2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Epiduralden sonrasının rahat geçtiğini söylemen beni biraz rahatlattı inşallah hepimizin çok rahat geçer doğumu.

Bende sezeryan deyince korkanlardanım.
Inan bi terslik olurda sezeryan olurum diye aklım gidiyor

Bende nts ye girdigimde kasilma oluyor , doktor hep hersey yolunda diyor senin diger dogumda nişan gelmis miydi ? Ben hic yasamadim ne nisan ne su gelmesi
Bende bu bebiste hep erken doguracagim diye dusunuyordum 36 haftaligiz cok sukur bugun biraz hissettim kendini asagiya dogru ittigini o kadar

GurbetKusuEsra puffy1905 kızlar kızlar nasıldı bebiş görmelerii
Ah canim ah 9 gün sonra evden ciktim bir pür enerji pozitiflikle gittim, ultrasonumuz guzeldi kizim cok usluydu hatta poz bile verdi, suyum iyi, gelisim haftasinda herseyimiz guzel.
Ama nst’ye oturunca daha dogrusu o rahatsiz koltuga sola yatinca basladi sanci. Ayagimi kipirdatsam kasığımda agri, vajinama baski yapiyo direk. Hemsire arada bakmaya geldi agrin mi var dedi, dedim oturustan bitigim. Doktorada ayni seyinsoyledim. Bide uzun sureli araliklarla evden cikinca cok yoruluyorum. Konya’da kar kış kıyamet 9.gun ucretsiz diye ciktik resmen.
Artik haftada 1 geleceksin dedi, haftaya magnezyumu birakabiliriz dedi. Ve bebegin kaburgasi sagda, saga yat rahat edersin dedi. Yok ben sola alismisim 2 kere sagi denedim olmuyor bastiriyo sanki yapamiyorum. Simdide oturdum kaldim hamilelikten yipranan anneler grubuna yazim dedim

Bende sezeryandan korkuyrm inşllh herşey yolunda güzel gider yine normal olur. Sancı zor mu zor ama geçiyor çok şükür:)
Kesisiz doğuranlara kocaman bi maşllh diyrm ya perine masajı etkili mi bilm iyrm ama bnde orada biraz hassaslık hissdyrm önceden dikiş olduğu için olabilir mi acaba dedim

Son 16 günden günaydın
Ayy inanamıyorum cidden bu kadar az kalmış olmasına sanki sen doğurunca hepimiz peşinden gelcez gibi bir hissiyat var içimde
Günaydınnn kızlarrr bugün kontrol günü artık ne kadar cılkını çıkardıysam heyecanım da gitti
Kız heyecanlan hemeeen uraz beyin yüzünü görcen inşallah. İlk nst deneyimini yaşarsın artık diye düşünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz kuzu

Ay bu ara yüzünü göstermiyo çok nazlı ya ondan yine göstermez diye hevessiz gidiyorumm uyuyo dana gibi zaten yüzünü göremeyince muayeneden saymıyorum djjsks

Canim bnm hastanede fitille başlattılar doğumu . Fitilden so da odada beklerken sancım var galiba dedim doktora odaya nst yolladı .ona bağlıyken yatakta bı anda altimdan su fışkırdı .sonra zaten beni bezleyip götürdüler doğumhaneye hiç Nişan falan görmedim.suyumun geldiğini bile bı orda hissettim başka hiç hissetmedim .ama suyun gelince acil a çabuk oluyor bnce .hastaneye yattığımda hiç acilmam yoktu .ilaç uygulandıktan 1.5 saat sonra suyum geldi .sadece yarım saaat sancı çektim sayılır. Doğumhaneye indiğimde 4 cm olmuştu yapistirdim hemn epidurali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…