2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Masallah bebise az kaldi sonrasinda rahat rahat yaparsin islerini , hic dert etme . Baska cocuk yok nasilsa , karnini doyursan yeter ben resmen kendimi parcaliyrm ama yinede ne isler bitiyor ne etraf toplu oluyor . Ilk hamilekigim olsa yatardim bende

Ben de aynı durumdayım, eşimle olacağız. İlk baştaki o anne baba bebek iletişimi için de önemli olacağını düşünüyorum. Bir de hemşirelere ve hasta bakıcılara cok güveniyorum sanırım biz her istediğinizde yanınızdayız, siz rahat olun falan dediler. Annemin yardımını da eve taburcu olduktan sonra alacağım artık

Merhaba ben 25 ocakta transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo koyuldu ve aslında düne kadar herşey yolundaydı. Dün öğlen hastalanıcakmısım gibi bir ağrım başladı. Adet ağrısına benzer. Ve kücük bir lekelenme geldi. Takılmamaya calıstım. Gece kahverengi leke olmuş. Ve bugünde rengi kırmızıya döndü ve azar azar devam ediyor. Doktorumu aradım olabilir lekelenmeler artarsa bilgi ver dedi ama çok endişeleniyorum. Lekelerim kücük değil cünkü. Sizin başınıza geldi mi?

C Chivas Regal kuzular dün idrar tahlili yaptırmaya gittigimde orda acildekiler gördü kollarımdaki döküntüleri, alt ast baktılar yine de, ama kolestaz bile olsa özellikle 35.haftadan sonra cok normal, bu haftalarda ilaç vermeye gerek yok, bebegi asla etkilemez, en kötü 1 hafta erken sezaryen vs olur gibi konustu acildeki nobetci kadın dogumcu. Cok da rahatlattı beni.
Bu arada alt ast normal cıktı benim, herhalde bi gebelik alerjisi gibi bir şeydi o

Sağol canım benmkiker döküntü gbi de değil .aynı yerimde birden fazla sivri si ek işitmiş gbi . Kirmiziligi baya geçti . Dokununca hafif sızlıyor sanki .geçer i sallah bı kaç güne .Valla sürekli biseyler çıkıyor . Kızımda çok rahat bı hamilelik yaşamıştım .ondan dolayı bu biraz zorluyor sanki beni ama buna da şükür .

Ben 3 tüp bebek yaptım. 3.tuttu. Hiçbirinde leke olmadı ama tutanda da tutmayanda da leke olabileceğini okudum. İlaçları çok düzenli alıyorsunuz değil mi? Alıyorsanız bol bol sıvı tüketin. İnşallah tutar.

Kızlar bugün benimde randevum vardı bebiş 2850 gram 48 cm olmuş. Bebek baş aşağı pozisyondaymış normal doğum için her şey iyi dedi doktor. Yalnızca çatı muayanen kaldı eğer onda da sorun olmazsa normal doğum olur dedi. Ama ben biraz korkuyorum sanki normal doğumdan. Doğum anında kendimi kontrol edememekten korkuyorum en çok. Zaten yapım gereği aşırı panik bir insanım doktora da anlattım bunları sen bilirsin ama 38.haftada çatı muayenesi yapalım zaten iyi kötü anlarsın kendini dedi. Eğer o zamanda çok heyecan yaparsan sezeryan düşünürüz dedi. Benim gibi normal doğum için kaygılanan var mı acaba yoksa ben mi abartıyorum

Yani bence doğumun her türlüsü zor. Özellikle birinden korkmuyorum ikisi de yeterince korkunç ama tabiki bu kişiden kişiye göre degisir. Kendinizi en iyi bilen sizsiniz. Nasıl isterseniz öyle olmalı bence tercih hakkı varsa

Çok tuhaf ama sezeryandan hiç korkmuyorum çünkü orda doktorların kontrolünde olucam düşüncesi var. Sanırım bir çeşit öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum kendi kendime kafamda büyütüp sonrada sen yapamazsın ters bir şey olur düşüncesine giriyorum. Bakalım 38.haftada ne olacak

Mesela bana da o ameliyat sonuçta kescekler biccekler gibi geliyo aynen daha zaman var bakalim bebisler nasil gelmek isticek.

Canım ben de normal doğumdan korkuyorum ama niyeyse direkt sezaryen istiyorum da diyemiyorum. Normali de bir deneyimlemek istiyorum ama kendime de güvenmiyorum. Çok garip hisler Doktoruma da söyledim bugün istersen doğum başladıktan sonra bile sezaryen istersen yapabiliriz dedi sanırım bi beklicem normal doğum sancılarını

Aynen canım bende çok kararsızım işte. Bir yanım diyor bütün şartlar oluşursa neden yapamayasın bu şartların oluşmasını isteyen çok kadın var. Bu sana bir nimet diyorum.

Neden yapamam diye dusunuyorsunuz ki ? Suanda dogum olsa zaten yapamam dediginiz icin gucsuz olacaksiniz. Eger saglik probleminiz yoksa , ekstra baska bir sebep yoksa her kadin normal dogumu başarabilir. Sadece kendinize güvenmeniz gerekir.
Doakolik gibi bende sezaryenden korkuyorum , kesilmek bana cok zor geliyor ama gerekli olursa tabiki oda sonucta bir dogum sekli . Sadece onceden şartlanmamak gerekir , yapamam korkuyorum demek sizi gercekten gücsüzlestirir. Ben kendim yaşadim cunku , cok kolay olabilecek dogumu sirf psikolojik yorgun oldugum icin yapamayacagim dedim ve zorlandim hemde 3.dogumumdu.
Birinci dogumda tam tersi ebeler geceye ancak dogurursun ilk dogumun dediler , cok hizli ve cok kolay oldu. Pit diye saniyede dogdu Rabbim hepimize kolay ve saglikli dogumlar nasip etsin insallah

beni korkutan sadece kuku dikişi

Ay bnde zaman yaklastikca bı tirsmiyor değilim doğumdan insanın yaşayacağı şeyleri bilmedi bı geriyor . İlkinde hiç düşünmemiştim doğumu .cahil cesareti iyi oluyor bazen

beni korkutan sadece kuku dikişi
Zaten o dikiş olmasa doğum yaptım demezsin .benim dikişin azdı çok rahatsız etmemişti .ama o da olmasa mis gbi olurdu .doğumun her türlüsü zor yaa . Ben ikinciyi dogurcam ama bunda daha çok düşünüyorum doğumu . Keşke uyusam uyansam çocuk bir aylık olmus olsa

karındaki dikiş nedense daha sempatik geliyo ordakinden çiş miş yaparken ne bileyim bilemedim nasıl yapcam pansumanını falan tabi herkesin kesili dikişli olmuyomuş ama ya olursa diye ondan sırf normal istemiyorum manyaklık ahahah

Benim trsnsferim den bir hafta sonra olmuştu catlama ignesimden yaklaşık 14 gün sonra o zaman sonucum negatif ti.
Insallah sizin pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…