- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
İnan onu hiç hisetmedim ben ilk doğumda aklımda kalan kesiktibeni korkutan sadece kuku dikişi
Epiduralden sonrasının rahat geçtiğini söylemen beni biraz rahatlattıİkisininde hem zor atlatan hem kolay atlatanlar var .mesela bnm kardeşim sezeryan oldu ama normal doğum yapmış gbiydi çok rahattı .Regli ağrısı a bnde dayanamam ki ilk doğumda sancılar başlayınca anladım ki bnm acı esigim düşük .epidural aldım ondan sonrası rahat geçmişti
Bende sezeryan deyince korkanlardanım.Cok haklısın ama bende cok sezeryandan korkuyorum.
Sezeryan Türkiye de malesef cok yaygin kadınları normal doğumdan korkuttular ve soğuttular.
Nasil olursa olsun en önemlisi sağlıkla sihhatle kucağımıza alalim inşallah
Bende nts ye girdigimde kasilma oluyor , doktor hep hersey yolunda diyorEvet yaklaştı baya .ben nedense bu çocuğu çok içerde tutamam gbi geliyor . Özellikle akşam olan kasılmalarıma bazen regli ağrısı da eşlik ediyor . 37+ lafı gorsemde öyle dogursam bari .çok merak ediyorum 10 Şubat'ta nst ye giricem o zamn sancı cikicak mi .
Benimde aşilar icin 2 haftada bir cagiriyor. Haftaya var iste , 37 haftalik oluyoruz. Sonrada birsey kalmiyorŞükür canım benim biraz aşağıda artık 2 haftaya düştü randevular
Eltimde 8 sene sonra dogum yapti 4 kilo bebisi dikissiz olduİnan onu hiç hisetmedim ben ilk doğumda aklımda kalan kesiktiama dikişi hissetmedim ikisindede ikinci doğumdada kendinden yırtıldı
Şimdiki korkum aradan 8 sene geçti nasıl olur
Ah canim ah 9 gün sonra evden ciktim bir pür enerji pozitiflikle gittim, ultrasonumuz guzeldi kizim cok usluydu hatta poz bile verdi, suyum iyi, gelisim haftasinda herseyimiz guzel.
Bizimde herseyimiz hazırKız hazırlamayan bikaç kisi kaldık. Kızlar 1 ay onceden yıkadı eşyaları, çantaları hazırladı bzi çok geç kaldık
Sizin ileri haftaları görünce bana da bir heyecan geliyrBenimde aşilar icin 2 haftada bir cagiriyor. Haftaya var iste , 37 haftalik oluyoruz. Sonrada birsey kalmiyor
Kac kilo olmus senin bebis ?
Ay ben 3 4 aydir hiç heyecanlanmıyorum yaGünaydınnn kızlarrr bugün kontrol günü artık ne kadar cılkını çıkardıysam heyecanım da gitti
Aşkım senin heyecanlanıyor olmana şaşardım zaten soğukkanlılık abidesisiiinAy ben 3 4 aydir hiç heyecanlanmıyorum ya
Ayy inanamıyorum cidden bu kadar az kalmış olmasınaSon 16 günden günaydın
Kız heyecanlan hemeeen uraz beyin yüzünü görcen inşallah. İlk nst deneyimini yaşarsın artık diye düşünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz kuzuGünaydınnn kızlarrr bugün kontrol günü artık ne kadar cılkını çıkardıysam heyecanım da gitti
Ay bu ara yüzünü göstermiyo çok nazlı ya ondan yine göstermez diye hevessiz gidiyorumm uyuyo dana gibi zatenAyy inanamıyorum cidden bu kadar az kalmış olmasınasanki sen doğurunca hepimiz peşinden gelcez gibi bir hissiyat var içimde
Kız heyecanlan hemeeen uraz beyin yüzünü görcen inşallah. İlk nst deneyimini yaşarsın artık diye düşünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz kuzu
Yavrum napiim, akşam 2 ağladım diye bnmki hormonal seviyene diye başladıAşkım senin heyecanlanıyor olmana şaşardım zaten soğukkanlılık abidesisiiin
Canim bnm hastanede fitille başlattılar doğumu . Fitilden so da odada beklerken sancım var galiba dedim doktora odaya nst yolladı .ona bağlıyken yatakta bı anda altimdan su fışkırdı .sonra zaten beni bezleyip götürdüler doğumhaneyeBende nts ye girdigimde kasilma oluyor , doktor hep hersey yolunda diyorsenin diger dogumda nişan gelmis miydi ? Ben hic yasamadim ne nisan ne su gelmesi
Bende bu bebiste hep erken doguracagim diye dusunuyordum 36 haftaligiz cok sukurbugun biraz hissettim kendini asagiya dogru ittigini o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?