur kullanirim.
Sen nasilsin canim? Bebis nasil ?
Kuzu hurcu nereye koycaz bu seferdeCanım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.
Müsait oldugunda atsana bana canım bakıyımBen ikeadan aldım canım çoğu şeyleri ona koydum şuan kullanmıcağım falan istersen onu tavsiye ederim. Biizm buralar da ikea olmadığından netten sipariş verdim
Bu tarz heryerde kibar durur sankiCanım ben battaniye ve nevresimler için hurç alıcam. Bende de yer az, onlar da çok yer kaplıyor.
3 kapaklı dolap rahat olur güle güle kullansın :)Ben ıvır zıvır ne varsa buyuyen beşik alt kısmına koyuyorum ondan öyle seçtim desem yeridir
Kocaman bir çekmece açılıyor 3 kapaklı da gardırop aldım
Sifonyer almadım sadece
2 tane turuncu olandan 1 tane siyah beyazdan aldım baya baya bişeyler topladılarMüsait oldugunda atsana bana canım bakıyımikeanın ürünleri güzel oluyor. Çocugun eşyaları için evdeki her yeri milim milim gözden geçirmeye başladık. Neyi nereye istifleriz, boş bir alan bulunca mutluluk yaşıyoruz
benim gelmesi 1 ayı bulmuştu kuzu inşallah senin öyle olmaz da hemencik gelirrTeşekkürler kuzum benim.Ya beynim benimle oyun oynuyo gibi ne acayip bisey.Tat koku olmayınca çok zor oluyormuş.
Bittik okadar sürerse canım ya.Çok uzun sürmüş.benim gelmesi 1 ayı bulmuştu kuzu inşallah senin öyle olmaz da hemencik gelirr
elma diye soğan verseler gözüm kapalı yerdim
Maşallah bebeğineMerhaba kızlar
Bizim de bugun randevumuz vardi.
Bizim bebis 2500 kg olmuş.
Yüzünü de pek göstermedi.
14 subat ta serklaj çıkacak inşallah. Ondan sonra bakalım ne zaman bebek gelecek.
Benim mide bulantilarim tekrar geldi.
Ağzımda ki iğrenç tat gitmiyor.
Cok mutsuz ediyor beni durum.
Şikayet etmek istemiyorum bu durumu yaşamak isteyen o kadar çok kadın var ki.
Kendimden utaniyorum o zaman ama işte Ruh hali elden birsey gelmiyor.
Bende bugun rahatsizim. Geceleri uyuyamiyrm cidden dun aksam dogsun diye aglayacaktimDün bütün gün yattım canım sağolsun yemek işiyle falan eşim ilgilendi ee tabi rahatı iyiydi oğluşunda.
Yaa dimi yazmıştık şafak 99 diye
Senin baya az kaldı benim var bi 50 gün daha hayırlısı ile gelip geçsin inşallah,
Bugün biraz işlenirim artık inşallah biraz sonra randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?