2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok haklısın ama bende cok sezeryandan korkuyorum.
Sezeryan Türkiye de malesef cok yaygin kadınları normal doğumdan korkuttular ve soğuttular.
Nasil olursa olsun en önemlisi sağlıkla sihhatle kucağımıza alalim inşallah

Dikisim vardi ama hiç fark etmedim ben pipi falan yaparken. Acı falan da olmadı hiç. Cok mutluydum hiç anlamadım ben.

Ay bnde zaman yaklastikca bı tirsmiyor değilim doğumdan insanın yaşayacağı şeyleri bilmedi bı geriyor . İlkinde hiç düşünmemiştim doğumu .cahil cesareti iyi oluyor bazen
Evet kesinlikle ilkinde cahil cesareti oluyor benden once dogum yapanlari duyuyordum , acaba catalda neden bagiriyor dedim cok sukur ki benim sesim cikmadi hic catalda ben dogum anini degil de bebege kavustugum anı dusunuyorum. Birde o anki rahatligi bebegi kucagina verdiklerinde hersey bitiyor , agri sanci . Melek kokusu cok guzel

Evet bende sezaryenden korkuyorum sadece guzel yani gununu bilmek .
Okudugum dogum hikayelerinde goruyorum bende gercekten normal dogum cok az turkiyede. Bende sirf sezaryen olmamak icin ilk dogumumda ozele gitmemistim
Simdi normal dogum yaptiran cok iyi doktorlar var ama ucretleri cok fazla .
Amin insallah sadece onemli olan bebislere saglicakla almak

Dikisim vardi ama hiç fark etmedim ben pipi falan yaparken. Acı falan da olmadı hiç. Cok mutluydum hiç anlamadım ben.
Z zahrada pipi yi anlamayabilirler kucuk tuvaletini yaparken yani Bende yanma olacak diye cok korktum ama hic hissetmedim . Cok iyiydi . Sadece dikislerim gec dusmustu , sertlesince ipler acitmisti .

Başa gelen çekiliyor keşke o dikişsiz doğuran sanslilardan olsak hepimiz

Ay evet gerçekten kucağı a aldığında unutuyosun herşeyi . Senden jet hızıyla bı doğum bekliyirum ben 4. Doğum ya baya hızlı olur gibime geliyor

Kızlar 35. Haftada bütün hazırlıklarımı bitirmeyi planlıyorum cikolatayıda 35 de alıcam. Cikolata alan oldumu netten ?

Bu çatlaklar geçiyor mu ya?

Ay evet gerçekten kucağı a aldığında unutuyosun herşeyi . Senden jet hızıyla bı doğum bekliyirum ben 4. Doğum ya baya hızlı olur gibime geliyor
insallah oyle olur canim ya . Hepimiz kolayca dogururuz insallah. Gunler cok yaklasti. Hareketleri cok degisti bebisin . Sanki dogmaya hazirlik yapiyor gibiydi bugun

insallah oyle olur canim ya . Hepimiz kolayca dogururuz insallah. Gunler cok yaklasti. Hareketleri cok degisti bebisin . Sanki dogmaya hazirlik yapiyor gibiydi bugun
Evet yaklaştı baya .ben nedense bu çocuğu çok içerde tutamam gbi geliyor . Özellikle akşam olan kasılmalarıma bazen regli ağrısı da eşlik ediyor . 37+ lafı gorsemde öyle dogursam bari .çok merak ediyorum 10 Şubat'ta nst ye giricem o zamn sancı cikicak mi .

Ya kızlar ben de kimseye itiraf edemiyorum ama doğumun her türlüsünden tırsıyorum. Bir diyorum normal doğumu vücudun yaşasın iyileşme süreci hızlı oluyor, süt daha çabuk geliyor, bebek vajinadan çıkarken ilk yararlı bakterilerini alıyor gibi bir sürü pozitif yanı var. Sezeryanda dikiş var iyileşme daha uzun sürüyor diyorum Ama normal doğumların nerdeyse hepsinde kesi oluyor. Ben regl ağrısına bile dayanamayan günde 3 ağrı kesici alan biri olarak çocuğu nasıl çıkaracağım ki diye düşünüyorum. Sezeryan da ayrı korkutucu geliyor. Bi de tarihini bilmek de beni çok gerer stres olurum diye düşünüyorum. İnşallah güçlü olabilirim ve rahat bir doğum olur

Kızlar bi de perine masajına başlayan var mı? Bugün eşime yaptırayım dedim dayanamadım ben. Dedim sen acıtıyorsun çekil ben yapayım. Yok adamda bir sıkıntı yokmuş dokunsam acıyor o bölge. Bende mi acı oldu sadece normal mi?

Ayyyy az önce ben de onu arastirdim.
İlk hamileliğimde hiç olmamıştı.
Simdi cok kötü.
Bakmak dahi istemiyorum.
Morarma gidiyormus sadece
Evet sadece beyazlıyor ama pembe ya da morken tedavi ihtimali var diye biliyorum. Bende çok çatlak var kilo alıp vermekten hepsi 15 senelik ondan dolayı tedavi edilmiyor. Tazeyken daha etkili oluyormuş diye duymuştum

İkisininde hem zor atlatan hem kolay atlatanlar var .mesela bnm kardeşim sezeryan oldu ama normal doğum yapmış gbiydi çok rahattı .Regli ağrısı a bnde dayanamam ki ilk doğumda sancılar başlayınca anladım ki bnm acı esigim düşük .epidural aldım ondan sonrası rahat geçmişti

Şükür canım benim biraz aşağıda artık 2 haftaya düştü randevular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…